Goingorganic.nl

Gaia Herbs, Thyroid Support, 120 Vegetarian Liquid Phyto-Caps

Thyroid Support, 120 Vegetarian Liquid Phyto-Caps by Gaia Herbs Gezondheid, Schildklier

€ 26,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Gaia Herbs, Thyroid Support, 120 Vegetarian Liquid Phyto-Caps
Prijs: € 26,00
Inhoud: 0.25 kg, 6.1 x 6.1 x 11.2 cm
Productcategorie: Gezondheid, Schildklier, Health, Thyroid

Gaia kruiden, schildklier ondersteuning, 120 vegetarische vloeibare phyto-caps – waarde maat. Systemsupport. Ondersteunt gezonde schildklierfunctie. Voedingssupplement. Schildklierondersteuning. De gezondheid van de schildklier beïnvloedt hoe je dagelijks voelt. Omdat het metabolisme helpt te reguleren, wordt elk belangrijk systeem in het lichaam beïnvloed door veranderende niveaus van schildklierhormonen.

De unieke formule van Gaia kruiden ondersteunt normale productie van schildklierhormonen, waardoor u optimaal gewicht, neuromusculaire toon en cardiovasculaire gezondheid behoudt. goingorganic.nl Ik was tien jaar op levoxyl en dacht dat ik de rest van mijn leven op het medicijn zou zijn. Nou, al drie jaar heb ik dit product genomen en ik doe het geweldig! Ik ging naar een aantal alternatieve artsen en niemand wilde me ooit uit de drug halen. Ik heb er maar één keer van gemaakt dat ik het kon doen en ik begon te knippen – uiteindelijk over te schakelen naar de Gaia-schildklierondersteuning. Ik schrijf dit voor mensen die denken dat het niet mogelijk is om hen hoop te geven), net zoals alle vrouwen voor me zo ver terug als mijn moeder zich kan herinneren, lijden aan hypothyreoïdie. Ik ben niet zwaar, alleen mild tot matig. Dit product haalt me ​​op en stof me af. Ik vind dat als ik deze aanvulling uitoefen en meeneemt, kan ik gewicht verliezen en het afhouden. Mijn haar valt niet meer dagelijks uit in handvol en mijn lichaamstemperatuur is niet zo laag dat mijn bestaan ​​als een levende wezen in kwestie valt. Dit product werkt voor mij. Gaia kruiden werken voor mij.

Gaia Herbs, Thyroid Support, 120 Vegetarian Liquid Phyto-Caps: Gezondheid, Schildklier

Dit product verlaagde mijn tsh niveau van 5,3 (veel artsen zullen schildkliermedia starten bij 5 en over) tot 2,1 in 3 maanden. Werk echt, sterk aanbevolen en webshop heeft de beste prijs. Ik heb een ernstig geval van hypothyreoïdie. Mijn auto-immuunsysteem was extreem laag. Ik heb lytyroxine al een jaar gevuld en voelde wat beter, maar nog steeds geen energie, het vallen van haar, nagels breken, jeuk, enz.. Net kon niet in dezelfde hoedanigheid werken. Bij het nemen van schildklierondersteuning voor vier maanden voelde ik meteen meer energie, verbetering in mijn geheugen, haar stoppen met vallen etc. Ik kon niet geloven hoe normaal ik voelde. Ik raad het aan! Geen grap, het is een uitstekend product. Dit product doet wonderen. Het verlaagt mijn tsh van 12,39 tot 2,1 In 3 maanden keer 3 capsules per dag.

Mijn bloedtype is ab +. Het verhoogt ook mijn lage lichaamstemperatuur. Begon dit te nemen omdat ik traag voelde. Het is een geweldige taak om mijn schildklier te ondersteunen. Mijn tsh was naar boven toe (2,5) En nu is het in slechts 3 weken terug naar 1,5 (wat voor mij normaal is). Ik hou van het rustige gevoel dat dit product mij geeft. Het veroorzaakt me niet 's nachts' s nachts te slapen, zelfs als ik later 's avonds een capsule opneem (ik neem 2 caps in de ochtend en 1' s avonds maar ik denk dat ik nu weer terug kan komen tot nu 2). Ik heb het bijniersteunproduct door hetzelfde bedrijf besteld omdat ik zo blij ben met de kwaliteit van dit product. Prachtig product! Mijn vrouw voelt nu veel beter en zij gebruikt gaia schildklier ondersteuning voor slechts een maand. Ze zweet niet 's nachts, ze heeft meer energie, haar haar valt niet meer, haar nagels zijn veel sterker en ze voelt zich niet meer koud. Dit product bracht haar echt terug naar de normale staat.

