Goingorganic.nl

Eucerin, Daily Protection Moisturizing Face Lotion, Sunscreen SPF 30, Fragrance Free, 4 fl oz (118 ml)

Daily Protection Moisturizing Face Lotion, Sunscreen SPF 30, Fragrance Free, 4 fl oz (118 ml) by Eucerin Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45, Eucerin Gezichtsverzorging

€ 8,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Eucerin, Daily Protection Moisturizing Face Lotion, Sunscreen SPF 30, Fragrance Free, 4 fl oz (118 ml)
Prijs: € 8,00
Inhoud: 0.16 kg, 2.8 x 6.4 x 15.5 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45, Eucerin Gezichtsverzorging, Bath, Beauty, Sunscreen, Spf 30-45, Eucerin Face Care

Eucerin, dagelijkse bescherming hydraterende gezichtlotion, zonnebrandspray 30, geurvrij, 4 ml (118 ml) – sinds 1900. Dermatoloog aanbevolen. Breed spectrum Moisturizes & helpt de gevoelige huid te beschermen. Niet comedogeen. Geurvrij. Dermatologische huidverzorging. Deze lichtgewicht, zachte brede spectrum spf 30-formule met uva / uvb zonnescherms, waaronder zinkoxide en titaandioxide, helpt te verdedigen tegen langdurige zonneschade en het biedt ook een effectieve hydraterende werking. Snelabsorberende, vetvrije formule hydrateert gedurende 24 uur. Geurvrij, niet-comedogeen, en klinisch bewezen veilig voor gevoelige huid. Gebruik: helpt bij het voorkomen van zonnebrand. Bij gebruik zoals aangegeven bij andere beschermingsmaatregelen (zie richtlijnen), vermindert het risico op huidkanker en vroege veroudering van de huid door de zon. goingorganic.nl Eucerin producten zijn een beetje duur in KSA, ik hou ervan om ze te kopen van webshop vanwege de prijs en de snelle verzending. Dank je.

Lichtgewicht, niet vettig en absorbeert gemakkelijk, waardoor een mat oppervlak is. Dit product is zo dik. Het is zeker niet lichtgewicht. Het is erg moeilijk om het in mijn gezicht te wrijven en ik sta vaak met witte spleten op mijn gezicht. In de hete zomer, als mijn gezicht zweet, komt het transpiratie af als niet-zo-subtiel wit vanwege dit spul. Ik raad het absoluut niet aan. Hou van de verpakking met de pomp, hou van de hoeveelheid product dat mij een goed hele jaar voordoen, maar de consistentie is niet licht genoeg om te gebruiken tijdens het maken. Zelfs als ik 10 tot 15 minuten wacht, of mijn gezicht iets met een weefsel slaat om de oliën weg te nemen, zal het niet werken.

Eucerin, Daily Protection Moisturizing Face Lotion, Sunscreen SPF 30, Fragrance Free, 4 fl oz (118 ml): Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45, Eucerin Gezichtsverzorging

En het is nu wintertijd, dus het zou in de zomer veel erger zijn. Ik ben een gemengd kuiken met bruine huid die in Noord-Europa woont, dus ik heb nooit zonnebrand nodig gehad. Ik besef dat alleen omdat ik niet verbrandt, niet betekent dat ik geen risico op melanoom of foto's heb. Ik heb desperaat geprobeerd al een tijdje een zonneklok te vinden, maar ze maken allemaal mijn gezicht jeukend en / of laten een witte kast zien. Terwijl dit bijzondere merk goed in mijn huid was, was de jeuk ondraaglijk! Ik eindigde het weg te geven. Ik ben een 52-jarige man, en mijn dermatoloog heeft een zonnescherm / moisturizer aanbevolen voor mijn eerlijke huid. Dit product is niet vettig of zwaar en is gemakkelijk aan het gezicht aangebracht, en het heeft geen geur zodat het geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Ik vind het een geweldig product voor degenen van ons met een bleke huid. A +, ik hou van deze zonnebrandcrème. Ik gebruik het als een gezichtscreme gedurende de dag. Het is hier erg warm en zonnig in Bulgarije, zoals het hier zomertijd is. Het is erg licht, niet vettig en voelt erg mooi op de huid.

Eucerin, Daily Protection Moisturizing Face Lotion, Sunscreen SPF 30, Fragrance Free, 4 fl oz (118 ml): Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45, Eucerin Gezichtsverzorging

In tegenstelling tot andere zonnebrandcrème-lotions, werkt deze perfect voor mij. Hou ervan. Mijn moeder heeft het meer dan 10 jaar en houdt er nog veel van. Het is vocht en een goede bescherming op haar gezicht. Het is in ieder geval lichtgewicht voor de combinatie huid. Ik was ook tevreden over de prijs in verhouding tot de hoeveelheid product in de fles. Gekocht dit voor mijn tween dochter die een zachte en lichte moisturizer nodig heeft die geen uitbraak veroorzaakt. Ze heeft het gedurende 2 weken gebruikt tijdens minus temperaturen en wind. Ze zei dat het hydrateert maar licht, makkelijk aan te brengen en laat geen vettige film achter. Mijn man, die volwassen acne, vette en gevoelige huid heeft, begon het ook te gebruiken. Het lijkt geen nieuwe uitbraken te veroorzaken, zoals de meeste moisturizers die hij in het verleden heeft gebruikt. Ik kan het gebruiken zonder mijn huid te verstoppen en mijn man die vette huid heeft, breekt er ook niet uit! Eucerin, Daily Protection Moisturizing Face Lotion, Sunscreen SPF 30, Fragrance Free, 4 fl oz (118 ml) Het voelt niet kleverig en het is goed voor mijn vette huid.

