Goingorganic.nl

EPI, Moducare, 90 Vegetarian Capsules

Moducare, 90 Vegetarian Capsules by EPI Wakunaga - Kyolic

€ 18,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: EPI, Moducare, 90 Vegetarian Capsules
Prijs: € 18,50
Inhoud: 0.07 kg, 5.6 x 5.6 x 9.9 cm
Productcategorie: Wakunaga – Kyolic, Wakunaga, Kyolic

Epi, moducare, 90 vegetarische capsules – dagelijkse immuunondersteuning. Herstelt. Versterkt. Tegoeden. Voedingssupplement. Gmp gecertificeerd. Moducare is een gepatenteerde mix van plant sterolen en sterolen in een klinisch bewezen verhouding van 100: 1 die werkt om je lichaam immuunsysteem te herstellen, versterken en evenwichten. Neem dagelijks moducare en neem gezonde levensstijlgewoonten aan, zodat u en uw familie uw immuunsysteem sterk kunnen houden en een levendige gezondheid kunnen genieten. U. s. Octrooi nr. 5, 486, 510. goingorganic.nl Ik kreeg 5 tot 10 jaar om te leven, toen ik elf jaar geleden met sclerodermie had gediagnosticeerd. Moducare wordt drastisch verbeterd door auto-immuunmarkeringen in bloedonderzoeken. Uiteraard heb ik de artsen de dodelijke boosheid geleefd en ik blijf verder verbeteren. Als ik van moducare afkom, beginnen mijn symptomen terug te komen.

Moducare hielp me mijn leven terug te geven. Ik heb adrenale vermoeidheid met hoge dhea, dus dit deed niets anders dan het verhogen. Binnen 2 dagen was ik humeurig / prikkelbaar en begon het ongewenste haar te sproeien. Wees voorzichtig als u problemen hebt met dhea al, aangezien de sterolen in deze hulp dhea en lagere cortisol verhogen, iets wat ik niet nodig had. Ik heb verschillende auto-immuun-, ontstekingsziekten en moducare balanseert mijn immuunsysteem. Ik heb minder flare ups (crohns) en mijn hashimotos lijkt te zijn verdwenen! Mijn dercums lipomatose is minder pijnlijk en de tumoren onder de huid kleiner. Mijn bechterews (vaak bij crohns patiënten) pijn en stijfheid is minder ernstig. Misschien is dit alles te wijten aan het vermogen van moducares om pregnenolone en dhea te verhogen wanneer de hormonen te laag zijn? Dat is wat de wetenschap zegt dat moducare doet. Mijn lage dhea is toegenomen en mijn hoge cortisol is lager sinds ik begon moducare te nemen.

EPI, Moducare, 90 Vegetarian Capsules: Wakunaga – Kyolic

 Het is een zegen, een supplement dat ik nooit zou zijn zonder. Indirect maakt het je jonger lijkt het. Ik heb een verschrikkelijk immuunsysteem en heb geprobeerd alles wat ik kan bedenken. Dit product is tot nu toe fenominale voor mijn immuniteitsgezondheid. En ik kreeg het binnen 3 dagen na het bestellen. Geweldig product, goede service. Ik ben erg blij met deze leverancier en ben van plan om volgende maand opnieuw te bestellen. Mijn naturopath aanbevolen moducare voor mijn schildklier antilichamen conditie. Na ongeveer een maand moducare werd mijn schildklier getest en zijn er geen antilichamen meer. Gewerkt werkend voor een dag daarna had ik slapeloosheid, zweten en irriterendheid. Aangezien ik hashimotos heb, kan ik het nog een keer proberen. Dit is een zeer goed product. Dit helpt echt het immuunsysteem. Ik lees over dit product in een gezondheidsblad. Het verklaarde dat het zou helpen met mensen die psoriasis hebben.

Het helpt. Het is geen remedie, maar het helpt. We hebben dit voor 10 jaar gebruikt. Ik beveel het aan: maar lees de aanwijzingen en neem het alleen zoals voorgesteld. Net begonnen 2 weken geleden. Ik moet mijn hashmoto test in 2 maanden hebben. Mijn dokter zegt dat ze de beste producten zijn. Jau uzsisakiau 2-moducare, ik heb cfs en astma. Ik kocht moducare in de hoop dat het mijn immuunfunctie zou verbeteren en astma problemen zou verminderen. Tot nu toe na twee weken heb ik mijn astma nog niet verbeterd, maar ik kreeg meteen veel beter slaap.

EPI, Moducare, 90 Vegetarian Capsules: Wakunaga - Kyolic

Voordat het bijna onmogelijk was om voor middernacht te slapen en mijn slaap was ondiep en gefragmenteerd. Ik kan nu eerder slapen en mijn slaap is dieper en ik word niet zo vaak wakker en daarom zijn mijn dagen ook beter. Ik ben sterker. Misschien zal mijn immuunfunctie mettertijd verbeteren als deze verbetering van mijn slaap zal doorgaan. Blind succes werd aan het einde van de proef met een vragenlijst beoordeeld. Kyolic verouderd knoflookextract begint met 100% biologisch gekweekte knoflookbollen. Wakunaga van Amerika was niet betrokken bij het ontwerp van de studie, het verzamelen van gegevens, de analyse of de voorbereiding van het manuscript. ) Maar probeer liever een voorbeeld te geven van het onderzoek dat betrekking heeft op hartziekten.

