Goingorganic.nl

Eco Teas, Holy Mate!, Calm Energy, Unsmoked Yerba Mate With Tulsi & Peppermint, 24 Tea Bags, 1.7 oz (48 g)

Holy Mate!, Calm Energy, Unsmoked Yerba Mate With Tulsi & Peppermint, 24 Tea Bags, 1.7 oz (48 g) by Eco Teas Eten, Kruidenthee, Yerba Mate, Tulsi Thee

€ 4,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Eco Teas, Holy Mate!, Calm Energy, Unsmoked Yerba Mate With Tulsi & Peppermint, 24 Tea Bags, 1.7 oz (48 g)
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.09 kg, 6.9 x 8.4 x 14 cm
Productcategorie: Eten, Kruidenthee, Yerba Mate, Tulsi Thee, Food, Herbal Tea, Yerba Mate, Tulsi Tea

Eco-thee, heilige maat !, Rustige energie, niet-gerookte yerba mate met tulsi & pepermunt, 24 theezakjes, 1. 7 oz (48 g) – biologische & eerlijke handel. Compostabele theezakjes. Natuurlijk caffeinated. Herbal supplement. Usda organisch. Fair for life fair trade gecertificeerd door imo. Kosher. Gecertificeerd organisch door oregon tilth (otco). Een glutenvrij product.

Wat is een 'eco'-thee. 'Eco' komt uit het Griekse woord oikos, wat thuis betekent. Ecologie is de studie van het huis. Economie is het beheer van het huis. Bij eco-thees vinden we het leuk om op drie niveaus thuis te denken: het lichaam, het huishouden en de planeet. Daarom is een 'eco'-thee gezond, betaalbaar en duurzaam. Het ecoteas verhaal. We begonnen ecoteas in het jaar 2000 in de keuken van ons huis in Ashland, Oregon.

We kwamen samen als drie beste vrienden met een gezamenlijke visie: het creëren van een grassroots thee bedrijf dat organische landbouw, eerlijke handel bedrijfspraktijken en gezond leven ondersteunt. Wij werken om u de hoogste kwaliteit thee te leveren tegen de best mogelijke prijzen. Naast het leveren van 'groene' levensonderhoud voor onze boeren en onszelf, streven we ernaar om eenvoudige, gezonde en duurzame levensstijlen te inspireren. Ervaar de fusie van twee oude kruidenradities met ecoteas heilige maat! Tulsi is Indië's 'koningin van alle kruiden. 'Yerba mate is Zuid-Amerika's' cadeau van de goden '. Terwijl tulsi het gewicht van je schouders afneemt, zet yerba mate de lente in je stap. We hebben ze gecombineerd voor een evenwichtige levering van stressvrije energie. Een rustige, duurzame energiethee. Simuleert het lichaam, geest en geest. Verhoogt de stofwisseling. Reinigt en verjongt. Vermindert stress. De geweldige smaak van ongekookte yerba mate gecombineerd met Tulsi & Peppermint.

Eco Teas, Holy Mate!, Calm Energy, Unsmoked Yerba Mate With Tulsi & Peppermint, 24 Tea Bags, 1.7 oz (48 g): Eten, Kruidenthee, Yerba Mate, Tulsi Thee

Antioxidant power. Bij de brouwing zoals aangegeven, levert deze thee een orac-waarde van 3, 000 molte / 240 ml, die iets sterker is dan een typische kopje groene thee. Heilige maat! Ervaar de fusie van twee oude kruidenradities. Tulsi is de koningin van India van alle kruiden. Yerba mate is Zuid-Amerika's cadeau van de goden. Terwijl tulsi het gewicht van je schouders afneemt, zet yerba mate de lente in je stap. We hebben ze gecombineerd voor een evenwichtige levering van stressvrije energie. goingorganic.nl Voor een mate thee is dit verrassend licht. Het is erg goed.

Het heeft een mooie sterke kruidenmaker. Het komt ook over als een beetje zoet. Misschien is dat de tulsi erin. Deze mix is ​​zeer mild en rustgevend en heeft kalmerende effecten, met name goed in het verlichten van stress op het werk. Ik voel me opgewonden maar rustig wanneer ik deze thee aan het eind van mijn dag drink. Het is verfrissend. Ik zal het opnieuw kopen. Het wordt me 's morgens wakker! De smaak is zo fris. Ik hou ervan! Lijkt mij zowel kalmerend als enregerend te zijn, zoals ik al heb gehoord.