Geweldige kwaliteit en kwantiteit. Ik heb echt eerlijke en gevoelige huid. Dus ik heb zonnescherm nodig en het moet mijn huid niet verbranden of mij vlekken geven. Dit doet het werk voor dagelijks gebruik in de Australische zomer, ik leg het op mijn gezicht en nek om te voorkomen dat ik verbrand wordt als ik uitkijk om mijn lunch te krijgen, iets iets zwaarder plicht voor het strand wilt. Ik verwacht dat het minder vettig voelt op het gezicht. Ik hou van dit zonnescherm, omdat het me de bescherming biedt die ik nodig heb en ik hoef er niet veel voor te betalen. Het is vrij dik en moet daarom wrijven in de huid of mijn gezicht ziet er echt wit uit! Zeer licht, ik ben een gecombineerde huid 40 jaar, vochtig land, laat geen witte kast na toepassing, hou van het gevoel licht en zacht wanneer ik het op mijn gezicht zet, leuk voor een dagelijks gebruik. Geweldig onder de grondslag, ik heb de jaren heen zo veel moisturizers geprobeerd. Ik heb veel moeite om de juiste producten te vinden omdat mijn huid zo gevoelig en verstopt is en ik nooit een vochtinbrengende crème kan gebruiken zonder uit te breken. Maar dit is een wonderproduct, geen acne of vetgezicht problemen. Hou absoluut van dit product.

Review: Eucerin, Daily Protection Moisturizing Face Lotion, Sunscreen SPF 30, Fragrance Free, 4 fl oz (118 ml)

U kunt een beetje wit krijgen nadat u het heeft toegepast, maar dat verdwijnt binnen enkele minuten. Ik wacht ongeveer vijf minuten en maak er een make-up aan en het gaat er heel goed over. Ja, ik zou dit aan een vriend aanbevelen. Ik heb dit zonnescherm de hele dag door gebruikt en het is verbazingwekkend. Kenmerken en certificeringen: Gemaakt met gecertificeerde biologische ingrediënten, breed spectrum, biologisch afbreekbaar, wreedheid-, gluten-, waterbestendig (80 minuten). Hawaiiaans zeezout en rauwe biologische suiker verwijderen onzuiverheden, terwijl biologische kokos en druivenpitolie zorgen voor een diepe hydratatie. Het is spf 25 (14% niet-nano-zinkoxide), breed spectrum, dik en wrijft niet gemakkelijk in. Gemaakt met de nanodeeltjes zinkoxide en titaniumdioxide, mineraal sunblock (ook wel fysiek zonnescherm genoemd) werkt heel anders dan chemische zonnebrandmiddelen omdat het uv-licht eigenlijk blokkeert en verstrooit, in plaats van het te absorberen. Omdat baby's in alle soorten en maten beschikbaar zijn, is het beste om voldoende bescherming tegen de zon te bieden door een grote hoeveelheid zonnebrand op je kleintje aan te brengen en in te wrijven. Echt natuurlijk zink 30 baby- en familiezonnescherm is zacht en ongeparend, waardoor het ideaal voor baby's, kinderen en volwassenen met een gevoelige huid.

 Er zijn verschillende chemische zonnebrand-ingrediënten te vermijden in conventionele zonnebrandmiddelen. Een spf 30 organische zonnebrandcrème voor gezicht en lichaam gemaakt met 20% zinkoxide. Dit is de aanleiding voor het idee van een zinkzalf tegen zonnebrand door voormalig wedstrijdzwemmer en surfer, jun lee. Een gewichtloze formule die gemakkelijk op de huid wordt aangebracht, das zonnebrandcrème voor gezicht laat geen witheid of vettig aanvoelen. De fda test de werking van zonnebrandcrème met 2 milligram zonnebrandmiddel per vierkante centimeter (2Mg / cm2) huid. Dit is een natuurlijk recept en is niet getest door een regelgevende organisatie voor exacte spf. Wanneer je de penetratie van deze natuurlijke golflengten tegen de zon blokkeert, kun je meer kwaad dan goed doen.

Het heeft spf 30-bescherming met 12% niet-nano-zinkoxide en bevat verzachtende organische ingrediënten zoals kamille, buriti-olie, groene thee en saffloerolie. Persoonlijk neem ik dagelijks astaxanthine om mijn huid van binnenuit te beschermen (lees waarom ik dit hier doe). Koop het hier: Alle natuurlijke spf 50 biologisch afbreekbaar zichtbaar mineraal zonnescherm door tropisch zand 3. Ik kocht een ander product voor het gezicht van een dame die mijn nagels doet.