Goingorganic.nl

Eclectic Institute, Shepherds Purse, 2 fl oz (60 ml)

Shepherds Purse, 2 fl oz (60 ml) by Eclectic Institute Kruiden, Herders Portemonnee

€ 13,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Eclectic Institute, Shepherds Purse, 2 fl oz (60 ml)
Prijs: € 13,50
Inhoud: 0.14 kg, 11.7 x 3.8 x 3.8 cm
Productcategorie: Kruiden, Herders Portemonnee, Herbs, Shepherds Purse

Eclectisch instituut, herderzak, 2 fl oz (60 ml) – graanvrije alcohol. Sinds 1982. Herbal extract. Voedingssupplement. Capsella bursa-pastoris bloem / blad. 1, 000 mg / ml kruid gelijkwaardigheid. Non-gmo. Gluten / Soja / Zuivelvrij. Volle kracht. Gemaakt in Amerika. Vegan. Biologische alcohol. goingorganic.nl Shepherds handtas heeft mijn leven veranderd. Ik heb meer energie dan ik 10 jaar heb gehad. Ik heb fibroids en heb meestal mijn perioden voor 80 dagen tegelijk.

Eerste maand met herdertas en mijn periode was 6 dagen! Whooo hooooo, ik heb herderspung gekocht om te gaan met zware bloeden als gevolg van baarmoederfibroïden. Het is belangrijk om op te merken dat ik pre-menopauze ben, maar dicht bij de menopauze komt. Ik heb het drie keer gebruikt, mezelf opgevallen voor eventuele bijwerkingen. Ik heb ook de volledige dosering niet gebruikt. Mijn cyclus kwam en ging met een aanzienlijke vermindering van de bloeding in vergelijking met vorige maand en minimaal ongemak. Ik beveel dit kruid sterk aan aan iedereen die lijdt aan zware bloeden door fibroïden. Controleer eerst dat u geen andere medische problemen heeft en lees al de informatie voordat u het gebruikt, omdat iedereen anders is. Ook als u last heeft van baarmoedervezels, kunt u verlichting krijgen door uw dieet aan te passen, met name door het verminderen van de hoeveelheid zuivel die u verbruikt. In mijn geval heb ik yoghurt verwijderd en dat lijkt me ook te hebben geholpen. Ik had gelezen over herdertas in verband met uterine prolapse. Ik realiseerde me niet dat het ook gebruikt werd voor overmatig bloeden, van de baarmoeder, de blaas of de wonden. Ik heb menstruatie-perioden doorgehouden, sinds mijn dokter me op de hoogte heeft gesteld (alhoewel ik bijna 10 jaar geleden stopte). Ze dacht dat ik toen te jong was voor de menopauze. Goed voor de botten werd ik verteld.

Eclectic Institute, Shepherds Purse, 2 fl oz (60 ml): Kruiden, Herders Portemonnee

 Ik begon drie dagen de herderstasvloeistof in thee te nemen. Toen sloeg ik een dag over, de hele dag weg van huis. De volgende morgen had ik vaginale bloedingen. Dus ik nam de thee nog eens drie dagen. Geen bloeding. Ik heb per ongeluk een andere dag overgeslagen. Volgende ochtend, sommige kleine bloeden. Ik vroeg mij af of het toeval was, maar dat denk ik niet. Ik heb doorgegaan met de aanbevolen minimumdosis, en ik heb niet meer bloeden gehad. Ik bestel een andere fles! Dit spul is niet zo geweldig voor het normaliseren van zware menstruatie. Ik gebruikte het ongeveer 6 keer per dag tijdens een zeer zware stromingsdag, en het was wonderbaarlijk!

Mijn zware periodes hadden me anemisch en uitgeput verlaten, en nu heb ik een oplossing voor het probleem. Ik begon te denken dat mijn enige optie links was een gedeeltelijke hysterectomie als gevolg van de extreem zware bloeding elke maand. Ik heb dit en gebruikte het zoals aangegeven en het werkte als een wonder. De bloeding versoepeld en zonder vreselijke krampen. Het werkt net zo goed deze maand en dit merk is zeer verdraagzaam om te drinken als een thee. En het product kwam ook heel snel! Dank je! Ik heb 2 maanden licht gehad om bloeden te modereren nadat ik mijn iud had ingevoegd.

Eclectic Institute, Shepherds Purse, 2 fl oz (60 ml): Kruiden, Herders Portemonnee

Ik ging 2 keer terug naar de dokter en ze raadde een echografie aan om te zien of ik door de baarmoeder beschadigd was nadat de test terugkwam. Ze aanbevolen pillen om de bloeding te stoppen. Ik nam hen om de 6 uur om de bloeding te stoppen en dan een keer per dag. De bloeden komen terug. Ik heb een internetsoektocht gemaakt en ontdekt over sjaalspeld en de bloeding stopte op dezelfde dag, ik begon met schapenzakken te gaan gebruiken. Ik raadde mijn schoonzus aan om haar bloeding te stoppen door de perimenopauze. Ik werkte voor mij. Dit is een uitstekende voorwaarde om de pijn van menstruele krampen te beperken. Het helpt bij het regelen van de bloedsomloop tijdens de menstruatie en was mijn levensredder toen ik lijd aan het enorme bloedsomloopprobleem veroorzaakt door endometriose, november 2009 Ik heb verschrikkelijke lange en zeer zware periodes door fibroids! Periode van 10 tot 12 weken tegelijkertijd, het is verschrikkelijk! De drs blijven drukken op hysterectomie die ik weigeren. Eclectic Institute, Shepherds Purse, 2 fl oz (60 ml) Ik bestelde herdertas en binnen 2 weken droeg mijn periode enorm en eindigde uiteindelijk na 3 weken. Een maand later was mijn periode extreem licht en wauw wat een verrassing!