Gaia Herbs, Thyroid Support, 120 Vegetarian Liquid Phyto-Caps: Gezondheid, Schildklier

Ik heb net twee pakjes besteld. Bedankt Gaia! Gaia kruiden heeft me zeker onder de indruk van dit product. Ik denk dat dit de 5e of zo flesje die ik heb gehad van de schildklierondersteuning. Jodium is zo erg, heel belangrijk om te nemen. De kruiden lijken ook enorm te helpen in verhoogde energieniveaus en voelen zich meer als jezelf. Thyroid ondersteuning is een beetje aan de dure kant, maar ik vind het een zeer hoogwaardig product en ik weiger om synthetische t3 / t4 of een soort van schildklierhormoon afkomstig van dieren te nemen. Ik was al een tijdje weg van dit product, toen ik het weer opnam, merkte ik dat mijn denken veel duidelijker werd en mijn communicatievaardigheden meer toegankelijk waren. Gaia kruiden zijn van de hoogste kwaliteit, en dit product heeft me geholpen mijn schildklier te genezen, samen met jodiumaanvulling en acetyl-l-tyrosine. Gaia Herbs, Thyroid Support, 120 Vegetarian Liquid Phyto-Caps

Review: Gaia Herbs, Thyroid Support, 120 Vegetarian Liquid Phyto-Caps

Als hypothyroid op de grenslijn ben ik hierop begonnen voor preventie. Na een paar maanden verandert wat goed: meer energie, geen waterbehoud, betere spijsvertering, en zelfs verbetering in haartextuur. Ik merkte een opvallend verschil na het nemen van dit product. Ik drink geen melk, ik vermijd verwerkte voedingsmiddelen en gebruik onbewerkt zeezout in plaats van geoxideerd zout. Als gevolg daarvan was ik jodium gebrekkig en wist het niet, behalve dat ik veel koud voelde. Ik kan mijn lichaamstem beter regelen. En ik verloor 1-2 pond.

Na het nemen van dit product. Ik heb geprobeerd deze en zeker niet te gebruiken wanneer ik niet heb. Ik neem 3 in de ochtend. Heb meer energie, handen en voeten niet zo koud en het gewicht lijkt beter te stabiliseren. Een goed product raden vooral aan vrouwen rond de menopauze jaren. Ik voel me dat dit mijn stofwisseling echt versterkt heeft. Ik ben begonnen om gewicht te verliezen en mijn huid en haar zijn niet droog. Houd er rekening mee dat ik geen hypothyreoïdie formeel heb gediagnosticeerd. Ik ben een van die mensen die alle symptomen hebben, maar mijn tests zijn normaal. Ik begint week 3 dus ik hoop dat het steeds beter wordt. Ik heb net mijn opvulling ontvangen die mij door mijn vriend werd gebracht. Ik voel me zo veel beter (ik heb hypothyreoïdie) wanneer ik dit product neem en mijn symptomen verdwijnen. Als u uw schildklier in het gezonde bereik probeert te houden, dan levert dit.

Het zal je niet uit hypothyroid of hyperthyreoïdie trekken, dus verwacht geen wonderen daarvoor. In principe hebben Gaia kruiden een prachtige synergistische formulering samengesteld voor schildklier onderhoud, zoals voorgesteld door het is naam. Het werkt! Aanbevolen. Het is de beste aanvulling voor menopauzale vrouwen en mensen die last hebben van angstaanvallen. Ik beveel dit product sterk aan! Grace osteopath (m. Ost), ik begon dit product te gebruiken en een adrenale ondersteuning ongeveer een jaar geleden nadat mijn voedingsadviseur mij hierover heeft geadviseerd om te helpen met mijn maandelijkse cyclusproblemen. Ze zijn beiden een god gestuurd en hebben op vele verschillende niveaus geholpen! Dit is de eerste keer dat ik een medicijn uit het buitenland bestelde, heb het voor mijn broer en ikzelf voor hypothyroid, maar het viel ons niet aan, het schildklierniveaus bleven hoog, voelen zich in de keel en zwaar voelen in het hoofd.

Dissapointed, we waren erg enthousiast, maar het werkt niet. weet niet waarom. Het product is echter binnen 4-5 dagen ontvangen van webshops en blij met de verzending. Een van de meest nuttige aanvullingen die ik ooit heb genomen. Ik reordered en heb de zegeningen van mijn endocrinoloog. Ik neem 4 caps per dag. Ik heb een matig trage schildklier en weigeren me te betrekken bij medicijnen die artsen voorschrijven. Dus ik behandel de mijne met een natuurlijk product en ik ben blij met de resultaten tot nu toe.