Goingorganic.nl

Fungi Perfecti, Host Defense, MyCommunity, 120 Veggie Caps

Host Defense, MyCommunity, 120 Veggie Caps by Fungi Perfecti Supplementen, Medicinale Paddestoelen, Zhu Ling, Champignons Gemengde Combinaties

€ 45,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Fungi Perfecti, Host Defense, MyCommunity, 120 Veggie Caps
Prijs: € 45,00
Inhoud: 0.14 kg, 6.1 x 6.1 x 11.7 cm
Productcategorie: Supplementen, Medicinale Paddestoelen, Zhu Ling, Champignons Gemengde Combinaties, Supplements, Medicinal Mushrooms, Zhu Ling, Mushroom Mixed Combinations

Fungi perfecti, gastheer verdediging, mycommunity, 120 veggie caps – champignons. Een 17-soorten multi-paddestoelcomplex. Gemaakt met u. s. Gekweekte champignons. Omvattende immuunondersteuning. Gecertificeerd organisch door de Washington State Department of Agriculture. Voedingssupplement. Niet GMO-project geverifieerd.

Van het bos naar onze boerderij naar u toe. Host verdediging mycommunity. Mycommunity is de 17-soort gastheerverdedigingsformule die oorspronkelijk door paul-stammen is gemaakt – de meest uitgebreide host-defensie capsule formule voor het ondersteunen van natuurlijke immuniteit. Host defense mycommunity maakt gebruik van geactiveerde, gevriesdroogde, gecertificeerde organische paddestoel mycelium en fruitbodems, met een breed scala aan bestanddelen: polysacchariden (bèta glucanen, araboxylante, glucose, xylose, galactose, ergosterolen, triterpenoïden en andere myco-nutriënten die essentieel zijn voor Ondersteuning van natuurlijke immuniteit. Gastheerverdediging is het # 1 best verkopende champignonsmerk in de VS. Gegarandeerde nauwkeurige identiteit van elke paddestoel. Gemaakt met gecertificeerde organische ingrediënten.

Niet-gmo gecontroleerde ingrediënten. Warmte behandeld op de juiste temperatuur om de veiligheid en de biologische beschikbaarheid te waarborgen. s. Gekweekt en verwerkt. Product onder direct toezicht van Paul stammen, d. sc. Opbrengst helpt bijen, boom, mensen en planten te redden. Bron: spinsscan natuurlijke / natuurlijke producten supermarkten $ 2mm / totaal ons- natuurlijk kanaal / champignons ingredient rapport / 52 wks eindigend 3/22 / 2015. goingorganic.nl Dit product is in een catagorie alles wat het is. Ik ben al jarenlang Chinese medicinale champignonsmixen aan het maken, maar Paulus-stammen zijn van superieure kwaliteit. Ik had langdurige congestie van een griepgeval die gewoon niet zou gaan, duidelijk, vooral als ik moe was, maar in minder dan 48 uur nadat ik 4 caps van dit product per dag had genomen, waren alle sporen helemaal weg, en dit is na het nemen van ongeveer 15 caps per dag voor een maand van een ander warm water geëxtraheerd champignonsmix product dat sterk aanbevolen was. Ik heb ook opgemerkt een gemarkeerde reliëf in de kleine pijnen en pijn die ik normaal voor mijn lichaam heb overwogen, omdat mijn immuunsysteem wordt vrijgegeven om allerlei dingen aan het werk te gaan. Paul stamets is de nummer één expert op paddestoelen ter wereld met nog een fascinerend boek uit de zogenaamde mycelium running. Hij geeft zich zorgvuldig om onze planeet, onze lokale omgeving en onze individuele gezondheid en zijn hele leven heeft gewerkt rond champignons.

Fungi Perfecti, Host Defense, MyCommunity, 120 Veggie Caps: Supplementen, Medicinale Paddestoelen, Zhu Ling, Champignons Gemengde Combinaties

Ik vertrouw op zijn producten. Hij gebruikt het mycelium in het product, dat zijn de kleine wortelfilamenten waar veel van de geneeskrachtige kracht is, niet alleen het vruchtenlichaam van de paddestoel zoals in de meeste andere producten. Zijn extractieproces is superieur en hij zet geen stearaatvloeistoffen in het product, zoals bij het label, dat is een belangrijk pluspunt. Ik vertrouw dit product en heb gezien dat het efficiënt is in actie, ik ben erg onder de indruk en heb het aanbevolen aan iedereen die ik ken. Ik heb geleerd over de kracht van paddestoelen van mijn kruiden leraren en van mijn eigen zelfstudie. Ze zijn onder andere een uitstekend natuurlijk immuunverbeterend voedsel. Helaas, sommige paddenstoelen zijn niet makkelijk te maag, zodat ze in een capsule vorm veel zin hebben. Een voorbeeld is reishi. Dit is een uitstekend super eten en vanuit een praktisch oogpunt is het niet gemakkelijk te eten. Vandaar dat mensen een tinctuur of capsule vorm nemen. Paul stamets, de oprichter van fungi perfecti, is een van de meest authentieke experts op paddestoelen. Op een gegeven moment werkte hij voor nieuw hoofdstuk en hielp ze hun paddestoelproducten te ontwikkelen.

