Goingorganic.nl

Gaia Herbs, Rapid Relief, Black Elderberry Syrup, 5.4 fl oz (160 ml)

Rapid Relief, Black Elderberry Syrup, 5.4 fl oz (160 ml) by Gaia Herbs Gezondheid, Koude Griep En Virale, Immuunsysteem

€ 18,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Gaia Herbs, Rapid Relief, Black Elderberry Syrup, 5.4 fl oz (160 ml)
Prijs: € 18,50
Inhoud: 0.34 kg, 5.6 x 5.6 x 14 cm
Productcategorie: Gezondheid, Koude Griep En Virale, Immuunsysteem, Health, Cold Flu, Viral, Immune System

Gaia kruiden, snelle hulp, zwarte elderberry siroop, 5. 4 fl oz (160 ml) – plant intelligentie. Usda organisch. Immuunondersteuning voor het hele seizoen. Super geconcentreerd – dagelijks serveert slechts 1 theelepel. Alcoholvrije kruidenstroop – ideaal voor het hele gezin. Rijk aan natuurlijk voorkomend vitamine c. Bevat geen kunstmatige ingrediënten. Voedingssupplement.

Certified organic by oregon tilth. Rapidrelief. U kunt optimale gezondheid behouden wanneer u uw lichaam de juiste ondersteuning geeft. De snelle reliefproducten van Gaia-kruiden leveren snel resultaten, zodat u uw actieve leven niet onderbroken. Zwarte Elderberry Siroop. Zwarte elderbessen zijn al eeuwen erkend voor hun immuun ondersteunende eigenschappen. Gaia kruiden maken gebruik van gecertificeerde organische Europese zwarte elderbessen om een ​​sap concentraat te creëren dat het equivalent van 14, 500 mg verse elderbessen per portie levert. Deze heerlijke siroop – die ook natuurlijke vitamine C bevat van acerola kersen, bevat geen kunstmatige smaken of kleuren, geen conserveermiddelen, en geen hoge fructose mais siroop. goingorganic.nl Beter dan sambucol. Wat is de originele elderberry siroop die eigenlijk in de griepproeven werd gebruikt. Beter ingrediënten en lijkt veel krachtiger. Bij sambucol zou ik ongeveer 4 keer per dag aan het begin van de koude / griep moeten doseren en vervolgens in de knop knijpen. Met deze 1 is misschien 2 theelepels alles wat ik nodig heb. Geweldig en krachtig!

Ik heb dit dagelijks bijna voorbereid (5 keer per week). Ik maakte concoction van sambucus, olijf blad extract en echinacea drop, en diende deze in de ochtend tot mijn 5 jaar yytyold. Ik heb dit gedaan omdat ze veel kleiner was en ik merkte op dat haar immuun verbeterd is. De laatste keer dat ik grapefruitzaad uittreksel heb geprobeerd in plaats van olijfblaxtract en ik vind dat olijfblaad uittreksels beter werken in de concoction. Reden is het eerste symptoom van mijn meisje (griep, keelpijn enz.) Sneller genezen met deze formule in vergelijking met de oude. Natuurlijk gaf ik ook haar manuka honing en propolis, die erg goed is voor keelpijn en 1e symptoom van hoesten. Ikzelf zal dezelfde formule nemen, maar het volume verdubbelen als ik ook het 1ste symptoom heb en het werkt. De zwarte elderbessenstroop is een uitstekende immuunbooster.

Gaia Herbs, Rapid Relief, Black Elderberry Syrup, 5.4 fl oz (160 ml): Gezondheid, Koude Griep En Virale, Immuunsysteem

 Wanneer ik koud voel, pak ik mijn fles gaia zwarte elderberry siroop en ik kom een ​​paar dagen mee, ik ben goed om te gaan. Dit is een van de beste manieren om immuunondersteuning te krijgen. Slechts een theelepel elke ochtend helpt verkoudheid en griep weg! Het werkt heel goed op mij na een paar dagen te hebben genomen. Echter, het werkt helemaal niet op mijn man en hij wordt nog steeds ziek en heeft zijn allergie symptomen niet genezen. Ik denk dat de effectiviteit van de elderberry sterk hangt af van geval tot geval. Ik geef het nog steeds 5 sterren omdat ik niet ziek ben, sinds ik deze kruidensupplement begon te nemen. Wanneer mijn 2,5-jarige dochter ziek wordt, wordt ik het aan haar gegeven en het lijkt me te werken. Toen ze een paar maanden geleden ziek was, gaf ik haar 2 theelepels per dag en de koude duurde maar een week.