Review: EPI, Moducare, 90 Vegetarian Capsules

 Biologisch geteeld: de hoogwaardige voedingssupplementen van Kyolic beginnen met biologisch gekweekte knoflook, omdat we weten dat de grootste gezondheidsvoordelen van de schoonste natuurlijke bronnen komen, of het nu gaat om een ​​capsule, tablet, softgel gel cap of vloeistof. EPI, Moducare, 90 Vegetarian Capsules Mijn arts stelde dit product voor voor mij en na drie maanden te hebben ingenomen, is mijn cholesterol gedaald. Placebo-capsules hadden dezelfde uiterlijke kenmerken als de actieve capsules en werden in identieke containers verpakt door onafhankelijk personeel dat niet bij de proef was betrokken. Dit is belangrijk omdat het betekent dat niet alle supplementen met de naam kyloic knoflook bevatten. Hoewel het knoflookconcentraat veel verschillende verbindingen bevat, wordt één die veel aandacht krijgt van onderzoekers beeldbron genoemd: Supplementclarity. Kyo-groen is een voedzame combinatie van biologisch geteelde jonge gerst, tarwegras, kelp, bruine rijst en groene algen – de beste van het land en de zee. Neem twee capsules van Kyol-formule 105 tweemaal daags bij een maaltijd. Hun kwantificatie in plasma en urine is een gevoelige en specifieke indicator van lipideperoxidatie en dus van oxidatieve stress in vivo. De meeste mensen die dit lezen, hebben al een zekere mate van verstopping van hun bloedvaten.

F (2) -Isoprostanen zijn recent beschreven prostaglandine-f-isomeren geproduceerd door cyclo-oxygenase-onafhankelijke vrije radicaalperoxidatie van arachidonzuur. Astragalus is een krachtig immuunversterkend kruid dat volgens studies voedingskundige ondersteuning kan bieden voor een gezonde immuunfunctie en de geselecteerde combinatie van premium champignons heeft immuunversterking aangetoond via activering van verschillende immuuncellen. Het belangrijkste product van Wakunaga is kyolic voor de gezondheid van hart en immuunsysteem. Op de dag van de bloedtest van de basislijn kregen de patiënten een maand voor de proef medicatie en een kalender, tot de volgende afspraak in 4 weken tijd. Weinig deelnemers vonden bijwerkingen hinderlijk en ondervonden deze meestal pas in de eerste week van de studie. Deze mechanismen helpen bij het verlagen van de bloeddruk en het voorkomen van de vorming van bloedstolsels die de normale doorbloeding kunnen belemmeren. De auteurs rapporteren geen belangenconflicten in dit werk. Met andere woorden, knoflook is meer dan allicine. Toen deze recensie werd gemaakt, kyloic. Kyolic formule 104 helpt ook om een ​​gezond lipidegehalte te behouden en is glutenvrij. Ik ben 60 jaar oud, post de menopauze wat betekent dat mijn slechte cholesterol stijgt vanwege het gebrek aan oestrogeen in mijn systeem en mijn goede blijft hetzelfde of verlaagt.

 Het is geen overweldigende knoflooksmaak, maar het is genoeg voor mij om het niet op mijn havermout te willen strooien. Dit unieke verouderingsproces maakt kyolic tot 50 keer rijker aan actieve heilzame verbindingen dan rauwe knoflook en is zacht voor de maag. Wanneer suiker combineert met eiwit of vet, kan het verbindingen vormen die geavanceerde glycatie-eindproducten worden genoemd. Kyolic is kwaliteit verzekerd van aarde tot schap. Een totaal van 185 patiënten werd gescreend op geschiktheid, en 104 patiënten (56%) werden ingeschreven in het onderzoek en willekeurig toegewezen aan de knoflook- of de placebogroep. Oud knoflookextract en zijn verschillende bestanddelen zijn het onderwerp geweest van meer dan 200 wetenschappelijke onderzoeken sinds de ontwikkeling ervan in 1955. Lees altijd het etiket en gebruik het strikt volgens de aanwijzingen. Deze versie is een harde schaal caplet en geen capsule. Ander onderzoek toont aan dat inname tot 1200 mg per dag mogelijk het cpr- en homocysteïnegehalte vermindert. Studies hebben bewezen dat kyolische immuunfunctie verbetert, cellen beschermen tegen schade door vrije radicalen en cholesterol en de algehele gezondheid van het hart ondersteunen. Kort gezegd zegt dit dat na het niet langer ouder worden, de mensen zich herstelden tot waar ze normaal waren voordat ze Kyolic namen.

Deze unieke combinatie van ingrediënten ondersteunt op natuurlijke wijze een gezonde bloedsuikerspiegel en gewichtscontrole. Wakunaga heeft twee voedingsdeskundigen beschikbaar om dagelijks vragen van consumenten te beantwoorden.