Goingorganic.nl

Frownies, Facial Patches, For Foreheads & Between Eyes, 144 Patches

Facial Patches, For Foreheads & Between Eyes, 144 Patches by Frownies Schoonheid, Gezichtsverzorging

€ 16,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Frownies, Facial Patches, For Foreheads & Between Eyes, 144 Patches
Prijs: € 16,00
Inhoud: 0.05 kg, 9.4 x 5.1 x 2.8 cm
Productcategorie: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Beauty, Facial Care

Frownies, gezichtsveldjes, voor voorhoofden en tussen ogen, 144 pleisters – voor rimpels op het voorhoofd en tussen de ogen. Gladde rimpels terwijl u slaapt. Dramatisch verzwakken expressielijnen. Kijk jonger door het ontspannen van gezichtsspieren. 8-16 Week levering. Make-up artiest aanbevolen. De originele fronsen. Ongeëvenaarde kwaliteit sinds 1889.

Het geheim van de mechanische methode van fronsen – om de gezichtsspieren te verlaten om glad en vlak te liggen – is geslaagd door generaties vrouwen en mannen in entertainment en in het publieke oog, die vertrouwen op deze verbazingwekkende effectieve technologie om een ​​jeugdige uiterlijk. goingorganic.nl Dit product doet het werk zeker. Echter, een paar voorbehoud: – Zorg ervoor dat u de randen omhoog duwt, zodat u de lelijke streep op uw huid niet opwekt als u wakker wordt – als uw lijnen horizontaal zijn, zet u de fronies verticaal en omgekeerd. Ik kreeg te horen dat dit de betere manier was om het te doen. Hoe dan ook, ze werken echt! Jij moet wel voorzichtig zijn, maar zelfs na een nacht heb ik een klein verschil in de diepte van de lijn gezien. Ik heb pas fijne lijnen begonnen, maar ik wil ze stampen voordat ze beginnen. Dit is een goedkope en makkelijke manier om fijne lijnen te repareren en ik zou dit product opnieuw kopen. Je stuurt letterlijk een stuk karton op je huid. Ik ben er zeker van dat het meer schade doet om het te verwijderen (en de hoeken die de hele nacht in mijn gezicht raken) dan alles wat het voorkomt. Gooi de doos na één gebruik uit.

Frownies, Facial Patches, For Foreheads & Between Eyes, 144 Patches: Schoonheid, Gezichtsverzorging

Het glijdt echt rimpels! Ik heb twee nabootsende lijnen op het voorhoofd, in 3 weken zijn ze nauwelijks opvallend. Ik heb het slechts twee keer geprobeerd, omdat ik me nog steeds vergeet om het op mijn voorhoofd te zetten voordat ik naar bed ging, maar zelfs na de eerste keer merkte ik het effect op als de rimpel tussen mijn ogen niet in de ochtend zo zichtbaar was. Geloof het of niet – ik zag er jonger uit! Deze zijn geweldig, heb mijn voorhoofdlijnen verwijderd, maar zal een beetje langer duren bij het verwijderen van de fronslijnen. De patches werken geweldig! Ik doe de mijne een nacht na reiniging en ga de hele nacht door. De volgende morgen is de lijn weg. Als u ze eerst begint te gebruiken, ziet u de lijn terug tegen het einde van de dag, maar met consistent gebruik zal dit verminderen.

Wat denk ik aan het kopen van een dergelijk product! Nutteloos, het werkt echt! Ik blijf het elke nacht gebruiken en geweldig resultaat verscheen. Het werkt echt! Ik blijf het elke nacht gebruiken en geweldig resultaat verscheen. Ik heb fronslijnen, zoals de meeste vrouwen mijn leeftijd, maar mijn fronslijn liet het ergste eerste ding in de ochtend zien! En ontspannen als de dag doorgaat. dat is gewoon niet aan! Probleem was dat ik een beetje rimpeling kreeg van eigenlijk frowning, toen ik 's nachts mijn hoofd / gezicht in mijn kussen stootte en mijn gezicht kreukelde in de plaats van de minste weerstand – de bestaande fronslijnen! Ik heb speciale kussens, slaaptechnieken, zelfs botox geprobeerd (maar dat verlicht de spieren, stop je niet, dat je 's nachts je gezicht op het kussen opslaat!) Niets werkte. Tot deze super gemakkelijke oplossing! Ik word wakker en fronsen afschilferen en de De huid is perfect glad! Ik kijk goed rustig en fronsvrij.

Frownies, Facial Patches, For Foreheads & Between Eyes, 144 Patches: Schoonheid, Gezichtsverzorging

Het is een beter effect dat ik zou hebben gedacht dat ik zou krijgen. Ik hou van fronsjes. Ik ben letterlijk een gelukkiger persoon vanwege hen! Ik werd zo zelfbewust van mijn fronslijnen. Beveel dit product sterk aan. Erg tevreden. Night frowner mama, ik gebruik ze everynight en in de ochtend zien mijn rimpels zo gladder, ik heb verandering gezien sinds de eerste applicatie. Mijn rimpels zijn echter niet zo erg. Je kunt een verschil heel snel zien. Ik vraag me af of het echt mogelijk is om je gezichtsspieren te trainen om niet de gezichten te maken die de rimpels veroorzaken en de jury is er nog steeds op, maar tot nu toe, erg blij, maar het is na meerdere nachten gewerkt! Eén doos gaat ver weg, grote patches nadat ze zijn vergeten hoe ik mijn voorhoofd moet rimpelen. Frownies, Facial Patches, For Foreheads & Between Eyes, 144 Patches Als je wakker wordt, is je voorhoofd gladder dan rimpels! Ik heb dit product religieuze voor twee weken gebruikt en helaas moet ik zeggen dat ik geen verschil heb gezien in mijn nummer elevens. Zij kunnen langdurig gebruik nodig hebben en ik zal blijven gebruiken tot ik het pakket heb afgerond, maar ik zal waarschijnlijk in dit stadium niet terugkopen, niet het geld waard.

Review: Frownies, Facial Patches, For Foreheads & Between Eyes, 144 Patches

Het stokt aan de huid en het soort strekt de lijn uit. Maar het laat de lijn niet verdwijnen. Doet niets Ik begon eerst met fronsjes op 32-jarige leeftijd te worden, toen ik een 11 tussen mijn wenkbrauwen na een slapeloze / ruwe nacht opnam, mijn huid terugkwam en later uitgelijnd werd, maar het werd me zo bang dat ik nader onderzoekde wat ik kon doen en viel op fronsen. Ik ben nu 43 en heb geen fronslijnen in het minst, zelfs niet flauw en zeker geen 11. Ik heb ook geen botox of iets van de soort gezien omdat het nog steeds glad is. Ik denk dat het te wijten is aan het dragen van fronies elke nacht sindsdien. Ik zou het voor een paar dagen kunnen dragen, maar ik weet zeker dat ze hebben bijgedragen aan geen fronslijnen te hebben. Ik denk echter echt niet dat ze de 11 lijnen zullen verdwijnen als ze zijn gevormd, ik geloof dat ze wonderlijk werken als preventieve maatregel, maar niet als genezing. Daarom voel ik dat ze alleen effectief zijn als u vroegtijdig begint en niet later als lijnen al hebben gevormd. Ik gebruik ze door ervoor te zorgen dat het gebied waar ik ze op installeer droog is, een beetje water op het kleverige gedeelte wrijven en ze stevig vast op de huid steken, stevig met een handdoek drukken, soms kan ik rooswater gebruiken in plaats van water. Ik gebruik ook een hele ik. E. Twee driehoeken. Mijn vrienden hebben ze ook geprobeerd en hebben ook niet gekeken. Volgens de spa helpt de behandeling de huid te exfoliëren en op te helderen door de natuurlijke enzymen in de uitwerpselen.

Doe mee met onze beauty bash, en twee weken gratis monsters, cadeaus bij aankoop en nog veel meer. Ons assortiment huidverzorgingsproducten reinigt, behandelt, hydrateert en beschermt met resultaatgerichte formules en krachtige ingrediënten. De hydraterende, vrij dunne essence ruikt naar honing en zakt langzaam naar binnen voor het opvullen van fijne lijntjes, zorgt voor droge vlokken en geeft een glans. En hydraterende helpt om te behandelen voorkomt scheuren, droge en doffe huid. Dus of het nu een vitaal onderdeel is van je zelfzorg, je bent op zoek naar iets speciaals om toe te voegen aan je topmodel, of je bent gewoon nieuwsgierig naar wat de nieuwste en beste exfoliator is, kijk eens naar de winnaars die onze juryleden zeggen een impact op hun huid. Opfrissen van serum: als je donkere vlekken en hyperpigmentatie het belangrijkst vindt, probeer dan een oplichtend serum zoals skii's genoptics spot essence ($ 225). Enkele van onze favoriete retinol-serums voor de droge huid zijn peter thomas roth's retinol-fusie pm ($ 65) en retinol-intense crème van chantecaille ($ 110). De volgende stap is om een ​​serum toe te voegen, en dan kunt u uw moisturizer toevoegen voor maximale huidelasticiteit en hydratatie. Terwijl haar trek in eten al onze spiegels weerspiegelt (ik bedoel wie nee kan zeggen tegen het late-wafelhuis), is haar huidverzorgingsroutine een ander verhaal. Slaappakketten of nachtmaskers: maskers of slaappakketten voor overnachting hebben een dikkere textuur en helpen bij het insluiten van de ingrediënten die u eronder plakt.

Deze crèmes vullen ook het vochtgehalte aan, dat natuurlijk 's avonds doordringt, met verzachtende middelen die vaak een rijke, dikke textuur creëren. Extensies helpen bij het creëren van een verscheidenheid aan stijlen, blijven de hele dag hangen door foto's en dansen en het maakt haar eruit als de beste versie van uw normale stijl, zegt edward tricomi, mede-oprichter en stylist bij warren-tricomi salons. We zijn fans van caudalie's polyfenol c15 anti-rimpel afweer serum ($ 62). Probeer cerave's zonnescherm gezicht spf 50 ($ 10) Of supergoop's huid kalmerende minerale zonnebrandmiddel breed spectrum spf 40 ($ 28). Gebruik een serum dat speciaal is ontwikkeld voor het hydrateren van een vette huid.