Review: Eclectic Institute, Shepherds Purse, 2 fl oz (60 ml)

 Bedankt voor al uw andere getuigenissen, dat waren de redenen waarom ik dit product bestelde! Dames, houd dit kruid als religieus 3 keer per dag, het doet echt werk! Dit product helpt elke vrouw die een zware stroom heeft of perimenopauze ondervindt, te minimaliseren. Na 3 weken zware stroming was ik twee keer overleden en kon ik niet meer dan een uur uit bed blijven. Ik heb de paardenpaarden elke paar uur begonnen en zou het na drie dagen opgeven. De vierde dag verbeterde ik met 50%. Binnen een paar dagen bleef bloeden gestopt. Ik neem nu twee keer per dag een halve dosis de week voor mijn periode. Ik moet ook ijzeren aanvulling nemen. Ik heb een heel laat menopauze in mijn jaren 50. Anders dan deze aflevering ben ik gezond zolang ik twee keer per week mijn ijzeren, lichaamsbeweging, weinig vlees en dessert krijg. Geen hot flashes en stemmingswisselingen. laat de drugsbedrijven je niet schelen. U kunt het met een goede dokter behandelen die niet afhankelijk is van paardpijn en operatie. Ook heb ik er rond gedraaid. webshop heeft de beste prijs. Ik gebruikte voor het bloeden van de menopauze en het begon het meteen te vertragen en na drie dagen bleef het stoppen (ik bleef 6 weken daarvoor bloeden!, Ik was aan het eind van mijn touw met langere periodes.

Ik heb geconfronteerd met dit probleem in 2001, waar ik zoveel bloedeerde dat ik een bloedtransfusie moest hebben. Daarna legde de dokter mij op de pillen voor pillen. Dat werkte tot mijn vriendin en ik begon te praten over kinderen na het stoppen van de pillen. Mijn perioden waren zo onvoorspelbaar dat ik maanden niet zou bloeden en toen ik het deed, zou het elke 20 tot 60 dagen of meer duren of totdat ik naar de dokter ging En werd voor een week of meer een progestinale therapie voorgeschreven, maar zelfs toen ik de pillen had afgerond, zou de bloeding opnieuw beginnen. Toen ik het onderwerp onderzocht en de herderpung gevonden had, bleek het bloeden op een dag in een half na het krijgen van het product. Dit is het beste wat ik al lang heb gebracht, en ik zal dit product aanraden aan elke vrouw die ooit dit hoeft door te gaan! Dames voordat je denkt dat je iets drastisch doet, probeer dit product! Ik was een beetje sceptisch alvorens dit te gebruiken, maar ik was wanhopig. Ik had ongeveer 3 maanden geleden een koperen iud ingevoegd en alles was prima tot 2 weken na mijn laatste periode. Ik begon hemorrahging en het was nog steeds niet gestopt na 11 dagen en werd alleen maar erger. Dus ik bestelde dit (overnachting bezorging) en het begon meteen te werken.

 Ik nam de aanbevolen dag twee keer de aanbevolen dosis en een beetje minder de volgende dag. Op de derde dag was mijn bloeding helemaal gestopt! Wil gewoon advies geven om dit product te proberen. Het doet onwaarschijnlijk geen schade, maar het kan helpen bij perimenopauze onregelmatige bloeden. Het hielp mezelf in 7 dagen! Dus stop er niet mee, als het lijkt, werkt het de eerste paar dagen niet! Ik ga momenteel door de menopauze en ongeveer een jaar geleden heb ik een extreem zware menstruele stroming ervaren (of overstromingen zoals genoemd). Dit was vrij stressvol, want het was de eerste keer dat ik een periode als dit had gehad. Na het lezen van overstromingen was de portemonnee een van de meest aanbevolen behandelingen. De eerste fles gebruikte ik een paar dropperfuls, 5 of 6 keer per dag. Binnen 24 uur bleef de bloeding op een perfect normaal niveau. Sindsdien heb ik een of twee keer zwaarder gewerkt dan normaal, en ik heb het op dezelfde manier gecontroleerd. Terloops, je kunt vergelijkbare resultaten krijgen met Ladys Mantle Herb and Yarrow (tinctuur of thee). In mijn ervaring is één oplossing tegelijk voldoende, je hoeft ze niet samen te gebruiken. Samen met ladys mantle zijn ze mijn levensredders.

 Ik bloed veel minder wanneer ik ze gebruik. Ik gebruik het gedurende de periode. Maar na een paar maanden van zware bloeding en spotting kwam mijn periode eindelijk af. Gebruik dit voor ongeveer vier maanden. Ik heb ernstige endometriose en dit vermindert mijn vloei en pijn met de helft, daarom neem ik de helft van de pijnstillers die ik vroeger heb genomen. Ik neem de volledige dosering, 30 Druppels drie keer per dag in thee. De smaak is subtiel en aangenaam. Dit is het enige dat heeft geleid tot het verminderen van mijn pijn. Ik heb alles geprobeerd. Beste product ooit! Ik kan het nauwelijks geloven nadat ik het voor de eerste keer heb geprobeerd.

 Ik nam dit twee keer per dag in plaats van de aanbevolen 3 keer, en het maakte een groot verschil. Ik combineerde dit met yarrow (ook door eclectisch instituut) en voegde een kruidentaszak in het water om de smaak te verbeteren – makkelijk te nemen en zeer effectief. Helemaal geholpen mijn vrouw.