Goingorganic.nl

Garden of Life, RAW Organic Meal, Shake and Meal Replacement, Vanilla Spiced Chai, 16 oz (455 g)

RAW Organic Meal, Shake and Meal Replacement, Vanilla Spiced Chai, 16 oz (455 g) by Garden of Life Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

€ 20,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Garden of Life, RAW Organic Meal, Shake and Meal Replacement, Vanilla Spiced Chai, 16 oz (455 g)
Prijs: € 20,50
Inhoud: 0.7 kg, 12.2 x 12.2 x 17.8 cm
Productcategorie: Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden, Supplements, Meal Replacement Shakes

Tuin van het leven, ruwe organische maaltijd, shake and meal vervanging, vanille-gekruide chai, 16 oz (455 g) – echt rauw. Usda organisch. Niet GMO-project geverifieerd. Een gezond 20 g-eiwitje op de dag. Makkelijk te verteren levende probiotica geen toegevoegde suikers. Kosher. Rauwe veganistisch glutenvrij zuivelfrie sojavrij. Gecertificeerde onderneming. Certified organic by qcs. Boost energie bouwen magere spier blijven vol.

Rauwe organische maaltijd. Een heerlijke, organische maaltijd-on-the-go, vol met ongelooflijke voeding om u te helpen voldoen aan honger, gewicht te beheersen en goed te voelen. & # X25b4, 20 g schoon, organisch plantaardig eiwit. & # X25b4, geladen met 44 superfoods. & # X25b4, slechts 1 g suiker. & # X25b4, 1. 5b levende probiotica, plus enzymen. & # X25b4, 21 hele voedsel vitaminen & mineralen. & # X25b4, 5 g organische vezel. Usda organisch gecertificeerd veganistisch non-GMO-project geverifieerde ruwe organische stoffen op basis van plantaardige, niet-GMO geverifieerde rauwe gehele levensmiddelen, gekweekt zonder gebruik van giftige pesticiden of meststoffen 13 organische gekweekte granen en zaden. Derde partij die is gecertificeerd door veganistische onafhankelijke derde partij verificatie hitte en verwerking kan proteïnen denatureren schoon geen rommel getest en vertrouwd voor sportgluten, soja en zuivelvrij. Geen toegevoegde suikers, kunstmatige smaken of zoetstoffen geïnformeerde keuze. org – vertrouwd door sport nsf – gecertificeerd glutenvrij sojavrij zuivelfrie goingorganic.nl De smaak was verrassend neutraal en in principe oké. De textuur was funky en slimy, aardig walgelijk, maar het was nogal makkelijk om te consumeren en als gevolg van oke smaak is dit product beter dan vergelijkbare producten die ik heb geproefd. Ik hou van de smaak en het is een goede maaltijdvervanging maar meestal eet ik het als ik geen tijd voor ontbijt heb of een licht diner wilt hebben en de snackmaat voor mij genoeg is.

Garden of Life, RAW Organic Meal, Shake and Meal Replacement, Vanilla Spiced Chai, 16 oz (455 g): Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

Het is zeer voedzaam en ook laag in calorieën. Het is een raarste textuur in de eerste plaats, maar ik heb het heel erg leuk, het vult me ​​op. Ik meng het met kokosmelk en ik hou van de slijmerige textuur waar andere mensen over geklaagd hebben. Toen ik het een keer met water had gemist, heb ik dat echt gemist. Ik probeerde eerst de chocoladesmaak en dan bestelde dit voor een verandering. Ik vond de smaak van allebei leuk. Ik hou van de smaak, de textuur is nogal raar als je maar 8 gram water voegt, maar als je meer water toevoegen en het schudt, is het geweldig. Ik vind het leuk! Ik kocht dit om met water te drinken en te drinken als een gezond ontbijtschudden of een snack, maar ik kon het niet drinken. De textuur was echt gritty en de smaak was ziek. Het maakte me eerlijk gezegd een beetje gag.

Ik was bezorgd dat ik mijn geld volledig zou verspillen, maar ik probeerde het experimenteren met het mengen met andere dingen en vond dat ik het kon vermengen met ijskoude verse melk. Ik hou er nog steeds van, maar het wordt draaglijk als een milkshake. Toch voegt dit dan nog veel calorieën toe en is niet zo handig als ik hoopte dat het zou zijn. Zal zeker niet opnieuw kopen. Het wordt zo snel een zandige goo. Ik hou van hoe gezond het is maar vreselijke textuur! Ik vond het niet erg, maar ik kon de textuur niet verzachten! Ik hoopte dat dit een smakelijk alternatief zou zijn voor mijn ontbijt op reis. Maar na de eerste poging realiseerde ik me dat het met meer dan 8 oz gemengd moest worden. Mengen zoals aangegeven maakt een slib dat onmogelijk is om een ​​stro te zuigen. Ik heb ook milkshake rietjes. Niet goed. Dus ik probeerde 12 oz en vond dat kokosmelk het ook echt dik maakt. De derde poging was met amandelmelk en dat had beter resultaat met consistentie maar niet met smaak. In feite vond ik niets dat het voor mij echt lekker kan maken.

