Goingorganic.nl

Fuchs Brushes, EkoTec Toothbrush, With 2 Replaceable Heads, Soft, 1 Toothbrush

EkoTec Toothbrush, With 2 Replaceable Heads, Soft, 1 Toothbrush by Fuchs Brushes Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

€ 4,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Fuchs Brushes, EkoTec Toothbrush, With 2 Replaceable Heads, Soft, 1 Toothbrush
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.02 kg, 1.3 x 4.1 x 23.9 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Toothbrushes

Fuchs borstels, ekotec tandenborstel, met 2 vervangbare hoofden, zacht, 1 tandenborstel – economisch. Ecologisch correct. Ekotec vervangende hoofden. Makkelijk om de hoofden te vervangen. Economisch – kost minder. Betere tandhygiëne. State-of-the-art ontwerp van Europees tandheelkundeonderzoek. Kortere hoofdstrijker borstelveld.

Reinigt en masseer effectief. Unieke handvatvorm. Veilig-fit. Milieuverantwoordelijk. Recycled papier verpakking. Een ander voorbeeld van fuchs inzet voor wereldleiderschap in tandtechnologie is het gepatenteerde ekotec vervangbare hoofd tandenborstel systeem. Dit product vormt de ultieme fusie van superieure tandheelkundige zorg met milieubewustzijn. Het veld van de ekotec is compact, in overeenstemming met de laatste trends en vooruitgang in de Europese tandheelkunde, om gemakkelijk toegang te krijgen tot alle gebieden van de mond. Het vervangbare hoofd heeft een aantal extra voordelen: eerst bespaart u geld. Wanneer het hoofd uitgaat, betaalt u alleen voor de vervangende hoofden, in plaats van voor een hele nieuwe tandenborstel. Ten tweede is het goed voor de planeet.

 Door het aantal handgrepen te herhalen die herhaaldelijk weggegooid zijn, kunt u helpen bij het verlichten van problemen met stortplaatsen en afvalverwijdering in uw lokale omgeving. Alle eco-tandenborstels zijn voorzien van drie vervangende hoofden. Wanneer deze uitgeput zijn, kunt u handige Ekotec-vervangende hoofdpakketten blijven kopen tot het eindelijk tijd is voor een nieuwe handgreep. Ten derde, ekotec is hygiënisch. Elke tandenborstel wordt in de loop van de tijd minder effectief, als gevolg van de verslechtering van de borstels en de opbouw van bacteriën. Tandartsen vertellen u elke tandenborstel elke 4-6 weken te vervangen. Het is in het bijzonder belangrijk om een ​​kiem gevulde tandenborstel te vervangen na een kuit met de kou of griep, dit voorkomt herinfectie tijdens het herstel. Er zijn echter weinig mensen die dit schema houden. We vergeten om nieuwe tandenborstels te krijgen of niet in de reserve te houden. Met ekotec is het echter makkelijk om een ​​tandenborstel te vervangen: je hoeft alleen maar het oude hoofd uit te springen, in de nieuwe te springen en te poetsen. U krijgt drie hoofden met uw eerste aankoop en vier hoofden met elk vervangingspakket, dus u moet altijd wat bij de hand hebben.

Fuchs Brushes, EkoTec Toothbrush, With 2 Replaceable Heads, Soft, 1 Toothbrush: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

Betere vervangingsgewoonten betekenen betere zorg voor je tanden en tandvlees. Door gebruik te maken van ekotec, kunt u altijd optimale zorgsniveaus voor uw tanden en tandvlees bereiken door gebruik te maken van versleten tandenborstels voordat ze uw tandheelkundige gezondheid schaden. goingorganic.nl Deze tandenborstel is moeilijk te houden en de poets is zo moeilijk dat mijn tandvlees bloedt. Ik zou het niet opnieuw kopen. Uitstekend. Kwam verpakt met milieuvriendelijke verpakking en verpakking. Hou van het product binnen. Grote waarde. Mooie hoek, perfecte borstelsterkte. Verlaat die dunne drogistentandborstels achter. Lijken zeer goede borstels te zijn, de koppen zijn een beetje kleiner dan we gewend zijn. Het ziet er een beetje ouderwets uit en je moet gewend zijn aan het tandenborstelkop, want bij het begin voelt het relais groot en je moet je mondbreedte open houden. Ik zou zeggen dat borstels meer medium dan zacht zijn.

