Goingorganic.nl: Vitamine C, Griep, Hoest, Koude

Source Naturals, Ascorbyl Palmitate, 500 mg, 90 Capsules

Source Naturals, Ascorbyl Palmitate, 500 mg, 90 Capsules Review

€ 9,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Source Naturals, Ascorbyl Palmitate, 500 mg, 90 Capsules
Inhoud: 90 Count, 0.11 kg, 11.2 x 6.1 x 6.1 cm
Categorieën: Griep, Hoest, Koude, Vitamine C

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Ultra-Potency Vitamin C+ Antioxidant Serum, 1 fl oz (29.5 ml) by Reviva Labs

Voedingssupplement, in vet oplosbare vitamine C-ester, ascorbylpalmitaat is een in vet oplosbare vorm van ascorbinezuur die de antioxiderende werking van vitamine C op het hele lichaam uitoefent. In-vitro-onderzoeken hebben aangetoond dat ascorbylpalmitaat als antioxidant effectiever kan zijn bij het beschermen van lipiden tegen peroxidatie dan in water oplosbare vitamine C.

Bij marathonlopers en skiërs halveerde vitamine C de duur van verkoudheid . We hebben waarschijnlijk allemaal de meesten geprobeerd: verkoudheid voeren en koorts uithongeren, hete honing en citroen, hete toddies, echinacea, vitamine C, paracetamol, decongestiva in de neus of in de mond, stoominhalaties (heeft je moeder je over een kom gestoken) van het stomen van heet water met een handdoek over je hoofd gedrapeerd? Maar een supplement dat kan helpen is populaire huismiddeltjes knoflook. Het biedt ook kauwtabletten en gummy-variëteiten, evenals aanvullende producten die gericht zijn op hydratatie, betere slaap, aanvulling van elektrolyten en darmgezondheid De bevindingen suggereren dat het nemen van een hogere dosis de duur van een verkoudheid met ongeveer een halve dag kan verkorten. In 30 onderzoeken waarbij de duur van verkoudheid werd vergeleken bij mensen die regelmatig ten minste 200 milligram vitamine C dagelijks innamen, was er een consistente vermindering van de duur van verkoudheidssymptomen Veel mensen nemen vitamine C-supplementen in de hoop dat ze hun verkoudheid zullen behandelen In feite verzwakt een vitamine C-tekort het immuunsysteem aanzienlijk en verhoogt het het risico op infecties. De groep die knoflook nam, rapporteerde minder verkoudheden dan degenen die de placebo namen. Als je verkouden bent, voelt het misschien niet alsof je lichaam zo hard werkt als het kan om de indringers te bestrijden.

Geïnspireerd door de bovengenoemde gegevens hebben we deze meta-analyse uitgevoerd om te laten zien of vitamine C kan worden gebruikt voor het verlichten van symptomen, het verkorten van de duur of het verminderen van de incidentie van verkoudheid. Bijwerkingen van het knoflooksupplement omvatten een jeukende uitslag bij één proefpersoon; het ging weg nadat de persoon stopte met het innemen van het knoflooksupplement. Enkele studies hebben ook enig voordeel gevonden van vitamine C-supplementen van ten minste 200 milligram per dag om verkoudheid bij mensen met longontsteking te voorkomen. Vitamine c kan verkoudheid niet voorkomen; uit deze studie bleek echter dat het de duur en symptomen van deze ziekte kan verkorten. Hoewel dat misschien goed nieuws is voor marathonlopers en olympische skiërs, bleek uit de studie dat vitamine C voor de meeste mensen het risico op verkoudheid niet significant vermindert. Elke dagelijkse dosis levert 100 procent van de dagelijkse waarde voor pure vitamine A, het type waar de meeste gezondheidsdeskundigen mensen nu van afhouden. In de tweede studie werd 4 g/dag en 8 g/dag vitamine C en placebo aan verschillende groepen toegediend, maar alleen op de eerste koude dag. 13 Er zijn momenteel geen aanwijzingen dat knoflook de ernst van de symptomen of de ziekteduur als gevolg van verkoudheid zal verminderen.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Natrol, CoQ-10, Fast Dissolve, Cherry, 100 mg, 30 Tablets

