Goingorganic.nl

Epic Dental, 100% Xylitol Sweetened, Fresh Fruit Fruities, Candies, Sugar-Free, 30 g

100% Xylitol Sweetened, Fresh Fruit Fruities, Candies, Sugar-Free, 30 g by Epic Dental Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitolgom Snoep, Voedsel, Snacks, Snoep

€ 1,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Epic Dental, 100% Xylitol Sweetened, Fresh Fruit Fruities, Candies, Sugar-Free, 30 g
Prijs: € 1,90
Inhoud: 0.05 kg, 7.9 x 3 x 2 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitolgom Snoep, Voedsel, Snacks, Snoep, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Xylitol Gum Candy, Food, Snacks, Candy

Epic tandheelkunde, 100% xylitol zoet, vers fruit fruit, snoepjes, suikervrij, 30 g – 100% xylitol zoet. 100% Xylitol aangedreven. De holte-schrikwekkende, natuurlijk-zoete, super-proeverij, kindkluis, glutenvrije, veel-hyphenen van snoep. goingorganic.nl Smaak goed, de smaak is een beetje vreemd en sterk, geen fan maar nog steeds gegeten allemaal. Kleinere hoeveelheden xylitol werken gewoon niet. De o'hehir-curetten moeten natuurlijk ook worden geteld. Wees voorzichtig, want veel van deze merken bevatten niet zoveel xylitol als epische 100% xylitol gezoete gommen en pepermuntjes. Daarom is het het beste om xylitol buiten het bereik van uw huisdier te houden. Ik zou waarschijnlijk een review over pur moeten schrijven in plaats van hier. Misschien heb je een paar kinderen in je praktijk die cariësvrij zijn, maar op volwassen leeftijd heeft bijna 100 procent een tandheelkundige aandoening gehad. Kleinere hoeveelheden hebben geen betekenisvolle invloed op de bacteriën. In veel landen, waaronder Finland, Zweden, Japan en Zuid-Korea, wordt xylitol vaak gebruikt in alle soorten tandheelkundige zorg en zoetwaren. Bestrijdt de groei en vorming van tandholte en vermindert destructieve bacteriën die tandplak en oorinfecties veroorzaken. Deze systematische reviews vereisen dat alle onderzoeken gerandomiseerd, dubbelblind en placebo-gecontroleerd zijn. Volgens het tijdschrift van de American Dental Association is er een groeiend aantal onderzoeken dat suggereert dat wanneer moeders van zuigelingen en jonge kinderen met xylitol gezoete kauwgom kauwen, het de overdracht van mutansstreptokokken van moeder op kind zal blokkeren (Burt, 2006).

Epic Dental, 100% Xylitol Sweetened, Fresh Fruit Fruities, Candies, Sugar-Free, 30 g: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitolgom Snoep, Voedsel, Snacks, Snoep

Regelmatig xylitolgebruik remt streptococcus mutans en streptococcus pneumoniae-bacteriën die respectievelijk verantwoordelijk zijn voor tandbederf en oorinfecties. Veel kauwgom verkrijgbaar in de supermarkten bevatten een beetje xylitol, maar bevatten ook sorbitol, sucralose, aspartaam, ace k of mannitol. Xylitol is een van nature voorkomend suikervervangingsmiddel, geen kunstmatige zoetstof. Hoewel regelmatig poetsen en flossen enkele van de meest gebruikelijke methoden zijn om de mondgezondheid te behouden, tonen recente onderzoeken aan dat dagelijks gebruik van xylitolmints of kauwgom het tandbederf aanzienlijk kan verminderen en bestaande gebitsproblemen of -afwijkingen zelfs kan stoppen of terugdraaien. Merk ook op dat we voor vergelijkingsdoeleinden epische kauwgom hebben gekozen vs. Ze beschermen niet alleen mijn tanden, maar laten mijn mond ook verfrist en schoon aanvoelen. Je zou ook een aantal snoepalternatieven kunnen proberen, zoals met xylitol geïnfundeerde snoepjes of suikervrije zoethoutwortellolly's, waarvan onderzoek heeft aangetoond dat ze tandbacteriën en tandplak bestrijden. Het wordt aanbevolen dat u na elke maaltijd of snack een stukje xylitol kauwgom kauwt voor maximaal voordeel voor uw tanden, omdat dit het risico op tandverval kan verminderen. Zij is eigenaar van kris potts, rdh, llc, dat educatieve spreek-, schrijf- en adviesdiensten biedt voor tandheelkundige professionals. Je kunt beginnen met zo weinig als twee stukjes kauwgom of twee pepermuntjes vier keer per dag voor een totaal van vier tot vijf gram. Om overconsumptie te voorkomen, vervangt u de suiker in uw dieet langzaam gedurende twee weken.

