Goingorganic.nl

Garden of Life, RAW Organic Protein, Organic Plant Formula, Vanilla, 22 oz (624 g)

RAW Organic Protein, Organic Plant Formula, Vanilla, 22 oz (624 g) by Garden of Life webshop

€ 28,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Garden of Life, RAW Organic Protein, Organic Plant Formula, Vanilla, 22 oz (624 g)
Prijs: € 28,00
Inhoud: 0.75 kg, 22.9 x 12.7 x 12.7 cm
Productcategorie: webshop, Raw Organic Protein, Organic Plant Formula, Vanilla

tuin van het leven, ruw organisch eiwit, organische plantaardige formule, vanille, 22 oz (624 g) – glad. 22 G eiwit. Usda organisch. Niet-GMO-project geverifieerd. Vegan. Zuivel vrij. Soja vrij. Gemakkelijk te verteren. Probiotica & enzymen. 4 G bcaas – 22 g eiwit – 0 g suiker – glutenvrij. Gecertificeerde onderneming. Certified organic by qcs. Glad en lekker. Gecertificeerde Veganist.

Geïnformeerde keuze – vertrouwd door sport. Raw. Gecertificeerde NSF – Glutenvrij. Gecertificeerde onderneming. Certified organic by qcs. Ruw organisch eiwit. Ruw organisch eiwit is glad, romig en lekker.

 Elke sip beloont je smaakpapillen terwijl het helpt bij het bouwen en repareren van spieren. Wij gebruiken de schoonste proteïnen, waaronder organische erwten die in de VS worden geteeld en verwerkt, plus 13 organische spruitjes, zaden en peulvruchten, met probiotica en enzymen toegevoegd om een ​​comfortabele en efficiënte vertering te bevorderen. Geen compromissen. Geen excuses. Zeker schoon. Plantaardig – 14 organische korrels, zaden en peulvruchten. Derde partij gecertificeerd door veganistische actie. Organische kwesties – gekweekt zonder gebruik van giftige pesticiden of meststoffen. Niet-GMO geverifieerde – onafhankelijke controle van derden. Ruw gehele voedsel – hitte en verwerking kunnen proteïnen denatureren. Geen junk – gluten, soja & zuivelvrij. Geen toegevoegde suikers, noch kunstmatige smaken of zoetstoffen. goingorganic.nl Zeer boos omdat ik vorig jaar de vanillasmaak een van webshops bestelde en het binnen 4 maanden heeft verbruikt – en vraag me nu af of mijn huidige gynaecologische problemen op een of andere manier verbonden zijn. Ik heb het niet gehoord, ook de rauwe maaltijd is beschadigd, maar ik zou zelfs meer boos zijn als het was voor mijn zoon. Wachtend om te kijken of het natuurlijk nieuwsbericht nog meer bevindingen publiceert.

Garden of Life, RAW Organic Protein, Organic Plant Formula, Vanilla, 22 oz (624 g): webshop

 Update: binnen 24 uur heeft natuurlijk nieuws hun vorige publicatie van de bevindingen van de lab verwijderd en wordt aangegeven dat gol en sunwarrior zich inzetten voor het bezoeken van de boerderijen waaruit zij bruine rijst produceren en het water voor zware metalen testen en ze hebben zich ertoe verbonden het bereiken van specifieke lage beperkingen op zwaar metaalgehalte in hun producten. Ze betwisten niet de bevindingen in het natuurlijk nieuwsbericht, maar gol zegt dat rauw eiwit blijft en altijd veilig is. Deze resultaten, die op nominale waarde zijn genomen, rapporteren niveaus die helemaal veilig zijn. Ga naar hun website of op de website van de nieuwsbrief om het hele ding te lezen. Echter, elke hoeveelheid zware metalen, zelfs als geacht veilig te zijn, lijkt te veel voor mij. Best om het product te vermijden voor gol kan het probleem aan de bron adresseren en corrigeren. Ik vond dit product erg leuk. Als u alle ingrediënten controleert, is het geweldig: probiotica, enzymen, vitaminen. Vergeleken met zonnebloemen rijst eiwit vond ik dit beter. Het enige probleem is dat de kwaliteit varieert. Ik heb dit al een tijdje gebruikt, maar onlangs heb ik twee pakketten ontvangen die slecht waren: ze hadden een zeer sterke rancid wax – zoals geur en smaak.