Fungi Perfecti, Host Defense, MyCommunity, 120 Veggie Caps: Supplementen, Medicinale Paddestoelen, Zhu Ling, Champignons Gemengde Combinaties

Je kunt je buisvideo's zien van stammen die gesprekken doen over de geweldige dingen die champignons kunnen doen. Fungi Perfecti, Host Defense, MyCommunity, 120 Veggie Caps neem er niet gewoon mijn woord voor. Google stamets en lees en bekijk enkele video's. Mijn leraren, die jarenlange ervaring hebben, vertrouwen op stamets om een ​​kwalitatief hoogwaardig en relevant paddestoelenproduct op te zetten, en dat ook wel. Ik nam nieuwe hoofdstukken champignons product, maar onlangs geleerd dat ze werden gekocht door proctor en gokken die een super grote multi-nationale conglormoraat is. Het zal gewoon een kwestie van tijd zijn voordat ze hun producten kort veranderen voor meer aandeelhouderwaarde. Dit is helaas een algemeen thema. Enkele maanden geleden schakelde ik hierbij, host defensie mijn gemeenschap door fungi perfecti. Het is een geweldig onderhoudsproduct om je immuniteit te bouwen en ziekte en ziekte te voorkomen.

Review: Fungi Perfecti, Host Defense, MyCommunity, 120 Veggie Caps

Vrede en goede gezondheid. Na bijna een jaar lang een zeer duur lactale peptide complex te hebben om mijn immuunsysteem te stimuleren, ben ik blij om te zeggen dat mijn gemeenschap niet alleen mijn immuunsysteem tegen een fractie van de kosten ondersteunt, maar ook mijn trainingen verbetert en mijn hersteltijden vermindert. . Dit is de meest effectieve voedingssupplement die ik ooit heb gebruikt. Mijn hond kwam afgelopen zomer met mastcelkanker af. Hij had verschillende operaties om de tumoren te verwijderen. Toen begon ik hem fungi perfecti, gastheer verdediging, samen met curcumin en omega 3 vetzuren te geven samen met een nieuw eiwit dieet en geen graan. Hij doet goed en heeft geen tekenen van kanker. Ik zou dit sterk aanbevelen voor elke overlevende van kanker (mens of huisdier). Ik ben een 65 jarige vrouw en ik heb dit product genomen omdat de champignons erin waren opgenomen in een product door een nieuw hoofdstuk genaamd native vrouw. Dat product werd gestaakt aan mijn ontsteltenis. Mijn gemeenschap werkt precies hetzelfde en het heeft me genoten van een smeermiddelvrij seksleven.

Ik heb onlangs een pap smear en de dokter vroeg me wat ik gebruikte voor hormoonvervangende therapie (hrt) omdat ik geen tekenen van atrofie had die op mijn leeftijd normaal is. Ik heb nooit hert genomen, alleen de champignons die deze formule bevat. Hij wilde de details weten, omdat hij vond dat het opmerkelijk was. Mijn man wil weten of het ook voor mannelijke seksuele gezondheid werkt. Ik raad mijn gemeenschap aan voor alle vrouwen in de menopauze of die last hebben van vaginale droogheid. Ik heb een uitgeput immuunsysteem en deze pillen hebben mijn leven veranderd. Ik ben niet meer het altijd zieke meisje! Als ik dit regelmatig een keer of twee keer per dag behandel, lost het mijn astma en schijnbaar andere allergie symptomen bijna volledig af. Ik heb al meer besteld en zal het nu automatisch herstellen! Dit prachtige champignonproduct helpt mijn man die chronische vermoeidheid en immuundisfunctie heeft. Hij heeft het al minstens twee jaar gebruikt en wil er niet mee, hoewel het meer kost dan een doktersvoorschrift op ons gezondheidsplan.

Naar mijn mening is dit een superieur product – de koning van champignonsupplementen en het is zeker de moeite waard om een ​​beetje meer te betalen. Merk op dat het mycelia bevat in tegenstelling tot alleen paddestoelen. Paul stamets is een levende legende, ik vertrouw het geheel en stel dit product sterk aan. Ik heb in het kouse seizoen altijd chronische sinus infecties gehad, gemiddeld 2-3 elke winter. Ik werd een keer niet ziek geworden! Zelfs als iedereen op het werk ziek werd, heb ik geen dag gemist! Zeker de prijs waard als u een immuun boost nodig hebt.

