Een vakantie in Zeeland is altijd een goed idee

Ben je toch nog even toe aan vakantie, of wil je er gewoon even tussen uit? Hier hoef je niet helemaal de grens voor over. Ons eigen fijne Nederland heeft namelijk prachtige provincies die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken tijdens een lang weekend of een langere vakantie. Een van deze provincies is ontzettend populair in de zomer, niet alleen bij Nederlanders, maar ook bij onze Duitse buren. We hebben het natuurlijk over Zeeland. Als je op zoek bent naar een relaxte vakantie waar je even heerlijk kunt vertoeven en uit kunt waaien aan het strand, dan heeft Zeeland alles te bieden waar je naar op zoek bent, en meer!

Zon, zee en strand

Strandliefhebbers, natuurfanaten, watersporters, gezinnen: Zeeland is een provincie die voor ieder wat wils te bieden heeft. Boek een gezellig vakantiepark Zeeland voor het hele gezin en ga vanuit die basis op ontdekkingsreis door de regio. Op de fiets, met de auto, te voet, Zeeland is de perfecte bestemming voor actieve vakanties. Maar ook voor degenen die heerlijk de rust op willen zoeken en simpelweg willen genieten van een goed boek op een terrasje aan zee. In Zeeland kun je niet anders dan je goed voelen. Daar zorgt de zilte zeelucht wel voor. De stranden van Zeeland doen het al lange tijd erg goed in de verkiezingen van 'Schoonste stranden van Nederland', en dat is best iets om trots op te zijn. Niets is zo heerlijk als een schoon, uitgestrekt en breed zandstrand waar je lekker kunt ravotten met de kleintjes. Dat de Zeeuwse stranden elk jaar weer duizenden Duitse toeristen trekt, begrijpen we volkomen!

Middelburg

Als je in Zeeland bent, dan mag een bezoekje aan de hoofdstad natuurlijk niet ontbreken. Middelburg is een pittoreske stad met rijke historie, en dat voel en zie je als je door de oude straatjes loopt langs monumentale panden. Een aantal bezienswaardigheden in de stad zijn de Grote Markt, de Lange Jan, het Abdijplein en de straatjes van de Kuiperspoort. Je kunt in Middelburg goed winkelen en tussendoor kun je je stevige trek stillen op een van de sfeervolle terrasjes aan de Grote Markt. Een heerlijk dagje in de stad!

Zoutelande

Ken je het nummer van Bløf, genaamd Zoutelande? Dit nummer gaat over het gelijknamige dorp Zoutelande, een gezellig dorp dat aan de kust op het schiereiland Walcheren ligt. Het stadje heeft een heerlijk ongedwongen sfeertje en vanaf de stad kun je zo het strand op lopen. Zoutelande is dan ook een dorp wat echt de moeite waard is om te bezoeken als je in Zeeland bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *