Goingorganic.nl

Emerita, Pro-Gest, Balancing Cream, Fragrance-Free, 4 oz (112 g)

Pro-Gest, Balancing Cream, Fragrance-Free, 4 oz (112 g) by Emerita Gezondheid, Vrouwen, Progesteronroomproducten

€ 32,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Emerita, Pro-Gest, Balancing Cream, Fragrance-Free, 4 oz (112 g)
Prijs: € 32,50
Inhoud: 0.14 kg, 3.8 x 6.4 x 17 cm
Productcategorie: Gezondheid, Vrouwen, Progesteronroomproducten, Health, Women, Progesterone Cream Products

Emerita, pro-gest, balancerende crème, geurvrij, 4 oz (112 g) – de originele natuurlijke balancerende crème. Vrij van parabenen. Waarde grootte. De originele natuurlijke progesteronroom. Wat zit er in? Bevat 450 mg weep progesteron per ounce (20 mg per 1/4 theelepel). Controleer de kant van de doos voor een volledige lijst van ingrediënten. Emerita is een toonaangevend merk van natuurlijke wellnessproducten voor vrouwen. We zijn trots op vrouwenbedrijven.

Sinds 1978. goingorganic.nl Ik las dit gewoon op de website van dokter Mercolas: ideaal, progesteronroom mag niet op uw huid worden aangebracht. In plaats daarvan gebruik mucous epitheelmembranen van uw labia of rectum. Als u de crème toepast op uw slijmvlies-epitheelmembranen die uw baarmoeder en vagina steken, krijgt u een vrijwel ideaal toedieningssysteem. Van hieruit worden de hormonen naar je hart en longe gebracht en verspreid in je weefsel, net alsof je eierstok ze eigenlijk heeft geproduceerd. Ik adviseer absoluut Emeritas pro-gest – en het lijkt me echt te werken. Het enige wat me ervan weerhoudt om het weer te kopen, maakt nu een product dat bijna hetzelfde is, maar een beetje sterker, en een beetje goedkoper door de ons.

 Ongeacht wat u besluit om te kopen, als u een natuurlijke progesteroncrème koopt, zorg er dan voor dat het progesteron is van onsp en niet alleen wilde yamcrème. Usp progesteron wordt verwerkt van wild yam, maar onbewerkte wilde yam werkt niet op dezelfde manier, dus zorg ervoor dat u ons progesteron in de ingrediënten ziet. De meeste conventionele medische artsen zijn schandelijk onwetend over de veranderingen die menopauzale of pre-menopauzale vrouwen ondervinden en prozac waarschijnlijk voorschrijven om zeer echte lichamelijke problemen te behandelen. We waren gezegend om uiteindelijk een prachtige (vrouwelijke) arts te vinden die ons op de hoogte heeft gebracht van onbalans van progesteron. In ons geval was dit een levenswisselaar. Makkelijk te gebruiken, en de kosten per portie zijn minimaal. Mijn betere helft had haar leven hersteld door dit product. Het is al vier jaar geweest en de nachtzweten, de hersen mist etc. zijn niet teruggekomen. Geen bijwerkingen, behalve. Ongeveer 4 maanden na het gebruik van dit product, merkte ik op dat het grootste deel van haar grijze haar mysterieus donker was geworden. Ik geloof dat voedingssupplementen mijn leven redden. Ik heb veel producten geprobeerd, en ik weet wat werkt en wat niet. Ik ben 45 jaar en ik ben al 7 jaar op pro-gest geweest. Het heeft zo veel problemen voor mij verwijderd. Niet meer pms hoofdpijn, acne, negatieve stemmingen, hersen mist, gevreesd, zwaar, eerste dag, enz.

Emerita, Pro-Gest, Balancing Cream, Fragrance-Free, 4 oz (112 g): Gezondheid, Vrouwen, Progesteronroomproducten

Progesteron is een geweldig hormoon. Geef het een paar maanden om in te schoppen (gebruik zoals aangegeven). Eet geen oestrogenen uit rundvlees en zuivel (biologische rundvlees en zuivel is goed). Andere merken hebben niet voor mij gewerkt. Ik heb meerdere geprobeerd. Koop het goedkoop bij webshop, dit is een uitstekend product! Ik gebruik Emerita pro-gest voor 2 1/2 jaar. Geweldig om te helpen bij verminderen van borstcysten, en vele andere voordelen. Gewoon omdat u geen vervangende oestrogeen therapie wilt nemen, is dat geen reden om geen progesteron te gebruiken. Progesteroncrème is een perimenapausal en de beste vriend van de vrouwelijke damespop! Ik begon dit te gebruiken op advies van een vriend. Het vergemakkelijkt de symptomen van periomenopauze – slapeloosheid, stemmingswisselingen, bloating. Maar het werkte niet direct voor mij.

