Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Biologische Gezondheidsproducten, Antibiotica, Koude Griep En Virale, Elderberry (Sambucus), Andrografie

Air Defense Healthy Immune with Paractin, 90 Veg Capsules by Now Foods

Air Defense Healthy Immune Paractin Now Foods

€ 9,90

Ga naar webwinkel >>

Product: Now Foods, Air Defense Healthy Immune with Paractin, 90 Veg Capsules
Inhoud: 0.09 kg, 5.8 x 5.8 x 10.9 cm
Categorieën: Supplementen, Antibiotica, Andrografie, Gezondheid, Koude Griep En Virale, Elderberry (Sambucus)

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Source Naturals, Higher Mind, 90 Tablets

Nu voedsel, luchtverdediging gezond immuun met paractine, 90 vegetarische capsules – handhaven gezonde ademhalingsfunctie. Het hele jaar door immuunondersteuning. Een voedingssupplement. Algemene gezondheid. Familie eigendom sinds 1968. Gmp kwaliteit verzekerd. Nu is de luchtverdediging een mix van ingrediënten die een gezond, all-season immuunsysteem en ademhalingsgezondheid bevorderen. Luchtverdediging kenmerkt paractine, een gepatenteerd extract van andrografische paniculata, die in wetenschappelijke studies is aangetoond om een ​​gezond en evenwichtig immuunrespons te ondersteunen. Immunhancer, elderberry, echinacea en astragalus botanische extracten zijn opgenomen om de normale immuunsysteemfunctie te ondersteunen. Olive leaf extract is ook toegevoegd om de gezonde ademhalingsfunctie te behouden. mironon De luchtverdediging zorgt ervoor dat ik mijn congestie opeet, ik ondervind astma en verkoudheid van vrouw.

Ik heb chronische bronchitis. Ik werk ook aan een baan die ervoor zorgt dat ik in een zeer vervuild gebied, in Oost-Azië, woont. Deze immuunbooster is geweldig en houdt me aan de gang. Ik voel me leuk om het te nemen en het helpt me om gezond te blijven, ondanks de vervuiling in het gebied. Zeer efficiënt voor het ondersteunen van het immuunsysteem. Ik neem dit in combinatie met immuunvernieuwing en ik heb lange reizen met airconditioning in de auto overleefd, hoewel ik meestal erg gevoelig was en lang hoofdpijn had door mijn sinussen. Ook niet een koude in een heel jaar. Ik nam er voor bijna twee maanden een keer per dag, stopte en gebruikte alleen wanneer dat nodig was – toen ik de kou / griep kon voelen. Snelle congestie snel in enkele uren! We gebruiken dit altijd wanneer iemand koud wordt of worstelt met hun allergieën. Het werkt wel het beste met koud, al sinds we dit product hebben gevonden, is niemand in mijn familie lang verkouden.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
PharmaNAC, Pink Berry Blast, 900 mg, 24 Effervescent Tablets by BioAdvantex Pharma

Now Foods, Air Defense Healthy Immune with Paractin, 90 Veg Capsules: Supplementen, Antibiotica, Andrografie, Gezondheid, Koude Griep En Virale, Elderberry (Sambucus)

Ik had eerder een paractine van een ander bedrijf geprobeerd. Deze is goed, maar niet zo efficiënt als de andere, die meer paractine bevat. Ik gebruik het als mijn tonsillen gezwollen zijn en na twee dagen voel ik me beter. Goed om in de winter te nemen. Dit product heeft mijn allergieën helemaal verbeterd. Ik heb beter gezonder voelen, ik merk het verschil op als ik dit bijna onmiddellijk opneem. Het helpt ook bij de allergieën.

Immuniteit is gestegen. Ik denk dat het lichaam warm wordt. Modern onderzoek heeft aangetoond dat sambucus vlierbessen verschillende gebieden van welzijn ten goede komen, vanwege de antioxiderende werking en de immuunondersteunende natuurlijke verbindingen. Deze boom is inheems in Europa, hoewel hij ook in veel andere delen van de wereld op grote schaal wordt geteeld (1, 2). De polyfenolen in vlierbessen helpen om na de maaltijd een insulinerespons te induceren. Het gebruik van vlierbessen en deze medicijnen kan het risico op het ontwikkelen van een lage bloedsuikerspiegel verhogen, een aandoening die bekend staat als hypoglycemie. Ook kan het de gezondheid van het hart ondersteunen, de antioxidantstatus verbeteren en een verscheidenheid aan anti-kanker, anti-diabetes en ontstekingsremmende effecten hebben. Het gebruik ervan in de geneeskunde is beslist niet nieuw. Vlierbes heeft wel ontstekingsremmende activiteiten, maar er zijn nog geen klinische proeven uitgevoerd. De laatste plaats ging naar sambucol-kinderen, wat logisch is; het heeft het laagste aantal vlierbessen omdat het een kleinere dosering is. Of een controle in een 5 weken durende gerandomiseerde controle cross-over studie (4). Madeline mumcuoglu ontwierp een extractiemethode die sambucol nog steeds gebruikt om deze siroop te maken.

