Goingorganic.nl

Frontier Natural Products, Organic Ceylon Cinnamon, 1.76 oz (50 g)

Organic Ceylon Cinnamon, 1.76 oz (50 g) by Frontier Natural Products Eten, Kruiden En Kruiden, Kaneelkruiden

€ 4,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Frontier Natural Products, Organic Ceylon Cinnamon, 1.76 oz (50 g)
Prijs: € 4,50
Inhoud: 0.18 kg, 5.1 x 5.1 x 10.7 cm
Productcategorie: Eten, Kruiden En Kruiden, Kaneelkruiden, Food, Spices, Seasoning, Cinnamon Spice

Grens natuurlijke producten, organische ceylon kaneel, 1. 76 oz (50 g) – niet-gmo project geverifieerd. Usda organisch. Fair trade gecertificeerd. Kosher. Co-op gegroeid in Sri Lanka. Non-gmo. Non-eto *. Non-bestraald.

Certified organic by qai. We zijn een mede-eigenaar co-op. Verantwoordelijk voor mensen en de planeet. U kunt zich goed voelen over de superieure smaak van grens co-op kruiden. We kijken naar kwekers die onze inzet voor kwaliteit, duurzaamheid en ethische handel delen. * Eto (ethyleenoxide) is een sterilisatie chemische stof die vaak in de kruidenindustrie wordt gebruikt, maar nooit door grenscoöperatie. goingorganic.nl Ik heb diabetes en lees dat het gebruik van een eetlepel kaneel per dag helpt uw ​​afhankelijkheid van bloedsuikermedicijnen te verminderen. Ik wilde Ceylon kaneel proberen omdat de gebruikelijke huishoudelijke kaneel cassia kaneel genoemd wordt en ongeveer 5% coumarine heeft (en wordt vermoedelijk verboden in Duitsland), terwijl de Ceylon kaneel die ik nu gebruik, slechts 0,004% Coumarin heeft. Ik wilde de smaak en de consistentie van ceylon kaneel testen in tegenstelling tot Cassia, dus ik bestelde dit kleine bedrag. Daarna na het proeven van echte ceylon kaneel. Ik bestelde 1lb ceylon kaneel en heb het elke dag gebruikt. Ik geloof dat het heeft geholpen om mijn bloedsuikergetallen te verlagen met behulp van de 30-daagse diabetesziekte. Hoewel dit een kleine hoeveelheid ceylon kaneel was. Het betekende dat het doel is en ik bestelde nu 1lb ceylon kaneel uit druera. Ik hou van deze kaneel!

Frontier Natural Products, Organic Ceylon Cinnamon, 1.76 oz (50 g): Eten, Kruiden En Kruiden, Kaneelkruiden

Vanwege het onderzoek dat ik twee jaar geleden gelezen heb over kaneel en een negatief bijwerking op het lichaam, ben ik begonnen met het zoeken naar andere opties. Dit soort kaneel is de veiligste en met organische, je kan niet mis gaan! De smaak is zoet, zacht en bijna romig in vergelijking met de gemiddelde, scherpe kaneel. Dit is subtieler, en soms voel ik me dat ik te veel aanpakt om de juiste smaak te krijgen. Maar eigenlijk gaat een beetje een lange weg. Getuigenis van hoe veel ik van dit hou: een paar dagen nadat ik dit in de mail kreeg en het op rijstpap testte, had ik een nachtmerrie dat mijn fles leeg was! Ik werd paniek geworden, oh nee! Toen ik de keuken keek was ik zo blij om het bijna vol te zien! winnen!

De smaak van dit product is geweldig, dus ook de textuur. Het is zeer fijn poeder, en de smaak is veel zoeter en milder dan gewone cassia kaneel. Het wordt aanbevolen voor degenen die meer dan een halve theelepel kaneel per dag eten, omdat ceylon kaneel niet de giftige hoeveelheid cumarine bevat zoals de cassia kaneel doet. Absoluut de beste organische Ceylon kaneel daar! Ik gebruik het in mijn koken, zelfs in mijn koffie. Ceylon kaneel is de echte kaneel. Het helpt om bloedsuikerspiegel te behouden. Als Ceylon kaneel beschikbaar is waar ik woon, moet ik het nog vinden. De meer delicate smaak is veel beter dan de meest voorkomende cassia kaneel. Ik was aan het lezen van het verschil tussen Cassia en Ceylon Cinammon en besliste dit te proberen, aangezien alles op (of uit) de plank cassia lijkt te zijn. Ik moet zeggen dat deze mij meermaals meer herinnert van wat ik opgroeide moet eten en ik moet cinammon vertellen. Deze ceylon cinammon ruikt zoeter zoeter en is veiliger dan de anderen – vooral als je in grote hoeveelheden wilt sprinkelen! Echt goede spullen en organisch! Dit is zeker een zeer milde smaak kaneel. Vreemd genoeg herinnert het me aan gemalen peperkorrels zonder de pittige kick.

