Goingorganic.nl

Garden of Life, Vitamin Code, Raw D3, 2.000 IU, 120 Vegetarian Capsules

Vitamin Code, Raw D3, 2.000 IU, 120 Vegetarian Capsules by Garden of Life Vitaminen, Vitamine D3

€ 22,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Garden of Life, Vitamin Code, Raw D3, 2.000 IU, 120 Vegetarian Capsules
Prijs: € 22,90
Inhoud: 0.32 kg, 6.9 x 6.9 x 13.5 cm
Productcategorie: Vitaminen, Vitamine D3, Vitamins, Vitamin D3

Tuin van het leven, vitamine code, rauwe d3, 2, 000 iu, 120 vegetarische capsules – rauwe volledige voedingssupplement. Live probiotica & enzymen. 23 Organisch geteelde fruit en groenten. Geen bindmiddelen of vulstoffen. Non-gmo. Gehele voedsel vitamine d3. Ondersteunt de gezondheid van het bot-, borst-, prostaat- en immuunsysteem. Kosher. Vegetarisch.

Raw. Glutenvrij. Zuivel vrij. Volle voedingssupplement. Wat rauw betekent. Geen hoge hitte, synthetische bindmiddelen, vulstoffen, kunstmatige smaken, zoetstoffen, kleuren of additieven die gewoonlijk in tabletten worden gebruikt. Geheel eten. Rauwe voedsel gecreëerde voedingsstoffen worden gemengd in een basis van organisch geteelde groenten en fruit samen met voedselcofactoren. Vitamine code raw d3 is voedingsvoeding, specifiek geformuleerd met 2, 000 iu vitamine d3. Vet oplosbare vitamine d3 wordt geleverd in een gehele levensmiddellipide basis van gekraakte chlorella om absorptie te bevorderen. 23 Organisch gegroeide groenten en fruit toevoegen ondersteunende antioxidanten, vitaminen en voedingsstoffen cofactoren. Been- en gewrichtsgezondheid. Borst- en prostaatgezondheid.

Immuunsysteem gezondheid. Live probiotica en enzymen ondersteunen gezonde spijsvertering. goingorganic.nl Ik ben zo dankbaar tuin van het leven draagt ​​nu een grotere fles d3. Het is ook betaalbaar! Het nemen van d3 dagelijks heeft me meer energie gegeven en helpt me als ik worstelen met seizoensangststoornis. Ik heb dit al voor 3 mos al en ik kan zeggen dat dit de beste d3 in de markt is door de tuin van het leven tegen een redelijke prijs. Snelle bezorging. Ik heb dit al jaren gebruikt en heb er nooit een probleem mee gehad. Ik zal het blijven gebruiken omdat het mijn botten helpt. Ik heb dit voor mijn moeder gehad, ze was jarenlang erg laag, hoewel zij met vitd haar doktersvoorschrift aangevuld had. Ik kreeg haar om te schakelen en binnen 30 dagen ging haar niveaus naar het hogere middenbereik (ze heeft osteoporose, dus gaat ze regelmatig voor botafscheidingen en ze gebeurt er om de vitd naar de tuin van het leven 4 weken voor de scan om te zetten zonder te verwachten verandert in zo'n korte tijd maar uiteindelijk verbaasd en verrast ook haar dokter die de details van het nieuwe vitd-supplement heeft opgehaald). Ze gebruikt nu alleen deze merkaanvullingen. Dit product zegt dat het is gemaakt van gehele levensmiddelen en niet-GMO, heeft gedurende twee jaar geen kou of griep gehad sinds het dagelijks gebruik van het product.

Garden of Life, Vitamin Code, Raw D3, 2.000 IU, 120 Vegetarian Capsules: Vitaminen, Vitamine D3

 Doet wat het zou moeten Ik denk niet dat ik het lang genoeg heb gebruikt om nog een verschil op te merken. Ik ben er zeker van dat ik een grote hoeveelheid vitamine D krijgt omdat het een ruwe vitamine is. Ik zal zeggen, toen ik met een van je vertegenwoordigers gesproken waren, waren ze erg behulpzaam en professioneel. Dank je. Met vriendelijke groet, Bill Fontana. Vitamine D uit het dieet of de huidsynthese is biologisch inactief; enzymatische conversie (Hydroxylatie) in de lever en de nieren is vereist voor activering. 5 Nmol / l) is de beste indicator om de vitamine d-status te evalueren. Dit kan deels te wijten zijn aan genetische inefficiënties van het vitamine d3-metabolisme, en deels omdat langdurige blootstelling aan de zon de snelle afbraak van previtamine d3 in de huid veroorzaakt.