Eco Teas, Holy Mate!, Calm Energy, Unsmoked Yerba Mate With Tulsi & Peppermint, 24 Tea Bags, 1.7 oz (48 g): Eten, Kruidenthee, Yerba Mate, Tulsi Thee

Ym, heeft een aantal vitaminen en mineralen daarin, en vier soorten cafeïne: koffie heeft twee, en met vier wordt gedacht beter te zijn. Geweldige smaak, prettige geur, zonder te veel te herbly als de reguliere yerba mate een sterke geur ruikt naar uw mening, zou dit een goede keuze zijn om te proberen en nog steeds de voordelen te halen, het is goed. Ik wil maar meer. Geweldig product, smaakt goed en geeft me de boost van energie zonder de razige rand die koffie geeft. De aminozuren in deze thee zijn de sleutel. Voor de prijs kun je niet verkeerd gaan. webshop rotsen weer! Tulsi mix met yerba mate komt overeen met fantastische gezonde cafeïne energie met kalmerend effect. Hou ervan. Een van de beste kruiden thee die ik heb gehad.

 Niet zoet, niet taart met een kleine lift en een kick back vibe maakt deze thee mijn favoriet in de hele wereld. Ik gebruik yerba mate met mijn gewone thee, ik denk dat het me mentaal helpt en me hydratert. Eco Teas, Holy Mate!, Calm Energy, Unsmoked Yerba Mate With Tulsi & Peppermint, 24 Tea Bags, 1.7 oz (48 g) Leuke thee. Deze thee heb ik de tweede keer besteld – erg lekker, heerlijk smaak. Ik hou ervan om deze thee te drinken. Hield me de hele dag aan de slag. Ik voelde me als een marathon of een berg beklimmen. Ik heb niet de energiepomp die koffie of thee me geeft. Smoky bittere smaak. Het is goed. Hou mijn waarschuwing zonder de caffeïne crash. Let op, het kan een verworven smaak zijn. Ik hou van zowel yerba mate als tulsi thees en dit is de perfecte combinatie.

Review: Eco Teas, Holy Mate!, Calm Energy, Unsmoked Yerba Mate With Tulsi & Peppermint, 24 Tea Bags, 1.7 oz (48 g)

Ik versier met een pak stevia voor een middag, haal me op zonder de koffie jitters. Ik verwachtte meer spicey smaak, ik vind deze proeverij als avarage green tea. Hoewel het zeker werkt en mogelijk een positief effect heeft op bepaalde mensen, is het krachtig en nu voor iedereen. 8 Lokaal gebruikt als een pasta in combinatie met zwarte peper behandelt heilig basilicum ringworm, eczeem en urticaria / galbulten. Omdat mijn symptomen zo ernstig waren, was dat geen optie voor mij. Het biedt ook mineralen om de functie van het zenuwstelsel te ondersteunen, evenals b-vitaminen om spieren te ontspannen. Yerba mate is het geschenk van de goden in Zuid-Amerika. Ik vond de heilige partnerthee van ecoteas geweldig omdat het me zowel een beetje kalmeerde als me zachtjes inspande. Ik had het nooit gemerkt als ik de geur aanvankelijk niet had opgemerkt.

Hallo Ross (Langdurig geen contact met mij, maar ik ben er nog steeds! Dit zal ervoor zorgen dat je het later met genoeg water kunt vullen en geen kruiden kunt verspillen. Heilige basilicum kan veilig worden geconsumeerd binnen het bovengenoemde doseringsbereik. koffie, groene thee en chocolade hebben iets andere mentale en fysieke effecten.De smaak is geweldig en de waarde is uitstekend.En ze kunnen gemakkelijk warmwaterstations vinden langs hun routes om hun ejecto te vullen E, goed) toegenomen in het extract behandelde groep. Rozemarijnbladeren kunnen fungeren als een tonicum en helpen het pre-menstrueel syndroom (Pms) te verminderen. Ik werd eigenlijk getest op eierstokkanker (alle symptomen waren zo vergelijkbaar) en toen begon ik mijn dagelijkse gewoonten van dichterbij te onderzoeken. Sommige kruidentheemengsels bevatten cacaobladen of extracten die van nature cafeïnehoudend zijn. Deze site is voornamelijk bedoeld voor het delen van gezinsvriendelijke recepten.

Ik ben 40 jaar oud, getrouwd met 5 kinderen en heb nog nooit problemen gehad vóór maca. Hij heeft nu een aanzienlijke hoeveelheid bloedverdunners, dus ik heb wat onderzoek gedaan naar voedsel en bloedverdunners. Een verbinding in zwarte thee genaamd tf-2 zorgt ervoor dat bepaalde kankercellen in de maag, prostaat en borst in apoptose gaan, of geprogrammeerde celdood. Elke keer dat ik maca heb gebruikt, heb ik een migraine gehad. Ursolzuur blokkeert ook de inflammatoire enzymen cyclo-oxygenase en lipoxygenase, evenals remt tumoren (door de remming van mmp-2 en 9). De eerste keer dat ik probeerde verse tulsi-thee te maken, had ik net een arm vol van de geurende bloeiende toppen van de plant geplukt van de patch in mijn voortuin.