Goingorganic.nl

Flora, FlorEssence, Gentle Detox for the Whole Body, 2 1/8 oz (63 g)

FlorEssence, Gentle Detox for the Whole Body, 2 1/8 oz (63 g) by Flora Gezondheid, Detox, Flora-Essentie

€ 27,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Flora, FlorEssence, Gentle Detox for the Whole Body, 2 1/8 oz (63 g)
Prijs: € 27,50
Inhoud: 0.11 kg, 5.3 x 10.4 x 15.2 cm
Productcategorie: Gezondheid, Detox, Flora-Essentie, Health, Detox, Flora Flor-Essence

Flora, floressence, zachte detox voor het hele lichaam, 2 1/8 oz (63 g) – premium kruidenformule. Verbeterde kruidenvergroting voor verbeterd brouwen. # 1 Het verkopen van detox in u. s. Herbal supplement. Certified organic by qai. Kosher. Flor essence ondersteunt het hele lichaam in zijn natuurlijke eliminatie proces. Elaine alexander, de late Canadese gezondheidsonderzoeker en radioproducent / uitzending, heeft uitsluitend samengewerkt met flora om flor essentie te produceren. Deze zuiverings thee werd toevertrouwd aan elaine door dr. Charles brusch, m. d. Persoonlijke arts aan de late president John F. Kennedy. Dr brusch was een partner in onderzoek en mede-eigenaar met de beroemde Canadese verpleegster rene caisse in het perfectioneren van deze formule op zijn cambridge, massachusetts kliniek. Flor essence is het enige product op de markt die gemachtigd is om de handtekening van elaine op de verpakking te dragen om te verifiëren voor zijn historische authenticiteit. goingorganic.nl Ik had iemand op een radio-uitzending gehoord, zeg dat dit product nuttig was voor mensen met borstkanker. Dus ik heb besloten om te proberen, en sinds februari 07 gebruik ik flor essence. Tot nu toe is mijn kanker sinds die tijd niet vooruit gegaan, in feite zijn sommige plekken verdwenen. Ik kan niet zeggen dat de essentie een remedie is, maar het heeft zeker geen pijn gedaan. Daarnaast moet ik toevoegen dat het omgaan met uw bedrijf een genoegen is geweest, en de levering super snel.

Dank je. Dit is het merk dat andere overlevenden van kanker aan mij voor mijn schoonvader hebben aanbevolen. Ik heb online gezocht en dit is de goedkoopste die ik heb gevonden. Mijn vader begon dit een paar maanden geleden te drinken en zijn psa-niveau is van 40 naar 20 gegaan. Dank u, webshop, voor het beschikbaar stellen van ons voor een prijs die we ons kunnen veroorloven! Sterk aanbevolen! Ik zag deze thee aanbevolen als hulp bij de behandeling van kanker. Toen ik met eierstokkanker werd gediagnosticeerd, begon ik deze thee te nemen, evenals de chemische behandelingen die door de md werden aanbevolen. De kanker is nu voor 9 maanden weg. Ik weet niet of het krediet gaat naar de chemo of de thee of beide. Maar ik ga de thee nog even wachten, net als het geval is. Dawn, mijn familie heeft dit product al meer dan 12 jaar gebruikt, sinds onze zoon met hodgkinsziekte werd gediagnosticeerd. Hij is 12 jaar kankervrij) We maken het voor buren en vrienden met kanker.

Flora, FlorEssence, Gentle Detox for the Whole Body, 2 1/8 oz (63 g): Gezondheid, Detox, Flora-Essentie

Het is een goede lever detoxifier, dit was mijn eerste keer ooit een lichaam detox. Ik had de afgelopen 22 jaar medicijnen aan en uit genomen. Mijn lichaam was over het algemeen erg traag. Mijn huid keek slecht uit, ik kreeg snoepjes, sliep niet goed, enz. Enz. Binnen 2 dagen heb ik een verandering in mijn huid opgemerkt, tegen dag 4 lag ik beter en binnen 8 dagen voelde ik me niet zo moeheid. Ik beveel dit product sterk aan. Ik wou dat er meer product was, ik ga een 2e bestelling plaatsen. Ik heb het verschil in mijn acne opgemerkt binnen enkele dagen nadat ik de flor-essentie had genomen. Dit lijkt de enige interne aanvulling die voor mijn acne werkt. Vitamines helpen een beetje (derma-vits, msm, zink, enz.), Maar dit is echt het ticket voor mij. Ik voel me beter als ik deze thee drink. Ik heb geen soort terminale ziekte, maar gebruik het gewoon om gezondheid en een algemeen gevoel van welzijn te onderhouden en te verbeteren. Ik heb de droge thee gekocht om geld te besparen. Ik hou van het gemak van de algemaakte vloeibare thee, maar dit werkt ook net zo goed.

