Goingorganic.nl

Eidon Mineral Supplements, Ionic Minerals, Selenium, Liquid Concentrate, 2 oz (60 ml)

Ionic Minerals, Selenium, Liquid Concentrate, 2 oz (60 ml) by Eidon Mineral Supplements Supplementen, Antioxidanten, Selenium, Mineralen, Vloeibare Mineralen

€ 17,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Eidon Mineral Supplements, Ionic Minerals, Selenium, Liquid Concentrate, 2 oz (60 ml)
Prijs: € 17,00
Inhoud: 0.14 kg, 3.8 x 3.8 x 11.7 cm
Productcategorie: Supplementen, Antioxidanten, Selenium, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Supplements, Antioxidants, Selenium, Minerals, Liquid Minerals

Eidon minerale supplementen, ionogene mineralen, selenium, vloeibaar concentraat, 2 oz (60 ml) – ionogene mineralen. Minerale voedingssupplement. Geschikt voor veganistisch diëten. Gemakkelijk te slikken. Zacht op de maag. Zuiverheid die u kunt zien, smaak en voelen. Selenium is essentieel voor een goede werking van het immuunsysteem en de controle op vrije radicalen. Eidon selenium: onderzoek toont selenium om positieve rollen te spelen in de immuunsysteemfunctie, virale mutatie onderdrukking, zware metalen ontgifting, reproductie, stemming, schildklier en leverfunctie, hart- en vaatziekten en ontsteking. Selenium is een krachtig anti-oxidant mineraal en blijkt een positieve rol te spelen in de immuunfunctie. goingorganic.nl Ik heb deze gekozen omdat ik het mogelijk maakte om de portiegrootte aan te passen. Het is geen megadose, heeft geen junk toegevoegd en kan op maat gemaakt worden, waardoor meer flexibiliteit wordt aangeboden dan caps / tabs.

Echter, om welke reden ook, zelfs minder dan de voorgestelde dosering veroorzaakte collageen problemen voor mij en ik moest stoppen met het gebruiken. Ik heb ook een non-gist-l-selenomethionine (solgar) geprobeerd – helaas heeft de tabletvullers mij dezelfde problemen veroorzaakt. Ik heb onlangs een ander merk geprobeerd, en afgezien van dosis is het perfect. Van bijzonder belang voor mij – er is aangetoond dat er selenium is geregeld: 1) lipoxygenasen (bijvoorbeeld Arachidonate 5-lipoxygenase, die Efa omzetten in ontstekingsmediatoren), en 2) Circadiaan ritme. Ik merk op dat ik niet genoeg selenium ben, ik begint te veranderen in een nachtuil. Ik heb gevonden dat het niet veel is om te resetten, en omdat (zoals bij alles) er een fijn evenwicht tussen niet genoeg / te veel is, zou ik een seleniumaanvulling verkiezen, dat ik in kleinere stappen kan verhogen dan de meeste supplementen toestaan bespaar me altijd de tabletten te snijden. Ik heb sindsdien astmastudies gelezen die natriumseleniet (niet selenaat) hebben gebruikt, dus wees in de verleiding om het te proberen. Vitamine e remt 5-lipoxygenase (5-lo) – dus beide zijn voordelig. Magnesium is een selenium (en vitamine E) antagonist – waardoor veel vege bronnen van selenium (zoals noten, bruine rijst, enz.), Een catch-22 als selenium inname onvoldoende is. Deze smaakloos in water en gistvrij – maar ik raad het niet aan. Ik hield van het idee van het toevoegen van selenium aan mijn water.

Eidon Mineral Supplements, Ionic Minerals, Selenium, Liquid Concentrate, 2 oz (60 ml): Supplementen, Antioxidanten, Selenium, Mineralen, Vloeibare Mineralen

Ook betekende het minder additieven en capsules, enz. Ik was zo enthousiast over het gebruik van dit dat ik vervolgens het respectievelijke vloeibare selen uit spoormineralen bestelde. Verrassend, ik was er niet blij mee. Ik hou van eidons supplement beter. Geen vulstoffen, net wat je nodig hebt en makkelijk te nemen, ionisch selenium wordt zeer gemakkelijk geabsorbeerd. Doet de baan Eidon producten zijn zo geweldig en ik weet dat ze werken. Dit geconcentreerde selenium, aanbevolen door het medisch medium, vind ik makkelijk te nemen, het heeft geen smaak en is effectief. Ik vroeg om zuiver selenium – dit product is natuurlijk natgemaakt, ondanks de fles die vloeibaar concentraat zegt. Een bloedtest laat echter alleen de hoeveelheid selenium zien die u recentelijk hebt genomen. Bij het nemen van seleniumsupplementen moeten volwassenen dagelijks tot 55 microgram selenomethionine innemen, terwijl zwangere vrouwen tot 60 microgram kunnen nemen en vrouwen die borstvoeding geven tot 70 microgram kunnen innemen. Inclusief synthroid, levothroid en levoxyl. Aanbevolen dosering van selenium: 1-2 capsules per dag, of zoals voorgeschreven door arts of therapeut. Wateroplosbare antioxidanten kunnen ook bijwerkingen geven als ze in grote hoeveelheden worden ingenomen, bijv.