Now Foods, Air Defense Healthy Immune with Paractin, 90 Veg Capsules: Supplementen, Antibiotica, Andrografie, Gezondheid, Koude Griep En Virale, Elderberry (Sambucus)

 Er zijn echter geen onderzoeken die vlierbessen zelf isoleren als veilig en effectief voor constipatie, of dat de andere bestanddelen in het laxerende preparaat veilig zijn voor gebruik door kankerpatiënten. Now Foods, Air Defense Healthy Immune with Paractin, 90 Veg Capsules De vlierbessen werd goed verdragen door de studie. Cytochroom p4503a4-substraten: een commercieel product dat echinacea purpurea en sambucus nigra bevatte, bleek de cyp3a4-activiteit te remmen, hoewel de remmende potentie lijkt te worden uitgeoefend door e. Traditioneel eten en kruidengebruik van wilde planten in de oude zuid-slavische diaspora van mundimitar / montemitro (Zuid-Italië). Sambucol originele vloeibare zwarte vlierbes 7. Het komt ook met extra anti-oxidant ondersteuning van 50 mg zwarte bessen extract. Een korte klinische studie toont gunstige effecten van sambucus in termen van gewichtsverlies. Onvervaardigde beweringen dat vlierbessen aids, diabetes of andere ziekten voorkomt of behandelen, zijn onlangs gestopt door de fda. Meer onderzoek is nodig om deze klinische bevindingen te bevestigen. De bes is al honderden jaren in folklore-remedies gebruikt, voornamelijk om verkoudheid en griep te voorkomen en te behandelen, maar ook verschillende andere ziekteverwekkers in de lucht die we inademen. Dit extract is supergeconcentreerd en biedt ons lichaam het equivalent van 6.400 mg antioxidant en antivirale voeding, alleen afgeleid van de beste cultivars.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Healthy Origins, Phase 2, Carb Controller, White Kidney Bean Extract, 500 mg, 90 Veggie Caps

Review: Now Foods, Air Defense Healthy Immune with Paractin, 90 Veg Capsules

Ten slotte, een gerandomiseerde, dubbelblinde, dubbel dummy studie vergeleek echinacea plus sambucus versus tamiflu bij 473 patiënten met vroege influenza (7). Klinische studies hebben niet aangetoond dat vlierbessen effectief zijn. Om bestellingen te versnellen, kunnen we kleinere flessen vervangen als de bestelde hoeveelheid niet beschikbaar is. De bloemen bevatten tot 10 keer meer flavonolen dan de bessen (4). Alle drie de formuleringen verhoogden de productie van de ontstekingscytokinen il-6, il-8 en tnf-alfa aanzienlijk. Ik heb onlangs in Dublin gereisd op zoek naar biologische, niet-alcoholische wijn. Voordat je eraan denkt om langs de hagen te lopen om je eigen vlierbessen te oogsten, is er een belangrijke waarschuwing om op te letten. Problemen met de studie omvatten de kloof tussen de in vitro en in vivo wereld en de verschillen tussen gezonde vrijwilligers en de algemene bevolking.

 De anthocyanines die in overvloed in vlierbessen worden gevonden, hebben antivirale en antimicrobiële voordelen voor het ademhalingssysteem, dat constant wordt gehamerd met luchtpathogenen in de lucht die we inademen. Vroeg onderzoek suggereert dat ouderling antivirale voordelen kan hebben. Dit is vooral belangrijk omdat patiënten afzien of legitieme behandelingen kunnen vermijden. Daarentegen zijn er meerdere klinische onderzoeken gepubliceerd over het vermogen van vlierbessen om de duur van de tijd dat we last hebben van verkoudheids- of griepverschijnselen te verkorten. Youdim, kuresh a, antonio martin en james a. De vruchten zijn ook een krachtige bron van antioxidanten, die cellen in het lichaam beschermen en het vermogen van virussen om ziektes te veroorzaken, verminderen. Sambucus vlierbessen kunnen ook enig potentieel inhouden bij het bevorderen van evenwichtige bloedglucosespiegels, maar klinische gegevens ontbreken momenteel. Dit is de wetenschappelijke naam voor het geslacht van bloeiende planten die de Europese zwarte vlierbes (Sambucus nigra) omvat.