Goingorganic.nl

Fairhaven Health, Fertili Tea, 3 oz

Fertili Tea, 3 oz by Fairhaven Health Voedsel, Kruidenthee, Zwangerschap

€ 16,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Fairhaven Health, Fertili Tea, 3 oz
Prijs: € 16,00
Inhoud: 0.09 kg, 5.6 x 14 x 18.5 cm
Productcategorie: Voedsel, Kruidenthee, Zwangerschap, Food, Herbal Tea, Pregnancy

Fairhaven gezondheid, fertili thee, 3 oz – een thee voor preconceptie. Geheel natuurlijk. Kan met fertilaid worden gebruikt voor vrouwen. Een maand levering. Een heel natuurlijke kruidenthee ter ondersteuning van de voortplantingsgezondheid en optimaliseert uw kansen op conceiving. Arts ontworpen om de algemene reproductieve gezondheid te ondersteunen. Volledig spectrum van vruchtbaarheidsverbeterende ingrediënten. Alleen organische en wildgemaakte kruidengeneesmiddelen. Heerlijke munt smaak. Fertilitea is de natuurlijke, gezonde – en heerlijke – kruidenthee die is ontworpen om het volledige voortplantingssysteem te ondersteunen en u te helpen uw kansen op conceiving te verhogen. Fertilitea brengt wetenschappelijk gecontroleerde kruidenbestanddelen samen (waaronder vitx agnus castus) om het herstel van vrouwelijk evenwicht te bevorderen en voortplantingsgezondheid te bevorderen. Ontworpen door amos grunebaum, md, een internationaal erkende vruchtbaarheids expert, fertilitea is de enige kruidenthee die een compleet spectrum van vruchtbaarheidsverbeterende ingrediënten biedt.

Chasteberry (vitex): stimuleert de hormonen die betrokken zijn bij ovulatie en helpt het herstel van vrouwelijk hormonaal evenwicht. Rood frambozenblad: een krachtig vruchtbaarheidsbevorderend kruid en een zeer voedzaam ingrediënt. Groene thee: een krachtige antioxidant om de voortplantingsgezondheid te bevorderen. Dames mantel: helpt de maandelijkse cyclus te regelen en de cervix te tonen. Nettle leaf: rijk aan vitaminen en mineralen die kritiek zijn op goede reproductieve gezondheid. Pepermuntblad: geeft een heerlijke smaak. En dient als een seksuele stimulant. goingorganic.nl Nu ben ik zo blij dat ik het heb gekregen. Na een maand van het tegelijkertijd met de Chinese geneeskunde kwam mijn periode (het was minstens 3 jaar na de geboorte) afwezig! Ik sloeg het een maand over en nam alleen Chinese geneeskunde, en mijn periode kwam niet. Daarom ben ik er zeker van dat dit helpt bij het evenwicht van hormonen. Mijn take is, als je periodes onregelmatig zijn, geef dit een poging, maar als je periodes regelmatig zijn, geef dit een mis. Naar mijn mening, hoe deze thee werkt is dat het de vrouwelijke hormonen balanseert, waardoor de kans op bevruchting wordt vergroot. De thee is ook geweldig, zo'n bonus!

