Goingorganic.nl

Enzymatic Therapy, DermaKlear Acne Treatment Soap, 3 oz (85 g)

DermaKlear Acne Treatment Soap, 3 oz (85 g) by Enzymatic Therapy Bad, Schoonheid, Zeep

€ 5,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Enzymatic Therapy, DermaKlear Acne Treatment Soap, 3 oz (85 g)
Prijs: € 5,00
Inhoud: 0.09 kg, 3.3 x 8.6 x 5.8 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Zeep, Bath, Beauty, Soap

Enzymatische therapie, dermakleaire acne behandelingszeep, 3 oz (85 g) – penetreert poriën om acneblemishes, whiteheads en blackheads te beheersen. Geen benzoylperoxide om droge huid te veroorzaken. Diepreiniging – actieve zwavel. Plantgebaseerd. Gebruik: Voor de behandeling van acne. Droog acne vlekken en laat de huid genezen. Helpt voorkomen dat nieuwe acne vlekken ontstaan. goingorganic.nl Ik heb dit product sinds 1996 gebruikt. Het is het enige product dat mijn huid niet irriteert. Ik maak er vroege ochtend en voor het bed schoon.

Dit is een uitstekend product voor mensen met problematische acne. Ik heb sinds 1996 geen fluitje gehad. Het enige probleem is dit is het eerste wat ik heb gewerkt. Mensen tout zo veel andere producten ter behandeling voor acne, maar dit is de eerste die werkelijk voor mij heeft gewerkt na het gebruik van alles op de markt. Ik neem ook weefsel d acne, dat is een weefselsout en dat begon mij op een trage weg naar genezing. Deze zeep was het ding dat de rest van mijn problemen helemaal heeft gewist. Ik heb nog steeds een aantal punten die vervagen, maar ik zou deze zeep zeker aanraden.

 Het zal alles niet op een dag oplossen, maar voor een week of twee zachtjes wassen en uw huid licht exfolieren en goede resultaten hebben. Het werkt! Hallelujah! Maakt mijn huid geweldig. Helpt de uitstapjes te verlichten. Controleert de olie. Ik heb het al een tijdje gebruikt. Het is veel beter dan over de counter prodcuts die ik heb gebruikt. Ook, toen ik naar de dermatoloog ging voor acne, schreven ze een zwavelwas (die deze zeep zwavel bevat). Deze zeep werkt precies hetzelfde als de voorgeschreven gezichtswas maar veel betaalbaarder en natuurlijker. Ik ben een veertig iets die net begint met acne. Deze zeep is geweldig. Niet alleen maakt het de acne duidelijk, maar het wordt ook van de donkere vlekken ontdaan!

Enzymatic Therapy, DermaKlear Acne Treatment Soap, 3 oz (85 g): Bad, Schoonheid, Zeep

Ik zou dit aanraden aan iedereen die gevoelige huid heeft. De meeste zeep breken je eerst uit en verwijder je, dat is niet het geval met deze zeep. Het verwijdert je huid en houdt het zo. Ik zou zeggen dat het goed is voor milde tot ernstige huidproblemen en het droog je huid niet uit. Ik zou dit product aan iedereen aanbevelen. Nadat ik alles onder de zon had geprobeerd, vond ik dit en het werkt beter dan iets anders zonder waterstofperoxide of salicyclzuur. Een bonus lijkt me echt te controleren op mijn vette huid. Ik begon met deze zeep te gebruiken en ging binnen enkele weken een paar vlekken in mijn gezicht. Ik had meer breakouts dan ik ooit in mijn leven had gehad (bij 38! Mijn huid was rood en geïrriteerd en voelde me verschrikkelijk.

Wees ervan bewust dat niet iedereen zwavel kan gebruiken, en blijkbaar ik ben er een van! Ik voelde me ook misselijk terwijl ik het gebruikte en had een vreselijke metallic smaak in mijn mond. Ik heb dit voor mijn zus die acne gevoelige huid heeft. Ze wordt gevraagd me meer en meer te kopen. De geur is niet geweldig (het is zwavel), hoewel ik zichtbare resultaten in haar huid kan zien. Het heeft de roodheid van haar acne verminderd en de meerderheid van de puistjes gewist. Ze gebruikt deze zeep in combinatie met de acne pillen van de enzymatische therapie. Als u acne / vette huid heeft, is dit de beste! Ik heb talloze producten voor mijn huid geprobeerd, en wat weet u! Het enige dat iedereen me vertelde om weg te blijven van (zeep) is het beste voor het! Het verdroog het uit en helpt de pijn van de vlekken te verlichten. Ik hou ervan en zal niets anders gebruiken. Je voelt je meteen beter!

