Goingorganic.nl

Everyday Shea, Body Wash, Unscented, 32 fl oz (950 ml)

Body Wash, Unscented, 32 fl oz (950 ml) by Everyday Shea Bad, Schoonheid, Douchegel

€ 11,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Everyday Shea, Body Wash, Unscented, 32 fl oz (950 ml)
Prijs: € 11,50
Inhoud: 1.09 kg, 8.9 x 8.9 x 22.4 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Douchegel, Bath, Beauty, Shower Gel

Dagelijkse shea, lichaamswas, ongevuld, 32 fl oz (950 ml) – gelijkheid. Empowerment. Schoonheid. Eerlijke handel. Alaffia. Non-GMO Shea. Vrij van parabenen. Vegan. Geen dierproeven. Geurvrij. Glutenvrij. Ongeaffineerde ingrediënten. Moisturizing. Voor alle soorten huid. Eerlijk voor het leven.

Gecertificeerde Fair Shea Boter. Handgemaakt & unrefined. Eenvoudige en effectieve formules. Alaffia lichaamsverzorging is geformuleerd om de wetenschap met traditie te balanseren om uw huid, gemeenschappen en het milieu helemaal te profiteren. Everyday shea verzonken lichaamswas wordt bereid met gecertificeerde Fair Trade Unrefined Shea Boter, Maagdelijke Kokosolie, Beschermend West Afrikaanse Extract, en is ongescentreerd voor gevoelige huid. Voor dagelijks gebruik op alle huidtypes. goingorganic.nl Deze wasvloeistof is zeer veelzijdig: ik gebruik het als een shampoo voor mijn haar, als handwas, als lichaamswas en voor het wassen van mijn hond. De zeep droogt mijn haar of mijn huid helemaal niet, het komt gemakkelijk af, het spoelt gemakkelijk en het is echt hydraterend. Het is ook geurvrij, hoewel de ingrediënten hun eigen natuurlijke geur hebben, maar zelfs geurige allergische mensen zouden dit product kunnen gebruiken. Een echt goed all-over product voor uitstekende waarde! Allereerst is dit product in het minst niet opgevuld of geurvrij! Het heeft een erg vreselijke geur en is nogal scherp. Het soort heeft aardse, kruiden, bittere geur. Soort zoals die tjarschampo's, maar niet zo leuk.

Everyday Shea, Body Wash, Unscented, 32 fl oz (950 ml): Bad, Schoonheid, Douchegel

Dat gezegd hebbende, blijft het echter niet bij u wanneer het afgespoeld wordt. Dus, het blijft niet aanhouden. Maar jongen, je kan het maar ruiken terwijl je het gebruikt. Het is ook sterk, niet subtiel. Hoe in de wereld komen ze weg met etikettering, het is onbedoeld of geurvrij is boven mij. Het is gewoon niet aangenaam geurig. Echter, het kan heel goed anderen met mcs storen, dus koper pas op! Houd mijn waarschuwing. Misschien zie of uw lokale gezondheidswinkelopslag het draagt ​​en ruikt voordat u het hier koopt. Ook, afgezien van de stank, wordt het ook niet goed afgewassen. Het voelt als zeep. Daarmee bedoel ik dat je niet schoon voelt. Als u er mee wassen, glijdt uw hand naar beneden nadat het afgespoeld is. Het is geen zacht vochtig gevoel, zoals het all-terrain wonder wassen.

 Nu, dat spul maakt je schoon en is niet geurig als je de onbedoelde krijgt. Ja, er is nauwelijks een geur. Alles heeft nog wat geur, zelfs als het ongevuld is). In ieder geval ruikt het niets als dat zinvol is. Dus, ik kan niet eens zeggen dat deze zeep / vochtinbrengende was je schoon en vochtig voelt. Het is gewoon een enorme afslag helemaal rond en nu heb ik ongeveer 30 oz van deze spullen te gebruiken. Ik heb het nu al 2 weken gebruikt en kan niet wachten tot het weg is! Ik ga terug naar het all-terrain wonder wassen omdat het tenminste werkt en is echt geur vrij. Dit is een grote hoeveelheid zeep voor een kleine prijs, maar de kwaliteit is verschrikkelijk. verwacht niet dat dit product voor meer dan 15 douches staat als u een kwaliteitsswas wilt hebben, omdat u er veel van zou moeten gebruiken om elk effect te ervaren. Ik moest mijn lichaam 3 keer letterlijk wassen om elk effect te zien. Ik raad dit product niet aan. Kies iets anders met kleiner volume en een betere kwaliteit in plaats daarvan, ik kocht dit voor mijn bf, want ik ben ziek van alle chemicaliën in de badkamer en wilde een goedkoop natuurlijk alternatief.

Everyday Shea, Body Wash, Unscented, 32 fl oz (950 ml): Bad, Schoonheid, Douchegel

 Deze werkt goed, het ruikt heel mooi (zeer lichte frisse geur), geeft een mooi schuim en droogt de huid niet. Zal opnieuw kopen! Hou echt van dit product en bestel het opnieuw. Ik hou ervan dat het geen bruine nutteloze, droogschuimende huid maakt. Doe gewoon wat het moet doen. Schoon mijn bodyy, ik vind dat dit lichaam wassen is vrij van veel chemicaliën. Vrij zuiver in ingrediënten. Het is niet runny zoals sommige andere merken en is laag in toxiciteitsniveaus. Hou van dit product! Dit product reinigt goed, schuimt oke, en er is een lichte, milde geur die nauwelijks opvalt en ondetecteerbaar is na de douche.

Zowel mijn partners als de huid en de mijne hebben goed geantwoord op dit gezien hij heeft eczeem en ik heb droge huid. Everyday Shea, Body Wash, Unscented, 32 fl oz (950 ml) De enige kwalificatie over dit product voor mij is dat ik meestal 3-5 pompen gebruikt om de sudsy-ness die ik wil te krijgen. Ik gebruik een wasdoek, dus ik weet niet of dat een verschil maakt, maar anders heb ik geen problemen! Zal opnieuw kopen! Ik hou van dit lichaam wassen. Het laat een schoon gevoel en is goed voor mijn droge huid. Na het worden allergisch voor lichaamswas met geuren, werkt dit goed voor mij. Geen break outs. Ik gebruik het zelfs als een gezicht wassen soms. Hou van de geur, soort metallic, niet erg sterk, maar aangenaam. Zeer zacht aan de huid, duurt een lange tijd, goede waarde. Verkiest dit voor hun geurige variëteiten, en gebruik dit voor mijn haar, handen, scheren, enzovoort.

Review: Everyday Shea, Body Wash, Unscented, 32 fl oz (950 ml)

Ik vind het niet bijzonder vochtigend, maar het droog ook niet. Geweldig product! Ik gebruik de onbedekte en het is mild voor mijn gevoelige neus en huid. Dit is een van die moeilijk te vinden ongekende lichaamswas met een natuurlijke zeep! Fatsoenlijke schuim en goede prijs. De lichaamswas is geweldig en het is tegen een redelijke prijs. Geweldig product, geen geur en makkelijk te gebruiken pomp, hou van dit lichaam wassen. Onze formule is vrij van sulfaten, detergenten, kunstmatige geurstoffen en parfums, synthetische kleurstoffen, chemische conserveermiddelen en andere toxines. Houd er rekening mee dat ongeparfumeerd betekent dat er geen essentiële oliën zijn toegevoegd voor geur. U vindt ook alles van bodylotions, bodybutters, lichaamsoliën, bodyscrubs en talkpoeders in onze categorie van lichaamsverzorgingen. Giet gewoon een kleine hoeveelheid douchegel in de waterstroom en zink weg in rustgevende organische bubbels en ontspan.

 Wil je wat aromatherapie toevoegen aan de badtijd? Kies een van de stimulerende geuren uit onze collectie bodywash en schuimbaden, die speciaal zijn ontwikkeld om je te helpen stress te verlichten, energie te geven, je te concentreren, te slapen en gelukkig te worden. Zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid, acne, eczeem en dermatitis. De olie en glycerine in het recept zullen de gel meer hydrateren, en de glycerine zal ook helpen om de xanthangom op te lossen. Ik ga morgen een mason-pot halen met een pompdeksel-aanpassing. Groene thee bestaat uit bladeren die niet zijn gefermenteerd en dus het hoogste gehalte aan antioxidanten bevatten. Macadamia-olie is de dichtstbijzijnde olie, van plantaardige oorsprong, tot het ph-niveau van onze huid. Ik voelde me op dezelfde manier toen ik online recepten zag, en moest op zoek gaan naar identieke containers om dingen op te bergen. Als een film je stoort, stelt molenaar voor om nieuwere formuleringen van zeep, douchegel, body wash en moisturizers te proberen . Staand in de huid en schoonheid gangpad in de apotheek winkel kan overweldigend lijken. Twee jaar geleden was ik dolblij met het ontdekken van zelfgemaakte bodywash. Vertrouw me, je gaat nooit meer terug naar de douchegel die je in de winkel hebt gekocht. Ontworpen voor mannen en vrouwen om te worden gebruikt als dagelijkse body wash, douchegel of bubbelbad. Mijn wasruimte is getransformeerd naar alle diy dankzij de recepten voor het wassen van zeep en vlekkenverwijderaar! Om de pomp te openen, zorgt u ervoor dat de geribbelde kraag zeer stevig met de hand op de fles wordt vastgedraaid door deze met de klok mee te draaien.

Verrijk uw douche- en badbeleving met onze zintuiglijke producten geïnspireerd op de Provence en geformuleerd met natuurlijke ingrediënten. Consistentie en textuur waren zoals je hebt beschreven, en de zachtheid van de huid daarna was echt positief.