Emerita, Pro-Gest, Balancing Cream, Fragrance-Free, 4 oz (112 g): Gezondheid, Vrouwen, Progesteronroomproducten

Ik merkte op een geleidelijke vermindering van de symptomen na ongeveer een week van gebruik, als ik het vergeet om het te gebruiken, komen ze terug nu maar doe het weer makkelijk als ik weer de crème opnieuw gebruik. Mijn dokter raadde aan om een ​​voorgeschreven versie te maken die is samengesteld door een verzorgende apotheker, maar ik vond het niet leuk hoe het rookde – dit is helemaal niet een medicijn ruikend product, en het werkt net zo goed. Ik ben nu twee keer per dag voor ongeveer zeven weken nu aan het proberen geweest. Emerita, Pro-Gest, Balancing Cream, Fragrance-Free, 4 oz (112 g) Het heeft mijn flitsers sterk verminderd, niet alleen de hoeveelheid maar de intensiteit. Toen ik er voor de aanbevolen 6 dagen was, kwam de hot flashes terug met een wraak, dat is hoe ik wist dat het echt werkte. Mijn libido is ook sterker (het was er maar afnemen voor de pro-gest). Al met al ben ik erg blij met de resultaten. Mijn vrouw gebruikte dit tijdens haar zwangerschap. Je moet dieper weten voordat je het gebruikt. Mijn vrouw gebruikte het met een speciaal schema om haar eigen productie van progesteron te imiteren tijdens haar huidige zwangerschap. Ochtendziekte werd tot bijna nul gereduceerd en het kind heeft een normale groei. Helaas hebben we geen natuurlijke productie van progesteron door de vervuiling die we lijden aan. daarom is het belangrijk om het als een vrouw te gebruiken en in sommige gevallen werkt het ook voor mannen.

Review: Emerita, Pro-Gest, Balancing Cream, Fragrance-Free, 4 oz (112 g)

Het kan vrouwen helpen met veel hormonale onevenwichtigheden zoals pms. Kennis is de sleutel tot een goede gezondheid! Opmerking: mijn vrouw heeft een heel gezond meisje geboren, 8 uur aan huiscontracties en 8 uur in de kraamafdeling en de baby hartslag was stabiel gedurende de gehele periode van de geboorte. We konden de volgende dag naar huis gaan. Uitstekende opmerkingen bij controle. Ons kind is als een engel en schreeuwt nauwelijks). Ik ben in mijn midden van de 40's en gebruikt deze crème in mijn late 30s na een tubale ligatie (en dus de menstruatiecyclus terug naar normaal na het hebben op orale anticonceptiva al jaren). Het werkte heel goed om symptomen geassocieerd met menstrueel syndroom te minimaliseren. Nu begint ik peri-menopauze te gaan en vind het nogmaals nuttig om mijn slechte stemmingen te helpen evenwicht, gebrek aan seksueel verlangen, fysiek uithoudingsvermogen en vaginale droogheid.

Dit product is de moeite waard, gebruik zoals aangegeven en consistent. webshop heeft de absolute beste prijs die ik heb gevonden (inclusief verzendkosten) en het kwam snel! Deze crème in combinatie met de oestrogeencrème door dezelfde groep (Emerita) die hier op webshop is gevonden, heeft mijn gedachten gered. Ik neem ook natuurlijk een dim-plus-oplossing die hier ook op webshop is gevonden voor oestrogeenabsorptie, die een must is als u op oestrogeencrème bent. Ik ben ook een biologiehoofd op 49 jaar oud in het college, hoor me hierover. Als u hormoontekort in oestrogeen / progestrogeen hebt, dan hebben u mogelijk ook problemen met testosteron, die wij ook in kleine hoeveelheden produceren, die ons dan helpen om oestrogeen op te nemen. Anders zijn deze crèmes voor een korte tijd goed en dan zit de oestrogeen gewoon daar en heeft er geen plek om te gaan omdat er geen testosteron is verspreid (voor die van ons die ook tekortschieten). Dim-plus helpt u de oestrogeen op te nemen en doet u geen pijn. Dus ik gebruik alle drie en de man, ik vraag me af waarom ik dit tien jaar geleden niet aan het doen was. Ik geloof echt dat de menopauze een zeer geleidelijke zaak moet zijn en we denken allemaal dat pms ons misschien op 35 tot 40 kan drijven, maar dat kan een geleidelijke menopauze zijn. Ik heb jarenlang met verschillende symptomen geleden. Toen ging ik twee jaar geleden met een grote menopauze-shift met flitsen en kreeg veel te maken. Ik heb zwarte cohosh en andere vitamine mixen geprobeerd en dat hielp het niet zo veel. Ik ging naar mijn doc in juli en ze legde me op de oestrogeen patch en prometrium pillen (die ik haat. Ik was hier een paar jaar geleden).