Fairhaven Health, Fertili Tea, 3 oz: Voedsel, Kruidenthee, Zwangerschap

Ik probeerde nu op te komen en ik heb endometriose, die ik vertelde zou het moeilijk maken om een ​​volledige zwangerschap uit te voeren. Na veel onderzoek naar hormonen en natuurlijke remedies vond ik bevruchting. Ik was sceptisch dat het eigenlijk vruchtbaarheid helpt. Ik ben het nu al bijna 2 maanden en ik ben nog steeds niet zwanger. Echter, door mijn endometriose heb ik altijd zware pijnlijke perioden gehad en zou ik een week voorafgaand aan mijn perioden hebben gehad. Ik begon het vorige maand tijdens mijn periode en ik gooide alle pijnstillers die ik thuis had weggeveegd. Niet alleen zijn mijn perioden lichter geworden, maar ze waren ook praktisch pijnloos, ik voelde me alleen een mild ongemak. Ook omdat de stroom zo zwaar was, zou ik uitgeput zijn met wisselvallige stemmingswisselingen. Nou, het eerste uur nadat ik het heb genomen, merkte ik op dat ik meer energie had en ik voelde me kalmer. Ik raad het graag aan als u dezelfde voorwaarden hebt. Ik weet niet of deze thee eigenlijk aan mijn lichaam werkt of niet, omdat ik nog steeds niet zwanger ben. Ik heb deze thee nog maar twee maanden al geweest. Maar toch hou ik van deze thee, want de smaak is zo goed!

Fairhaven Health, Fertili Tea, 3 oz: Voedsel, Kruidenthee, Zwangerschap

Bedankt voor super snelle verzending! Dit product is geweldig, als je het eerst ruikt, is het erg sterk, maar het smaakt niet sterk en is eigenlijk zeer refreashing. Ik kan het niet zeggen als het nog maar een maand werkt, omdat ik het al begon te drinken. Vingers kruisen echter: o), ik was erg verrast door de smaak van deze thee. Lichtgroene thee met een hint van munt (geen rare kruidenmix die ik verwachtte). Als ik zwanger word, denk ik dat ik dit daagliks niet zal drinken! Ik heb dit in combinatie met fertilaid gedurende 6 weken gedronken en voor de eerste keer in bijna 20 jaar heb ik geen pijn in de periode gehad (ik heb last van pijn / dysmenorroe). Fairhaven Health, Fertili Tea, 3 oz Nog steeds het drinken, zeer goede smaak, wachten op resultaten na 10 dagen. Kruisende vingers om te helpen.

Review: Fairhaven Health, Fertili Tea, 3 oz

Hou van deze thee, balanseer mijn hormonen helemaal alleen voor een maand! Wowww, ik hou echt van deze thee! Het heeft een heerlijke verse smaak. Sedert 2-3 cups per dag (6 weken nu) zijn mijn (voor) menstruatiepijn en pijn weg. Ook zwaaien mijn stemmingswisselingen niet meer, o), smaak en ruik goed, maak me de eerste maand zwanger, hou van de smaak van de thee. Erg ontspannend. Ik drink het 2 maanden, ik had ovulatie, hoop echt dat ik zwanger zal zijn! Ik stopte met puistjes op mijn gezicht zien!

Ik hou van deze thee! Vrij ontspannende thee om 's nachts te drinken. Minty gearomatiseerd met natuurlijke ingrediënten die geweldig is! Anders dan, kunnen we geen onmiddellijke voordelen zien. Voor mij is het gewoon een thee. Ik kan vertellen dat dit product wat verschil in mijn cyclus heeft gemaakt. Het is korter en mijn bbt is veel stabieler.

Het smaakt goed (aan iemand die geen sterke thee heeft) en is iets minder minty. De enige reden waarom ik het 4 sterren gaf is dat ik het zo lang niet heb gebruikt en niet echt weet hoe effectief het is. Hopelijk voor een bfp in twee weken. Ik wens deze thee geproefd als minty als het rookde. Ik heb het maar een keer geprobeerd en zal me waarschijnlijk dwingen om de tas af te maken, maar ik was echt niet onder de indruk. Wat de bevordering van de vruchtbaarheid betreft, kon ik niet zeggen, want zoals ik zei dat ik het maar een keer dronk. Helaas, het is wel een poging de moeite waard, als je probeert te drinken en al graag thee wilt drinken.