Griep, Hoest – Source Naturals, Ascorbyl Palmitate, 500 mg, 90 Capsules

Ondanks deze informatie wordt vitamine C nog steeds niet routinematig gebruikt tegen deze infectieziekte, en geen van de verschillende vormen van vitamine C is opgenomen in de formules van bijna alle Amerikaanse ziekenhuizen. Slechts één studie heeft de impact van knoflook op verkoudheid getest. Net als vitamine C eist te veel zink een tol van de gezondheid; sommige neusgels en sprays die zink bevatten, veroorzaakten anosmie (het onvermogen om geuren te ruiken), en mensen die te veel kunstgebitcrème met zink gebruikten, ondervonden kopertekort en neurologische aandoeningen, merkt de nationale gezondheidsinstituten op. Om deze reden is het een goed idee om voldoende vitamine C binnen te krijgen tijdens een infectie. Een groot overzicht van de literatuur die wordt gevonden tijdens het langdurig innemen van vitamine C kan de ernst van verkoudheid in bepaalde populaties helpen verminderen (zoals mensen met langdurige fysieke stress), het nemen van vitamine C als een verkoudheid is ontwikkeld, heeft geen effect op de duur of ernst. Maar in de volgende decennia werd in meerdere gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken onderzocht of de vitamine enig effect had op de verkoudheid. Hoewel studies naar probiotica en verkoudheid beperkt zijn, suggereert ten minste één studie dat het drinken van een probiotische drank die lactobacillus bevat, l. De onderzoekers analyseerden de resultaten van de twee onderzoeken samen en pas toen toonden de resultaten aan dat cold-fx de incidentie van griep verminderde.

Dit is waarom, als de winter eenmaal toeslaat, een van de meest populaire vragen die we krijgen is: zijn er onder de vele supplementen die worden gebruikt om een ​​infectie af te weren of de symptomen te verminderen, iets dat werkt? Onderzoek en klinische proeven zien hoe mayo klinisch onderzoek en klinische proeven de wetenschap van de geneeskunde bevorderen en de patiëntenzorg verbeteren. Emergen-c, dat 1.000 milligram vitamine C per portie bevat, veranderde hun aanbevolen porties om aan te sluiten bij de medische mening. Oordeel: een goede bron van voedingsstoffen, maar niet bewezen voor koudepreventie. Met andere woorden, er is geen bewijs dat uw verkoudheid beter aanvoelt. Vitamine c wordt al tientallen jaren aanbevolen als preventie en behandeling van verkoudheid, hoewel de meeste onderzoeken aantonen dat het niet effectief is. Probiotica zijn verkrijgbaar als voedingssupplementen en yoghurt, maar ook als andere producten zoals zetpillen en crèmes. Sindsdien is vitamine C een populair middel tegen verkoudheid geworden. Zie ook zinkkoudremedies, of voor niet-zinkopties, zie koudemiddelen.

Source Naturals Vitamine C Koud Hoest Griep: Er zijn meer dan 200 virussen die de meest voorkomende verkoudheidsverschijnselen kunnen veroorzaken, waaronder loopneus, congestie, niezen, keelpijn, hoesten en soms hoofdpijn, koorts en rode ogen. De gepubliceerde onderzoeken hebben geen nadelige effecten van vitamine c gemeld. Zink-neusgels en -sprays lijken de duur of ernst van de verkoudheidsverschijnselen niet te bevorderen en kunnen het reukvermogen, een mogelijk onomkeerbare bijwerking, veroorzaken. Verkoudheid en griep: Ezc 5 dagen pak is een professionele immuunondersteunende verpakking met een hogere dosering van ingrediënten dan u zou vinden in gemiddelde dagelijkse immuunondersteunende producten en loopt taps toe gedurende een periode van 5 dagen voor een immuunsysteem dat de verkoudheid en griep verlicht. Zoals blijkt uit onze meta-analyse waarin vitamine C wordt vergeleken met placebo, werkt de combinatie van aanvullende en therapeutische doses vitamine C bij verkoudheid, terwijl er geen statistisch significant verschil is tussen louter therapeutische doses vitamine C en placebo. Dit komt omdat de meesten van ons verkouden worden zonder behandeling te zoeken, tenzij de symptomen (waaronder een aanhoudende hoest, rode neus, niezen en koorts) ernstig worden. Als je vegetariër of veganist bent, is het misschien de moeite waard om een ​​praatje te maken met een gezondheidsdeskundige om het te controleren. Het meest geldige onderzoek naar dosisrespons is daarom binnen een enkele studie met willekeurig geselecteerde onderzoeksgroepen met verschillende vitamine C-doses, zodat de blootstelling aan virussen vergelijkbaar is en de uitkomstdefinitie identiek is in de onderzoeksgroepen.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Doctors Best, Real Krill, Enhanced with DHA & EPA, 60 Softgels

