Goingorganic.nl

Flower Valley, Ayate Washcloth, 1 Washcloth

Ayate Washcloth, 1 Washcloth by Flower Valley Bad, Schoonheid, Badsponzen En Borstels

€ 5,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Flower Valley, Ayate Washcloth, 1 Washcloth
Prijs: € 5,00
Inhoud: 0.05 kg, 3 x 11.7 x 19.3 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Badsponzen En Borstels, Bath, Beauty, Bath Sponges, Brushes

Flower valley, ayate washandje, 1 washandje – handgeweven in Mexico. Uitstekende exfoliator. 100% Natuurlijke agavevezel. Voor mooie huid. Ayate's unieke kwaliteiten. Herstelt, stimuleert de huid tot een gladde verfrissende versheid. Langdurig, snel drogen.

Beter dan een loofa-resists vorm. Nuttig in de keuken – efficiënte, mariene doek. Gemaakt van agave (eeuwen plant). Handgeweven. Ingevoerd uit Mexico. Gewekt in water, breiden natuurlijke vezels uit, weefdragen zoals magie. Alleen handwas. Uit een oude traditie. De inheemse term ayate beschrijft losgeweven producten zoals netten, tassen en diverse doeken van de agave of eeuwse plant.

Als onderdeel van een levende traditie die meer dan 10.000 jaar terugkomt, zijn de stijlen en technieken voor deze artefacten zo oud als de meso-Amerikaanse cultuur zelf. Gekweekt in Mexico, de agave niet alleen geïnspireerd op de begin van de landbouw, het was de goede lente van de religie. De plant leverde zowel naald als draad, stof, meubels, manden, matten, dekens, borstels, toiletten, papier, zeep, onderdak, eten, snoep, drank en medicijnen. Weinig wonder dan dat de aztecs de agave vereerden en het als de godin mayahuel verpersoonlijken. Uit de handen van een inwoner en het hart van een heilige traditie is de kwaliteit en de waarde van het ayaat verdraagd en zal het goed in de toekomst overleven. Probeer het en je zult zien. goingorganic.nl Kunnen ze dit product niet ruiken? Ik heb dit product in mijn douche geplaatst en toen ik in de douche was, plukte ik plotseling een sterk parfum of wierook, een mooie stinkgeur. Mijn ogen stonden te verbranden en ik moest het snel uit de douche gooien, omdat ik bang ben om een ​​migraine te krijgen, omdat geuren er een aanzetten. Ik heb uiteindelijk een later gekregen. Ik heb geprobeerd het in azijn te slikken voor dagen, maar de mooie stink was er nog steeds.

Flower Valley, Ayate Washcloth, 1 Washcloth: Bad, Schoonheid, Badsponzen En Borstels

Ik weet niet of ze van plan waren om deze stank in het product te zetten of als het in een fabriek met de geur is gemaakt, maar het eindresultaat is een afschuwelijke parfumsstink die mijn ogen verbrandt en waarschijnlijk een migraine veroorzaakte. Ik wens fabrikanten van natuurlijke producten zich meer bewust te maken van die van ons met chemische en geurgevoeligheid en migraine-patiënten. Ik hou van dit product. Voelt zo zacht tegen mijn huid en schrobt mijn voeten met het voelt zo goed. Wanneer u klaar bent met het gebruiken, duurt het niet lang om de linker overzeep af te spoelen. Zeer efficiënt. Zoveel beter dan gewone waskleding gevonden in populaire winkels. Maar ik raad alleen het gebruik van dit product met een natuurlijke zeep, probeer dan: Afrikaanse zwarte rots kruidenzeep of Afrikaanse zwarte zeep. Alles natuurlijk echt. Er zou geen zin zijn om dit te gebruiken als u het wilt gebruiken met winkel gekocht (chemische kunstmatige zeep). Koop een natuurlijke zeep. Ik hou ervan! Goed, basis exfoliator. Houdt mijn huid glad en heeft geholpen met mijn keratose pilaris en ingegroeide haren. Geïnspireerd dat het helemaal niet schimmel vormt.

Flower Valley, Ayate Washcloth, 1 Washcloth: Bad, Schoonheid, Badsponzen En Borstels

Smelt sterk maar aangenaam. Kan niet genoeg goede dingen over dit product zeggen. Draagt ​​nooit uit, nooit ruikt slecht, maakt een goede schuim op, laat de huid glad en zacht. Werkt voor mij. Koop er een! Dit is de beste waskleed voor het gezicht dat ik ooit heb gebruikt. Een doek duurt bijna een jaar van dagelijks gebruik. Het voelt zo goed op mijn huid! En ook goede prijs hier in webshop!

