Goingorganic.nl

Fuchs Brushes, Record V, Natural Bristle Toothbrush, Adult Soft, 1 Toothbrush

Record V, Natural Bristle Toothbrush, Adult Soft, 1 Toothbrush by Fuchs Brushes Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

€ 2,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Fuchs Brushes, Record V, Natural Bristle Toothbrush, Adult Soft, 1 Toothbrush
Prijs: € 2,50
Inhoud: 0.02 kg, 1.5 x 2 x 18.3 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Toothbrushes

Fuchs borstels, record v, natuurlijke borstel tandborstel, volwassene zachte, 1 tandenborstel – natuurlijke borstel tandborstel. In de afgelopen jaren heeft u wellicht uitgebreide reclame gezien over de voordelen van het gebruik van rimpel- en borstelvelden, deze uniek gevormde borstels helpen bij het voorkomen van plaagvorming, omdat ze effectiever tussen de tanden kunnen komen. Wat u misschien niet weet is dat fuchs een van de originele fabrikanten van de rimpel v borstel tandborstel is altijd in de voorhoede van de tandheelkundige zorg technologie. Fuchs heeft deze soort borstelkop wereldwijd meer dan 40 jaar verkocht. Alhoewel gefactureerd als een nieuwe tandheelkundige zorg ontdekking, zijn ripple v-bors een succesvol onderdeel van de fuchslijn sinds de jaren 1950 geweest! Ze zijn nog steeds de best verkopende borstelvorm in de fuchs productlijn. Bij fuchs worden deze baanbrekende ripple v borstels tandenborstels onder de naam record v verkocht. U vindt ze in onze productlijn in zowel nylon als natuurlijke borstels, en op zachte, middelbare en harde niveaus van stijfheid. De record v tandenborstel heeft ook een uniek hoekige nek, die maximale behendigheid biedt om zelfs de verste hoeken van de mond te bereiken. Deze unieke borstels hebben ook het onderscheid dat ze de afgelopen jaren door de meeste grote tandenborstelfabrikanten zijn gekopieerd, zij het tegen veel hogere prijzen. goingorganic.nl Het is niet mijn favoriete tandenborstel ter wereld.

Ik verkies het merk te bewaren, maar het werkt. Ik bestelde de zachte borstels voor mijn man en ik, en we waren beiden klaar om het na het eerste gebruik uit te gooien. De borstels waren super hard en hebben onze tandvlees gewond! Maar bij het tweede poetsen waren ze aanzienlijk verzacht. Dus houd dat in gedachten wanneer u koopt. Het doet het werk! Geweldige kwaliteit, ik beveel aan!

Fuchs Brushes, Record V, Natural Bristle Toothbrush, Adult Soft, 1 Toothbrush: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

Vind deze tandborstel leuk. Het is zacht geborsteld, makkelijk te gebruiken omdat het vorm en betaalbaar is. Alles goed over een tandenborstel. Dit is mijn favoriete tandenborstel en de prijs in webshop is geweldig. Ik heb 11 van hen en ze kwamen meestal binnen een dag of twee! Super snelle verzending! Ik bestelde de zachte die een beetje hard begint maar snel opdoen.

Ze duurt een tijdje en voelt goed op je tanden. Zeer aan te bevelen! Ik voel me niet zoals deze natuurborstel mijn tandvlees uit elkaar trekt. Ik wil gewoon niet veel nadenken over waar ze de natuurlijke borstels hebben gekregen, ik probeer een aantal levensstijlveranderingen te maken en over te stappen naar natuurlijke en biologische producten waar mogelijk. Ik hou van de volwassen zachte fuchs tandenborstels. Ik kreeg te horen dat ik de zachte tandenborstels alleen door de tandarts gebruik, omdat ik te veel tandvlees afremde. Ik probeerde de fuchs extra zacht en vond ze te zacht. Deze zijn zacht, maar je voelt nog steeds alsof je je tanden hebt gereinigd.

Fuchs Brushes, Record V, Natural Bristle Toothbrush, Adult Soft, 1 Toothbrush: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

Ik zal het opnieuw en opnieuw kopen. Ik ben helemaal verliefd op deze kwast. Ik heb ook voor mijn ouders besteld. Voor mijn gevoelige gom is het de beste manier. Voor degenen die denken dat deze borstel erg moeilijk is – probeer dit gedurende 15 minuten in het hete water te zetten en doe er voor elke reiniging warm water op. Deze goedkope tandenborstel is erg goed voor het poetsen. Plastic handvat is een beetje moeilijk.

Niet rubberen. Maar nog steeds goed. Erg goed. Ik heb deze tandenborstel al meerdere jaren gekocht, omdat ik de nylonborstels niet op mijn tanden zal gebruiken, omdat ik weet dat hout (waaruit de borstels zijn gemaakt) natuurlijk voor de tanden zijn, niet schadelijk voor de email en zeer effectief zijn. Ik koop de volwassene zacht omdat de volwassen hard extreem hard is en de zachte is meer als een medium in de nylonborstels. het is helemaal niet zacht. webshops prijs is veel beter dan de natuurlijke voedingsmiddelenmarkten die ik shop. Ook voor uw snelle leveringen en lage verzendkosten. Altijd een goede tandenborstel. Fuchs Brushes, Record V, Natural Bristle Toothbrush, Adult Soft, 1 Toothbrush Mooi maakt de tanden zo goed. Het is een zeer goede kwast! Het is niet erg moeilijk, maar poets je tanden heel goed! En het stoort je tandvlees niet! Ik hou van deze merk tandenborstels.

Review: Fuchs Brushes, Record V, Natural Bristle Toothbrush, Adult Soft, 1 Toothbrush

Ze hebben geen latex welke andere borstels op het handvat hebben om beter te grijpen. Het wordt zachter na een paar toepassingen, ik vind deze no-frills tandenborstel leuk, net zoals ik toen ik een kind was. De natuurlijke borstels schoon mijn tanden evenals nylonhaarden doen. Ik heb zachte borstels nodig voor mijn beschadigde tandvlees en deze natuurlijke borstels zijn geweldig. Het plastic is niet zo leuk, zou liever bamboe. Ik hoop dat dit product niet wordt beëindigd. Het zou moeilijk zijn om terug te gaan naar een kunststof borstel, maar ik weet dat als dat het enige moeilijke ding in mijn leven is, heb ik het geluk:), zoals de meeste zachte borstels houden ze niet lang. Goede kwaliteit, de borstels waren moeilijk te beginnen, maar mooi verzorgd. Ik vind het echt leuk dat ze tussen mijn tanden kunnen komen en ze schoonmaken en ook omdat ze natuurlijke borstels zijn, lijken ze meer flexibiliteit te hebben om in strakker ruimtes te passen. Ik zal deze steeds verder krijgen. Een beetje zorgen dat een vriend me vertelde dat natuurlijke borstels meer bacteriën verzamelen. Ik week ze in een enige oplossing van water verzadigd in zout en ze lijken zo fris te blijven.

Ik lees dat geen bacteriën in deze oplossing zullen groeien. Hoewel het onderzoek deze uitspraken ondersteunt, zien we nog steeds veel patiënten die, ondanks toegang tot elektrische tandenborstels, ontoereikende mondhygiëne hebben. De werkzaamheid van interdentale ragers op plaque en parameters van parodontale ontsteking: een systematische review. Het delen van een tandenborstel kan resulteren in een uitwisseling van lichaamsvloeistoffen en micro-organismen tussen mensen. Het gebruik van een tandenborstel om de tong te reinigen is een andere mogelijkheid, maar het kan moeilijk zijn om de achterkant van de tong te bereiken en de borstelharen van de tandenborstel zijn mogelijk te zacht om het vuil te verwijderen. De twee hoofdtypen van elektrische tandenborstels zijn het sonische type met een trillende kop en het oscillerend-roterende type waarbij de borstelkop constante bewegingen met de klok mee en tegen de klok in maakt. 14, 15 Hoewel de elektrische tandenborstels duurder zijn dan de meeste handtandenborstels, geven sommige mensen de voorkeur aan de krachtige versie. In 1992 werd de eerste supersonische elektrische tandenborstel gemaakt. U kunt tandpasta kopen die bescherming tegen holtes, tandsteencontrole, bescherming tegen gom, wittende eigenschappen en bescherming voor gevoelige tanden biedt. Er zijn ook enkele speciale mondverzorgingsproducten die u kunt gebruiken om uw mond, tanden en tandvlees gezond te houden tussen bezoeken van tandartsen. Het is belangrijk dat mondhygiëne regelmatig wordt uitgevoerd om tandheelkundige aandoeningen te voorkomen.

Tijdens het midden van de jaren 1940, als tandheelkundige professionals verhoogde het publieke bewustzijn van de oorzaak, de bijbehorende gezondheidsproblemen, en mogelijke preventie van tandbederf, de marketing van producten voor mondhygiëne veranderd. Of u ervoor kiest om een ​​handtandenborstel of een elektrische tandenborstel voor uw mondhygiëne te kopen, hangt grotendeels af van uw persoonlijke en levensstijlkeuzes. Oraal spoelen geeft een aantal adembenemende verfrissende eigenschappen, maar de meeste helpen bij het bestrijden van opbouw van tandplak en tandvleesaandoeningen en bieden ook een aantal tanden bleken. Onthoud dat het verleidelijk kan zijn om uw tanden te spoelen wanneer u slaperig bent, het nemen van de paar minuten om te poetsen en flossen voordat u het kussen raakt, kan een groot verschil voor uw tanden maken. Ik herinner me dat ik de tandpasta van de blauwe kam op de kleine tandenborstel van onze dochter had gespoten en me realiseerde dat dit niet klopt.