Gaia Herbs, Rapid Relief, Black Elderberry Syrup, 5.4 fl oz (160 ml): Gezondheid, Koude Griep En Virale, Immuunsysteem

Tot nu toe dit jaar was ze maar een keer ziek. Ze zou niets anders doen (knoflook extract, oregano olie, oldve leaf extract) vanwege sterke smaak. Dit is het enige wat shell nodig heeft omdat het zoet is! Hou van dit product, ik voeg het toe aan de koude en griep kruidenmengsels van kinderen om de smaak te verbeteren en de naleving te verbeteren. Maar zelfs op het is eigen is het een geweldig product. Ik was aan het voorbereiden op heupchirurgie, dus wilde mijn immuunsysteem, vooral na acute bronchitis, stimuleren. Ik heb vorige week mijn bloedwerk gedaan en zeiden dat alles goed was! Ik weet dat ik dit de rest van mijn leven zal nemen. Gaia kruiden is een hoogwaardig bedrijf, ik woon binnen 45 minuten van de plaats, koop hun merken indien mogelijk. Gebruik de kracht van elderbessen voor een paar jaar nu. Gaia Herbs, Rapid Relief, Black Elderberry Syrup, 5.4 fl oz (160 ml)

Het is sterk remedie en moet gebruikt worden zoals aangegeven. In veel gevallen helpen zwarte elderbessenstroop mezelf en mijn familie om gezond te blijven (of met zeer minimale koude symptomen), zelfs na contact met zieke mensen. Kan u niet genoeg bedanken voor deze kennis en ontwikkeling van natuurlijke producten. Ik zou willen dat farmaceutische bedrijven hier minder macht hebben! Er zijn zoveel remedies, die al eeuwen bekend zijn, die echt werken en geen afschuwelijke bijwerkingen hebben, maar artsen kunnen hen niet aan de patiënten aanbevelen omdat ze niet goedgekeurd zijn. Gekocht voor mijn kind. Ik heb het ook genomen toen ik met kou neerde. Smaak van sourish en zoet maar niet kunstmatig zoet.

Review: Gaia Herbs, Rapid Relief, Black Elderberry Syrup, 5.4 fl oz (160 ml)

Ik vind het leuk dat de kinderdosis slechts 2,5 ml is van ander merk 5 ml. Het helpt op geen enkele manier. Geldverspilling. Het immuunsysteem beschermde niet. Beëindigd met dezelfde symptomen alvorens dit te nemen. Dit is een prachtige siroop die geholpen heeft bij een geval van bronchitis en een hackende hoest. Ik zou meteen een verschil kunnen vertellen. Ik kocht mijn dochter en haar man een fles en hebben het aan verschillende mensen aanbevolen. Na het nemen van een theelepel, zou ik kunnen voelen dat mijn zere keel weg ging.

Als ik voelde dat ik ziek werd, zou ik een extra theelepel nemen. Het leek wel de truc te doen. Veronderstel om te werken, ik voel me goed wie weet, elderberry siroop werd aanbevolen door een arts om te gebruiken als je koud of griep voelt. Het is goed proeven en heeft geen alcohol of chemicaliën in het. Wanneer u het opneemt, begint u onmiddellijk opluchting te voelen. Je zou het misschien een paar dagen moeten nemen om alles helemaal uit je systeem te kloppen. Ik hou van dat product! Het is al 2 jaar en ik raad het echt aan iedereen aan. Tot nu toe lijkt het goed, heb het genomen, en geen kou of griep.

 Dit is zo goed voor mijn kinderen – ze hebben ze zo snel gedaan, ik controleer de fles zelfs tweemaal om te zien of er chemicaliën erin zijn! Het is helemaal natuurlijk en ik laat mijn kinderen dagelijks 1/2 een theelepel voor het onderhoud van de gezondheid. Ze waren nooit gezonder en ze kijken uit naar hun dagelijkse dosis! Uitstekende ervaring met webshop. Levering was op tijd en het product was in perfecte staat. Mijn familie en ik begonnen met de gaia kruiden snelle reliëf zwarte elderbessen siroop vorige winter, nadat mijn 4 jarige dochter bronchiale longontsteking had. Ik wilde haar iets natuurlijk geven om haar longfunctie te herstellen en haar immuunsysteem te stimuleren en dit product op het internet te vinden. Het hielp ons allemaal heel erg en we hadden nauwelijks meer dan een snuifje tussen ons voor de rest van de winter. Als u in de wintermaanden meestal last van veel verkoudheid en flus lijdt, zal dit product ze zeker tot een minimum houden. De optie van de bulkbestelling van webshop is ook geweldig.

Lynne Williams, West-Australië. Directe hoestverlichting.