Ik was een beetje teleurgesteld over de kwaliteit van het product. De losse thee bladeren waren vrij veel stof. Ik probeerde mezelf toch te humoriseren en in een van die losse bladplanken te zetten en het was stoffig. Het was net terug in de mok. Het verlaten van het geheel ondrinkbaar. Misschien was het de manier waarop het voor mij werd verzonden. Zo verspilling van geld, ik heb een auto-immuun stoornis, wat betekent dat ik vaak een groot overmaat van oestrogeen in mijn lichaam heb. Dit helpt helemaal. Ik heb niet alleen verbeterd in mijn algehele gevoel van welzijn, maar mijn huid is verbeterd (minder acne), en mijn haar begon te groeien in voller en op plaatsen begon het te dunner. De test is echt goed en maakt me frisse, lekkere thee die makkelijk te drinken is. Ik begon deze thee elke dag te nemen en werd mijn volgende cyclus zwanger. Misschien een toeval maar misschien niet.

Als het iets anders is, is het goed om hierover te schakelen en mijn normale kopjes koffie te vervangen. Dat is niet echt wat je toch moet drinken als je probeert te bedenken. Goede smaak, beste keuze! Goede smaak, beste keuze. Verder zijn ze gevuld met een aantal uitstekende mineralen zoals ijzer, magnesium, zink enz., Die goed zijn voor je groeiende foetus. Het is ook duidelijk dat cafeïne de placenta passeert en van invloed kan zijn op het onvolgroeide spijsverteringsstelsel van de baby, dat nog niet is uitgerust om met de substantie om te gaan. Meer dan wat dan ook, ik wilde mezelf voeden en mijn lichaam versterken voor de ontberingen van het dragen van een ander kind, vooral omdat er een span is van bijna elf jaar tussen mijn eerste zwangerschap en deze. Onze ingrediënten zijn biologisch en goed voor u, uw baby en uw hele familie!

 Eén bevat 205 mg van een wellnessmengeling van organisch gemberwortelpoeder-extract, organisch spirulinapoeder, biologisch gedroogde fruitpoeder en marshmallowwortelpoeder. Toen nam ik ijzer tijdens de lunch met mijn leverpillen (ik ben altijd laag in ijzer, dus ik had beide echt nodig). Vanwege deze reden is dit een andere kruidenthee die tijdens de zwangerschap moet worden vermeden. Voor perspectief, een 8-ounce (237-Milliliter) kopje gezette koffie bevat ongeveer 95 milligram cafeïne, een 8-ounce (237-Milliliter) kopje gebrouwen thee bevat ongeveer 47 milligram en een 12-ounce (355-Milliliter) Cafeïnevrije cola bevat ongeveer 33 milligram. Dus laten we eens kijken wat de richtlijnen zijn voor thee en zwangerschap, en hoeveel van deze drank kan worden geconsumeerd gedurende de negen maanden, zonder de baby in gevaar te brengen. Scholen van gedachte verschillen over de vraag of kruiden tijdens de zwangerschap moeten worden gebruikt. Hoewel thee vol gezonde mineralen zit, zijn sommige merken biologisch, terwijl andere dat niet zijn.

 Theesoorten die over het algemeen als veilig worden beschouwd, zijn onder meer zwarte thee, groene thee, rooibosthee en de hieronder vermelde kruidentheeën. Elk advies zou zo gewaardeerd worden als ik voel dat het leven van mijn ongeboren baby ervan afhangt of ik binnenkort een stap zet. Deze kruidenthee heeft een hoog gehalte aan voedingsstoffen zoals ijzer, calcium en magnesium. Houd in gedachten dat groene thee cafeïne bevat. Brandnetels, te vinden in talloze zwangerschapstheeën volgens de Amerikaanse zwangerschapsassociatie, worden door de database met natuurlijke geneesmiddelen als onveilig beoordeeld. Ik heb anderen gezien die zowel salie, tijm en pepermunt gebruiken. Ik legde kalm aan mijn grootmoeder uit dat het tijd was om een ​​baby te krijgen en ik zal binnenkort wat foto's opsturen.