Goingorganic.nl: Kruiden, Elecampane

Elecampane, 2.000 mg, 2 fl oz (60 ml) by Natures Answer

Elecampane Natures Answer

€ 9,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Natures Answer, Elecampane, 2.000 mg, 2 fl oz (60 ml)
Inhoud: 0.14 kg, 3.8 x 3.8 x 11.7 cm
Categorieën: Kruiden, Elecampane

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Nature's Answer, Goldenseal Extract, Alcohol Free, 500 mg, 1 fl oz (30 ml)

Natuurlijk antwoord, elecampane, 2, 000 mg, 2 fl oz (60 ml) – sinds 1972. Geavanceerde botanische vingerafdruk. Inula helenium. Ontdek het antwoord van de natuur. Glutenvrij. Lage alcohol. Herbal supplement. Kosher parve. Bio-chelated koud extractie proces. Onze organische alcoholvrije extracten worden geproduceerd door gebruik te maken van onze koude biochelaterde eigen extractieproces die een holistisch gebalanceerde geavanceerde botanische vingerafdruk extract in dezelfde synergistische verhoudingen als in de plant levert. Onze faciliteit is gmp gecertificeerd, organisch en kosher gecertificeerd. mironon Ik meng dit in mijn thee wanneer ik kou- of sinusproblemen of hoofdproblemen heb. Dit werkt snel en smaakt niet slecht zoals sommige van de anderen. Beter alternatief voor anti-histimines of anti-congestiepillen of fizzy drinks. Vele jaren geleden had ik chronische bronchitis – elke maand van het jaar. Toen ontdekte ik elecampane druppels, die bij het eerste hint van een wei altijd stopten, omdat er sporen zijn.

De druppels werden dan niet beschikbaar in ons land, en mettertijd keerden mijn gezondheidsproblemen terug. Ik ben momenteel in mijn 7e week van griep, en zoals ik nu een creditcard heb, kon ik meer druppels kopen. Wat een opluchting! Ze hebben mijn ademhaling al aanzienlijk verbeterd (na een paar dagen), ik ben zo opgelucht om weer toegang te hebben tot hen. Ze kwamen eerder dan Nederlands schatting, ik adviseer het product en de verkoper helemaal aan. Elecampane extract is echt natuurlijk wonder voor mij! In de loop der jaren heb ik elecampane wortel genomen en verschillende producten geprobeerd, maar niemand heeft alleen gewerkt als elecampane dosis. Ik vind het ecletisch merk beter, dit is dikker en rommelig om te gebruiken, maar ze hebben hetzelfde effect bij het opruimen van slijm, we hebben de bestelling ongeveer twee week geleden ontvangen, makkelijk te nemen, zeer milde kruidengeur, ik neem elecampane om te helpen met sinus drainage van allergie flare ups.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
EuroPharma, Terry Naturally, Healthy Feet & Nerves, 120 Capsules

Natures Answer, Elecampane, 2.000 mg, 2 fl oz (60 ml): Kruiden, Elecampane

Werkt goed! Mijn man daalt het dagelijks en ademt veel beter, en zal meer bestellen. Mijn longen voelden me een beetje verstopt waardoor het gevoel van het weefsel niet schoon was. Nu, heel snel, na een paar dagen begon ik een duidelijke ademhaling te voelen. Als ik zwem, doe ik meestal af met een onderwater zwemmen van de 20m zwembad. Ik merk nu op, hoe makkelijker het is om mijn adem langer te houden. Ik neem een ​​aantal andere long- en keelkruiden, maar ik geloof dat de elecampaan het meest effectief is geweest. Ik zal meer bestellen en meenemen als ik reis. Ik heb de wortelwortel ongeveer drie weken genomen. Terwijl ik denk dat het een beetje effect heeft, denk ik niet dat ik het lang genoeg heb genomen om te zeggen hoe goed het werkt of niet werkt. Ik zal het product echter op drie sterren beoordelen, omdat ik denk dat het een beetje effect heeft. Ik voel me dat ik meer weet hoe het werkelijk werkt nadat ik het al een paar maanden heb meegemaakt.

Natures Answer, Elecampane, 2.000 mg, 2 fl oz (60 ml): Kruiden, Elecampane

In ieder geval, als ik me voel dat het het werk doet, zal ik meer bestellen. ik heb het gebruikt en wat ik zou ervaren was dat nagels geel zijn, dus ik zou het voor een tijdje niet meer gebruiken! Dit is mijn ervaring tot nu toe. Deze acties worden gecombineerd met een algeheel antibacterieel effect. Ik gebruikte veel verschillende kruiden voor hoest, maar degene die ik het meest gebruik, is elecampane (Inula helenium). Gebruik in babyzegeningen en contact maken met het innerlijke kind. Daarom is het het meest geschikt voor stagnerende en vochtige weefsels. De plant groeit het beste in schaduwrijke, goed doorlatende maar vochtige grond. Eens werd gedacht dat elecampane kan worden gebruikt als een bleekmiddel voor tanden, en een paar verschillende voorbereidingen werden ontwikkeld voor dit gebruik in middeleeuws Europa.