Fuchs Brushes, EkoTec Toothbrush, With 2 Replaceable Heads, Soft, 1 Toothbrush: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

Maar ik hou van het eko idee en na een paar keer voelt het en werkt goed! Goede, goede borstel! Helpt me de koffie vlekken van mijn tanden af ​​te krijgen, goed, het heeft een groot hoofd maar toch is het goed. En – ecologisch. Beste tandenborstel gaan. De borstels zijn zo scherp dat ze bloed trekken in vergelijking met mijn zachte Philip Sonicare Electric. De sucrose wordt gesplitst door glucansucrase, waardoor de bacteriën de resulterende glucose kunnen gebruiken voor het bouwen van glucan polymeerfilm en de resulterende fructose als brandstof kan worden omgezet in melkzuur. Misschien is de beste strategie voor het selecteren van tandpastaproducten gewoon om uw tandarts of mondhygiënist te vragen naar uw mondgezondheidskwesties. Fuchs Brushes, EkoTec Toothbrush, With 2 Replaceable Heads, Soft, 1 Toothbrush

Om de binnenkant van de bovenste en onderste voortanden schoon te maken, houdt u de borstel verticaal. Handmatige tandenborstels zijn afzonderlijk verkrijgbaar of in pakketten van twee of meer, die meestal zuiniger zijn en u extra hulp bij de hand hebben wanneer dat nodig is. Anderen, zoals quip, laten de batterij verwijderen en vervangen om u de optie te geven om te laden of te veranderen, om ervoor te zorgen dat uw penseel een langere levensduur heeft die niet is gekoppeld aan de levensduur van de batterij. Het drinken van alcohol met een hoge concentratie kan leiden tot een droge mond, met weinig speeksel om de tanden te beschermen tegen plaque en bacteriën. Elektrische borstels zijn ontworpen om een ​​correcte poetstechniek te gebruiken, wat veel gebruikers van handmatige borstels niet doen. Of de high-end apa beauty clean white, die riekt naar moderne elegantie (nou ja, behalve dat het een beetje lijkt op een designer-vibrator). Tandenborstels zijn een van de broodnodige items die we vaak vergeten over kopen en die we gewoon als vanzelfsprekend beschouwen. Figuur 12: Tijdens het poetsen wordt het kind aangemoedigd om mee te gaan terwijl de tanden van de sparkly in elk kwadrant worden geborsteld. Helpt u om schonere tanden en gezonder tandvlees te krijgen in 30 dagen en biedt een superieure reiniging met drie reinigingsmodi. De pick kan ondersteboven worden gedraaid en de spitse rand kan voedsel losmaken dat tussen de tanden zit.

Review: Fuchs Brushes, EkoTec Toothbrush, With 2 Replaceable Heads, Soft, 1 Toothbrush

 Nauwkeurige, nauwkeurige navulbare opzetborstel met indicatorharen die halverwege vervagen om aan te geven wanneer de opzetborstel moet worden vervangen voor een betere reiniging, harde poetswaarschuwing, waterdichte ergonomische handgreep, professionele timer, drie reinigingsmodi (Dagelijks reinigen, gevoelig en wit worden), in handgreepweergave met laadniveau-display en draagbaar laadstation. Semafbeeldingen die nieuwe en gebruikte tandenborstelhaartjes vergelijken (gebruikt met toestemming van toegepaste wetenschap, 25 april 2016 geopend). Ter vergelijking: de kosten van een wortelkanaalbehandeling zijn afhankelijk van de locatie van de tand en het aantal grachten in de tand dat de wortelkanaalbehandeling nodig heeft. Hoewel deze producten veilig en effectief kunnen zijn, is hun prestatie niet bestudeerd of onderschreven door de ada. Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van persoonlijke verzorging en wees als eerste op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, kortingen, wedstrijden en nieuwe producten! In een meta-analyse voltooid in 2016 werden eo en cpc mondspoelingen vergeleken en er werd vastgesteld dat plaque en gingivitis niveaus lager waren met eo mondspoeling indien gebruikt als een aanvulling op mechanische plaque verwijdering (tandenpoetsen en interdentale reiniging). Actief helder geactiveerd kokosnootkoolpoeder. Fuchs-tandenborstels worden gefabriceerd onder de strenge kwaliteitscontrolerichtlijnen van de Duitse voedsel- en geneesmiddelenwetgeving en worden door de usfda geregistreerd voor import in de Verenigde Staten.

 De twee hoofdtypen van elektrische tandenborstels zijn het sonische type met een trillende kop en het oscillerend-roterende type waarbij de borstelkop constante bewegingen met de klok mee en tegen de klok in maakt. Het belangrijkst is dat u uw volgende routine-controle plant om er zeker van te zijn dat u gezonde gewoonten voor de mondgezondheid hebt. Een andere belemmering voor ouderen met fysieke handicaps die tandheelkundige zorg ontvangen, is de kosten. Zorg ervoor dat er een lengte van ongeveer een centimeter tussen de vingers overblijft. Deze informatie wordt verstrekt door de cleveland-kliniek en is niet bedoeld als vervanging van het medisch advies van uw arts of zorgverlener. Verwijdert voorzichtig en veilig vlekken en gifstoffen uit je tanden waardoor ze witter worden met een nieuw gevoel voor de tandarts. Er zijn veel modellen elektrische tandenborstels voor kinderen. Door procter en gok, cincinnati oh 45202.

Het wordt geleverd met drie opzetborstels en heeft 3 poetsmodi: schoon, zacht en masseren. Door de omvang van deze pockets te kunnen omkeren, suggereert het onderzoek dat het gebruik van een elektrische tandenborstel kan bijdragen aan het verminderen van het langetermijnrisico van tandvleesaandoeningen en het verbeteren van de mondgezondheid. Dit veroorzaakt mondhygiëneproblemen zoals tandbederf en tandvleesaandoeningen.