Goingorganic.nl

Eclectic Institute, Organic Lemon Balm, 2 fl oz (60 ml)

Organic Lemon Balm, 2 fl oz (60 ml) by Eclectic Institute Kruiden, Citroenbalsem Melissa

€ 13,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Eclectic Institute, Organic Lemon Balm, 2 fl oz (60 ml)
Prijs: € 13,50
Inhoud: 0.14 kg, 11.7 x 3.6 x 3.6 cm
Productcategorie: Kruiden, Citroenbalsem Melissa, Herbs, Lemon Balm Melissa

Eclectisch instituut, organische citroenbalsem, 2 fl oz (60 ml) – graanvrije alcohol. Sinds 1982. Herbal extract. Voedingssupplement. Melissa officinalis blad. 250 mg / ml kruid gelijkwaardigheid. Usda organisch. Non-gmo. Gluten / Soja / Zuivelvrij. Volle kracht.

Vegan. Biologische alcohol. Certified organic by oregon tilth. goingorganic.nl Ik gebruik dit voor het kalmeren van zenuwen intern en voor wratten, herpes of andere zweren extern. Het moet gemengd worden met aloë of andere dergelijke voor extern gebruik of het zal branden. Het helpt me af te winden. Een goede aanvulling om een ​​slaapkwaliteit te verbeteren. Ik gebruik citroenbalsem als ik traag voel of koud wordt. Ik gebruik het op snitte, op ingegroeide haren, kneuzingen, alles. Het lijkt alles sneller te genezen! Ik ben er nooit in mijn keuken of badkamer kasten. Lijkt mijn dochter te helpen in slaap vallen zonder haar inhalator te hebben. Mijn man gebruikt dagelijks om ziekte te helpen. Zijn bloedtestgetallen zijn beter bij het gebruik van de citroenbalsem. Zoete Melissa! Citroenbalsem is een van mijn all-time favoriete planten.

Ik gebruik dit soms als aanvulling op kruidenthee voor het bed. Maar meestal gebruik ik een druppel gemengd met koeksoda en citroensap voor de ultieme exfoliating face scrub-ervaring. Zo rustgevend en tierig. Zeer aan te bevelen. Ik hou van dit product! Ik heb het eigenlijk gekocht voor mijn hond, die flatulence problemen heeft, en het heeft wonderen gedaan voor hem! Hij houdt van zijn eiwitbronnen, maar zijn maag is zo gevoelig dat hij geen rundvlees, kip, wildsvlees kan eten, dus het is een uitdaging om een ​​voedsel te vinden dat hij leuk vindt, maar dat doet zijn maag niet ontzettend. Ik lees in een online homeopathisch gezondheidsblad dat citroenbalsem kan helpen met winderigheid, en ik moest het gewoon proberen!

Eclectic Institute, Organic Lemon Balm, 2 fl oz (60 ml): Kruiden, Citroenbalsem Melissa

Het heeft wonderen gedaan voor Fletcher, en hoewel hij nog steeds gas heeft, ben ik verbaasd over het verschil dat het heeft gemaakt! Ik zal nog langere citroenbalsem gebruiken! Dank je! Lindsey & Fletcher, dit is voor stress, als u het voor het bed gaat helpt om te slapen. Dit helpt mijn kinderen om te ontspannen! De eerste keer dat ik melissa / citroenbalsem geprobeerd heb, viel ik bijna in mijn werkplaats! Dit soort is niet zo sterk, en als gevolg daarvan is het beter om tijdens de dag te nemen als je een beetje op de rand bent, evenals 's nachts voor bad en bed. Ik zal het waarschijnlijk weer kopen, en ook nog steeds een geconcentreerde (en redelijk geprijsde) prijs zoeken die me uitklappen. Dit spul is een wonderwerker. Ik heb last van slechte verkoudheid op mijn lippen, vooral bij stress en extreem weer.

Soms krijg ik elke 2 weken coldsores. Deze dingen zijn voor mij een wonderwerker geweest. Wanneer ik zie dat er een lippen opkomt of me lippen, is het tintelend, ik doe dit rechtstreeks op het gebied meerdere keren per dag en nacht! Soms wordt elke 20 minuten en de verkoudheid ook 1. Nooit verschijnen of 2. Wees lichtjes maar draai rechtsaf in een kleine scab en ga binnen een paar dagen weg. Het verbrandt de lip een klein beetje bij het aanbrengen direct, maar het doet het werk! U kunt een paar druppels in een dragerolie gebruiken om te voorkomen dat ook coldsores voorkomen. Dit, samen met het nemen van lysine supplementen en vitamine C heeft enorm geholpen. Ik beveel dit product aan aan iedereen die aan coldsores lijdt! Ik heb dit citroenbalsem extract gevonden om heel behulpzaam te zijn als ik moeite heb gehad met slapen.

