Goingorganic.nl

Eco-Dent, Daily Care, Baking Soda ToothPowder, Cinnamon, 2 oz (56 g)

Daily Care, Baking Soda ToothPowder, Cinnamon, 2 oz (56 g) by Eco-Dent Bad, Schoonheid, Tandpasta

€ 5,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Eco-Dent, Daily Care, Baking Soda ToothPowder, Cinnamon, 2 oz (56 g)
Prijs: € 5,00
Inhoud: 0.07 kg, 2.8 x 4.3 x 10.9 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Tandpasta, Bath, Beauty, Toothpaste

Eco-dent, dagelijkse verzorging, koekjespasta, kaneel, 2 oz (56 g) – premium mondverzorgingsproducten. Sls gratis. Fluoride vrij. Natuurlijk bruisende koekjesodaandpoeier voor gezondere tanden en tandvlees. Tot 200 borstels. Aanbevolen door tandartsen. Natuurlijke bronbestanddelen. Gecertificeerd ccic. Beter dan pasta's! Natuurlijk bruisend maken het beter! Beter, frisse reiniging van tanden en tandvlees. Neutraliseert mondzuren.

Lagere schuurbaarheid. Reinigt tanden en verzoekt adem zonder fluoride. goingorganic.nl Helpt de tanden te herinimaliseren. Ik had wat kleine holtes, en nadat ik dit product had gebruikt, waren ze weg, toen ik terug ging. Mijn tanden voelen mooi en schoon na gebruik van dit tandpoeier. Ik hou van het kaneelgeur, en ook dat kaneel is antimicrobieel zo goed voor de tandvlees. Ik vind dit product echt leuk. Ik hou van de smaak over de munt die ook niet slecht is. Mijn tanden lijken gezond en sterk. Ik heb dit gebruikt met mijn elektrische tandenborstel en ik zie prachtige resultaten, probeert iets ecologisch en speciaal te vinden, ik kwam eens over de eco-dent tandpoeiers en probeerde deze met kaneel.

 Het was niet de liefde van de eerste borstel, maar het kostte me niet veel tijd om te voelen dat dit ook de grote tandpoeier is voor mijn gevoelige tanden (vooral na chemo). Bovendien ben ik de hete cichorei-drinker, want het is een goede koffievervanger die door mijn nd wordt voorgeschreven, maar op een dag heb ik wat teleurstellende veranderingen in mijn tandenkleur opgemerkt, en tot mijn verbazing bracht dit geweldige eikend poeder witte kleur terug over een paar dagen (het effect eco-dent claimt trouwens niet). Bovendien is de kaneel smaak geweldig, het geeft energie en gezond gevoel. Dus, ik gooide alle tandpasta's weg (geloof me, ik heb veel geprobeerd) en veranderd in tandpoeiers, omdat ik eindelijk mijn eco-dent dagelijkse tandverzorging vond! Nu wil ik nog andere eco-dent tandpoeiers met citroen & anijs en zet ze al in mijn mandje van webshops), bedankt veel! Een van de beste non-fluoride tandpasta's daar. Geweldig om te kamperen omdat het licht is. Kaneelsmaak is niet de beste – ga voor traditionele of citroenkalk. Ik heb dit product gebruikt voor vliegtickets. Over het geheel genomen is het niet slecht, maar ik heb er 2 problemen mee. 1) Ik heb nog niet nagekomen hoe je genoeg poeder op de tandenborstel krijgt, zonder dat je zo veel wast, 2) Het heeft geen schuim.

Eco-Dent, Daily Care, Baking Soda ToothPowder, Cinnamon, 2 oz (56 g): Bad, Schoonheid, Tandpasta

Goede smaak, geen schadelijke ingrediënten (tenminste niet op het etiket), beter voor je tanden dan tandpasta, ik hou van dit kaneelgeur tandpoeier – het is mijn favoriete smaak en mijn favoriete natuurlijke tandreiniger. Als u nog nooit tandpoeier hebt geprobeerd, geef dit een poging. Het is veel lekkerder dan gewone koeksoda en het heeft hetzelfde polijsten, frisse effect. Geweldig tandpoeier. Zet je mond in alkalische ph. Zeker, uw tanden en tandvlees lijken gezonder. Gelukkig bevat het geen fluoride.

