Goingorganic.nl

Flora, Flor Essence, 17 fl oz (503 ml)

Flor Essence, 17 fl oz (503 ml) by Flora Gezondheid, Detox, Flora-Essentie

€ 27,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Flora, Flor Essence, 17 fl oz (503 ml)
Prijs: € 27,50
Inhoud: 0.79 kg, 7.6 x 7.6 x 17.8 cm
Productcategorie: Gezondheid, Detox, Flora-Essentie, Health, Detox, Flora Flor-Essence

Flora, essentie, 17 fl oz (503 ml) – # 1 verkoopt detox in de u. s. – Spinscan 52 weken. Premium kruidenformules. Zacht detox voor het hele lichaam. Voedingssupplement. Kosher. Certified organic by qai. Elaine alexander, de late Canadese gezondheidsonderzoeker en radioproducent / uitzendonderneming, heeft uitsluitend samengewerkt met flora om bloem, essentie te produceren.

Deze zuiverings thee werd toevertrouwd aan elaine door dr. Charles brusch, m. d. Persoonlijke arts aan de late president John F. Kennedy. Dr. Brusch was een partner in onderzoek en mede-eigenaar met de beroemde Canadese verpleegster rene caisse in het perfectioneren van deze formule op zijn cambridge, massachusetts kliniek. Flor, essentie ondersteunt het hele lichaam in zijn natuurlijke eliminatieproces. Flor, essentie is het enige product op de markt die bevoegd is om de handtekening van Elaine op de verpakking te dragen om te waarborgen voor zijn historische authenticiteit. goingorganic.nl Mijn moeder werd gediagnosticeerd met een snel verspreidend maligne melanoom op de bodem van haar voet. We waren bezorgd omdat het bijna 6 maanden duurde vanaf het moment dat ze de klont noteerde tot de operatie (meestal door de verzekeringsmaatschappij!) Toen ze eindelijk me vertelde, begon ik supplementen te onderzoeken. In ongeveer 8 dagen voor de operatie had ik haar aan het nemen van dit vloeibare essentie en vps coriolus versicolor door paddestoelkunde. De meeste andere supplementen die ik haar wilde geven, waren niet toegestaan ​​omdat ze bloedverdunners waren (bijvoorbeeld Knoflook, ubiquinol, curcumin). Tijdens de operatie heeft de dokter een paar lymfeklieren verwijderd om test, en de kanker had niet verspreid! Hij zei dat de klont niet zo diep moet zijn geweest als de biopsie heeft aangegeven, maar we voelen dat de flor essence en coriolus champignons echt geholpen hebben. Ze bleef ongeveer 5 weken na de operatie de bloei essentie, maar het werd duur, dus stopte ze maar gaat verder met andere supplementen.

Flora, Flor Essence, 17 fl oz (503 ml): Gezondheid, Detox, Flora-Essentie

Ze heeft goed genezen. Dit product wordt gebruikt om agressief een stadium 4 kankerpatiënt te behandelen. Door naar uw website te gaan, kon ik de patiënt honderden dollars redden. We zijn zeker van de helende eigenschappen en kijken uit naar verbetering. Bedankt dat je het betaalbaarder maakt dan de fabrikant. Patiënten hebben uw product opvallend nodig. Pv dubois, op mijn verzonden fles en ik vind het echt leuk. Het werd aan mij voorgesteld om kleinere en frequente doses te nemen om de hele dag door te houden in mijn systeem. De fles zegt het eerste ding in de am en het laatste ding in de pm, die ik doe, met de toevoeging van een andere kleinere dosis medio dag. Dit lijkt goed te werken. Ik voel me ook wat gewicht uit – horray!

Mijn zoon neemt deze thee elke ochtend hij is 23 jaar oud en werd gediagnosticeerd met type twee suiker, hij heeft zijn suikergehalte van 665 tot normaal gekregen. Dit is de beste detox ooit! Je voelt je meer energie, en gewoon helemaal schoon! Ik zal niets anders gebruiken. Dit is mijn tweede ervaring met flora. Verbazingwekkend! Moet proberen! De beste lever ontgiftigt ik ooit heb geprobeerd. Ik heb één ster minder gezet omdat het vrij duur is. Anders zou ik het dagelijks gebruiken. Ik heb essiac-type producten gezocht en gevonden flor-essentie in vloeibare (bereid, die u vervolgens verdund voor gebruik) en poedervormige (gedroogde kruiden) vormen. Ik heb beide gebruikt, de vloeistof voor mijn kat en de poeder voor mijn paard. Ik heb de extra kruiden die in flor-essentie worden gebruikt, onderzocht (vs.

Flora, Flor Essence, 17 fl oz (503 ml): Gezondheid, Detox, Flora-Essentie

 De vier kruiden in de essiaanse mengsels) en verkiezen de flor-essentie mix. Vanuit mijn waarnemingen hebben beide dieren voordeel getrokken uit de mix doordat ze grotere vitaliteit tonen. Ik heb dit vooral gezien bij mijn kat, die ook regelmatig thuisopathische behandeling heeft. Ze neemt langer tussen homeopathische behandelingen en heeft een grotere algehele uitstraling van gezondheid en energie (ze is 16 jaar oud en heeft ontstekingsdarm). Het heeft een rustgevend effect, en ik hoop, een genesend voordeel dat door voortdurende ondersteuning op zichzelf zal blijven bouwen. Het is een heel subtiele verandering, maar een duidelijke verandering zodra ik dit begon te gebruiken. Flora, Flor Essence, 17 fl oz (503 ml) Het is moeilijk om te beschrijven, maar ik voelde me gewoon.