Eidon Mineral Supplements, Ionic Minerals, Selenium, Liquid Concentrate, 2 oz (60 ml): Supplementen, Antioxidanten, Selenium, Mineralen, Vloeibare Mineralen

 Andere gegevens suggereren dat antioxidanten normaal weefsel kunnen beschermen zonder de werkzaamheid van chemotherapie of bestraling te beïnvloeden. Eidon Mineral Supplements, Ionic Minerals, Selenium, Liquid Concentrate, 2 oz (60 ml) Com-naam en flaconlogo zijn beide geregistreerde handelsmerken van consumerlab. Elevate se is specifiek geformuleerd voor paarden die supplementatie vereisen met sterk biologisch beschikbare bronnen van zowel vitamine E als selenium. Mannen en vrouwen die de antioxidant combinatie van bèta-caroteen, vitamine e en selenium innamen, hadden significant lagere sterftecijfers en een verlaagd risico op kanker na 1-2 jaar na inname van de supplementen. Zelfs donkere chocolade is rijk aan antioxidanten. Koper en zink fungeren als co-enzymen voor superoxide dismutase; ijzer is vereist voor catalase; en selenium, een voedingsspoorelement, is een component van het enzym glutathionperoxidase dat het ros-peroxide afbreekt. De meeste mensen in de Verenigde Staten krijgen elke dag meer dan de 55 microgram selenium aanbevolen. Dit artikel schetst 7 gezondheidsvoordelen van selenium, allemaal ondersteund door de wetenschap. Observatiestudies kunnen echter soms leiden tot misleidend bewijs en daarom zijn de bevindingen nog niet uitsluitsel over de vraag of selenium in de toekomst vaak wordt voorgeschreven aan patiënten met hartziekten.

Review: Eidon Mineral Supplements, Ionic Minerals, Selenium, Liquid Concentrate, 2 oz (60 ml)

 Een zwak verband tussen de inname van fruit en groenten en het risico op kanker kan nog steeds een echt beschermend effect hebben. Vitamine e is in verband gebracht met verhoogde libido en sperma kwaliteit bij hengsten. Wetenschappers weten nu dat selenium noodzakelijk is voor de productie van selenoproteïnen in het lichaam, een familie van eiwitten die selenium bevatten in de vorm van een aminozuur. Hoewel is bewezen dat antioxidanten de kans op het oplopen van een van deze ziekten kunnen verminderen, garandeert het zeker niet dat u ze toch niet zult ontwikkelen. Alle testimonials en productrecensies zijn authentiek van echte klanten. Seleniumsupplementen of een toename van voedingsmiddelen die selenium bevatten, kunnen mogelijk helpen bij het voorkomen van coronaire hartziekten. Weil beveelt donkere chocolade van hoge kwaliteit aan die bestaat uit ten minste 70 procent cacaobestanddelen; eet een ons of zo van deze voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan antioxidanten een paar keer per week. Als voedingssupplement nemen volwassenen dagelijks 1 capsule of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Merries die op selenium worden gehouden tijdens de zwangerschap, laten een toename zien in de uitzettingstijd van de placenta.

 Sommige voedingsantioxidanten vertonen een tweesnijdend zwaard. In feite toonde één onderzoek aan dat astmapatiënten met hogere niveaus van bloedselenium een ​​betere longfunctie hadden dan patiënten met lagere niveaus (29). Dat is vooral waar voor supplementen van selenium, omdat mensen er zo weinig van nodig hebben en omdat het meestal gemakkelijk door voedsel kan worden verkregen. 40% Betere score voor deze maat van de longfunctie in vergelijking met de placebogroep. Effect van selenium en vitamine E op de productie van antilichamen door melkkoeien die tegen escherichia coli zijn ingeënt. Selectiecriteria: De auteurs includeerden alle primaire en secundaire gerandomiseerde klinische studies over antioxidantensupplementen (Beta-caroteen, vitamine A, C en e en selenium) versus placebo of geen interventie. Dieet-lycopeeninname en risico op prostaatkanker gedefinieerd door erg-eiwitexpressie.

Selenium werkt in combinatie met vitamine E om de lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke oxidatieve bijproducten die bekend staan ​​als vrije radicalen. Frequente infecties van de borst bij mensen met cystische fibrose veroorzaken een langdurige ontsteking in hun longen. De bètacaroteen- en retinol-werkzaamheidsstudie: incidentie van longkanker en sterfte aan hart- en vaatziekten gedurende 6 jaar follow-up na het stoppen van bèta-caroteen en retinolsupplementen. Twee auteurs hebben onafhankelijk studies, geëxtraheerde gegevens geselecteerd en het risico van bias in de opgenomen studies beoordeeld.