Goingorganic.nl

Garden of Life, Sport, Organic Plant-Based Performance Protein Bar, Chocolate Mint, 12 Bars, 2.5 oz (70 g) Each

Sport, Organic Plant-Based Performance Protein Bar, Chocolate Mint, 12 Bars, 2.5 oz (70 g) Each by Garden of Life Sport, Eiwit Bars

€ 28,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Garden of Life, Sport, Organic Plant-Based Performance Protein Bar, Chocolate Mint, 12 Bars, 2.5 oz (70 g) Each
Prijs: € 28,50
Inhoud: 0.88 kg, 17.8 x 14.5 x 6.4 cm
Productcategorie: Sport, Eiwit Bars, Sports, Protein Bars

Tuin van het leven, sport, biologische plantaardige prestatie eiwitbalk, chocolademunt, 12 bar, 2, 5 oz (70 g) elk – 20 g plantaardig eiwit. 3. 2 g bcaas. 7 G vezel. Usda organisch. Niet-GMO-project geverifieerd. Nsf – gecertificeerd voor sport. Geïnformeerde keuze – vertrouwd door sport.

Gecertificeerde Veganist. Gecertificeerd Glutenvrij. Zuivel vrij. Soja vrij. Geen kunstmatige ingrediënten. Gecertificeerde onderneming. Elk product in de tuin van het leven's complete sportsysteem is strikt getest en gecertificeerd echt schoon. Wat zou je nog meer verwachten van het merk # 1? In de natuurlijke productindustrie? We hebben altijd geloven in de gezondheidsvoordelen van echte, organische, pure hele voedingsmiddelen. Voor sportliefhebbers lopen we de extra mijl die u verzekert. Er zijn geen verboden stoffen door u sportieve en geïnformeerde keuzecertificaten te brengen. Zeer schoon prestatie – tuin van het leven compleet sport systeem. Pre-training – organische op energie gebaseerde energie + focus. Voor een onmiddellijke boost van energie en mentale duidelijkheid om kracht te geven door intense trainingen.

Post training – organisch op planten gebaseerde herstel. Gebruik onmiddellijk na de training om de verdunde voedingsstoffen te herstellen en spierherstel te versnellen. Brandstofinstallatie – biologische plantaardige prestatieproteïne. Bouwen en repareren van spieren, voed je lichaam en voed je stofwisseling met het enige biologische, niet-GMO plantaardige eiwit dat gecertificeerd is door zowel sport als geïnformeerde keuze. Wei-wei – gecertificeerd grasvetje-eiwit. Het eerste gecertificeerde echte grasvoedende, niet-GMO-project geverifieerd, schone wei gecertificeerd door zowel NSF-sport als geïnformeerde keuze. Brandstofinstallatie – biologische plantaardige prestatieproteïne bar. Repareer en bouw spieren met de enige organische, niet-GMO, plantaardige eiwitbalken die gecertificeerd zijn door zowel NSF-sport als geïnformeerde keuze. ?spinsscan 52 weken eindigende 08/07 / 16. goingorganic.nl Eerste eiwitbar die ik ooit heb genoten. En het zijn allemaal plantaardige eiwitten. Geweldige snack voor een sportschool rat. Kan me niet stoppen met het bereiken van het. Dit is nu een van mijn favoriete eiwitstaven, omdat ze goed smaak hebben en gluten / soja / zuivelvrij zijn terwijl ze suiker hebben. Nog een geweldig product van het grote bedrijf.

Garden of Life, Sport, Organic Plant-Based Performance Protein Bar, Chocolate Mint, 12 Bars, 2.5 oz (70 g) Each: Sport, Eiwit Bars

Terwijl de eerste persoon niemand in een blinde smaaktest met een echte brownie voor de gek houdt, proeft de laatste als witte chocolade met een dunne karamelvulling en een lichte crunch dankzij de soja-chips. Als u op zoek bent naar een lange inspannende run, moet u zowel bijtanken als rehydrateren. U zult geen beschaduwde melanges vinden in de vega sport-eiwitreep. Als u een stevige en gemakkelijke bron van plantaardig eiwit wilt, dan is dit het. Helpt bij het vergroten van de spiermassa, verkort de hersteltijd en vult voedingsleemtes. Om haar energie op peil te houden, stelde een van de coaches voor om voedingssupplementen te proberen. Koolhydraten zijn de primaire brandstof voor sporters die weerstandsoefeningen tegen spieropbouw doen. B-12 is een van die vitamines die veganisten vaak niet voldoende krijgen. Het certificeren van alle ingrediënten kan voor een aantal van de kleinere bedrijven waar we mee werken onbetaalbaar zijn, maar we kiezen waar mogelijk ingrediënten die biologisch, niet-ggo en pesticidevrij zijn. Bovendien is het glutenvrij en geschikt voor veganisten en vegetariërs. Ik dacht altijd dat je je voeding van voedsel kon krijgen, zegt patty, nippend aan haar flesje. Als u gevoelig bent voor zuivel, is het nemen van de installatieroute de beste keuze. En ondanks het feit dat het helemaal vrij is van toegevoegde suikers, proeft deze eiwitreep niet alleen als uw favoriete koekje, maar bevat het ook stukken stukjes koekjes, waardoor het een ongeëvenaarde textuur heeft. Als u zich zorgen maakt over uw eigen gezondheid, dient u altijd een arts of zorgverlener te raadplegen.

