Goingorganic.nl

Everyday Coconut, Face Lotion, For All Skin Types, SPF 15, 12 fl oz (354 ml)

Face Lotion, For All Skin Types, SPF 15, 12 fl oz (354 ml) by Everyday Coconut Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huid, Crème Lotions, Serums

€ 6,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Everyday Coconut, Face Lotion, For All Skin Types, SPF 15, 12 fl oz (354 ml)
Prijs: € 6,00
Inhoud: 0.41 kg, 6.4 x 6.4 x 16.3 cm
Productcategorie: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huid, Crème Lotions, Serums, Beauty, Facial Care, Skin, Creams Lotions, Serums

Dagelijkse kokosnoot, gezicht lotion, voor alle huidtypen, spf 15, 12 fl oz (354 ml) – geen synthetische geur. Geen parabenen. Eerlijk voor het leven. Gecertificeerde eerlijke handel. Kokos handgemaakt. Geen dierproeven. Vegan. Soja en glutenvrij. Non-gmo. Toepassingen. Helpt bij het voorkomen van zonnebrand. goingorganic.nl Het is extreem moeilijk voor mij om zonlichtkreeft te vinden die geschikt zou zijn voor mijn combinatie / vette huid in een vochtig en warm klimaat van het hele jaar! Zeer goede waarde voor het bedrag dat u krijgt. Ik heb geen problemen om dit in mijn gezicht te vermengen, ik gebruik mijn vingers gewoon (lees tot het einde).

 Het maakt waarschijnlijk mijn gezicht eerlijker, zelfs als het goed wordt toegepast, maar dat doet me helemaal niet lastig. Zet wat ook op je nek! Maar ik merkte dat als ik mijn gezicht niet vochtig maakte of als ik dit voor een elektrische ventilator toepast – dan droog de lotion sneller dan normaal en als het op het oppervlak van je huid droogt, zal het witte residu achterlaten gemakkelijk verwijderd met een beetje water om het in te mengen). Het houdt mijn gezicht mat voor een goed deel van de dag. Terloops, voor degenen die problemen ondervinden met het inmengen of toepassen van dit product, zou een eenvoudige oplossing zijn om wat op je handpalm te drukken en aan te passen aan je gezicht sectie per sectie. Of misschien moet je hydrateren of mijn laatste gok is dat je een beetje peeling nodig hebt. Ten slotte – vergeet de fles voor gebruik te schudden! Anders is het dikker dan normaal en krijg je alle mengproblemen. Ik hou echt van deze lichte zonnebrandcrème. Ik gebruik het dagelijks op kantoor en rond het huis.

Everyday Coconut, Face Lotion, For All Skin Types, SPF 15, 12 fl oz (354 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huid, Crème Lotions, Serums

Ik gebruik het ook op mijn armen! Het droogt snel, en sinds ik normale / droge huid heb, moet ik een klein beetje frambozenolie glad maken, maar dan glijdt het perfect. Het laat een witte cast, maar dat is wat ik wil. Ik klop het op en wrijf het niet in, want als je het wrijf, wist je het witte kast niet zien, dan heb je het grootste deel ervan gewreven. Ik poets er dan een klein beetje bronzer op en past bij mijn huidtint. koop dit niet als u geen witte kast wil, omdat dit een gezonde dosis zinkoxide is. Een ander ding is, zink is de gezondste zonnebrandcrème die je kunt aanzetten, geen titanium dixide! Ik ben ook blij dat het geen enorme hoeveelheid vervelende hormoonontregelende checmicals bevat. Ik heb anderen hierover verteld, en ik zal het blijven kopen, zolang ze het maken. Ik ga nu wat andere producten proberen. Grote zonnebrandcrème gezicht lotion. Dit is geweldig – ideaal voor mensen die neutrogena droge aanraking willen, maar willen natuurlijk en eerlijke handel gebruiken. Dit is het!

Ik heb een zeer vette huid en dit werkt voor mij. Ik weet niet hoe ze het doen, maar het laat je huid droog, nul, nul olieverlies. Ga en bestel het. Het heeft een raar dikke textuur maar het is op mij gegroeid en ik vind het veel meer dan de nachtcrème. Beiden zijn goede producten, hoewel ik een paar flessen van dit heb gekocht als een basis zonnebrandmiddel voor mijn kinderen. Het heeft een mooie geur en is makkelijk aan te brengen omdat het lichte textuur is. Het is witachtig, dus je moet het langer wrijven om te voorkomen dat je een whitish cast krijgt. Wens dat de SPF hoger zou kunnen zijn. Hartelijk bedankt! Ik heb geprobeerd alleen een klein bedrag te gebruiken, maar het is zo helder dat het nog steeds belachelijk lijkt. Het voelt vreselijk vettig, zoals een zeer goedkope zonnebrandcrème. Het wrijf helemaal niet in. Ik ben hier in twee hoofdpunten over.

