Eiwit en supplementen voor een goed spierherstel!

Ben jij een fanatieke sporter en ga je voor het maximale resultaat? Fitness is de laatste jaren steeds populairdere geworden en kiezen vele mensen ervoor om het gehele lichaam te transformeren. Ze trainen enorm veel, passen hun voedingsschema aan en zullen ze na loop van tijd veel gespierder zijn en zijn ze ondertussen ook erg veel vet verloren. Nu is het natuurlijk niet nodig om altijd maar een gehele transformatie te ondergaan, maar is gewoon fitnessen ook al erg goed. Je blijft fit en kunt hier gemakkelijk verschillende doelen opstellen, om hier vervolgens keihard voor te werken. Na de training kun je een eiwitshake of een andere eiwitrijke snack of maaltijd nemen, om zo de spieren sneller te laten herstellen voor de volgende training. Maar waarom is eiwit nu zo belangrijk? Laten we er eens naar kijken!

Eiwitten voor een snel en goed spierherstel

Wanneer je hebt getraind en aardig zware gewichten hebt gebruikt tijdens je training, zul je merken dat je spieren behoefte hebben aan rust. De spieren zullen moeten herstellen, maar kun je ze wel een handje helpen. Gedurende de dag is het namelijk belangrijk om eiwitrijk te gaan eten, zo’n 20 tot 25 gram per maaltijd. Meer is niet nodig, omdat het overige eiwit dan gebruikt wordt als brandstof of op een andere manier wordt opgeslagen in het lichaam. De timing voor de eiwitinname rondom de trainingen is ook erg belangrijk, omdat ook hier de timing kan zorgen voor een goed spierherstel.

Nu kun je natuurlijk eiwitrijke maaltijden samenstellen met zuivel en vlees, maar kun je ook eiwit kopen om simpele eiwitshake te drinken na een training. Per shake is er 20 tot 25 gram verwerkt, meng je deze met water of melk en zul je direct aan de eiwitbehoefte voor of na de training voldoen. Je kut eiwit in verschillende soorten smaken en zijn er verschillende verhoudingen, omdat er namelijk een verschil zit tussen puur eiwitpoeder en eiwitpoeder waar verschillende zuren en andere supplementen als creatine aan zijn toegevoegd!

Koop je supplementen bij House of Nutrition!

Ben je een echte fitness goeroe en wil je graag met natuurlijke supplementen je doelen behalen of je vording vergemakkelijken? Kijk dan eens naar de supplementen van House of Nutrition. Er zijn verschillende soorten supplementen en proteïne producten te verkrijgen, zoals eiwitten, afslank supplementen, voeding en repen, aminozuren en meer. Ook heeft House of Nutrition vele acties, waarmee je voor een voordelige prijs de juiste supplementen kan aanschaffen en het tijd is om te knallen in de sportschool!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *