Goingorganic.nl: Natuurlijke Make-Up, Ogen, Eyeliner

Revlon, Colorstay, Eyeliner, 202 Black Brown, 0.01 oz (0.28 g)

Revlon, Colorstay, Eyeliner, 202 Black Brown, 0.01 oz (0.28 g) Review

€ 5,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Revlon, Colorstay, Eyeliner, 202 Black Brown, 0.01 oz (0.28 g)
Inhoud: 0.01 kg, 14.5 x 4.8 x 1.8 cm
Categorieën: Eyeliner, Ogen, Make-Up

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Wet n Wild, PhotoFocus 3-in-1 Primer Water, In Love With Coco, 1.52 fl oz (45 ml)

Draagt ​​tot 16 uur, Smudger en uittrekbare puntenslijper, Rijke, intense kleur, Draagt ​​tot kleurvermenging, Glijdt soepel, Waterdicht, Oogarts getest.

Voor de beginnende persoon: breng aan op de bovenste wimperlijn en houd de applicator met één hand vast en rek het ooglid voorzichtig uit met de andere. Testers gaven het topscores om hen te helpen hun perfecte look te creëren en soepel op de oogleden aan te brengen zonder te trekken of over te slaan. Als je schaduwopties wilt, kan de marc jacobs beauty highliner gel eye crayon eyeliner je maar liefst 33 tinten geven, variërend van glinstering tot mat tot satijn tot glitterafwerkingen. Als je merkt dat je je gezicht rauw schrobt om hardnekkige make-up te verwijderen, raden we je aan om over te schakelen naar een andere eyeliner of een sterkere make-upremover te gebruiken. Beschreven als een gelpot eyeliner in een kleurpotlood, bevat de highliner vitamine E en rozenbottelzaadolie, die beide bijdragen aan de glide-on applicatie. Het heeft een viltstiftapplicator en een pot, waardoor het gemakkelijk aan te brengen is en voorkomt dat het product opraakt of uitdroogt zoals veel viltstift-eyeliners in penstijl. Potlood is de gemakkelijkste van de drie eyelinerformaten die u kunt gebruiken en geeft u een goede controle over de kwaliteit van de lijn, vooral als u deze goed scherp houdt. Wat is het: waterdichte gel-eyeliners zonder te trekken glijden over verzadigde, rijke kleuren zonder aan uw delicate oogleden te trekken.

Eyeliner, Ogen - Revlon, Colorstay, Eyeliner, 202 Black Brown, 0.01 oz (0.28 g)

Intens gepigmenteerde potloden definiëren het oog en creëren het uiterlijk van dikkere wimpers. Na een lange dag van een volledig gezicht van make-up, heb ik mijn gezicht dubbel gereinigd en de eyeliner kwam er met weinig moeite meteen uit. We hebben hun favoriete gel, vloeistof, potlood, pen en waterdichte eyeliners samengesteld die minder dan $ 10 kosten, deze goedkope eyeliners smeren niet of verdwijnen, maar ze kunnen ook gemakkelijk worden verwijderd met oogmake-up remover. De volgende 5 zijn de meest populaire gel-eyeliners ter wereld. Het laatste dat iemand nodig heeft nadat hij een ex, baas of schoonfamilie tegen het lijf is gelopen, is te beseffen dat je onberispelijke ochtend eyeliner is veranderd in wasbeerogen. De romige eyeliner glijdt comfortabel en met onfeilbare precisie om een ​​aanpasbare oogdefinitie te creëren. Met de stila blijf de hele dag waterdichte vloeibare eyeliner kun je de stijl van eyeliner creëren die je wenst. We hebben de meest eyeliner-savvy-leden van ons redactieteam ingehuurd om elk een paar eyeliners mee naar huis te nemen voor een week testen.

Revlon Eyeliner: Eyeliner, Ogen, Make-Up

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Kracie, Naive, Face Wash, Green Tea, 4.5 oz (130 g)

Eyeliner, Ogen – Revlon, Colorstay, Eyeliner, 202 Black Brown, 0.01 oz (0.28 g)

Ongeacht de stijl, de beste eyeliner moet gemakkelijk aan te brengen en rijkelijk gepigmenteerd zijn, en dat alles tijdens vochtige zomerdagen, plotselinge stortbuien en emotioneel verwoestende momenten van de nieuwste pixar-film. Em Cosmetics is opgericht door og beauty influencer Michelle Phan en het meisje kent make-up. Je kunt ook een langere vleugel in de ooghoeken gebruiken om ze te helpen openen. Marc Jacobs highliner gel eye crayon eyeliner is de meest romige, meest gepigmenteerde en mengbare eyeliner voor potlood die je ooit zult gebruiken, en het is verkrijgbaar in een heleboel kleuren en afwerkingen. Afhankelijk van uw behoefte en voorkeur zijn er verschillende soorten eyeliners waaruit u kunt kiezen. Deze automatische eyeliner leek meer op een dun kleurpotlood dan op een potlood. U hoeft nooit in de bodem van uw make-uptas te graven om dit potlood te slijpen. Waarom is het anders: Gebruikmakend van geavanceerde technologie exclusief voor cosmetica, glijden waterdichte gel-eyeliners zonder trekken over verzadigde, rijke kleuren zonder aan uw delicate oogleden te trekken. Gebruik het om de perfecte vleugel in de buitenste ooghoek te stempelen en trek vervolgens de lijn over je ooglid. Als het gaat om het aanbrengen van eyeliner, ben ik zo nerveus en wankel als je kunt krijgen. Hoewel het niet zo boterachtig en glad is als andere voeringen, gaat het zitten en blijft het op mijn waterlijn zitten zonder mijn ogen te irriteren.

Om je gevoelige ogen te beschermen, schakel je regelmatig je eyeliner uit. Ik kon de eyeliner in één beweging over glinsterende schaduwen glijden. Bekijk nu de 15 beste eyeliners onder de $ 10. Je kunt de lijn supernauwkeurig houden of hem uitsmeren voordat hij opdroogt voor een smokey-eye-look. De vorm van uw oog kan van invloed zijn op de dikte en kwaliteit van de lijn die u aanbrengt, zoals het gebruik van een lange, dunne lijn om een ​​rond oog te verlengen. De punt van deze eyeliner geeft je volledige controle over een gedefinieerde lijn.Nu kunt u met gemak tekenen op een veelvoud aan eyeliner-looks. Uitzoeken welke oogmake-up je moet dragen, is een van onze grootste dagelijkse ochtendbeslissingen (naast het beslissen of het een donker gebraad of een espresso-dag is). Het is tijd om afscheid te nemen van besmeurde wasbeerogen en ‘s middags opnieuw te moeten aanbrengen, en hallo tegen deze eyeliners die kleurrijk, goedkoop en langdurig zijn. De ultrafijne punt kan je superprecieze dunne lijnen geven, maar laat je ook het product opbouwen om een ​​intens, dik kattenoog te verkrijgen. Romige textuur en fluweelzachte finish creëren langdurige kleur met uitzonderlijk gemak, ideaal om te blenden, uit te vegen of te combineren met poederoogschaduw. Haal eyeliner op en experimenteer met de verschillende soorten looks die jou aanspreken! Ik pak gewoon de kleur die ik bij mijn stemming wil passen en veeg het over mijn ooglid met wat oogschaduw op mijn onderste wimperlijn en binnenhoek.

Revlon Eyeliner: Welke look je ook in gedachten hebt, je kunt het creëren met een van deze eyeliners. Gemaakt door de beroemde Parijse make-upartiest dany sanz, die oorspronkelijk een schilder en beeldhouwer was, maakt make-up voor altijd de voorhoede van hoogwaardige, innovatieve make-up met levendige tinten en echt langdurige formules. De hoek van 35 graden van de eyeliner maakt het comfortabel om vast te houden en aan te brengen in één vloeiende beweging. Na talloze uren oefenen met de perfecte eyeliner, is er niets droeviger dan halverwege de dag te zien dat het vlekt of bloedt. Beschreven door glanzender als technogel-oogpotlood, is colourslide een scherpvaste eyeliner die soepel doorgaat, hoewel het een beetje plakkeriger van textuur is dan marc jacobs en het aanbod van stedelijk verval. Al lang heb ik moeite gehad om een ​​eyeliner te vinden die niet onder mijn ogen zou vegen, aangezien mijn ogen extreem waterig en gevoelig zijn. Het enige potlood dat ik heb, kan behoorlijke vleugels maken en kan de rand van de vleugel slijpen met mufe aqua vloeibare eyeliner aan de rand, maar normaal gesproken niet nodig. De uz oogopenende voering is nu een nietje in mijn make-uptas, want met zijn verfkwastapplicator kan ik met een simpele polsbeweging een heldere, kleurrijke look creëren.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Buxom, Full-On, Lip Cream, Mudslide, 0.14 fl oz (4.2 ml)

Revlon Eyeliner Eyeliner, Ogen, Make-Up

Hoewel het de hele dag blijft zitten, is het vrij gemakkelijk te verwijderen met een makeup remover en veroorzaakt het geen irritatie. Deze kleine, platte, natuurlijke haarborstelkop creëert en mengt nauwkeurige kleur op de wimperlijn met alle formules van eyeliner, oogschaduw, wenkbrauwpoeder en lipliner. Als je een donkere basis voor oogschaduw wilt, dan werkt dit perfect. De ultieme lijst met de beste eyeliners op de markt. Als ze één eyeliner moesten kiezen om de rest van hun leven te gebruiken, zouden ze deze kiezen en zou ik moeten zeggen dat ik het volledig met hen eens ben. Ze merkte ook op dat de technicus met de klant zal werken en rekening zal houden met hun gelaatstrekken om te bepalen welke maat en vorm de eyeliner moet hebben. Ons doel: vinden welke eyeliners de soepelste, meest gecontroleerde applicatie bieden, slijtvast dragen en pijnloos verwijderen. Dit is zonder twijfel de beste eyeliner die ik ooit heb gebruikt voor mijn waterlijn. Ik kon zelfs zien dat make-up-beginners geweldige resultaten behaalden bij het gebruik ervan. Zodra de effecten van de crème zijn intrede doen, zou het hele proces theoretisch vrij pijnloos moeten zijn, zei Meyer.

Het verkrijgen van de perfecte kattenoog vergt wat meer vaardigheid dan bijvoorbeeld op een lipgloss te klikken, maar het type eyeliner dat u gebruikt, kan u helpen een professioneel resultaat te bereiken, ongeacht uw ervaringsniveau. U weet al heel goed dat de hoeveelheid beschikbare schoonheidsproducten op het randje van obsceen is en als u net als wij bent, heeft u niet de tijd, het geduld of de middelen om elke langdurige eyeliner te proberen die de oververzadigde markt raakt. Iedereen met wie we spraken, zei dat een strakke applicatie over het algemeen binnen drie tot zeven dagen zou moeten genezen, maar een dikkere eyeliner-applicatie kan zeven tot tien dagen duren. Last but not least moet de perfecte voering het grootste deel van de dag meegaan, terwijl hij gemakkelijk genoeg is om weg te spoelen met make-up remover of op te ruimen met vaseline als ik een fout maak. Trek voor een natuurlijk gedefinieerde look het ooglid voorzichtig omhoog en lijn de bovenrand uit alsof u tussen de wimpers vult. Toen ik de eyeliner omdraaide, merkte ik dat er instructies waren om het product te schudden voordat het werd aangebracht. Blauwe eyeliner net onder de wenkbrauw getekend? Mijn absolute favoriete eyeliner aller tijden is chanel le crayon kohl in noir omdat het rijkelijk gepigmenteerd is en mooi glijdt. Uiteindelijk vonden we een droomteam met diverse potlood-, vloeistof- en gel-eyeliners die opkwamen tijdens lange werkdagen en mistige weekenden. Breng eyeliner aan waar je wimpers van nature groeien en helemaal naar de buitenste hoek, zodat de binnenste hoeken vrij blijven.

Ons slanke oogpotlood heeft een glans! De zandloper 1,5 mm mechanische gel eyeliner heeft een extreem fijne punt, wat zorgt voor maximale precisie. Bedankt voor je interesse in onze intrekbare eyeliner!