Eclectic Institute, Organic Lemon Balm, 2 fl oz (60 ml): Kruiden, Citroenbalsem Melissa

Ik gebruik alleen een kleine dosis, maar het heeft een rustgevende invloed en maakt me niet grofachtig, maar minder gespannen, kan makkelijker slapen (of in slaap komen na het wakker worden in het midden van de nacht). Ik gebruik citroenbalsem als avonddrank, zodat ik kan slapen. Dit is een geweldig product. Eenvoudig te gebruiken, zeer mild kalmeermiddel en slaaphulp, na bijna 2 weken citroenbalsem extract te hebben, heb ik besloten dat het me 2-3 uur per dag slapen, maar de rest van de nacht word ik vrijwel elke uur wakker . Ik weet zeker dat het op elk individu anders is en ook afhankelijk is van wat je reden om niet te slapen is. Eclectic Institute, Organic Lemon Balm, 2 fl oz (60 ml) Voor mij zal ik waarschijnlijk niet opnieuw kopen. Helpt me te slapen, maar werd nog steeds in het midden van de nacht wakker geworden. Ik heb liever de capsules beter, de vloeistof heeft een sterke alcoholgehalte en ik geef me geen zorgen voor de smaak, maar de capsules lijken te werken als ik maar een uur voor het bed meeneem, me in slaap inmaakt. Ben net begonnen te gebruiken – moet even wachten. Maar het heeft een sterke alcoholgeur, deze olie werkt heerlijk in combinatie met de citroenbalsemsalve. De prijs is ook heel redelijk. Ik hoef niet eens een zoetstof aan de boom toe te voegen. Aangezien psoriasis interne toxinen is, helpt de thee intern. Ik ga dit product herbestellen zodra de fles naar het halve punt komt. Dank je! Zet een paar druppels in een kopje warm water, sap rond de bedtijd.

Review: Eclectic Institute, Organic Lemon Balm, 2 fl oz (60 ml)

Een aantal verontreinigingen wordt gereguleerd in voedingsmiddelen, zoals zware metalen, mycotoxinen, polycyclische aromatische koolwaterstoffen (Pah), dioxines en polychloorbifenylen (Pcb), maar ook secundaire plantaardige bestanddelen zoals cumarine, aloïne of pulegone. Citroenbalsem kan een deel van de activiteit van schildklierhormoon in het lichaam blokkeren. Warm water extracten vertonen antivirale eigenschappen, voornamelijk door rosmarinezuur en andere polyfenolen. Hoewel het nog steeds discutabel is of het al dan niet interageren met antiretrovirale middelen, is het beter dat hiv-patiënten die dergelijke therapie ondergaan, afzien van het gebruik van het kruid. Laten we negen indrukwekkende gezondheidsvoordelen van citroenmelisse eens nader bekijken. Er was een zeer merkbaar samentrekkend effect in mijn mond door het drinken van de thee, een aspect van zijn zure smaak. Medicinaal is bewezen dat citroenmelisse zeer snel koortsblaasjes kan genezen vanwege de actieve antivirale polyfenolen in de etherische oliën.

Melissa is een geweldig kruid voor studenten, maar ook voor oude mensen wiens herinnering begint te vervagen. De Ouden prezen melissa als een kruid van jupiter dat het hart verheugt ', lijkt de voorloper van de oudheid, die paracelsus dacht in staat om de vitaliteit van een man volledig te herstellen. (6) Het is mild genoeg om direct op de huid te worden aangebracht en helpt bij het ophelderen van huidaandoeningen die worden veroorzaakt door bacteriën of schimmels. Wetenschappers van het instituut voor ouder worden en gezondheid van het Newcastle General Hospital voerden een placebogecontroleerd onderzoek uit om de waarde te bepalen van melissa-essentiële olie voor agitatie bij mensen met ernstige dementie, een frequent en groot managementprobleem, vooral voor patiënten met ernstige cognitieve stoornissen. Volgende maand, op 6 mei, de eerste dag van de nationale kruidenweek, wordt citroenbalsem (Melissa officinalis) het kruid van het jaar voor 2007. Plinius merkte ook op dat omdat bijen zo vaak in de nabijheid koloniseren, het waarnemen van de plant in bloei zou kunnen zijn handig bij het lokaliseren van de korf. In Duitsland heeft het verschillende namen, waaronder melisse, mutterkraut (Blijkbaar vanwege al het gebruik dat het heeft voor kinderziekten), en konigsblume (aan koningen gegeven om een ​​lang leven te bieden en waarschijnlijk ontspanning door de stress van koning zijn).