Garden of Life, RAW Organic Meal, Shake and Meal Replacement, Vanilla Spiced Chai, 16 oz (455 g): Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

Op het einde nam ik het als hoestmedicijn: snel en houd mijn adem. Slimme consistentie en een echt natuurlijke smaak, zonder hints van vanille wat dan ook. Garden of Life, RAW Organic Meal, Shake and Meal Replacement, Vanilla Spiced Chai, 16 oz (455 g) Gooide het weg door de slimme consistentie. Moesten het ons gooien. Sorry. Goede smaak. Ik heb alleen gemengd met water en hou van de smaak van deze shakes. Eén maaltijd is echter twee scoops, wat slechts 7 porties in deze container betekent. De textuur is gritty en slimy en raar, maar meer vloeistof verbetert het. En ik vond het leuk. Gemaakt het voelt meer als een maaltijd dan een shake.

Review: Garden of Life, RAW Organic Meal, Shake and Meal Replacement, Vanilla Spiced Chai, 16 oz (455 g)

Ik ben van plan om meer te kopen. Goede waarde, ik zou kunnen leven op dit product, maar er zijn andere rassen in dit assortiment dat ik liever zou willen leven. Deze is niet zo lekker en de textuur is een beetje zacht. Vanille is mijn keuze uit de drie belangrijkste smaken. De nieuwe vanille gekruide chai mengt veel beter in de shaker, met bijna nul clumping. De smaak is een beetje anders dan eerder, maar over het geheel genomen ben ik erg blij met de verandering. Wat ik hou van de tuin van het leven, naast de prijs is de smaak.

Ik heb shakeology gehad en ik kan je handen vertellen, dit smaakt veel beter en heeft geen bijwerkingen. Geweldige maaltijd vervanging of snack! Ik heb mrm veggie / vegan eiwit shakes en supplementen al eerder gebruikt en de textuur is veel gladder dan dit. Ik vond het leuk omwille van de Chai Latte-smaak, en hoewel dat goed is, maakt het de textuur het erg leuk om te drinken. Ik zal dit bad afmaken, en ik zal niet opnieuw kopen! Het heeft een vreselijke geur. Het smaakt beter dan het ruikt maar het is nog steeds niet erg aangenaam. Zeer korrelig en laat een smaak achter. Helemaal ruikt / smaakt als een organisch multi vitamine type product. Ik ben niet van plan om deze smaak verder te gebruiken, misschien zou een andere een kans geven. Ik ben een grote fan op de tuin van het leven, maar deze smaak was niet voor mij.

Ik heb veel de voorkeur aan de gewone vanille. Labrada is een maaltijdvervangende oplossing gericht op de fitnessliefhebber. Ze dronken ze rond ontbijt en avondeten. Het kost veel wilskracht om je eraan te houden en je zult de eerste week honger hebben, maar na die eerste week voelde ik me niet zo hongerig en dacht ik niet eens aan eten! Niet alle maaltijdvervangende shakes zijn hetzelfde. Ja, het beproefde macronutriënt van het gewichtsverlies. Vitaminen en mineralen bevatten geen calorieën, maar zijn essentieel voor uw gezondheid. Nu kunnen de meeste maaltijdvervangers één of twee keer per dag worden gebruikt. Alsjeblieft, ik heb een goed drankje nodig in gewichtstoename of supplement, een vloeibare of krachtige vorm die ik nodig heb om vet te worden. Draai en kook voor een extra 1-2 minuten.

Ik had al 20 kilo op eigen kracht verloren voordat ik de maaltijdvervangers kreeg, en ik hoopte dat dit me zou helpen de laatste 15 kilo kwijt te raken om mijn doel te bereiken. Ons onderzoeksteam rangschikte de beste shakes voor maaltijdvervanging hieronder: 1. 1 Sommige enterale formules bieden aanvullende voeding, terwijl andere als enige voedingsbron worden gebruikt. In tegenstelling tot weipoeders leidt planteneiwit niet tot een bloat minder waarschijnlijk tot vervelende kunstmatige zoetstoffen, en is gebleken dat het net zo effectief is in het opbouwen van spieren en kracht, volgens een voedingsdagboek. Helaas kunnen typische verwerkte voedingsmiddelen je inspanningen om gewicht te verliezen serieus laten ontsporen. De grootste giveaway van de functionaliteit van deze shakes zit in de namen. Vi-vorm is een maaltijdvervangende shake voor gewichtsverlies die wordt gemaakt om mensen te helpen hun fitnessdoelen met een laag natriumgehalte te bereiken. Orgain heeft een diepe toewijding om organische ingrediënten te gebruiken, en we geloven dat mensen gezondheid kunnen winnen, energie kunnen winnen en leven kunnen krijgen door middel van schone, gezonde voeding.

Hier zijn een paar dingen die u moet weten voordat u gewoon voedsel uitwisselt voor verpakte soepen en smoothies. Er zijn veel maaltijdvervangende bedrijven die willen dat je lid wordt en mogelijk hun producten verkopen aan andere mensen die net als jij willen afvallen (Herbalife, shakeology, en dergelijke).