Goingorganic.nl

Gaia Herbs, Rhodiola Rosea, 60 Vegetarian Liquid Phyto-Caps

Rhodiola Rosea, 60 Vegetarian Liquid Phyto-Caps by Gaia Herbs Supplementen, Adaptogen, Rhodiola Rosea

€ 15,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Gaia Herbs, Rhodiola Rosea, 60 Vegetarian Liquid Phyto-Caps
Prijs: € 15,50
Inhoud: 0.18 kg, 5.6 x 5.6 x 10.2 cm
Productcategorie: Supplementen, Adaptogen, Rhodiola Rosea, Supplements, Adaptogen, Rhodiola Rosea

Gaia kruiden, rhodiola rosea, 60 vegetarische vloeibare phyto-caps – plant intelligentie. Enkele kruiden. Ondersteunt een gezonde respons op stress. Ondersteunt optimale energie en stemming – rhodiola rosea: 120 mg extract. Ecologisch geoogst in ongerepte alpenweiden van Siberië. Een voedingssupplement. Enkele kruiden. Individuele kruiden in hun levendige, natuurlijke vorm ondersteunen elke persoon uniek. Enkele kruiden van Gaia kruiden bevatten geconcentreerde extracten van een individueel kruid, om de vitaliteit van de natuur te leveren. Rhodiola rosea. Rhodiola is een krachtig kruid dat het lichaam helpt om op een gezonde manier aan te passen aan stress. Ecologisch geoogst uit de ongerepte alpenweiden van siberie, optimaliseert Gaia Herbs 'Rhodiola de energieniveaus terwijl gezond humeur wordt bevorderd.

Elke portie van rhodiola vloeibare phytocaps is geconcentreerd om 12 mg actieve rosavins te bevatten, die gegarandeerde kwaliteit en kracht leveren. Het gaia verschil. Vloeistofkracht, gemakkelijke absorptie – alcoholvrije vloeibare phyto-caps. 100% Vegetarisch, zuivelfrie, geen glutenhoudende ingrediënten – gemakkelijk verteerbare plantaardige capsule. Laboratorium getest op zuiverheid – vrij van zware metale toxiciteit. goingorganic.nl Hoewel ik geen andere merken van rhodiola heb geprobeerd, hou ik van deze. Mijn zus deed het onderzoek en vond dat deze werd aanbevolen en vertelde me erover. Ze wilde voor stemmingsverbetering (voelen neer), maar ze vertelde me over de energieverhoging die ermee aansluit. Dus ik gebruik veel in de winter, als ik moe word als er niet veel zonlicht is. Ik houd ook van wanneer je reist als je wakker blijft en zich aanpas bij de nieuwe tijdzone zonder jetlag. Het is best geweldig – vol energie, geen cafeïne-jitters. Ik koop veel kruiden en vitaminen en alles van webshop. Ik vind webshop leuk. Ik heb gekeken naar ingrediënten van natuurlijke pillen en stearinezuur die de meeste van deze pillen bevatten – zorgt veel voor mij. Stearzuur en magnesiumstearaat is niet goed voor u. Gaia kruiden bevat geen van het, dus ik krijg het meeste van mijn kruiden uit Gaia. Bedankt.

Gaia Herbs, Rhodiola Rosea, 60 Vegetarian Liquid Phyto-Caps: Supplementen, Adaptogen, Rhodiola Rosea

Ik heb last gehad van depressie en angst voor het grootste deel van mijn volwassen leven. Ik begon met Gaia Rhodiola Rosea te gaan met Theanine Ik ben nu vrijwel depressief en angstvrij! Ik moest experimenteren met de dosering om te zien hoeveel ik nodig had. Ik eindigde met 1 rhodiola rosea cap in de ochtend en 1 in de middag op een lege maag. Ik neem tegelijkertijd 100 mg l-theanine. Zoals ik eraan herinner, duurde het ongeveer een week of 2 om de volledige reliëf van symptomen te voelen. Terwijl deze supplementen zeker een groot verschil in mijn leven hebben gemaakt, doe ik ook veel andere dingen om mijn leven gelukkig te maken. Yoga, lichaamsbeweging, lachen, dingen doen die ik liefhebben, geestelijke bezigheden uitvoeren, enz. Ik heb deze rhodiola al ongeveer een jaar gebruikt en het leukst voor mij.

Gaia Herbs, Rhodiola Rosea, 60 Vegetarian Liquid Phyto-Caps: Supplementen, Adaptogen, Rhodiola Rosea

 Ik heb nieuw hoofdstuk 100 geprobeerd, maar vond dat me cranky en edgy, 1 Rhodiola in combinatie met 1 gaia adrenal in de a. M. En 1 is het zelf de middag als ik voel dat ik een boost nodig heb. Ik neem ook heilige basilicum, eleuthero als nodig en ze zijn meer neutraal voor mij, maar de rhodiola geeft me emotioneel een lift en de gaia is precies goed voor mij. Deze spullen werken echt voor extreme uitputting en is niet moeilijk op het lichaam zoals cafeïne, het voedt de adrenalen eigenlijk. Het duurt een paar dagen voor mij om een ​​verschil op te merken en na een paar weken een groot verschil. Ik combineer dit met ashwagandha en cordyceps en voel me dat de drie mij zo veel als voorgeschreven antidepressiva voor mijn humeur helpen. Ze hebben onlangs de mg / capsule van dit product verlaagd, maar ik heb besloten om het toch te bestellen. De oudere en krachtiger versie was vrij effectief voor energie, terwijl deze mij geen effect geeft. Ik weet niet zeker waarom ze een goed ding hebben veranderd, maar ik zal dit niet opnieuw bestellen. Gediagnostiseerd met een algemene angststoornis, probeerde prozac, paxil en celexa, maar vond het niet leuk om al mijn emoties te laten vallen. Rhodiola doet dat niet, duidt de angst op een paar noten zonder alles volledig te veranderen. Gaia Herbs, Rhodiola Rosea, 60 Vegetarian Liquid Phyto-Caps Drie maanden en twee weken voor het beste effect, kunnen deze twee weken een pijn zijn, maar de moeite waard. Ik merk op dat de energie verhoogd wordt. Het is een subtiele ondersteuning. Voelt goed. Deze rhodiola werkt snel.

Review: Gaia Herbs, Rhodiola Rosea, 60 Vegetarian Liquid Phyto-Caps

Ik gebruik rhodiola rosea om stress tegen te gaan. Ik heb ernstige chronische bijnierfalen. Als ik frustreren of onder tijdsdruk, neem ik 2 van deze capsules en binnen 15 minuten voel ik me helemaal kalm en rustig, de druk is volledig opgeheven. Het maakt me niet moe, maar brengt me terug naar een gecentreerde plaats, met een rustige en alert gevoel, het lichaam is nog steeds ontspannen met normale energieniveaus. Ik heb andere rhodiola merken (poedervormige binnen capsules gebruikt) en dat moet ik zeggen, hoewel andere merken werken, werken geen snel en effectief als Gaia kruiden om de noodhulp te bieden die ik nodig heb. Vloeistof werkt snel! Gelukkig om te zien webshop draag dit product, hoe effectief ook, het is nog steeds hoog geprijsd in de hedendaagse economie! Ik heb tal van merken van rhodiola rosea geprobeerd en heb geconcludeerd dat gaias het beste is. Veel andere merken bevatten het poedervorm van het kruid, wat ik vind is slecht geabsorbeerd en een oorzaak van gastro-intestinale nood. Hoewel de dosering per capsule relatief laag is in vergelijking met andere merken, heb ik de inhoud van een hogere kwaliteit gevonden en daarom de extra prijs waard. Mijn eerste ervaring met rhodiola en het is goed geweest, dankzij Gaia kruiden. Mijn stress- en angstniveaus zijn significant lager. Dit is een van de beste kwaliteit formuleringen van rhodiola. Het maakt gebruik van kruiden gegroeid in Siberië, is in vloeibare vorm voor betere absorptie en bevat geen smerige vulstoffen.