Enzymatic Therapy, DermaKlear Acne Treatment Soap, 3 oz (85 g): Bad, Schoonheid, Zeep

Als mijn 13-jarige op een regelmatig schema blijft om zijn huid schoon te maken, werkt dit product echt. Met behulp van zwavelzeep en acne-zyme pillen en een probiotische, gevolgd door x-zit, ziet zijn gezicht 100 dagen beter in slechts 3 dagen. Het schuimt goed en helpt mijn acne, zelfs de kleine knuffels die ik op mijn rug heb. Levert uw huid zeer schoon. Het kan uw huid drogen als u zeer gevoelig bent, maar voor mij is het een goedkoop product. Ik raad het aan! Schuimt goed, bijna geen geur, maakt goed schoon, deze zeep was goed, maar droogde mijn huid teveel op. Ik moest mijn gebruik verminderen. Enzymatic Therapy, DermaKlear Acne Treatment Soap, 3 oz (85 g) Wens dat het meer van een gezonde vochtinbrengende crème erin had. Het zegt niet glutenvrij. Ik had geen allergische reacties. Meer dan een mot!

Review: Enzymatic Therapy, DermaKlear Acne Treatment Soap, 3 oz (85 g)

Uitstekend, erg blij met het product. Ik heb de zeep de afgelopen 3 jaar gebruikt. Items komen op tijd, het kan een beetje hard op de huid en het droogt de huid, maar zorg ervoor dat het vochtig wordt na het wassen maar het wordt rood van acne, ik hou van deze zeep, effectief en betaalbaar, maakte mijn acne in slechts 2 weken! Uitstekende zeep voor acne en acne rosacea. Het is een beetje droog. Ik gebruik het bijna dagelijks (gezicht) zonder probleem (ik heb zowel gevoelige huid en rosacea). Het laat bijna geen resterende geur achter. Het is de beste acnezeep die ik ooit heb gevonden. En ik heb tientallen geprobeerd! Zeer goed product.

Wat betreft mijn 4-jarige zoon, ik deed het gek om te proberen ervoor te zorgen dat we ongeparfumeerde zachte zepen hadden totdat ik uiteindelijk gewoon stopte met het gebruik helemaal in badtijd! Gebruik infusies van bloemen en kruiden in plaats van een deel van of al het watergehalte en voel je vrij om gedroogde bloemen te gebruiken op zowel de toppen als het interieur van je zeep. Sommige mensen hebben een allergische reactie op natriumbicarbonaat en kunnen roodheid krijgen en moeten stoppen met het gebruik. Bovenop zullen ze een beetje bruin worden waar ze de zeep aanraken, maar de ongerepte delen zullen over het algemeen kleurrijk blijven. Castiliaanse zeep is geweldig voor de meeste reinigingsbehoeften; Als het echter om bepaalde verwondingen gaat, is het misschien het beste om een ​​zoutoplossing te gebruiken. Ik gebruik het ongeveer één keer per week met witte of appelciderazijn (dat is ook geweldig voor huid en haar). Man grot zeep: Een zeep geïnspireerd door de natuur: Koel, als een bemoste rivier rots, en een diep groen bos na een verfrissende lente regen. Je kunt zien waarom we het een schoonheidssalon noemen. Er zijn evenveel varianten van zeep als er kleuren in de regenboog zijn. 4% biologische ingrediënten zoals karnemelk, roze klei, rozenblaadjes, kokosmelk, olijfolie en sheaboter.

 Om er een shampoo van te maken voeg je gewoon een beetje meer olijfolie toe om de ph een beetje om te laten vallen. Het meeste van mijn zeep is nu bestemd voor winkels rond het eiland van de mens en voor directe verkoop aan klanten. Deze verfrissende en opbeurende citrusolie zit vol met antioxidanten en heeft voordelen voor de ontsmettende en antibioticakuur. De missie van Plantlife is om consequent volledig natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten te creëren die goed voor u zijn, met behulp van de zuiverste ingrediënten zoals verse kruiden en 100% pure essentiële oliën. We hebben organische, glutenvrije haver toegevoegd om de huid te revitaliseren, conditioneren en zachtjes te exfoliëren en in een krul van organisch walnootschorspoeder te doen. Vooral goed voor mensen met een zeer gevoelige, droge of vette huid: als je jeuk krijgt nadat je uit de douche bent gekomen, helpt onze zeep daar een einde aan te maken. Ik deel nu graag tips over het maken van natuurlijke zeep!

Ik volg mama natural nu bijna 2 jaar.