Source Naturals Vitamin C Cold Cough Flu Griep, Hoest, Koude, Vitamine C

Kan een grote dosis als je eenmaal een verkoudheid begint te voelen helpen? Slijmoplossers werken om congestie te verminderen en helpen elke hoest effectiever slijm en slijm uit de longen te verwijderen. Bij de behandeling van verkoudheid was het algehele bewijs voor klinisch relevante effecten zwak. Hoewel er aanwijzingen zijn dat emergen-c de duur van je verkoudheid kan helpen minimaliseren, is onderzoek beperkt. Als u het echter moeilijk vindt om voldoende groenten en fruit te krijgen, is het nemen van vitamine C-supplementen een alternatieve manier om de voedingsstof in uw regime te verwerken. In plaats daarvan bevelen ze het jaarlijkse griepvaccin aan als het beste preventiemiddel. Volgens een cochrane-review van 30 gerandomiseerde studies met meer dan 11.000 volwassenen vermindert suppletie met vitamine C voor de algemene bevolking de incidentie van verkoudheid of infecties van de bovenste luchtwegen bij de meeste volwassenen niet.

Zink, een essentieel sporenmetaal, wordt verondersteld betrokken te zijn bij vrijwel elk aspect van de werking van het immuunsysteem en vitamine C is van cruciaal belang voor een breed scala aan metabole reacties in het lichaam en wordt vaak uitgeput in tijden van ziekte. Het eten van de aanbevolen minimaal twee dagelijkse kopjes fruit en drie dagelijkse kopjes groenten levert minstens 200 milligram vitamine C op, zegt Cynthia Sass, MPH, RD. Uit de beoordeling bleek dat mensen die regelmatig en intensief aan lichaamsbeweging doen bij koud weer (soldaten, skiërs, marathonlopers) en regelmatig vitamine C gebruiken, een afname van 48% in de frequentie van verkoudheid hadden. Antibiotica zijn alleen effectief tegen bacteriële infecties en verkoudheid wordt veroorzaakt door virussen.De aanbevolen dagelijkse dosis vitamine C is 90 milligram voor mannen en 75 mg voor niet-zwangere vrouwen. Activering van auto-immuniteit na gebruik van immunostimulerende kruidensupplementen. Dat is een aanvulling op decennia-lange inspanningen van wetenschappers die proberen te bepalen of vitamine C de ernst van verkoudheid daadwerkelijk kan helpen voorkomen of verminderen. Vitamine C kun je beter uit voedsel halen, omdat je ook andere belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Net als conventionele medicijnen kunnen ze echter met mogelijke bijwerkingen gepaard gaan.

Wat betreft griep, stelt het nationale centrum voor complementaire en integratieve gezondheid dat er geen sterk bewijs is dat een natuurlijk product kan helpen bij het behandelen of voorkomen van de ziekte. Je kunt hier meer leren over vitamine C. Regelmatige suppletieonderzoeken toonden aan dat 0,2 g/dag of meer de verkoudheidsduur bescheiden met 8% bij volwassenen en met 14% bij kinderen en 1 tot 2 g/d vitamine C bij kinderen verminderde, verkoudheidsduur met 18%. Vlierbes of sambucus nigra wordt vaak gebruikt voor de behandeling van symptomen die verband houden met griep. De behandeling van poliomyelitis en andere virusziekten met vitamine c. Als u vitamine C gebruikt terwijl u verkouden bent, kan het complicaties zoals longontsteking voorkomen door uw immuunsysteem te versterken. Mensen in deze categorie hebben zelfs de incidentie van verkoudheid met 50 procent verminderd door een dagelijkse dosis vitamine C in te nemen. Studies die de werkzaamheid tegen verkoudheid en griep aantonen, zijn beperkt. Als u overweegt om een ​​remedie tegen verkoudheid te gebruiken, raadpleeg dan eerst uw arts.