Review: Flora, Flor Essence, 17 fl oz (503 ml)

Beter, op een of andere manier. Ik gebruik dit niet om kanker te behandelen, alleen om het welzijn te verbeteren, en ik voel me zeker dat ik, als ik dit ben, een beetje gelukkiger, alerter, evenwichtiger voelt. Ik heb dit aan mijn vrienden en familie aanbevolen, het is een geweldig product! En veel goedkoper (halve prijs) op webshop dan in de winkels hier in Australië. Ik hou van webshop! Dit product is een geweldige body detox. Ik koop het voor iedereen die met kanker wordt gediagnosticeerd. Als het vóór de operatie wordt genomen, worden de kankercellen niet gedetecteerd of verminderd. Mijn vader heeft dikke darmkanker en iemand bij chemo heeft hem gezegd het te proberen, dus we zullen het u laten weten. Goed product, verlicht pijn (voor meerdere fibroid), makkelijk te nemen maar een beetje duur op de lange termijn.

Dit smaakt goed en maakt me geweldig! Ik neem het recht, de kinderen mixen het met water. We voelen ons allemaal beter met dit product. Gebruiken om kanker in mijn honden sinds november te behandelen. Het lijkt de verspreiding of omkeer van de dezen te voorkomen. We zullen zien wat er op de weg gebeurt. Werkt goed. Energie, duidelijke huid. Ik heb een hoeveelheid veel kleiner genomen dan ze aanraden op de fles, vooral omdat ik uit het buitenland bestelt, en dit is niet goedkoop. Ze zouden zeker een waarschuwing moeten toevoegen over het mixen van meds. Ik nam dit dwaas op hetzelfde moment als / kort nadat ik mijn andere supplementen (tincturen) en ginseng had genomen en een aantal reacties had. Dit is een geweldig product, maar ik denk dat het mijn bloed erg dun maakt en de rode klaver heeft me bloeden. Ik vind het product erg goed, en mijn man houdt ervan. Uitstekend product. Ik stuurde dit naar een vriend – het werd in goede staat en in goede tijd ontvangen.

Bedankt, ik zou niet aarzelen om een ​​ander product te bestellen. Een geweldige detox en immuun ondersteuning. Inbegrepen in deze lijst zijn suikersiropen zoals glucosestroop, siroop en pannekoekstropen. In 1922 verkreeg de ontwikkelaar een kruidenthee-formule van een vrouwelijke borstkankerpatiënt die beweerde dat het mengsel haar ziekte had genezen. Als het spijsverteringsstelsel in goede gezondheid verkeert, zal het de darmorganen helpen reinigen, waardoor het `slib 'wordt verwijderd dat de volledige opname van essentiële voedingsstoffen voorkomt. In voeding en natuurlijke genezing, kruiden en kruidengeneesmiddelen. In 2004 vertoonde een mengsel van de essiac-kruiden een verminderde proliferatie in een prostaatkankercellijn. Neem tweemaal daags op een lege maag ongeveer 1 uur vóór het ontbijt en 1 uur voor het slapen gaan. Zelfs met natuurlijk fruit moeten we voorzichtig zijn, simpelweg vanwege de hoeveelheid suiker die ze bevatten. Het cranberrysap poeder is zeer nuttig bij urinewegproblemen en stimuleerde de urinewegen om afvalstoffen te lozen. Het heeft antimicrobiële eigenschappen om het immuunsysteem te helpen versterken.

Verderop in dit gedeelte is er meer informatie over hoe deze granen voor te bereiden op het eten. Helpt zeker om gevoelens en stadia van detox in perspectief te plaatsen wanneer je de dagelijkse ervaring van iemand anders leest! Waarschijnlijk heeft alleen de vezels en sommige mineralen erin. Haver is een dubieus onderwerp voor mensen zonder gluten, dus gebruik je eigen regel voor haver om te bepalen of dit voor jou geschikt is. Essiac-vloeistof, de originele kruidenthee remedie van René Caisse. Ik heb de 25-daagse floraschoonmaak meerdere keren gedaan en was er dol op, maar wilde zien of ik iets van hetzelfde resultaat in een kortere tijd kon ervaren. Essiac heeft een lange geschiedenis van therapeutisch gebruik, geprezen door vele kankerpatiënten en overlevenden vanwege het schijnbare vermogen om tumoren te verkleinen en de gezondheid te helpen herstellen (na een periode van dagelijks gebruik, gewoonlijk zes weken). De meeste gezonde cellen in het lichaam kunnen en zullen regenereren, als er genoeg van zijn en het lichaam niet te uitgeput is. Deze crème bevat ingrediënten die bedoeld zijn om de huid te revitaliseren, op te frissen en te verjongen.

Het kan helpen met het spijsverteringsstelsel en het gi-kanaal, helpt bij de darm- en darmgezondheid en kan helpen om regelmatige stoelgang te bevorderen.