Flora, FlorEssence, Gentle Detox for the Whole Body, 2 1/8 oz (63 g): Gezondheid, Detox, Flora-Essentie

De voorbereiding is vrij makkelijk, maar het kost enige tijd. Dit product is geweldig. Nam stadium 2 baarmoederhalskanker naar stadium 1 en hielp bij het vergemakkelijken van de schade en bijwerkingen van raditiebehandelingen. Werkt goed als een welzijn tonic ook. Kan niet genoeg goede dingen over dit product zeggen. We hebben meerdere jaren essentie gebruikt als preventieve methode om kanker te voorkomen. Ons vertrouwen op het is gebaseerd op persoonlijke kennis van meerdere mensen die zijn genezen van kanker die essiac thee drinken. Flora, FlorEssence, Gentle Detox for the Whole Body, 2 1/8 oz (63 g) Veel artsen zullen u vertellen dat de voordelen van essiac thee een mythe zijn, maar we hebben de kuren gezien met onze eigen ogen. Goed product, verlicht pijn (voor meerdere fibroid), economisch, maar vereist een beetje tijd om voor te bereiden. Heb al een paar jaar gebruikt, zeer schoon, maar zacht. Geen ruwe detox bijwerkingen, maar geleidelijk aan lichter voelen. Een probleem is te gevoelig voor dingen (alcohol, milieuverontreinigende stoffen na een ronde van deze spullen, maar ik veronderstel dat het een goede zaak is.) De reinigings thee smaakt best goed! Mijn man en ik beiden gebruikten dit product en waren blij met de zachtheid geen nachtzweten of hoofdpijn zoals andere reinigingsproducten) en aangename smaak. Dit product is heel natuurlijk en zou het aan iedereen aanraden.

Review: Flora, FlorEssence, Gentle Detox for the Whole Body, 2 1/8 oz (63 g)

Ik geloof dat flor-essence een rol heeft gespeeld bij het helpen om me de afgelopen vier jaar kankervrij te blijven. Dit product wordt aanbevolen door de levensstijlenfonds. Geweldig voor mensen met een kankergeschiedenis, ik zal dit bestellen. Gelieve het te blijven verkopen. Heel erg bedankt. Uw bedrijf vult mijn bestellingen binnen 24 uur. Mijn producten zijn meestal in mijn mail binnen 2 dagen van kennisgeving dat mijn bestelling is verzonden. Ze was op levensondersteuning, er is een infectie in haar benen die sinds mei daar is geweest.

Ze heeft ook droge huid om haar neus van het plastic bad voor haar lucht. De zwelling in haar benen is omlaag en de droogheid om haar neus is opruimen. Vanwege alle chemicaliën in andere producten is het van vitaal belang dat mijn moeder alle natuurlijke producten gebruikt, zodat haar lichaam de indringer beter kan bestrijden. Helpt me met regelmatigheid en algemene, zachte reiniging. Hoewel brouwen in de eerste plaats pijn kan zijn, bespaart u veel geld. Wow, hou ook van deze thee en prijs. Onder de kruiden die in beide mengsels worden gebruikt, klitwortel (Arctium lappa l). Turkse rabarberwortel ondersteunt het spijsverteringsstelsel, de dikke darm, de lever en het bloed.

Dr. charles brusch, md, partner van rene caisse en medewerker in onderzoek hebben vele malen publiekelijk en anderszins verklaard dat de functies van de thee veel zijn in het voorzichtig en veilig reinigen van gifstoffen uit het lichaam en het aanpakken van schade aan het lichaam, evenals het stimuleren van het immuunsysteem, zodat alle organen beter kunnen functioneren. Flora flor-essence heeft antioxiderende eigenschappen en kan helpen met de bescherming tegen vrije radicalen. De natuurgenezer die ik zag, concentreerde zich op mijn spijsvertering, maar mijn allergieën werden erger en erger. Neem dagelijks twee porties: één voor het ontbijt en één voor het slapen gaan. De kiem, of het zaad van de graankorrel. Volledige zuivering op een regelmatige basis is ook nuttig voor iedereen die te maken heeft met spijsverterings- of eliminatieve problemen, slaapstoornissen, algemene vermoeidheid en malaise, huidvlekken en een aantal chronische of terugkerende gezondheidsproblemen. Haver is een dubieus onderwerp voor mensen zonder gluten, dus gebruik je eigen regel voor haver om te bepalen of dit voor jou geschikt is. Om bestellingen te versnellen, kunnen we kleinere flessen vervangen als de bestelde hoeveelheid niet beschikbaar is. Laxeermiddel; het oxygeneert ook de weefsels en biedt ondersteuning voor het immuunsysteem. Flor-essence zachte detox vormt een heerlijke, calorie-vrije ontgiftende mix van biologische thee die de reinigende eigenschappen van het hele lichaam heeft. Van deze vloeistof, dan heb je een kruidenthee die zo geweldig is!

Ik kan soms problemen hebben met constipatie en het heeft er echt toe bijgedragen dingen te verplaatsen. Flora flor-essence kan helpen om de gezondheid van de huid, het haar en de nagels te ondersteunen en kan helpen bij acne, rimpels, een fellere teint en huidvlekken. Ik kocht deze thee in eerste instantie voor mijn schoonmoeder die vocht met maagkanker. Van de afzonderlijke kruiden in de essiac en flor essence-formules is aangetoond dat ze moleculen bevatten die antikanker, ontstekingsremmende, antioxiderende of immunostimulerende activiteit hebben (raadpleeg het gedeelte laboratorium / dier / preklinisch onderzoek van deze samenvatting voor meer informatie).