Goingorganic.nl

Enzymatic Therapy, Ivy Extract, Respiratory Health, 50 mg, 90 Tablets

Ivy Extract, Respiratory Health, 50 mg, 90 Tablets by Enzymatic Therapy Supplementen, Gezondheid

€ 8,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Enzymatic Therapy, Ivy Extract, Respiratory Health, 50 mg, 90 Tablets
Prijs: € 8,00
Inhoud: 0.02 kg, 4.6 x 4.6 x 8.6 cm
Productcategorie: Supplementen, Gezondheid, Supplements, Health

Enzymatische therapie, klimop extract, ademhalingsgezondheid, 50 mg, 90 tabletten – van engels klimopblad. 50 mg potentie. Voedingssupplement. Vegetarisch. Engels klimopblad extract. Ondersteunt de ademhalingstoestand en de long- / bronchiale functie. goingorganic.nl Ik was voorgeschreven wat zeer dure medicijnen voor chronische astma problemen die sinds de verplaatsing naar een stedelijk gebied zijn geworden en met 4 katten in 650 vierkante meter leven. Ik kon het niet veroorloven om gedurende die maand honderd dollar per maand of meer te schelen voor die drugs, en ik heb bijwerkingen meegemaakt, maar toen ik stopte, moest ik mijn reddingsinhalator al te vaak gebruiken. Gelukkig herinnerde ik dit product van toen ik in een gezondheidswinkelwinkel werkte en ik bestelde een fles om het eens te proberen. Ik begon elke avond twee van deze te nemen en ik merkte een drastische vermindering in hoe vaak ik 's ochtends wakker zou worden en mijn inhalator moet gebruiken.

 Toen ik het morgen en 's ochtends begon te nemen, moest ik mijn inhalator helemaal niet gebruiken, behalve tijdens een zeer strenge lichamelijke inspanning. Als ik het voor een paar dagen vergeten, merk ik dat mijn astma weer komt. Dit klimop extract werkt natuurlijk! Als een kantnoot zijn deze tabletten erg klein en gemakkelijk te slikken, en ze hebben geen grappige smaak. Nu denk ik serieus aan het versturen van een flesje vloeistof naar een vriend die astmatische kinderen heeft! Als ex-roker voel ik dat het met mijn ademhalingsfunctie heeft geholpen. Ik heb mijn seizoen seizoensgebonden allergieën gehad, en werd voor het eerst geïntroduceerd bij klimop extract toen ik mijn 2de kind verwachtte. Ik was aangenaam verrast dat slechts 1 pil alle allergie symptomen, inclusief jeukende waterige ogen, verligde. Ik ben onlangs begonnen met het aan mijn zoon te geven die ook seizoensgebonden allergieën heeft. Het helpt hem ook. Mijn allergieën waren enigszins ernstig, en klimop extract deed de truc. Ik zou het aanbevelen aan iedereen die ik ontmoet die seizoensgebonden allergieën bevat, waaronder gras, bomen en onkruiden.

Enzymatic Therapy, Ivy Extract, Respiratory Health, 50 mg, 90 Tablets: Supplementen, Gezondheid

Mijn man heeft ernstige bronchiale problemen, evenals astma. Dit product is van onschatbare waarde. Na twee tabletten zijn zijn luchtwegen enkele uren geopend. Hij equates het om een ​​inhalator te gebruiken. Geweldig! Een vriend had dit aan mij gegeven om te proberen toen ik bronchitis had, zei dat het zou helpen. Ze had gelijk. Het helpt jouw luchtwegen echt, en als roker maakt ik me diep ademhalen, die ik nog nooit in een tijdje kon doen. Massieve ademhalingsverbetering bij regelmatig gebruik. Dit product is zeer goed voor het opruimen van je longen als je kou of griep krijgt.

We hebben meerdere producten geprobeerd voor mijn man Copd. Deze lijkt het beste te werken aan degenen die we hebben geprobeerd-verminderd slijmproductie en duidelijkere slijmkleur, ik heb a-fib en moet heel voorzichtig zijn over wat ik neem uit angst dat het mijn hartslag zal verhogen. De a-fib veroorzaakt ook kortademigheid die soms overgaat naar ademhaling. Ik heb de ijzerextract vloeistof gebruikt met goed succes en houd nog steeds meerdere flessen bij de hand, maar ze zijn klein en vrij duur, plus de smaak is vrij slecht. Ik heb deze tabletten geprobeerd de laatste 3 dagen te beginnen met slechts 3 keer per dag. Ik heb geen problemen gehad met deze vanmorgen, ik begon de twee keer per dag voorgestelde dosering. Tot nu toe, zo goed, zoals ze zeggen. Ik hoop dat de tabletten zo goed zijn als de vloeistof.