Garden of Life, Vitamin Code, Raw D3, 2.000 IU, 120 Vegetarian Capsules: Vitaminen, Vitamine D3

 Het is erg moeilijk om vitamine D3 in de natuur te vinden buiten dierlijke bronnen (de meeste supplementen gebruiken d3 afgeleid van schapenwol, omdat geen enkele plant het van nature in hoge kwaliteiten maakt, met een paar speciale uitzonderingen: sommige schimmels, zoals paddenstoelen en korstmossen, kunnen vitamine synthetiseren Op dezelfde manier als mensen, door gebruik te maken van zonlicht.Com, dit is voldoende om aan de behoeften van de meeste mensen te voldoen.Het is de moeite waard te herhalen dat 50 tot 90 procent van de vitamine D van de meeste mensen afkomstig is van toevallige blootstelling aan zonlicht. Totdat dergelijke proeven zijn uitgevoerd, zullen de implicaties van het beschikbare bewijs voor volksgezondheid en patiëntenzorg worden besproken. Garden of Life, Vitamin Code, Raw D3, 2.000 IU, 120 Vegetarian Capsules De recent gepubliceerde post-hoc analyse van de vida-studie vond geen verschillen in de kans op vallen en het aantal vallen gerapporteerd door 5.108 gemeenschap-bewoners (leeftijden, 50-84 jaar), ongeacht of ze werden gerandomiseerd om aanvullende vitamine D te ontvangen (100.000 Iu / maand, I. Lage niveaus van vitamine D zijn geassocieerd met twee belangrijke vormen van inflammatoire darmaandoening bij de mens (Ibd): de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. Hoewel deze als voedselbronnen voor vitamine D dienen, is directe blootstelling aan de zon eigenlijk de beste manier om deze belangrijke vitamine te absorberen. Vitamine D is een in vet oplosbare vitamine die wordt opgeslagen in de lever en vetweefsels. De ziekte kan mogelijk de meeste weefsels en organen aantasten, waaronder de huid (huiduitslag en lichtgevoeligheid), nieren (nefritis) en gewrichten (artritis).

Review: Garden of Life, Vitamin Code, Raw D3, 2.000 IU, 120 Vegetarian Capsules

Omdat meer mensen blootstelling aan de zon vermijden, wordt suppletie met vitamine D zelfs nog meer noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw lichaam voldoende voeding krijgt. De fda maakt het voor u gemakkelijker om te zien hoeveel u krijgt, dankzij nieuwe voedingsetiketten met een lijst van het vitamine D-gehalte van voedingsmiddelen. Om de studie uit te voeren, werden de deelnemers gemeten voor actieve en inactieve vitamine D-niveaus, samen met hun algemene fysieke kenmerken, zoals lichaamsvet en spiermassa. Vitamine d heeft verschillende belangrijke functies. Dat is een probleem, omdat tekortkomingen in de zonnevitamine zijn gekoppeld aan een aantal vrij enge uitkomsten, waaronder zachte botten, seizoensgebonden affectieve stoornis en zelfs een verhoogd risico op overlijden door zaken als kanker en hartaandoeningen. Vitamine D3 is chemisch niet te onderscheiden van de vorm van vitamine D die in het lichaam wordt aangemaakt. Erger nog, sommige moeders krijgen hun nooit te horen van hun kinderarts, wat we als misvattend beschouwen gezien de problemen die kunnen ontstaan ​​door dit niet te doen. Afro-Amerikanen en anderen met een donkere huid, evenals oudere personen, hebben over het algemeen veel lagere niveaus van vitamine D, evenals mensen met overgewicht of obesitas. Onze lichamen metaboliseren vitamine D 3 efficiënter dan vitamine d 2 en vitamine D 3-suppletie leidt minder waarschijnlijk tot toxiciteit.

Onderzoek gepubliceerd in het Iraanse tijdschrift voor de volksgezondheid in 2010 meldde dat meer dan 70 procent van de mannen in de leeftijd van 20-29 een bepaald niveau van vitamine D-tekort had. Het is mogelijk dat het geven van vitamine D in één grote dosis, in plaats van in verschillende doses verspreid over het jaar, heeft geleid tot een verhoogd risico. De vitamine D3-druppels bevatten essentiële voedingsstoffen die een gezond immuunsysteem, optimale calciumabsorptie en cellulaire gezondheid helpen ondersteunen. In de jaren dertig verduidelijkte windaus de chemische structuur van vitamine D. De voedingsrichtlijnen 2015-2020 van de federale regering voor Amerikanen wijzen erop dat voedingsbehoeften voornamelijk uit voedingsmiddelen moeten worden gehaald. Er wordt aangenomen dat tot 90 procent tot 95 procent van de meeste vitamine D's afkomstig is van blootstelling aan zonlicht. Probiotische supplementen dragen ook bij aan de gezondheid van de urine, waardoor de frequentie van urineweginfecties wordt verminderd door een populatie van gezonde bacteriën op de therapietrouwsites van het tractus te handhaven.