Goingorganic.nl

Frontier Natural Products, Organic Powdered Slippery Elm Inner Bark, 16 oz (453 g)

Organic Powdered Slippery Elm Inner Bark, 16 oz (453 g) by Frontier Natural Products Kruiden, Gladde Elm

€ 33,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Frontier Natural Products, Organic Powdered Slippery Elm Inner Bark, 16 oz (453 g)
Prijs: € 33,50
Inhoud: 0.48 kg, 25.4 x 22.1 x 3.8 cm
Productcategorie: Kruiden, Gladde Elm, Herbs, Slippery Elm

Grens natuurlijke producten, organische poedervormige glanzende binnenbark, 16 oz (453 g) – usda organisch. Herbal supplement. Non-bestraald. Kosher. Certified organic by qai. Slippery Elm is een kleine boom inheems aan Noord-Amerika. De bas wordt geoogst in de vroege lente van de boom en de buitenbast is afgekapt, waardoor de mucilage-rijke binnenschors wordt gelaten. De kalmerende mucilage wordt gebruikt in zalven, poultices, keelzakjes en huidverzorgingsproducten. Botanische naam: ulmus rubra muhl. goingorganic.nl Dit product doet wonderen voor mensen die aan gastro-intestinale aandoeningen en aandoeningen lijden. Rijk aan vitaminen, mineralen, aminozuren, tannines, antioxidanten, flavonoïden, gladde elm binnenschors, vol met gezondheidsvoordelen en ideaal voor het behandelen van zure reflux, maag-, maag- en duodenale zweren, ibs, colitis, diverticulitis, ontsteking, diarree, obstipatie , galstenen en galblaasziekte, lagere urinewegen en nierstoornissen, luchtweginfecties, hoesten, keelpijn, artritis, jicht, reumatisme, gingivitis, kankerzweren en tandvleesziekte, acne, zonnebrand, eczeem, psoriasis, dermatitis, evenals andere voorwaarden. Slippery Elm Bark vormt een beschermende laag op de voering van het spijsverteringskanaal, voorkomt de spijsvertering, voorkomt maagzuur en zure reflux, verlaagt misselijkheid en opgeblazen, geneest maag- en darmzweren, verzacht de maagvoering, vermindert de ontsteking van de dikke darm, vergemakkelijkt genezing, vermindert pijn, zwelling en ontsteking van de slijmvliezen, verzacht en genezen droge en beschadigde huid.

Frontier Natural Products, Organic Powdered Slippery Elm Inner Bark, 16 oz (453 g): Kruiden, Gladde Elm

Slippery elm schors kan topisch worden toegepast om huidirritatie en ontsteking te verminderen, wonden te genezen, abscessen, zweren, insectenbitten, littekens, kneuzingen, snijpunten, kiemen, brandwonden, uitslag. Een glad elm schors masker of scrub verbetert de huid, verheldert en verheldert huidtint, vermindert roodheid, vlekken, vlekken en kleine lijnen, helpt om oude littekenweefsel af te breken en vroegtijdige veroudering te voorkomen. Dit geweldige product verbetert eigenlijk de symptomen van mijn zure reflux en gastritis en ik zou het aanraden aan iedereen die aan gastro-intestinale of ademhalingswegen lijdt. Het is de eerste keer dat ik een product heeft gekocht die gemaakt wordt door natuurlijke grensproducten. Het product lijkt te zijn van zeer goede kwaliteit en het is het werk. Ik ga door met dit product te kopen. Een kritiek echter: het zegt dat slippery elm een ​​inheemse plant is van Noord-Amerika en Usda-gecertificeerd organisch, maar het zegt niet wat het land van herkomst van het product zelf is. Ik zou het graag willen weten. Mijn dierenarts heeft dit aanbevolen om mijn katten ibs te behandelen en het werkt! 1 theelepel dagelijks gemengd in haar eten en niet meer huilen in het vuilnisbakje. Ik vind het echt leuk dat dit product organisch, verantwoord en verworven is.

Frontier Natural Products, Organic Powdered Slippery Elm Inner Bark, 16 oz (453 g): Kruiden, Gladde Elm

Het poeder is net zoals beschreven, goed verpakt en snel verzonden. Helpt mijn reflux veel beter dan chemici spullen. Maar na een maand of zo is een pauze zeker nodig omdat het de truc niet meer gedaan heeft. Oké, kreeg het product en probeerde het onmiddellijk uit omdat ik het laatste keer via een internet een ander merk kocht, moest ik het terugbrengen, ik maakte me ziek. Dit is de echte deal. Wordt een gel en glad, precies wat het veronderstelt te doen. Werkt perfect. aarzel niet om het te kopen. Dit besteld voor mijn kat en mijn man. Hij heeft maagzweren van het nemen van een lage dosis aspirine. Zij heeft chronische nierziekte die maagzuur veroorzaakt. Het houdt haar op het gooien. Ik maak gladde elmballen en gebruik dat voor keelpijn. Mijn dochter gebruikt gladde elm gemengd met een vloeistof om te helpen met haar gastritis.