Enzymatic Therapy, Ivy Extract, Respiratory Health, 50 mg, 90 Tablets: Supplementen, Gezondheid

Zeer goed product, zeer aanbevolen, mijn 92 jarige vader heeft moeite gehad met zijn ademhaling en het is beoefend. Hij werd 2 maand geleden geïntroduceerd bij het klimopuitvouw en heeft in toenemende mate beter gedaan in de ademhaling. Dit is het enige dat in zijn routine is veranderd. Ik ben een beetje astmatisch en vatbaar voor bronchiale infecties met diep en oncontroleerbare hoesten. Prescripties werkte kort, thuis remedies waren niet beter. Een ent (oor, neus en keel) specialist stelde voor dat ik mijn klimbuizen probeert te openen. Enzymatic Therapy, Ivy Extract, Respiratory Health, 50 mg, 90 Tablets Ik ben nu 6 maanden hoestvrij en ik krediteer het webshop product hiervoor. We zullen zien of het blijft helpen! Als ik een volledig jaar zonder bronchitis ga, zal ik een ware gelovige zijn! Goed, ik ben sinds november 2010 met klimop extract. Ik betaal de helft van de prijs bij webshop dan gekocht uit mijn natuuropath.

Review: Enzymatic Therapy, Ivy Extract, Respiratory Health, 50 mg, 90 Tablets

 Ik heb astma en ik ben blootgesteld aan verkoudheid en griep virussen de hele tijd op het werk als verpleegkundige, dit heeft echt geholpen mijn ademhaling en ik heb geen uris gehad! Mijn man zweert hierbij als hij een ademhalingskou of hoest heeft. Ik heb geen tijd gehad om de resultaten te zien. Mijn beste vriend vertelde me over de klimop extract omdat ik last elke winter met accute bronchitis dat wordt erg slecht en de laatste in de lente. Ik heb dit nu al ongeveer 3 weken genomen en heb een grote verandering gezien. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe het seizoen verder gaat. Ik wil graag hoesten en heb het gevoel dat ik een olifant op mijn borst heb. Mijn longen zijn verbeterd met dit product. Lijkt te helpen het winterweer meer verdraagzaam te maken. Ivy werd aanbevolen in drie alternatieve geneeskundeboeken voor ademhalingssteun, en niets dat tot nu toe ervaren is tegengesteld.

Dit is alleen mijn tweede fles, dus ik zal het volgende keer beter behandelen. Ik kan niet zeggen dat dit een verschil maakt, hoewel ik niet veel ademhalingsproblemen heb, maar een beetje longcongestie. Het lijkt me niet te helpen, maar ik ga door tot de fles is opgebruikt. Ja, dit is anekdotisch en betekent niets op zichzelf, maar in combinatie met bijna vijftig wetenschappelijke studies in de loop van de jaren dat iedereen hetzelfde zegt, nou, ik denk dat ze een punt hebben. De producten van Perricone zijn niet getest op vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Als u de antwoorden op deze vragen niet weet, gebruikt u de informatiebronnen in deze brochure en praat u met uw zorgverleners. En het onderzoek naar grote hoeveelheden folaat draagt ​​bij aan de zorg. Receptvisoliën worden gebruikt in de medische praktijk. Vrouwen die borstvoeding geven, moeten regelmatig eten en een grote verscheidenheid aan gezonde voeding in hun dieet opnemen. Sommige vissen bevatten kleine hoeveelheden chemicaliën die schadelijk kunnen zijn als ze in grote hoeveelheden worden gegeten.

Alle ingrediënten worden mogelijk niet eens vermeld. De fda houdt lijsten bij van supplementen die worden beoordeeld door toezichthouders of waarvan is gemeld dat ze bijwerkingen veroorzaken. Pauling's boek werd meteen een bestseller. Vrouwen die een zwangerschap plannen, moeten overwegen om foliumzuur (folaat) -supplementen te nemen om het risico op neurale buisdefecten bij de baby te verkleinen. Aan de andere kant zijn recept-statines sterk gereguleerd en hebben ze bewezen dat ze veilig zijn en goed worden verdragen door de overgrote meerderheid van de mensen. We geloven nu dat tekortkomingen van vitamines kunnen resulteren in een minder efficiënt immuunsysteem, verminderde spierfunctie en -regeneratie, en zelfs depressie. Vrouwen hebben ijzer nodig tijdens de zwangerschap en baby's die borstvoeding krijgen, hebben vitamine D nodig. Wist je dat lunch net zo belangrijk is als ontbijt – met andere woorden, sla geen lunch over: je hebt het elke dag nodig! U kunt de producten die u gebruikt ook meenemen wanneer u uw zorgverlener ziet. Het vinden van degene die voor u werkt, is een betere manier dan een supplement te nemen om te proberen de nadelige effecten van uw huidige recept tegen te gaan. Genoeg is genoeg: stop met het verspillen van geld aan vitamine- en mineralensupplementen. En vergeet niet om te sluipen in voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C, omdat ze de ijzeropname van je lichaam verbeteren). Een pil knallen zal waarschijnlijk ook aanhoudende vermoeidheid niet genezen.

Een beroerte kan uw vermogen om helder te denken verstoren en kan problemen veroorzaken met uw geheugen, aandacht en organisatorische vaardigheden.