Ik had een erg slechte reactie op de patches, kreeg 20 pond in een maand (kind je niet), opgeblazen, slaperig. Verschrikkelijk. Dus ik sloop ze af en ging met deze crèmes en de reliëf is onbeschrijfelijk! Ook op tijd voor dit semester ook, ik kan * eens denken * in plaats van altijd kwaadaardig en kwetsbaar te voelen. Ik heb al jaren deze progesteroncrème gebruikt. Het is een van de aanbevolen merken die in dokter Lees en dokter Hanleys boeken staan, wat uw arts u niet mag vertellen. Deze lotion heeft een citrusgeur en een zeer rijke, romige textuur die goed is voor droge huid, maar kan voor sommige mensen te vettig zijn. Het is niet vooraf gemeten, dus het is moeilijker om uzelf elke keer dezelfde dosering te geven. Ik kocht dit product samen met een vitamine b complex supplement om een ​​luteale fase post defect in mijn cyclus te repareren, wat een algemene oorzaak van onvruchtbaarheid en miskraam is. Ik heb het voor een cyclus gebruikt. Nadat ik veel informatie heb doorgegeven, gebruikte ik het maar een keer op de dag van de ovulatie. Ik gebruikte het dan twee keer per dag zoals aanbevolen door het bedrijf. Meteen, mijn grafieken onthullen dat ik de basale lichaamstemperatuur in de luteale fase verhoogde en voldeed. Dank u (^ – ^) v, zelfs als ik niet zwanger wordt, is mijn cyclus nu genormaliseerd en voel ik me beter.

 Ik vind het echt leuk dat dit product geen parabenen heeft, die weer gekoppeld is aan wijdverspreide hormoonbalansproblemen in de bevolking. Het bevat ook geen yam, die een bron van fyto-oestrogenen is. Ik voel dat dit product de belangen van de vrouw heeft. Dit is een geweldig product. Ik ben in de perimenopauze. Pro-gest (Emerita) heeft me onlangs met stressbestendigheid geholpen. Ik gebruikte het jaar terug voor pms, slapeloosheid (met goed succes) met een 4 jaar kloof. Ik begon opnieuw toen ik me voelde dat ik me niet zo goed en normaal behandelde. Het heeft de truc gemaakt, ik heb eerst een direct effect opgemerkt (binnen een uur van de aanvraag), nu ben ik op onderhoudsniveau (en merk niet meer een onmiddellijk effect meer) en doe het goed.

Ik ben van plan om te verminderen op het bedrag dat ik heb gebruikt (1/2 theelepel, 2x dag). Ik ben 68 y. O. En heeft al meerdere jaren gebruik gemaakt van Emeritas Pro-Gest Cream. Ik heb andere merken geprobeerd, maar dit heeft de voorkeur omdat het niet zwaar voelt en er geen geur is. Het heeft enorm geholpen met vaginale droogheid. Ik volg een 21 dagen gebruik en 7 dagen pauze, met ongeveer 1/4 theelepel. Hoewel mijn gynaecoloog me vertelde dat ik niet nodig had / was niet klaar voor elk type progesteronvervanging, weet ik mijn lichaam en voelde ik dat ik beter wist. Ik gebruik deze crème al enkele maanden en de meeste peri-menopauzale symptomen zijn verdwenen. Ook dankzij webshop kan ik dit product kopen tegen de helft van de prijs van mijn lokale gezondheidswinkel. Geweldige spullen helemaal rond! Bedankt, webshop! Ik heb bijna 8 jaar progesterron gebruikt en het hielp enorm voor symptomen van de perimenopauze. Ik stopte en de dingen ging snel naar beneden. Dus, ik begon opnieuw en wilde dit product proberen door de kosten en het parabenvrije product.

Ik ben er al een maand op en kan het nog niet helemaal vertellen, maar vaak bij het gebruik van dit soort producten (progesteron) is het een goed idee om het minstens 3 maanden voor het opgeven te geven. Hiermee kunt u 3 cycli doorlopen. Eén voor elke eierstok) en dan de 3de om te zien of hoe uw cyclus reageert. Hoop dat dit iemand helpt. Lees al de informatie die u op natuurlijke progesteron kunt krijgen om u te helpen begrijpen. Er is zoveel goede informatie beschikbaar gratis (bibliotheek). Ik gebruik dit, samen met de natuur, en de eerste keer in mijn leven (ik ben 31 jaar oud, vrouwelijk), ik voel me dat stenen van mijn schouders zijn opgeheven. Voor de eerste week voelde ik me prikkelbaar, en nog meer uit balans dan gewoonlijk – maar dan is er magie gebeurd. Ik heb zo'n geweldig gevoel van welzijn, mijn lichaam voelt zich ontspannen en in de stroom van het leven, en mijn hormonen zijn uiteindelijk evenwichtig.

Ik wil opstaan ​​en dingen doen om ze te doen. Ik kan langer oefenen, eten eten die normaal gesproken mijn maag zou ontdoen en de hele nacht slapen. Mijn acne is al begonnen te verwijderen en mijn pms is weg. Ik heb al meer dan een decennium zo veel gereedschappen geprobeerd en genomen om mijn hormoonproblemen te helen die helemaal gewerkt zijn of helemaal niet gewerkt hebben – dus om te reageren dat dit een placebo-effect zou kunnen zijn, is geen probleem. Het is niet. Progesteroncrème is geweldig en ik beveel dit aan iedereen die aan hormonale onbalans lijdt. Hoe langer je op dit product blijft, hoe beter je voelt – dus ik ben enthousiast om te zien wat er een paar maanden van mij zal worden.

Ik heb net mijn leven terug gekregen.