Goingorganic.nl

Gaia Herbs, Vitex Elixir, For Women, 4 fl oz (120 ml)

Vitex Elixir, For Women, 4 fl oz (120 ml) by Gaia Herbs Kruiden, Kippenbessen

€ 17,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Gaia Herbs, Vitex Elixir, For Women, 4 fl oz (120 ml)
Prijs: € 17,90
Inhoud: 0.23 kg, 4.8 x 4.8 x 11.4 cm
Productcategorie: Kruiden, Kippenbessen, Herbs, Chaste Berry

Gaia kruiden, vitex elixir, voor vrouwen, 4 fl oz (120 ml) – kruidenextract. Ondersteunt gezonde vrouwelijke hormoon niveaus. Nieuwe smaak en consistentie. Voedingssupplement. goingorganic.nl werkt goed voor het evenwicht van hormonen. Ik heb mijn tijd in dagen. Ik zal echter overstappen naar net vitex en maca omdat die 2 een geweldige combo zijn. Dit is geweldig om te gebruiken als u de extra boost voor acne clearing, slaapproblemen, angst en stress nodig hebt die allemaal met pms en onbalans hormonen komt. Verbazend kruid dat mij een duidelijke huid heeft gegeven nadat ik geboorte controleerde. Ik zou altijd breken in cystische acne na stopzetting van de geboortebeheersing, dus ik zou gedwongen voelen om er weer op te gaan. Deze keer heb ik dit kruid geprobeerd en heb ik heel weinig breakouts – het is geweldig. Dit geeft me geen negatieve bijwerkingen. Ik heb dit product al ongeveer 2 maanden gebruikt (maximale dosering). Ik kan me voelen dat het mijn hormonen begint te evenwichten en kan zelfs mijn periode terugbrengen. Gaia is een uitstekend bedrijf. Als u ruige periodes hebt of door de menopauze gaat, zal dit de hormoonwisselingen goed uitlaten.

Dit maakte mijn vorige maand een pms gratis maand! Mijn vriendje is ook gelukkig. Dank je! Uitstekende ondersteuning en reiniger! Gaia biedt uitstekende kwaliteit kruiden. Dit is geen uitzondering. Ideaal voor vrouwelijke aandoeningen. Zeker geadviseerd. Ik heb betere elixirs geproefd dan dit, maar het in te zetten in gel caps werkt. Gaia kruiden zijn de sterkste die ik heb gevonden.

Gaia Herbs, Vitex Elixir, For Women, 4 fl oz (120 ml): Kruiden, Kippenbessen

Zeer bitter. Kon niet gebruiken! Dit product heeft geweldige kruiden die goed zijn voor het evenwicht van hormonen, maar het smaakt erg. Als u het magt, dan heeft u meer kracht. Lijkt mijn periodes te verbeteren en balans me uit. Ik heb geen klachten. Ik heb een paar maanden nodig om te spreken of het functionaliteit is – maar ik heb geen klachten, ik begon het ongeveer 4 maanden geleden te gebruiken omdat ik voor mijn periode heet spoel. Het heeft zeker de intensiteit en de frequentie van hete spoelen verminderd.

Ik voel me helemaal dat het mijn hormonale systeem heeft gebalanceerd. Het heeft ook de kramp tot nul of geen verminderd op de eerste dag van mijn perid. Ik kan normaal functioneren, maar ik voel me overweldigd. In het verleden moest ik veel op de eerste dag van de rust rusten, want ik voelde misselijk, krampig en zwak. Dit is nu veranderd dankzij de Gaia kruiden. Ik ben daar heel erg dankbaar voor. Ik vind deze vitex een prachtig product. Ik heb gemerkt een grote verbetering van de stemming en veel minder ongemak, borstgevoeligheid en krampen voor en tijdens de menstruatie. Zeer aan te bevelen. De oplossing is zo viskeus en klonterig dat het onmogelijk is om te meten. Alhoewel het smakelijk genoeg was (zelfs in het water), bleek dat ik twee keer per dag twee keer per dag flankpijn had. Ik stopte meteen.

Ik kan het opnieuw proberen als ik andere kruiden verlaagd, in het geval dat het de combinatie of gewoon overbelasting op mijn nieren was. Ik vind het goed, ik heb het nog niet gebruikt. Ik zal later updaten. Ik gebruik het enkel voor een paar dagen. Maar ik denk dat ik een beetje meer punch nodig heb. Samen met de juiste veranderingen in het dieet kan vitex acne helpen. De bessen van kuisboom kunnen ook worden gebruikt voor menopauzale bloedingsonregelmatigheden, zoals frequente of zware bloedingen; het wordt vaak gecombineerd met hormonale kruiden zoals zwarte cohosh of soja. In moderne tijden wordt kuisboom voornamelijk gebruikt als een vrouwenkruid voor menstruele klachten.

