Goingorganic.nl

Gaia Herbs, Throat Shield Spray, Sage & Aloe, 30 ml

Throat Shield Spray, Sage & Aloe, 30 ml by Gaia Herbs Gezondheid, Koude Griep En Virale, Keelzorgspray

€ 13,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Gaia Herbs, Throat Shield Spray, Sage & Aloe, 30 ml
Prijs: € 13,50
Inhoud: 0.09 kg, 4.1 x 4.1 x 11.2 cm
Productcategorie: Gezondheid, Koude Griep En Virale, Keelzorgspray, Health, Cold Flu, Viral, Throat Care Spray

Gaia kruiden, keel schildspray, salie & aalwyn, 30 ml – plant intelligentie. Rapidrelief. Ondersteunt de gezondheid van de keel. Koelsensatie – Pepermunt & Kaneel. Rustgevende ondersteuning – aloe vera gel extract. Voedingssupplement. Rapidrelief. U kunt optimale gezondheid behouden, als u uw lichaam de juiste ondersteuning geeft. De snelle reliefproducten van Gaia-kruiden leveren snel resultaten, zodat u uw actieve leven niet onderbroken. Sage & aalwortel schildspray. Keelschild keelspray bevat salie, aalwyn en mirre, lang bekend om hun immuun ondersteunende eigenschappen. Aloe's rijke slijmvlies eigenschappen zorgen voor hydratatie voor de slijmvliezen van de keel. Polysacchariden en harsen, die natuurlijk in deze kruidenmengsel voorkomen, ondersteunen een gezonde ontstekingsrespons in de slijmvliezen van de keel. Etherische oliën van pepermunt en kaneel zorgen voor een goede smaak en een welkome koelsensatie. En de unieke verlengde staaf zorgt voor een makkelijke spray-and-swallow applicatie. goingorganic.nl Sage heeft anti bacteriële, anti-virale en anti-schimmel eigenschappen.

Anders dan heeft salie ook een hoge antioxidantkracht, is anti-ontvlambaar en kan het geheugen zelfs verbeteren. Door het smaak wordt het vaak gebruikt in gerechten of ademverfrisser. Myrra is bekend om de tandheelkundige gezondheid te bevorderen en infectie te voorkomen. Aloë vera is bekend als anti-bacterieel, anti-virus, anti-schimmel, heeft een hoog niveau van vitaminen en mineralen, enzymen, aminozuur en antioxidanten. Het bevorderen van wonden en huidinfecties, verligt maag- en spijsverteringsproblemen, vermindert ontsteking, vermindert ongezond cholesterol, stabiliseert bloedsuiker en voorkomt diabetes, voorkomt de kanker, verhoogt de zuurstofopname van het bloed, alkaliseert, vermindert de hoge bloeddruk, hydraten en voorkomt droge huid , hartziekten voorkomen en nog veel meer! De combinatie maakt het mogelijk om de ziekteverwekkers snel te vermoorden tijdens het contact en om eventuele zweren te helpen genezen. Dit product werkt echt goed wanneer mijn keel jeuk of pijn doet door pijnlijke keel. De verlengde wand maakt het zeer gemakkelijk om direct aan de keel te spuiten in vergelijking met andere keelspuiten, die in plaats daarvan altijd een gedeelte van de tong of tandvlees spuiten. Het smaakt wat bitter. Echter, de pepermunt biedt een beetje reliëf en de andere kruiden helpen de pijn te verdoven. Pricewise, het is redelijk, omdat dit niet dagelijks wordt gebruikt. Het zal ook leuk zijn als het product helemaal geen alcohol bevat. Schild is nauwkeurig! Een paar keer heb ik een zere keel begonnen te komen en ik heb dit product en voila gebruikt!

Gaia Herbs, Throat Shield Spray, Sage & Aloe, 30 ml: Gezondheid, Koude Griep En Virale, Keelzorgspray

De zere keel gaat weg w / in 24 uur. Ik heb nog nooit iets ervaren die zo goed werkt. Ik heb vit gebruikt. C, Echinacea, Zink, Elderberry Extract, enz. Ik heb ze allemaal geprobeerd, en hands down deze werkt het beste! Voorraad op, je wilt er niet mee! Goed product, ik vond de lange spuit. De beste keelspray ooit, het geeft u een snelle releif en is zo makkelijk te gebruiken met een mondstuk. Zeer effectief voor mij als u met keelontsteking komt. Sterk aanbevolen product, heerlijk en verzachtend de keel, ik kocht dit een paar jaar geleden en het was briljant. Echter, deze keer zou de spray gewoon niet werken.

Gaia Herbs, Throat Shield Spray, Sage & Aloe, 30 ml: Gezondheid, Koude Griep En Virale, Keelzorgspray

 Ik heb geprobeerd het uit te spoelen, het onder water te pompen en de sprayarm uiteindelijk te verwijderen. Het zou nog steeds niet werken en het ding dat me echt boos heeft gemaakt, is dat het voor mij lijkt dat er deeltjes in de vloeistof zijn die te groot zijn om door de spuitbuis te gaan. Ik heb mijn geld volledig verspild, omdat ik het niet kan gebruiken. Ik heb altijd als gaia beschouwd als een goed merk, maar het is duidelijk dat hun kwaliteitsnormen zijn gedaald en ze kunnen niet lastig zijn om producten te testen om ervoor te zorgen dat de leveringsmethode werkt. Asher legt een speciaal ingrediënt in zijn stoom: ik gebruik stoom met eucalyptus. Pepermuntthee is cafeïnevrij en de van nature zoete smaak vereist vaak geen extra zoetstof. Gaia Herbs, Throat Shield Spray, Sage & Aloe, 30 ml Je zou kunnen overwegen om een ​​groene thee te kiezen, die dient als een antibacteriële pijnstiller en een rijke bron van antioxidanten, en helpt bij het verminderen van ontstekingen. Profylactisch gebruik van knoflook kan de frequentie van verkoudheid bij volwassenen verminderen, maar heeft geen effect op de duur van de symptomen. Deze informatie wordt verstrekt door de cleveland-kliniek en is niet bedoeld als vervanging van het medisch advies van uw arts of zorgverlener. Mamma te hulp: zinkluiercreme is geweldig op gesprongen lippen voor een nachtelijke applicatie. Het blijkt dat er wetenschappelijk onderzoek is dat deze eeuwenoude remedie ondersteunt.

Review: Gaia Herbs, Throat Shield Spray, Sage & Aloe, 30 ml

Houd uw kamer warm, maar niet oververhit. De vlierbesplant is een struik die voornamelijk op het noordelijk halfrond wordt aangetroffen. Dit materiaal mag niet op andere media worden gedownload, gekopieerd, afgedrukt, opgeslagen, overgedragen of gereproduceerd, ongeacht of dit nu bekend is of later wordt uitgevonden, behalve zoals schriftelijk is toegestaan ​​door de aafp. Zorg ervoor dat je veel water drinkt tussen de gorgelenessies door. Kort gezegd: citroenwater bevat vitamine C en verbindingen die een zere keel kunnen kalmeren en helpen bij genezing. Vermijd cafeïne en alcohol, die je nog meer kunnen uitdrogen. Een enkele medicatie is veiliger dan een combinatiegeneesmiddel. Droge hoestvloeistoffen, evenals veel combinatie koude en griep tabletten, bevatten onderdrukkers zoals codeïne, folcodine en dextromethorfan. Als bekend is dat griep actief is in de gemeenschap, wordt de diagnose griep nog waarschijnlijker.

Bewijs voor interventies gericht op het voorkomen en behandelen van verkoudheid is vaak van slechte kwaliteit en de resultaten zijn inconsistent. Chloraseptic's actieve ingrediënt, fenol, is een lokaal antisepticum dat ook antibacteriële eigenschappen heeft, dr. Vitamine C voor het voorkomen en behandelen van verkoudheid. Symptomen kunnen vergelijkbaar zijn, en het ene voor het andere verwarren kan een verlengde ziekte en ernstige complicaties betekenen. Ze kunnen veilig worden toegediend aan mensen met een verzwakt immuunsysteem. Onderzoek toont de genezende krachten van fenegriek aan. Goed eten vertaalt zich in wat eiwitten, sommige koolhydraten, niet te veel vet of suiker en veel fruit en groenten. Het lijkt misschien alsof pensioen een tijd is om het rustig aan te doen en jezelf te wijden aan tuinieren, golfen en slapen. Ik gebruik ook alle andere producten van deze lijn kruiden voor kinderen. Tylenol, panadol) is een pijnstiller en koortsreductiemiddel. Als het je lukt om snel je keelpijn te behandelen, kun je vaak verdere en langdurige ziektes vermijden. Virussen zijn een soort kiem die cellen infecteert en ons ziek maakt.

Keelpijn wordt vaak veroorzaakt door virale ziekten zoals verkoudheid of griep. Droge hoest, die geen slijm produceert, wordt het best behandeld met een hoestonderdrukker, zoals dextromethorfan. Sudafed (Pseudo-efedrine) is een decongestivum dat de bloedvaten in de neusholtes doet krimpen. Kinderen kunnen echter niet voldoen aan het product vanwege de onaangename smaak. Ongeacht hoe gezond je bent, je krijgt af en toe een zere keel. Zie antibiotica voor meer informatie: minder is meer. Het betere nieuws is dat je misschien de apotheekspree kunt overslaan met enkele eenvoudige huismiddeltjes. Indicaties voor de tijdelijke verlichting van: keelpijn, heesheid, aften. In zeldzame gevallen kan ontsteking van de spieren van het lichaam (Myositis) optreden. Aspirine is in verband gebracht met een ernstige ziekte die bekend staat als het syndroom van reye bij jongeren die herstellen van een virus, zoals de griep of waterpokken, volgens de Amerikaanse academie voor kindergeneeskunde.

 Probeer 30 minuten lang wat water in een pot op het fornuis om de luchtvochtigheid in uw huis te verhogen. Zuig de pijn weg: probeer een bevroren fruitpop. Welke home remedies gebruik je om een ​​zere keel te kalmeren – vertel het ons hieronder! Niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (Nsaids) en paracetamol. Onderzoekers hebben ook vastgesteld dat zoethout krachtige antivirale en antimicrobiële activiteiten heeft. Zink lijkt effectief in het verminderen van het aantal verkoudheden per jaar, tenminste bij kinderen. 1 De incidentie van de gewone verkoudheid neemt af met de leeftijd.