Mijn moeder zei eigenlijk, als een overlevende van kanker, zou ik dit product moeten nemen. Ze zei dat er heel wat goed onderzoek achter dit product was. Ik zet mijn vertrouwen in dit merk. Ik vertrouw Paul-stametten om een ​​uitstekend product te produceren (nu onder het label fungi perfecti). Ik gaf dit niet 5 sterren, omdat verscheidene capsules gebroken waren alsof de coating dun en broos was. Ik hoop dat de productiebedrijf dit zal lezen en de capsules zal onderzoeken. Ik stuurde ze niet terug omdat er maar een paar waren gebroken, maar dit zijn duur. Ik wilde ze ook nemen omdat ik ervan overtuigd zijn dat deze paddenstoelen mijn immuunsysteem helpen. Ik heb een chronische ziekte die mijn immuunsysteem kan complimenteren en daarmee ben ik heel gezond. Als een overlevende van kanker, die dit in zijn regime omvat, kan ik je vertellen dat dit echt een verschil maakt! Ik heb het aan andere kankerpatiënten aanbevolen, aangezien ik kankerpatiënten raadpleeg, als vrijwilliger, en heb alle goede dingen van hen gehoord. Ik blijf regelmatig, samen met hun agarikon capsules en mijn supplementen van vitamine complexen.

Ook hebben sommige vrienden gegeven aan griep en zo, de resultaten zijn hun herstel in een kwestie van twee dagen! Dat neemt twee, bij elke maaltijd, wanneer ziek, samen met vitamine C, e en vitamine complex). Aangezien winkels in mijn omgeving deze producten niet dragen, bestel ik ze regelmatig, online en hebben webshop gevonden om de beste prijzen te krijgen, na het controleren van veel verschillende sites. Zeer aan te bevelen! -Ismael ortiz, ondanks het hebben van een chemotherapie van zes maanden, ondanks het feit dat het een extreem onderdrukte immuunsysteem heeft en maandelijkse bloedtransfusies heeft, heb ik geen koude, griep of andere ziekte gehad die anderen gezond zijn dan waar ik voor leef. Ik kan het alleen aan de steun van de schimmelsperecti neerleggen. Uitstekende kwaliteit. Vroeger verkocht als nieuw hoofdstuk – host defense. De paddestoelen zijn genetisch identiek aan de originele paddenstoelen in de natuurlijke omgeving (bijv. Rainforest). Sterk aanbevolen. Ik ben nog lang niet ziek geworden, maar was een beetje verdwenen en mijn vriendin heeft een virale infectie met mij gedeeld. Het is donderdagochtend met een zere keel begonnen. Ik begon 8 caps per dag van mijn gemeenschap te nemen en op zaterdag was de zere keel helemaal weg en ik werd nooit zieker. Dit was echt een schok omdat ik vaak niet ziek raak, als ik iets begint, duurt het nog een week om op te lossen. Ik kan dit product niet genoeg aanbevelen.

 Fungi perfecti is geweldig om me te laten voelen en beter te zien. Nieuw hoofdstuk stopte met de verdediging van de gastheer en ik dacht dat er niets was dat ik kon doen. Maar een paar uur op het websearch vond webshop, met een formule zeer dichtbij (misschien beter) dan nieuwe hoofdstukken. Hartelijk dank – ik gebruik deze om kankervrij te blijven. Ik beveel lezers aan om te leren over de soorten paddestoelen die de immuniteiten helpen versterken en helpen tegen verschillende ziekte en ziekten te beschermen. Onderzoek paddestoelen als geïntegreerde behandeling voor kanker in sommige Aziatische landen. Persoonlijk heb ik vijf jaar mijn vrouw en zelf op deze specifieke paddestoel gehad, met zeer positieve resultaten. Ik heb grondig onderzocht en ging met paul stamets / fungi perfecti (ook de aanbeveling van een oncoloog en voedingsdeskundige bij een kankergerelateerd seminar) door de geschiedenis en kwaliteit van het groeiproces. De fda goedgekeurde kalkoenstamzwammen in de behandeling voor borstkanker een paar jaar geleden ook. In combinatie met voedingsbenadering zijn geïntegreerde medicijnen en immunotherapie de toekomst, naar mijn mening. Dit is een geweldig product! Ik nam het terwijl ik chemotherapie onderging en het hielp mijn verzwakte immuunsysteem.

Ik ga ermee door, omdat ik veel reist. Zelfs bij mensen die hoesten, enz. Rondom mij blijf ik gezond.