Goingorganic.nl

Garden of Life, Raw Organic Meal, Shake & Meal Replacement, Vanilla, 34.2 oz (969 g)

Raw Organic Meal, Shake & Meal Replacement, Vanilla, 34.2 oz (969 g) by Garden of Life Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

€ 37,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Garden of Life, Raw Organic Meal, Shake & Meal Replacement, Vanilla, 34.2 oz (969 g)
Prijs: € 37,90
Inhoud: 1.09 kg, 23.6 x 13.5 x 13.5 cm
Productcategorie: Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden, Supplements, Meal Replacement Shakes

Tuin van het leven, ruwe organische maaltijd, shake & meal vervanging, vanille, 34. 2 oz (969 g) – 20 g eiwit. Minder dan 1 g suiker. Geladen met 44 superfoods. Usda organisch. Niet GMO-project geverifieerd. Geïnformeerde keuze – vertrouwd door sport. Gecertificeerd NFG glutenvrij. Echte ruwe vanille. Een gezonde maaltijd-op-de-weg. Gemakkelijk te verteren. Live probiotica.

Geen toegevoegde suikers. Ruw – Veganistisch – Glutenvrij – Melkvrij – Soja vrij. Certified organic by qcs. Gecertificeerde onderneming. Versterk energie – bouw leunspier – blijf vol. Een heerlijke, organische maaltijd-on-the-go, vol met ongelooflijke voeding om u te helpen voldoen aan honger, gewicht te beheersen en goed te voelen. 20 G schoon organisch plantaardig eiwit. Geladen met 44 superfoods.

Minder dan 1 g suiker. 1. 5 levende probiotica, plus enzymen. 21 Whole food vitamines & minerals. 7 G organische vezel. Gecertificeerde Veganist. Plantgebaseerd. 14 Organische korrels, zaden en peulvruchten. Derde partij gecertificeerd door veganistische actie. Schoon. Getest en vertrouwd voor sport.

Usda organisch. Organisch materiaal. Gebouwd zonder gebruik van giftige pesticiden of meststoffen. Niet-GMO geverifieerd. Onafhankelijke verificatie van derden. Raw. Ruw gehele eten. Warmte en verwerking kunnen proteïnen denatureren. Geen rommel.

Gluten, soja & zuivelvrij. Geen toegevoegde suikers, kunstmatige smaken of zoetstoffen. Gecertificeerd NFG glutenvrij. Soja vrij. Zuivel vrij. goingorganic.nl Helaas heb ik uiteindelijk de container die met salmonella virchow is besmet gekocht. Ik ben een transplantatiepatiënt en let altijd goed op het eten dat ik eet. Ik werd tweemaal in het ziekenhuis opgenomen en na het voorzichtig onderzoek van de ontlastingsteekproefjes werd ik gediagnosticeerd met salmonella-infectie. Aangezien ik op immunosuppressiva ben, verergerde mijn conditie en ik bleef een week in het ziekenhuis. Fda postte hetzelfde op hun website en de tuin van het leven herinnerde aan hun rauwe maaltijdproducten geïnfecteerd met het virus. Geen terugbetaling voor mij helaas, 2 Scoops is een enorme hoeveelheid poeder. Ik moet een schepje nemen en later nog een ander.

Garden of Life, Raw Organic Meal, Shake & Meal Replacement, Vanilla, 34.2 oz (969 g): Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

De smaak is zoet en een mooie vanille, maar de textuur is vrij gritty. Zodra het is geschud, drink het zo snel mogelijk. Aangezien dit plantaardig eiwit is als het over 10 minuten wordt gedronken, gaat het om een ​​lijm als een dikke rommel en de smaak van gedroogde erwten en muffe planten komt uit. Het is plantaardig eiwit, dus je kunt niet de gladheid van een wei schudden verwachten. Ik begon dit te gebruiken in een hoge eiwit shake voor mijn zonen ontbijt, en het verschil in zijn houding en werk is geweldig. Niet zeker of het eiwit of hoge voeding is, maar ik ben verkocht! Zoveel voor mijn rauwe maaltijd – maak dat een rauwe deal. Het is voldoende om te zeggen dat zelfs bij een grote blenderfles en veel vloeistof (amandelmelk en water) de resulterende shake een onduidelijk, te dikke, gloppy grijze puin is die ik moest proberen te verstikken. Zelfs als de smaak goed was (dit is verre van een niet-zuivel vanille milkshake ervaring), zou de consistentie nog steeds het grootste probleem zijn. De uitdrukking gag me met een lepel! Hield popping in mijn gedachten als ik probeerde mijn laatste slik. Een hele canister is verspild – ik ga proberen om snackbars of eiwitballen uit het resterende poeder te maken. Ik kan me niet voorstellen waarom andere mensen dit product vinden, behalve de voedingswaarde.