Frontier Natural Products, Organic Ceylon Cinnamon, 1.76 oz (50 g): Eten, Kruiden En Kruiden, Kaneelkruiden

 Ik verkies de cassia kaneel omdat het robuust, aromatisch, pittig-zoete goedheid is. Voor mij en mijn kaneel-lovin tastbuds, valt deze smaak voor mij plat. Ik ontvang het pakket van 8 webshop kaneelcontainers met slechts een opblaasbaar pakket onder hen die voor aankomst afblaasbaar was. Als gevolg hiervan sloegen de flessen allemaal tegen elkaar en verscheidene afdichtingen op de flessen kwamen ongedaan. Kaneel was los in de doos. Sommige flessen hadden de plastic flip deksels, en sommige de metalen schroefdoppen. Frontier Natural Products, Organic Ceylon Cinnamon, 1.76 oz (50 g) De plastic flip deksels afdichten waar los. De metalen schroef deksels waar alles los, maar de afdichtingen waar oke. Ik heb dit product al eerder ontvangen en elke fles was bubble verpakt en goed beschermd tijdens verzending. Ik verwacht een betere verpakking tot de volgende keer dat ik bestel, zodat het product niet in de doos verstrooid is.

Review: Frontier Natural Products, Organic Ceylon Cinnamon, 1.76 oz (50 g)

Met dat gezegd, ik hou van het product. Ik verwacht dat handlers het veiliger verpakken. Stanley, ik heb het moeilijk om organische Ceylon kaneel in lokale winkels te vinden, vooral tegen een goede prijs als dit. Het was niet zo lang geleden dat ik leerde dat niet alle kaneel gelijk is gemaakt, en dat ceylon kaneel, ook bekend als echte kaneel, had de gezondheidsvoordelen en de complexe smaak die ik zocht. Heerlijk, gladder en bijna zoeter in vergelijking met cassia kaneel. Ik gebruik het dagelijks als ik koffie breek om de bitterheid uit te nemen. Ik wachtte maanden en maanden voor dit product om naar webshops te komen, maar toen ik het kocht, werd ik teleurgesteld. De onderbrood en geur is te droog voor mij, heel ongebruikelijk. Ik ben gewend aan kaneel, dat heeft zoete, lieve ondergang. Dus ik gaf deze cinammon aan mijn frined, ze vond het erg leuk, maar ik geef mijn 3 startjes. Sorry, misschien zijn mijn geur- en smaakreceptoren niet erg goed ontwikkeld. Deze kaneel is beter dan wat je in de winkels kunt krijgen, gebruik dit op zoveel verschillende manieren en hou ervan. Het product is niet overweldigend en is de beste kaneel die ik tegenkwam.

Een van slechts 2 veilige kaneelvariëteiten om dagelijks op te nemen. Een zeer zachte, subtiele smaak en aroma, het is niets zoals de kaneel die ik opgroeide. Echt de moeite waard om het te zoeken. Ik hou ervan. Ik hou van kaneel! Ik sprinkel het op alles van mijn ochtend haver, eieren, koffie, thee, alles! U zult niet eens een verschil in smaak merken en het is gezond! Kerel, het is kaneel.

Het heeft dat kaneelgeur en aroma. Ik hou van dit product. Het is een beetje zoet en mix goed met koffie en ontbijtgranen, heb nooit eerder de Ceylon kaneel geprobeerd, het is zeker anders. Niet zo pittig, het is trui en meer romig. Ik kan een van beide houden, dit is geweldig voor een meer subtiele en afgeronde smaak. Hou ervan met havermout. Voordat ik het niet kende, zijn er 2 verschillende soorten kaneel en nu ik de echte heb (ceylon) kan ik het verschil ruiken, zoals de kaneel van mijn kindertijd, over de verschillende variëteiten kaneel en de verschillende risico's Van het gebruik van conventionele kaneel. Het is zelfs geregeld in sommige Europese landen voor veiligheid. Aangezien ik elke dag gebruik (in granen en koffie), wil ik het soort dat beter is voor mijn lichaam gebruiken. Dit merk is lekker en ik ben blij dat het biologisch is.

Veel gezonder dan de kaneel die u in de supermarkt koopt.