Het doet precies wat het op de fles claimt (vermindert stress / angst). Het zuigt me eigenlijk uit. De effecten zijn subtiel bij de aanbevolen dosis (twee capsules). Ik probeerde een paar keer drie capsules te nemen en het gaf me de jitters. Ik heb eerder het merk Nuevoedsel geprobeerd en kan ook een placebo hebben genomen. Het merk Nuvoedsel is gemaakt van goedkopere bronnen van rhodiola die in andere delen van de wereld worden gegroeid, die ik niet begrijp, is niet zo effectief. Ik wil echt eclectisch instituten rhodiola product proberen. Het lijkt erop om het beste van hen allemaal te zijn, maar is uit voorraad totdat ze meer van het rhodiola-kruid kunnen oogsten, dat zij uit een zeer kleine boerderij in Siberië afkomstig zijn.

Dit is een geweldig product, maar ik voel me dat je 4 dagen nodig hebt om de energieverhoging en verbeterde geheugen effecten gedurende de dag te behouden. Dit maakt het product vrij duur. Voor rhodiola kan ik alleen maar zeggen wow wow wow. Ik begon met 1 pet in de ochtend en 1 pet in de avond. Ik begon me goed te voelen. Toen ik in de ochtend tot 2 caps veranderde, samen met 2 caps of ashwanghanda. Whoooha, ik stond om 4 uur op en was de hele dag zo vol met energie. Geen middag laag, niets. Nu heb ik de avonddosis afgesneden. Het is gewoon te veel. Misschien slaap ik een beetje langer, ha. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt met een supplement dat ik neem.

Het is gewoon geweldig. Ik heb het niet genomen voor depressie, ik wilde het gewoon proberen als ik het voor een vriend had ontdekt. Zeker gelukkig heb ik het gevonden. Kan het sterk aanbevelen. Dankzij gaias rhodiola betogen ik en mijn man betrouwbaar minder. Dit kruid verbetert de levenskwaliteit op zoveel manieren, kan er niet zonder leven! Ik ga Gaia Rhodiola Rosea voor vermoeidheid en ik kan niet gelukkiger zijn. Ik snap 's ochtends en ik voel de effecten binnen vijftien minuten. Het biedt een goede lift zonder caffeine jitters of daaropvolgende crash. Als ik het gevoel heb dat ik een lunch nodig heb, neem ik nog een, maar de meeste dagen krijg ik een dosis.

Ik heb jarenlang moeheid gehad, dus ik heb de verschillende merken rhodiola grondig onderzocht voordat ik het gaia-merk besloot. Jongen ben ik blij dat ik deed! Ik ben een grote fan van dit krachtige kruid, maar na 240 mg per dag voor meer dan 1 jaar moet ik stoppen als het de oorzaak is van hoge bloeddruk. Heeft iemand anders dit effect van rhodiola gehad? De eerste paar dagen nam ik de pil, ik merkte op dat ik in plaats van het opwekken of evenwichten van mijn stemmingen me eigenlijk gevoeliger en explosief maakte. De eerste 2-3 dagen van de dosering onthoud ik me erg irritant voelen en was geneigd om gevechten te raken, woede te krijgen en irrationeel vast te houden op negatieve emoties. Het is ongeveer een maand geleden dat ik begon, en ik kan eigenlijk geen verschil in mijn stemmingen vertellen. Ik ben nog steeds geneigd om depressieve bouts te hebben, dus het heeft er niet echt mee geholpen, maar ik merk een iets duidelijker hoofd / denkruimte. Dicht bij het afmaken van de fles en probeer in plaats daarvan een ander merk. Wat de energieniveaus betreft, geeft me soms een lichte boost en soms laat ik me slaperig voelen. Ik heb gemerkt dat ik wel even niet zo hongerig ben. Gaf me een vreselijke hoofdpijn en voelde me ziek, zal nooit meer meedoen. Soms heb ik grote angst en dit product is het beste dat ik heb gebruikt om het onder controle te houden.

Uw prijzen zijn het beste. U bent veel lager in prijs vergeleken met de gezondheidswinkelwinkel die ik vaak heb. Ik hou ook van hoe snel je je producten verzendt. Dank je.