Garden of Life, Raw Organic Meal, Shake & Meal Replacement, Vanilla, 34.2 oz (969 g): Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

Het is gewoon een vreselijke maaltijdvervangingsschudden als u op zoek bent naar aangename smaak en consistentie. Dankzij degenen onder u die dit respecteren. Ik neem dit voornamelijk in de ochtend van mijn vroege verschuivingen, waar mijn lichaam het eten niet om 5 uur wil verteren en ik heb dit in plaats en houdt me urenlang in de steek en stresst mijn lichaam niet uit. Ook goed voordat ik naar meditatieklasse ga, omdat het me niet afweegt en de kwaliteit van de meditaties beïnvloedt. Garden of Life, Raw Organic Meal, Shake & Meal Replacement, Vanilla, 34.2 oz (969 g) Plus het is nutriënten inhoud is beter dan de meeste multivitamines. Ik zal terugkomen en dit opnieuw en opnieuw kopen. Bedankt. Ik was altijd zo hongerig. Nu drink ik mijn ontbijt met dit amandelenmengsel met amandelmelk en voel me lekker tot de lunch. Het is slechts 310 calorieën per portie. Soms drink ik een voor het avondeten en voel me ook goed. Na een paar weken van het nemen van dit en nieuwe capsule koffieblazers heb ik geen gezocht en ik ben gewichtsverlies zonder oefening (zij het langzaam). Ik kocht dit voor mijn vader, hij drinkt het in de ochtend in plaats van ontbijt te hebben. Het helpt hem om honger te bevredigen, terwijl het energie en vitaminen biedt.

Review: Garden of Life, Raw Organic Meal, Shake & Meal Replacement, Vanilla, 34.2 oz (969 g)

Ik denk dat het een goede keuze is voor iedereen die probeert om gewicht te verliezen, maar alleen als je het gebruikt, in aanvulling op de verandering van eetgewoonten en de manier van leven. Dit product is geen wonder en het zal je kilo's niet wonderbaarlijk smelten, maar het is een geweldig product als je het gebruikt als een onderdeel van het evenwichtige dieet. Ook is het een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik hou hiervan! Ik voeg het toe aan mijn ochtend en nacht smoothies met al mijn andere supplementen. Ik beveel je absoluut aan om het eens te proberen. Deze maaltijdvervanging helpt echt bij het houden van me vol en het gaat het best met Pacifische merk rijstmelk. Ik heb geprobeerd water, amandelmelk en laagvette melk – het wordt erg snel met water en amandelmelk, waardoor het een marteling maakt om het met rijstmelk te slikken, het mengsel blijft nogal waterig, dus het is aangenaam! Zeer gezond maar het is niet erg lekker. Ten eerste wil ik vermelden hoe aarzelend ik dit product zou kopen nadat zoveel mensen klagen over de blijkbaar vreselijke smaak. Voor mij is de smaak goed – smaakt zoet en een beetje aardig – zoals vloeibare haver. De textuur is niet de gladste (wat ook is wat mensen klagen over) maar helemaal draaglijk. Ik raad echter aan dat u dit binnen 10 minuten drukt voordat u het voorbereidt voordat het verdikt.