Garden of Life, RAW Organic Protein, Organic Plant Formula, Vanilla, 22 oz (624 g): webshop

Ze zouden niet kunnen worden gebruikt. Dit is erg verdrietig omdat ik het product echt vond toen het normaal gesproken was. Vanaf nu zal ik sunwarrior kopen, hoewel de gegeurde eiwitten sommige additieven bevatten. Zal het niet opnieuw kopen, ik heb het eigenlijk weggegeven. Ik had eiwitten nodig, en elke ochtend zou ik het schrikken hebben, ik heb er eigenlijk van gekeken. De smaak en het korrelige gevoel is bruto, ik zal het niet meer kopen, ik zal het product niet meer kopen, ik heb de smaak niet genoten en de textuur is zeer korrelig en poederachtig. Ik mengde het in een kogelmenger met amandelmelk en De textuur was zo kalkig dat het in mijn tanden en tandvlees vastzag. Ik heb dit product helemaal niet genoten.

Ik heb het origineel voor het eerst per ongeluk geprobeerd, in de winkel bij mijn schreeuwende baby geweest, ik pakte het maar en ging. Ik vond het leuk, maar ik hoorde dat er beter was, dus ik probeerde nog een paar soorten voordat ik de volledige cirkel terug naar rauwe kwam. Ik ben erg gevoelig voor zoetstoffen en heb meestal geen gezoete of vanille-gearomatiseerde dingen, maar deze is perfect gearomatiseerd. Garden of Life, RAW Organic Protein, Organic Plant Formula, Vanilla, 22 oz (624 g) Jut ooit zo lichte vanille gegeurde, en het verbetert mijn smoothie smaak. Het enige is dat ik wou dat er grotere volumes waren. En betere prijzen. Maar misschien is de opvolger genoeg gejaagd.

Review: Garden of Life, RAW Organic Protein, Organic Plant Formula, Vanilla, 22 oz (624 g)

Ik vind de smaak geweldig. Misschien een beetje te veel stevia, maar ik ben geen fan van stevia of suiker in het algemeen, dus anderen kunnen hier niet mee eens zijn. De vanille smaak is geweldig. De textuur is prima. Het is vergelijkbaar met rijst eiwit poeder in textuur. Een beetje vezelachtig, maar dit is gemaakt van planten, niet koemelk! Het is geweldig dingen. Lijkt veel makkelijker te verteren dan weiproteïne. Soortgelijke verteerbaarheid voor rijst eiwit poeder voor mij, en ik heb verschrikkelijke spijsvertering. Ik heb het in smoothies of gewoon op de top van gepofte rijst. Niet zo lekker goed textuur, het is een goede aanvulling. De smaak is goed. Beste eiwitpoeder dat ik ooit heb gebruikt! Ik ben lactose-intolerant, dus deze non-zuivel formule is geweldig. Gecertificeerd Veganistisch en Glutenvrij!

Hou ervan. De smaak is zo leuk, dit is mijn favoriet geworden! Ik meng het met amandelmelk, avocado, maca poeder en eidooiers en het duurt uren! Ik gebruik dit in smoothies met fruit, groenten, vlas en kokosmelk. Geen chalky smaak voor mij. Ik hou van de vanille. Kan met alles gemengd worden.

Ook als de vlakte, maar de vanille maakt mijn smoothies rijkere proeverij. Dit goede eiwitpoeder is een must in mijn ochtend smoothie, waar de vanille-smaak mijn smoothies smaakt als vanillecake. Het poeder heeft helaas de moeite tijd om goed in de vloeistof te mengen en dat is waarschijnlijk dankbaar dat u geen conserveermiddelen bevat. Dit laat ook een beetje poederachtige smaak achter, maar je wordt er aan gewend. Vanwege de laatste punten, beveel ik dit eiwitpoeder in goed gemengde smoothies aan, en niet alleen in vloeistoffen, maar roer of schud het poeder in. Ik heb dit al 3 jaar gedronken. Ik hou ervan.

Ik heb het in de ochtend. De smaak van het origineel is helemaal niet slecht. Ik sprinkelde kaneel en gember erin en het is geweldig. Nu bestelde ik de vanille om iets nieuws te proberen en ik zal deze smaak nooit meer krijgen. Ik vond het niet leuk. Ik gaf het 3 sterren omdat het een geweldig product is, maar deze smaak is slecht. Ik hou ervan. Geweldig product met natuurlijke smaak. Goede prijs ook! Ik was bezorgd omdat iheard poeders nergens en poederig kunnen zijn maar het is absoluut heerlijk met een halve bevroren banaan in mijn schudden – denk niet dat ik de moeite zal proberen om anderen te proberen! Ik ben al jarenlang een fan van dit bedrijf en hun eiwitpoeder doet het niet teleur. Geweldig smaak, organisch en 22 gram eiwit maken het een perfect additief voor mijn ochtend smoothie.

Ik denk dat de tuin van het leven hun formule echt verbeterde omdat dit eiwitpoeder zo veel beter smaakt dan dat deed! het is perfect om te gebruiken voor smoothies, mijn paardenbloem koffie en enz. Dosent smaak alles.