Epic Dental, 100% Xylitol Sweetened, Fresh Fruit Fruities, Candies, Sugar-Free, 30 g: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitolgom Snoep, Voedsel, Snacks, Snoep

Met xylitol als vervanging kan de algehele gezondheid worden gestimuleerd door te helpen de mondgezondheid te verbeteren en onze suikerinname te verminderen. Tijdens de maaltijden werkt het speeksel in de mond overuren om plaquezuren te neutraliseren, maar wanneer de zuurgraad van het voedsel en de plaque opwegen tegen de neutraliteit van speeksel, worden je tanden aangevallen. Een artikel in het tijdschrift van de Amerikaanse tandheelkundige vereniging in februari 2006, moedigt tandartsen aan hun patiënten aan te bevelen om niet meer dan driemaal per dag met sorbitol gezoete kauwgum te kauwen, omdat grotere hoeveelheden de zuurproductie en bacteriën die het verval veroorzaken verhogen. Epic Dental, 100% Xylitol Sweetened, Fresh Fruit Fruities, Candies, Sugar-Free, 30 g Terwijl het glazuur verzwakt wordt, prolifereren de lactobacillus en leiden het cariësproces binnen de laesieontwikkeling. Het gebruik van alleen met xylitol gezoete kauwgom bleek net zo gunstig te zijn als volledige suikervervanging. Ik geniet echt van mijn bezoeken met dr Perrone en het team en beschouw hen niet alleen als mijn tandarts voor het leven, maar ook voor mijn vrienden. Het maken van deze voedingsmiddelen een traktatie in plaats van een nietje zal helpen beschermen uw tanden. Ze zeggen zelfs dat een klant ze met appel heeft vergeleken. We hebben dit eenvoudig te bereiken gemaakt met ons spry xylitol-gebitsbeschermingssysteem.

Review: Epic Dental, 100% Xylitol Sweetened, Fresh Fruit Fruities, Candies, Sugar-Free, 30 g

Het eerste (en waarschijnlijk meest voorkomende) type kauwgom is kauwgom dat gezoet is met suiker. Een dagelijks schema met poetsen en flossen is essentieel voor het voorkomen van pediatrisch tandbederf. Xylitol is een natuurlijke zoetstof die voor het eerst wordt ontdekt in berkenschors en ook wordt aangetroffen in veel groenten en fruit. Kauwend meer xylitol kauwgom dan dit in 1 dag kan een overactief spijsverteringsstelsel veroorzaken, dus ook niet als 10 stukjes per dag kauwen voor de lol. Een ander onderzoek dat in Finland werd gedaan, vond dat minder moeders hun kinderen bacteriën in de holte overgeven wanneer ze kauwgum kauwden met xylitol. Het gebruik van deze producten lijkt de progressie van actief verval te stoppen. Gebruik xylitol minstens drie, en bij voorkeur vijf tot zeven keer per dag. De Amerikaanse tandartsenvereniging heeft zelfs zijn zegel toegevoegd aan de etiketten van bepaald tandvlees. Terwijl het omkeren van een stijgende trend van negatieve gezondheid en hoge gezondheidszorgkosten niet van de ene op de andere dag zal gebeuren, kan het verbeteren van uw eigen gezondheid sneller beginnen dan later, en de tandheelkundige voordelen van xylitol kunnen een belangrijke invloed hebben op die trend.

Xylitol is een natuurlijk verkregen zoetstof. Raadpleeg altijd een erkende tandarts of een andere gekwalificeerde zorgverlener voor vragen over uw mondgezondheid. Er waren twee placebogroepen; men pakte kauwgom op de andere siroop. Hoewel het eten van alkaliserende voedingsmiddelen een verschil kan maken in het bevorderen van de gezondheid van de tanden, is kauwgom met xylitol een andere manier om oorlog te voeren tegen zuurtegraad en een einde te maken aan de erosie van je tanden en tandvlees. Deze mineralen zijn belangrijk om tandglazuur gezond te houden. Pylori, die betrokken is bij tandvleesontsteking, slechte adem, zweren en maagkanker. Van de 915 onderzoeksartikelen over xylitol omvatte de beoordeling slechts 10 studies. Het antwoord op deze vraag is een volmondig nee! Hoewel suikeralcoholen technisch koolhydraten zijn, verhogen de meeste niet de bloedsuikerspiegel en tellen daarom niet mee als netto koolhydraten, waardoor ze populaire zoetstoffen zijn in producten met weinig koolhydraten. Typisch vrij van suiker, tandkauwgom zorgt er niet alleen voor dat de mond schoner aanvoelt.

Als u een suikervrije kauwgom kauwt die xylitol bevat met andere suikeralcoholen zoals sorbitol en mannitol, kunt u uiteindelijk een overmatige hoeveelheid suikeralcohol gebruiken om uw doeldosis xylitol te bereiken en uzelf een maagklachten te bezorgen.