Dit zorgt ervoor dat ik in de ochtend met energie wordt gevoed en me 4 uur lang volhoudt (met een scoop – ik heb niet geprobeerd twee). Soms leg ik ook een paar sneetjes bevroren bananen in als ik extra schop nodig heb. Mijn enige klacht is hoe lief dit is, ik ben geneigd het te verdunnen met 300ml amandelmelk in plaats van 250ml als ik het niet zoet aan de zoetheid. Volgende keer zal ik chocolade proberen! Ik hou van deze maaltijdvervanger. Ik gebruik het nog steeds ondanks het feit dat het niet meer veganistisch is. Ik weet dat veel mensen over de smaak klagen, maar ik geniet er eerlijk van. Het heeft een groene smaak met een zoet, mild vanille aroma. En dat ben ik met ongesoete, ongerekte amandelmelk. Een ander ding over deze schudding, het is dik. Als, echt dik (doe aan de chia en psyllium). Ik gebruik eerlijk de helft van het bedrag dat u moet gebruiken. Ik gebruik 1, uitpakken, scoop met ongeveer 14-16oz van water, amandelmelk of een combinatie van beide. Eenmaal geschud, als je het 5-10 minuten laat zitten, wordt het dik.

 Ik drink soms de helft en vul het op met meer vloeibare vloeistof en het komt nog steeds uit met een dik lichaam, dus ik kan het niet gebruiken met de volledige 2 scoop hoeveelheid, ik voel me dat ik het met een lepel zou moeten eten! Het is bevredigend, vullen, delish. Mijn vader is ook begonnen met het drinken en geniet er ook van. Terloops, je hebt een blender of shaker cup nodig. Een batterij draaide vortex cup zal niet doen. Geloof me. Mijn alvleesklier, lever en maag zijn erg blij. Mijn haar groeit sneller, mijn huid bacame zoals fluweel.

Zeker, mirakel schudden. Ik eet het door te mengen met fruit: meloen, strawberris, bananen. Wat je ook wilt. Ik heb dit al bijna 6 maanden aan het nemen. Ik ben een vegetariër en ik vind het moeilijk genoeg eiwit per dag te krijgen. Dit helpt echt, ik heb het met kokosnootwater of melk voor het ontbijt van de lunch. Hou ook van de smaak.

Ik meng wat fruit in en neem als mijn ontbijt aan het werk en drink bij mijn bureau. Hou ervan. Ik zal in de ochtend een appel of groenten hebben. Smakelijk, bevredigend en houdt mijn energie op. Als u het niet snel drinkt, verandert het in pudding. Niet aangenaam. Als u mengt met water of sojamelk, zorg ervoor dat u de helft gebruikt, of zij het niet kunnen drinken, u moet het met een lepel eten! Ik zal het niet opnieuw kopen. De smaak is nogal onaangenaam. Het kostte me wat tijd om de spullen in mijn slokdarm te krijgen. De smaak was oke, maar het veranderde erg snel. Wordt erg ondrinkbaar. Ik heb dit product al een maand gebruikt en nog steeds echt leuk. Ik heb het voor ontbijt aan de gang en lunch als ik niet veel tijd heb. Ik was aangenaam verrast, het was bijna niet zo slecht als ik voorzag.

 Ik drink het met rijstmelk en water en ik vind het een beetje gritty maar ik ben er snel aan gewend. Een ding dat ik heb geleerd die nuttig kan zijn. Anderen hebben gereageerd op hoe dik dit wordt als het heel lang wordt verlaten. Het is waar, het wordt erg luidruchtig en is meer als een sludgy goo na een tijdje. Wat ik vind dat helpt het vloeibaar is koud, gebruik koude rijstmelk en water, voeg ijs toe als het echt warm is en langere dunner blijft. Ik vind de vanille het beste tot nu toe. Veel succes, probeer het en ik hoop dat u van dit product geniet. Een vriend heeft rauwe maaltijd aan mij aanbevolen, en ik was een beetje sceptisch, vooral gezien de prijs, maar ik ben blij dat ik het heb geprobeerd. Ik heb eerder andere dure organische maaltijdvervangende poeders geprobeerd, en ze zijn goed, maar ik was meestal hongerig, heel snel nadat ik ze had genomen en nog steeds meer eiwitten wilde. Hiermee voelt mijn lichaam anders: kalmer, ik heb een even energie en ben nog even tevreden.

 Tuin van het leven heeft de formule een beetje veranderd, nu is de vanille een beetje te zoet voor mij en heeft ik een beetje nasmaak (te veel stevia), dus ik zal moeten kijken of ik kan aanpassen aan de smaak. Ik hoop dat het blijft werken, evenals de vorige formule – zo ja, ik ben een loyale klant voor de komende jaren.