We hadden allebei goede resultaten. Ik waardeer echt organische kruiden uit de grens. Het is geweldig om de meeste kruiden te kunnen krijgen, zelfs als ik overzee ben. De gebruikte bomen zijn allemaal van een duurzame bron en ofwel gepland om te worden gekapt of specifiek gekweekt om te worden geoogst voor hun schors. Frontier Natural Products, Organic Powdered Slippery Elm Inner Bark, 16 oz (453 g) We zijn echter van mening dat een terugroepactie tot nader order gerechtvaardigd is. De dooier van de klokkenluider is gemaakt van gladde iep. Stillingia (Stillingia sylvatica), ook bekend als de wortel van de koningin, is inheems in de zuidelijke Verenigde Staten en groeit in zanderige weiden en weilanden.

Review: Frontier Natural Products, Organic Powdered Slippery Elm Inner Bark, 16 oz (453 g)

Er is geen resistentie bekend in Noord-Amerikaanse inheemse iepen, maar sommige Europees-Aziatische soorten lijken tolerant of resistent te zijn. De wortels van de boom werden soms ontkleurd en tot een tonicum voor de ogen gemaakt, maar de meeste toepassingen worden toegeschreven aan de schors – het is de binnenbast (niet de hele schors) die medicinaal wordt gebruikt. De effecten van het nemen van gladde iepschors alleen zijn niet duidelijk. Als je gladde iep neemt terwijl je tegelijkertijd medicijnen neemt via de mond, kan dit de effectiviteit van je medicatie verminderen. We kiezen deze artikelen op basis van de kwaliteit van de producten en geven een overzicht van de voor- en nadelen van elk product om u te helpen bepalen wat het beste voor u werkt. Je kunt honing toevoegen als je een zoetekauw bent, maar ik heb liever zonder. Er zijn geen geneesmiddeleninteracties of ernstige bijwerkingen bekend. E, weg van wegen en industrie, evenals richtlijnen om overmatig beleggen te voorkomen). In 1837, gaf de wetgevende macht van Massachusetts opdracht aan boston schoolmaster george b. Gladde iep is ook nuttig voor diarree, constipatie, aambeien, prikkelbare darmsyndroom en om lintwormen te verdrijven. Gladde iep eten wordt meestal gemaakt door een theelepel poeder in een dunne en perfect gladde pasta te mengen met koud water en vervolgens te gieten op een halve liter kokend water, ondertussen rustig roeren.

 Er zijn echter nog meer bedreigingen dan alleen het oogsten van schors, die de wilde populaties snel schade toebrengen en uiteindelijk de wilde overvloed bedreigen en aan de kruidenhandel leveren. Traditioneel wordt van glibberige iepenschors ook gemeld dat het de borst-, long- en bronchiale aandoeningen verlaagt. Tijdens week drie werd de reinigingssuppletie vervangen door prebiotische en probiotische suppletie. Gladde iep wordt gebruikt om psoriasis te genezen, een aandoening waarbij de huid rood, jeukend en schilferig wordt. Het groeit op hoge grond en in droge grond, maar houdt ook erg van vochtige grond. Lloyd in king's american dispensatory (1905). Hieronder staan ​​enkele van de meest voorkomende toepassingen voor gladde iep. Raadpleeg ons redactionele beleid om inhoudsbronnen en attributies te bekijken. Vroeg onderzoek suggereert dat een specifiek product met kliswortel, Indiase rabarber, schapenzuring en gladde iepenschors (Essiac, resperin Canada limited) de kwaliteit van leven bij borstkankerpatiënten niet verbetert.

Gladde iep poeder is een gemakkelijk te gebruiken poeder dat kan worden toegevoegd aan superfood smoothies, vruchtensap en water of gemengd met voedsel. Gladde iep maakt een natte, kleverige, kleverige puinhoop als je het verdund en laat zitten en zo langzaam naar beneden glijdt door de spijsvertering op weg om te worden geëlimineerd, is het in staat om een ​​verband te maken. Als u vooraf bestaande aandoeningen heeft, raadpleeg dan een arts. Meld u nu aan en we sturen u digitaal behang met fabrieksvermogen. Het kalmeert en bedekt gewonde en ontstoken weefsels, helpt hen te genezen en vermindert de kans op littekens, evenals het verwijderen van gifstoffen en irriterende stoffen. De gladde iep, of de rode iepenboom, komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika. Hoewel er met gladde iepen op zich maar weinig laboratoriumonderzoek is gedaan, zijn wetenschappers bekend met de effecten van het vezelgehalte in dit schors-extract. Als je ze wilt eten zonder maagproblemen te krijgen, neem dit dan dagelijks voor jezelf, maar eet niet veel tegelijk en doe wat beweging. Wanneer gladde iepenschorsen in contact komen met vloeistoffen, verandert de vloeistof in een gel die tal van geneeskrachtige eigenschappen heeft. Toegepast op wonden, brandwonden en ontstekingen van welke aard dan ook, gladde iep kalmeert en helpt te genezen en zwelling en pijn te verminderen. Online kruiden en supplementen kopen biedt gemak en meer keuze, maar je moet waakzaam zijn.

Vragen over uw eigen gezondheid moeten worden gericht aan uw eigen arts of andere zorgaanbieder.