Everyday Coconut, Face Lotion, For All Skin Types, SPF 15, 12 fl oz (354 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huid, Crème Lotions, Serums

 Mijn huidtype: combinatie / olierig, zeer breekbaar. Positief: heeft een goede ingredientlijst! Geeft betrouwbare zonbescherming. Breekt me niet uit (de meeste zonneschermen doen) en houdt ook mijn huid vrij matig voor een paar uur (dit is echt goed, met andere zonneschermen – zelfs die voor vette huid – ik ben nog eens olierig na minder dan een uur * verdrietig gezicht *). Everyday Coconut, Face Lotion, For All Skin Types, SPF 15, 12 fl oz (354 ml) Negatieven: laat een zeer voor de hand liggende witte cast! Mijn huid is erg, heel bleek (Scandinavisch), dus ik kan er wel mee leven, maar iemand met een donkerder gezicht kan eruit zien. Het ergste (voor mij) over deze lotion is dat het vrijwel geen slip heeft. Ik hydrateren net voor het aanbrengen (dit helpt ook bij de witte kastje, overigens), maar deze lotion draagt ​​nog veel meer op mijn huid. Ik voel me niet echt comfortabel, ik voel dat het mijn huid irriteert. Ik heb er nog steeds geen idee van gemaakt of ik terugkoop of niet, maar over het algemeen is het een zeer goed product als je de negatieven kunt omgaan! Het is moeilijk om het witterige residu dat het verlaat te wrijven. Dit lijkt niet te hydrateren. Ik heb geprobeerd alle producten van de dagelijkse kokosnoot lijn, ik hou van de toner en gezicht wassen die niet drogen.

Review: Everyday Coconut, Face Lotion, For All Skin Types, SPF 15, 12 fl oz (354 ml)

 De shampoo is droog en de conditioner niet dat hydraterend. Ik kan niet geloven hoe goed dit product werkt! Ik woon in Thailand, dus ik ben erg bezorgd met zonbeschadiging, vooral omdat ik een zwembaby ben, en ik hou ervan om tijd buitenshuis door te brengen. Sinds de eerste keer dat ik dit product heb gebruikt, heb ik er iedereen over gezegd. Het ruikt geweldig en blokkeert de zonnestralen helemaal. Ik gebruik het over mijn lichaam als ik naar het zwembad ga en nog geen zonnebrand heeft gekregen. Het enige nadeel van dit product is, omdat het voor het gezicht bedoeld is, het is niet handig om mee te nemen naar het strand in je strandtas, dus de neiging is om uit de pomp te lekken.

U hoeft alleen maar een klein beetje van dit product te gebruiken, wat geweldig is, maar het is een beetje moeilijk om te verspreiden, omdat het erg dik is. Over het geheel genomen zijn de voordelen echter veel hoger dan de ongemakken. Zal zeker opnieuw kopen. De fles is gigantisch voor slechts 7 dollar en het is nogal moeilijk om een ​​natuurlijk zinkzonnebrandcrème te vinden dat niet in de 20 dollar-reeks ligt. Ik heb dit gewoon geprobeerd en de textuur is een beetje vreemd, zoals papier mache lijm. Ik vind het leuk, maar leuk. Het is niet moeilijk om me in te mengen en hoewel sommige mensen zeggen dat het kalk is, dacht ik dat het een zeer goede consistentie was. Het maakt je wel een beetje bleek voor een paar minuten. De geur is ook heel interessant ook. Het ruikt niet zoals kokosnoot of lavendel, het ruikt als een oude make-up, die ik helemaal niet erg vind. Over het algemeen geweldig product.

 Het ziet er dik uit de fles, maar spreidt dan gemakkelijk uit met een mooie, schone, droge afwerking, geen plakkerig residu en de kokosnootgeur is geweldig! Geen chemische zonnebrandcrème of gevaarlijke chemicaliën. Ik heb al een tweede fles besteld! Ik heb zojuist ontdekt dat een make-up spons wonderen kan doen bij het toepassen van dit uitstekende product! Het kan wel goed zijn om op het strand te gebruiken, maar is niet goed voor dagelijks gebruik, waardoor witte poederachtige en droge resten op uw huid liggen. Zal niet opnieuw kopen. Dit is een vreselijk product. Aangezien mijn zoekopdracht nog steeds voor een hele natuurlijke spf-gezichtkremie gaat, stootte ik erover en kocht ik de hele lijn. Deze geur hiervan was als verse kokosnoten, wat leuk is, maar de consistentie was kalkachtig en laat een witte kast zien. Ik kon dit niet in mijn huid blussen. Awful product Ik kan het niet eens op mijn lichaam gebruiken omdat het de cast verlaat. Ik zal niet terug kopen! Geweldige non-sticky lotion! Ik wou gewoon dat het hogere spf had, ruikt erg goed.

Ik houd veel van, ik laat het niet vettig gevoel, het laat een mate afwerking waar ik van hou. Dankzij deze nieuwe lotion was ik helemaal gestopt met poeder om de olieachtige afwerking te bedekken die ik kreeg na het aanbrengen van de zonlotion op mijn gezicht. Ik leef in warm en vochtig klimaat, en deze lotion werkt wonderlijk. Ik beveel het aan voor alle leeftijden. Ik ben verliefd op dit product! Mijn huid absorbeert het heel snel en het wordt niet kleverig gedurende de dag. En ik ben echt onder de indruk van de dagelijkse cocnout en alaffia's eerlijke handel, het is echt de moeite waard om het te weten. Ik zal zeker meer producten van dit merk kopen. Geweldige prijs goede kwaliteit, ik wilde altijd een lotion voor mijn gezicht en lichaam, dat ook een aantal spf's heeft voor dagelijks gebruik, dan heb ik deze gevonden. Net zoals andere fysieke zonnebrandmiddelen, maakt het mijn huid een beetje wit, maar tot nu toe zo goed.

Zal blijven gebruiken om de resultaten te zien.