Garden of Life, Sport, Organic Plant-Based Performance Protein Bar, Chocolate Mint, 12 Bars, 2.5 oz (70 g) Each: Sport, Eiwit Bars

Garden of Life, Sport, Organic Plant-Based Performance Protein Bar, Chocolate Mint, 12 Bars, 2.5 oz (70 g) Each

Helaas bevat vega sport-eiwitreep hoge niveaus van vetten (17 procent van de dagelijkse waarde), verzadigde vetten (25 procent van de dagelijkse waarde) en suikers (14 gram per portie). Ik ben geen veganist of vegetariër, maar iemand heeft mij deze bars aanbevolen en ik ben blij dat ik ze heb geprobeerd. Hoogwaardige voeding in een handig en smakelijk pakket. Het begon met elektrolyt- en hersteldranken voor lange, hete fietstochten. Duidelijk bewust van het stigma rond eiwitbars, hebben de makers van dit product ervoor gekozen om het in drie kleinere stukken te splitsen en ze te verkopen als hapjes van het hors d'oeuvre-formaat. Gemaakt met 20 gram hoogwaardige wei en melkeiwitten om je spieren weer op te bouwen, zodat je sterk terugkomt. Dat wil zeggen, als u op dieet bent om gewicht te verliezen en een tekort hebt aan calorieën, zult u meer eiwitten nodig hebben dan wanneer u voldoende calorieën eet. Deze smakelijke repen zijn gemaakt met gecertificeerde biologische premium agave nectar, die een lagere glycemische index (Low gi) heeft dan andere suikers, om de hele dag door een sterkere en stabielere energieboost toe te staan. Ik begrijp dat er een tijd en plaats is om een ​​eiwitreep te eten, maar het is in ieders belang om vooral te vertrouwen op echt voedsel. Ik kocht dit ongeveer een maand geleden en ik moet zeggen dat ik door het te combineren met een wieght gainer 20 pond spiermassa heb opgedaan.

Review: Garden of Life, Sport, Organic Plant-Based Performance Protein Bar, Chocolate Mint, 12 Bars, 2.5 oz (70 g) Each

 Sinds 1930 is publix uitgegroeid van een enkele winkel tot de grootste supermarktketen voor werknemers in de Verenigde Staten. Gemeten serum albumine en eiwit katabole snelheid werden als onbetrouwbare indicatoren beschouwd omdat niet alle patiënten medisch stabiel waren. De fabrikant zegt dat dit product je spieren na de training zal helpen voeden, via de officiële website. Als de staaf bijvoorbeeld 24 gram koolhydraten bevat, zou ik willen dat het minstens 12 gram eiwit bevat, legt janc uit. Het is duidelijk dat muscletech nitro-tech crunch's eiwitgehalte het over de rest van het veld beheert. De fijne details: slechts 10 g eiwit per 45 g bar, een beetje minder dan wat de meeste mensen graag direct na een zware trainingssessie wegleggen. Bovendien zitten ze vol met 31 gram eiwit, een uitstekende bron van calcium en 15 vitaminen en mineralen. Meer specifiek zijn dit vega sportprestatie-eiwit en vega sport herstel versneller. Uiteindelijk zeggen veel experts dat sportsupplementen het beste werken voor vrouwen die een intensieve duurtraining volgen voor evenementen zoals triatlons of marathons. Hoewel hun wereldwijde waarde in de detailhandel tussen 2010 en 2015 met een benijdenswaardige 7 procent per jaar groeide, waren sport-eiwitrepen in hoge mate afhankelijk van een klein aantal markten, waarbij Australië en het Verenigd Koninkrijk bijna de helft van de totale omzetgroei bijdroegen.

Deze zijn ook soja-vrij, glutenvrij en zuivelvrij als dat belangrijk voor je is.