Vanwege de diuretische effecten ontgift elecampane het lichaam en verlicht het reuma. Blijf scrollen om nog meer inspirerende berichten te vinden over herbalism en onze geweldige plantenalli's! Andere traditionele remedies voor het verlichten van hoest zijn onder andere bloedwortel, kattenkruid, smeerwortel (de bovengrondse delen, niet de wortel), malrove, elecampane, toorts, lobelia, hysop, zoethout, kaasjeskruid, (Malvia sylvestris), rode klaver, klimopblad, pennyroyal (Hedeoma pulegioides, mentha pulegium), onion, (Allium cepa) en weegbree (Plantago lanceolata, p. (Decaf, in mijn geval) ik heb eerder notcoffee genoemd en je herinnert je misschien dat ik altijd ashwagandha en angelica toevoeg. Ik heb persoonlijk een diep respect gekregen voor de helende kracht van elecampane, niet voor snelwerkende wonderen, maar eerder voor de verschijnselen van hoe dit geweldige kruid de longen eigenlijk versterkt. Natures Answer, Elecampane, 2.000 mg, 2 fl oz (60 ml) De wortels zijn dik en knolachtig en hebben, na het drogen, het aroma van pepermunt. Het was geen opwelling van cafeïne, maar zachtaardig en ondersteunend. Het lijkt qua uiterlijk op zetmeel, maar verschilt daarin van het geven van een gele in plaats van een blauwe kleur met jodium, doordat het oplosbaar is in kokend water zonder een pasta te vormen, en wordt het onveranderd afgezet van de hete waterige oplossing wanneer het afkoelt.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Forskohlii, 250 mg, 60 Vegetarian Capsules by Natures Answer

Review: Natures Answer, Elecampane, 2.000 mg, 2 fl oz (60 ml)

 Elecampane werd van oudsher gebruikt als een specifiek middel tegen chronische bronchitis en bronchiale astma omdat de wortel helenaline, helenin en het meest effectieve ingrediënt inuline bevat, een fytochemische stof die bronchiale passages omhult en verzacht en een slijmoplossend middel is dat helpt de chronische bronchitis te verminderen. Westerse herboristen gebruikten elecampane-bloemen voor verlies van eetlust, krampen en braken en in hogere doses, cystitis, evenals voor hoest, bronchitis en faryngitis. Afgezien van elecampane zaden en supplementen die kunnen worden gekocht, is het economische belang van elecampane vrijwel nul. Alle vermelde voordelen van kruidenthee zijn afkomstig uit gepubliceerde wetenschappelijke tijdschriften (beschikbaar op aanvraag) of algemene kennis. Inuline werd voor het eerst geïsoleerd uit elecampane in 1804 en nam de naam aan van de botanische naam voor het kruid. Om u te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en om controversiële of verwarrende supplementen beter te begrijpen, hebben onze medische experts de wetenschap verteerd in deze drie gemakkelijk te volgen beoordelingen. Inheemse Amerikanen adopteerden al snel het gebruik voor hoest en er worden nog steeds gegevens van gevonden door Iroquois-indianen. De vluchtige olie stimuleert de mucociliaire roltrap en de bloedsomloop, terwijl de saponinen de verwijdering van slijm uit de longen stimuleren.

Tot 394 mg per doseringseenheid, wat overeenkomt met 10 ml bier of 4 ml wijn, per milliliter. Dus of je nu van het medische rooster af bent of antibiotica gebruikt, elecampane kan helpen je diepgewortelde, slijmerige, grof gemene longen te bestrijden. 5 Deze grote moleculen worden niet afgebroken door ons bovenste gi-kanaal, maar gaan in plaats daarvan naar de dikke darm waar darmbacteriën ze kunnen gebruiken. Inula werkt enigszins traag en moet een hele tijd worden gebruikt om volledige actie te nemen. Elecampane wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen. (Je moet eiwitten inslikken en kunnen verteren om witte cellen te maken). Het innemen van medicijnen bij maaltijden, op een lege maag of met alcohol kan de effecten ervan beïnvloeden. In feite werden tijdens de jaren 1800 de meeste hoestsnoepjes en pastilles gemaakt van elecampane.

 Het kan ook worden gebruikt voor de behandeling van astma en emfyseem. Het is het best geoogst in de herfst van planten die twee jaar oud zijn, en het kan worden gedroogd voor later gebruik. In de kruidengeneeskunde wordt het voornamelijk gebruikt voor hoest, consumptie en andere longklachten, omdat het een favoriet huiselijk middel tegen bronchitis is.