Ik hou van deze waskleed! Werkt beter dan een gewone loofah en je lichaam voelt daarna schoon. Zou aanraden! Ik gebruik de ayate waskleed in de douche, en het maakt mijn huid erg zacht en glad zonder irritant te kijken. Het rolt om de randen omhoog wanneer het nat is, maar het verontreinigt het reinigingsvermogen niet. Ik heb dit product al jaren gekocht en de winkel die ze hier verkocht heeft gesloten. We houden van deze en beschouwen ze als een absolute noodzaak in ons huis! Mijn huid voelt me ​​niet schoon zonder elke keer te douchen / baden. We nemen ze zelfs op vakantie. Bedankt voor het dragen van dit product. Zal dit opnieuw en opnieuw van u kopen. O), na een gebruik heb ik het in de badkamer gehangen, op dezelfde plek waar mijn vorige schrobber hing om te drogen zonder te gieten. Flower Valley, Ayate Washcloth, 1 Washcloth Het was goed krabben de enige keer dat ik het gebruikte, maar ik was echt teleurgesteld om het na een paar dagen helemaal in de vorm te krijgen! Ik woon in een vochtige en warme plek (Singapore), maar mijn vorige scrubber is nooit heet beschimmeld!

Review: Flower Valley, Ayate Washcloth, 1 Washcloth

Niet wat de beschrijving beloofde! Dit was een goede exfolierende huid. Maar na minder dan 2 weken van gebruik heb ik een aantal zwarte plekken opgemerkt. Ik dacht dat het misschien maar een deel van het doek kan zijn, maar kon het niet ontkennen als ik merkte dat de vlekken toenemen. Het pakket zegt dat het schimmel herstelt, ik denk dat dat niet waar is. Het is onwerkelijk om het als waskleed te gebruiken aangezien het zeer moeilijk te gebruiken is en het water niet absorbeert. Ik denk niet dat het werkt, veel krimpt. Ik heb de ayate washandje gekocht om rond mijn bikini gebied te exfoliëren. Het product was zo goed ik probeerde het op de bodem van mijn voeten en was onder de indruk. Nu eenmaal per week gebruik ik het over mijn hele lichaam.

U kunt het alleen nat gebruiken of lichaamswas toevoegen. Hoe dan ook, u gebruikt het, het zal een goed werk doen. Ik weet dat deze doek voor altijd zal bestaan ​​en het is sanitair, geen schimmel. Het reinigt de huid heel goed en je hoeft niet veel te vegen om deze perfecte schoonheid te hebben. Ik heb een aantal van hen, een voor mijn moeder ook. Zeer aan te bevelen! Ik hou absoluut van dit product! Ik heb dit al ongeveer 2 jaar gebruikt en ik zal niets anders gebruiken. Ik wist de eerste keer dat ik het gebruikte, dit zou een keeper zijn. Dank u, webshop!

Deze prijs is zo veel beter dan wat ik heb betaald. Ik weet niet hoe ik zonder dit eerder leefde. Ik hou van deze waskleed! Ik voel me helemaal niet schoon totdat ik er mee heb geschrobd. Het laat mijn huid zachter en gezonder uit. Mijn kp (jeuk, rode stoten op mijn armen en benen) is merkbaar beter en blijft gewoon verbeteren. Ik beveel dit product aan aan iedereen die ik ken. Het krimpt een beetje met water, maar toch is het resultaat uitstekend. Ik gebruikte het over mijn hele lichaam en liet mijn huid zo glad dat ik geen lichaamsroom nodig had. Ik gaf een aan mijn moeder en ze was ook verbaasd over het resultaat. Ik ben een veganist en ik probeer zo milieuvriendelijk te zijn als ik kan zijn. Dit product is een geweldig alternatief voor de typische plastic douche douche in winkels. Het is geweldig voor exfoliating en lathers lichaamswas goed.

Ik ben blij dat ik dit een proberen gaf. Het is ongelooflijk hoe het product verandert wanneer het nat wordt. Maar eenmaal is het nat, de doek krimpt en de vezels zwellen om de gaten te vullen. Ik bestelde meerdere voor Kerstmis 2011 en was blij te vinden dat ze het curling probleem dat voor mijn batch afgelopen Kerstmis 2010 was opgelost opgelost. webshop gaf me een terugbetaling op degenen die ik kon ophalen). Ik geniet er dus van om mijn ayaat waskleed te gebruiken, en de mensen die ik het voor geschenken geven, zegt altijd dat ze ook van houden (behalve voor het blooperjaar van 2010). Het voegt een pampering toe in mijn dagelijkse routine, die heerlijk voelt, zonder extra tijd, omdat het gewoon deel uitmaakt van mijn gewone opwas / douche. Het stimuleert de huid en exfoliates. Ook past gemakkelijk in de hand, niet te omvangrijk (zoals een gewone waskleed of scrubbie), en houdt de zeep perfect en verspreid. Het droogt snel en schimmelt niet.

Mijnen hebben altijd een jaar geduurd, dan beginnen ze uit elkaar te trekken. Wees ervan bewust dat het in het begin ruw is, maar verzacht binnen een paar toepassingen. Ik week de mijne in koud water voor een paar minuten voor het eerste gebruik. Ik ben dankbaar voor eenvoudige plezier zoals deze ayate waskleed.