Gaia Herbs, Vitex Elixir, For Women, 4 fl oz (120 ml): Kruiden, Kippenbessen

Vitex-suppletie kan helpen om prolactine te moduleren en een gezond evenwicht tussen oestrogeen en progesteron weer op het goede spoor te krijgen. Hooguit geeft het onderzoek aan dat het luteale fase-defect kan helpen door onregelmatige periodes uit te vlakken. Ik voelde ook dat mijn privé-delen werden weggespoeld terwijl ik het aan het nemen was. Com, dit kruid kan de effectiviteit van de anticonceptiepil verminderen. We hebben ook een gids, adenomyosis: oorzaken, risico's en natuurlijke genezingsopties die nuttig kunnen zijn. De kwaliteit van de bestemmingspagina is een factor bij het bepalen van de paginascore. Gaia Herbs, Vitex Elixir, For Women, 4 fl oz (120 ml) Vitex-extract ondersteunt gezonde progesteronniveaus en optimaliseert hormoonniveaus tijdens de menstruatie en menopauzale jaren. Besloten om niet pergolide te gaan, maar hem twee keer per dag op één eetlepel van dit product te zetten, 3wks op 1wk korting. New york: Pharmaceutical products press, 1994. De aromatische bladeren kunnen als smaakmaker worden gebruikt. Het kan ook in conflict zijn met dopamine-gerelateerde medicijnen zoals selegiline, amantadine en levodopa. De meest voorkomende variëteit van vitex die medicinaal wordt gebruikt, is kuisboom, die kurkbes (Vitex agnus-catus) produceert, een kleine bruine bessen rond de grootte van peperkorrels. In een andere kleine kraak 26 met 52 patiënten met luteale fase defecten bleken vrouwen in de actieve behandelingsgroep verminderde prolactine-afgifte, genormaliseerde luteale fasen, verbeterde luteale fase progesteronsynthese en verhoogde luteale fase oestradiol te hebben.

Review: Gaia Herbs, Vitex Elixir, For Women, 4 fl oz (120 ml)

 Mijn vraag is, als de enige depressie die ze ooit heeft meegemaakt is vanwege de pil, de waarschuwing over het niet gebruiken van vitex als je een voorgeschiedenis van depressie hebt gehad van toepassing is – als de pil depressie veroorzaakt, zal vitex- ze was niet depressief voor de pil. Gebruiksaanwijzing: Gebruik 6-12 druppels sap of water, onder de tong of zoals gewenst. Dat gezegd hebbende, kan vitex worden voortgezet in de vroege zwangerschap. Als u van plan bent om een ​​behandelaar te bezoeken, is het aan te bevelen dat u een persoon kiest die een vergunning heeft van een erkende nationale organisatie en die zich houdt aan de normen van de organisatie. Tegen de derde maand ervoer 84% van de vrouwen verbetering van hun pms. Vaak is er slechts beperkte informatie beschikbaar over hun veiligheid en effectiviteit. De hoeveelheid vitex die u moet nemen, hangt echt af van hoe uw systeem op het kruid reageert.

De Engelsen begonnen de belangstelling voor de 1700 te verliezen en raakten er tot het midden van de 20e eeuw niet meer enthousiast van, totdat het bekend werd als een waardevol kruid voor vrouwelijke reproductieve onevenwichtigheden. Het lijkt erop dat de bewering dat vitex ontbrekende perioden (Amenorroe) kan herstellen overdreven is gebaseerd op huidige gegevens. Het maakt een groot verschil met ons paard en we zijn blij dat we hem hiermee kunnen behandelen in plaats van de traditionele westerse geneeskunde. Vitex, ook bekend als chasteberry, is een van de meest populaire natuurlijke remedies voor pms en hormonale balans. Een van de vroegste herbals van de renaissance (in het Engels) is Banckes Herbal (1525), wat over het algemeen wordt verondersteld een compilatie te zijn van andere, oudere bronnen. Door de hormonale functie in balans te houden, wordt vrijwel elke aandoening die verband houdt met het vrouwelijke voortplantingssysteem positief beïnvloed. Vanwege het vermogen om hormoonspiegels in het lichaam te beïnvloeden, moet kuisbessen worden vermeden door patiënten met hormoongevoelige ziekten, waaronder bepaalde soorten kanker. En als u vragen heeft, kunt u ons dit altijd laten weten.

Ecologisch geoogste kruiden bevatten kruiden die zijn geoogst in hun natuurlijke habitat (I. Kuisvruchten mogen niet worden gebruikt door vrouwen die worstelen met borsttumoren, een andere contra-indicatie is een tekort aan prolactine, bloedarmoede en allergisch voor de jeneverbes. Moet het niet ook worden gebruikt door vrouwen die hormonale anticonceptie gebruiken, omdat het de werking kan verstoren en neem ze tegelijkertijd in, net als de antidopaminedrugs. Vitex biedt ook veel voordelen voor vrouwen die in de menopauze zijn. Er is beperkt bewijs voor het gebruik tijdens de menopauze.