Eco-Dent, Daily Care, Baking Soda ToothPowder, Cinnamon, 2 oz (56 g): Bad, Schoonheid, Tandpasta

Uitstekend in mijn zelfgemaakte remineraliserende tandpasta. Op het is eigen het lijkt misschien een beetje schurende, dus ik heb besloten om het in mijn zelfgemaakte tandpasta en voila een verbeterd recept te geven. Zorg ervoor dat u niet overboord gaat als u gevoelige tandvlees hebt. Smakelijk, ik vind dit beter dan de mint. Over het algemeen houd ik van deze tandpoeiers, nooit meer terug naar tandpasta's, maar de mint die veel te zout is, is maar een kleine hint van munt, terwijl dit een aangename kaneelgeur heeft. Wat de rest betreft, doet het een perfecte baanreiniging en verlaten tanden en tandvlees gezond. Wat belangrijker is, geen zoetstoffen of glycerine.

Leuk kaneelgeur. Werkt goed. Houdt de tanden schoon en wit. Ik heb het gekocht omdat ik de veganfloss kaneel gebruikt, die geweldig is en dit is ook geweldig, ik vind de smaak heel erg, heel goed schoonmaken. De mond voelt ook na een lange tijd fris en u kunt eten of drinken, geen vreemde smaak zoals bij sommige tandpasta's. Dit is zo goed, ik stop nu met het kopen van buis tandpasta. Geeft je de frisse mond ooit! Eco-Dent, Daily Care, Baking Soda ToothPowder, Cinnamon, 2 oz (56 g) Gebruik dit al jaren – werkt goed! Kan en zal niet leven zonder dit product!

Review: Eco-Dent, Daily Care, Baking Soda ToothPowder, Cinnamon, 2 oz (56 g)

Laatste voor altijd en werkt geweldig. Aanbevolen door mijn natuurlijke tandarts. Zelfs mijn zoon houdt ervan. Uitstekend product, goede prijs, ik weet niet zeker dat ik ooit terug zal gaan naar gewone tandpasta. Dit is een mooi product, aangenaam schitterend. Krijg andalou naturals aloë kurk body lotion hier. Vergeet niet om de kokosolie in de riolering te spuwen! Normaal gesproken helpt uw ​​speeksel de ph te bufferen en is er een evenwicht tussen de ionen in de hydroxyapatietkristallen van uw tandglazuur en die in uw speeksel ronddrijven. Ik begon deze tandpasta ongeveer vijf jaar geleden te gebruiken. Er wordt gezegd dat het enigszins in water oplosbaar is, maar van wat ik heb gelezen, is het niet volledig hydrofiel (wat ze in hun voordeel gebruiken om het uit cacaopoeder te scheiden met verschillende oplosmiddelen). Davids is gewoon de beste en beste natuurlijke tandpasta die er is. Verkrijgbaar in citroen-, wintergroen-, kaneel- en pepermuntaroma's, de samenstelling van earthpaste is doodeenvoudig: alle natuurlijke en echte ingrediënten. Onze recensent merkte op dat het een drop smaak had.

In het verleden gebruikte ik zuiveringszout, olie trekken en een zelfgemaakte tandpasta met kokosolie, bakpoeder, stevia blad en essentiële oliën. Geurvrije, zachte biologische babyshampoo en body wash geschikt voor baby's huid, hoofdhuid en haar. Natriumfluoride, afgeleid van een natuurlijk erts, is een van de belangrijkste ingrediënten voor het voorkomen van bederf in natuurlijke tandpasta's, terwijl silicium afkomstig van natuurlijke oorsprong een veiliger alternatief is voor de bleekchemicaliën die gewoonlijk worden gebruikt voor het bleken. Koop hier 100% pure jasmijn-groene thee-moisturizer. Dus, om een ​​lang verhaal korter te maken, terwijl ze misschien antimicrobiële eigenschappen hebben, denk ik niet dat ze sterk genoeg zijn om de balans in je mond te veranderen, vooral niet in een tandpasta die al heel lang niet in contact zal zijn. Het is speciaal geoptimaliseerd voor het gemak van de 21e eeuw, terwijl het put uit een 3.000 jaar oude traditie van olie trekken. Als een kanttekening, wist je dat alle inheemse volkeren nooit hun tanden poetsen en afgezien van een slijmerige film gaan ze hooguit over hun tanden, hun adem ruikt niet en ze krijgen geen gaatjes.

Deze omvatten alles van klei- en houtskooltandpasta's tot zout- en bakpoederformules, als alternatief voor traditionele fluoridetandpasta's. Ik gebruik al een paar maanden een mengsel van kokosolie, bakpoeder en pepermunt essentiële oliën en ik moet zeggen dat het geweldig werkt.