Goingorganic.nl

Garnier Nutrisse 43 Goud Middenbruin – Permanente haarkleuring, Haarkleuring, Haarverzorging, Verzorgingsproducten

Garnier Nutrisse 43 Goud Middenbruin

€ 13.00

Kopen >>

Productnaam: Garnier Nutrisse 43 Goud Middenbruin
Prijs: € 13.00
Inhoud: 1ST
Productcategorie: Permanente haarkleuring, Haarkleuring, Haarverzorging, Verzorgingsproducten, Garnier, garnier, nutrisse, 43, goud, middenbruin

Garnier Nutrisse 43 Goud Middenbruin, Permanente haarkleuring, Haarkleuring, Haarverzorging, Verzorgingsproducten, Garnier Nutrisse 43 Goud Middenbruin zorgt voor gevoed haar voor een mooiere kleur. Nutrisse voedt het haar diep tot in de wortels, beschermt tegen uitdroging en zorgt voor versterkt haar met een prachtige, glanzende kleur die lang houdt met 100% grijsdekking Het werkt momenteel 732 winkels in 41 staten, met recent geopende 95 nieuwe winkels voor het boekjaar 2006. S en p investering rang 3 sterren, te houden; EUR 54), opende 18 nieuwe winkels voor boekjaar 2006. In de komende vijf jaar, Kohl’s verwacht tot ongeveer 500 nieuwe winkels te openen, waarin het zou verhogen is store tel tot meer dan 1.200 tegen het einde van het boekjaar 2011. Dit niveau van expansie, die het bedrijf van plan te bereiken met nieuwe gebouwen en locatie overnames, zal waarschijnlijk worden ongeëvenaard door andere warenhuizen, in onze ogen. Als gevolg daarvan denken we Kohl’s is in een positie om potentieel veroveren marktaandeel, vooral omdat het nog niet aangeboorde binnenkomt regionale markten zoals de Pacific Northwest. Vanuit een merchandising oogpunt, wij geloven Kohl’s viel achter concurrenten zoals j. 3 sterren; EUR 64) in het leveren van nieuwere en betere gezocht door shoppers kwaliteit merchandise in het boekjaar 2004. Dat gezegd hebbende, we geloven Kohl’s heeft nu bewezen zich steeds beter in staat het creëren van een meer dwingende omzetsamenstelling door te investeren in nieuwe merken, marketing, en in presentaties winkel Haarverzorging. In de afgelopen twee jaar heeft het een aantal nieuwe eigentijdse kleding merken.

Deze omvatten Daisy Fuentes in de carrière en activewear vrouwen, evergirl (Nickelodeon) bij jonge meisjes, stedelijke pijplijn bij jonge mannen, en Candie’s in de junioren en jonge meisjes. Kohl’s ook ging de beauty business in het fiscale jaar 2005 met vier exclusieve cosmetica merken American Beauty, flirt. Goede huid, en grassroots (Alle door Estee Lauder). En het gereageerd op kleding trends in boekjaar 2006 te kleden met de lancering van chaps (Door Ralph Lauren) in mannen carrière en casual sportswear Permanente haarkleuring. We verwachten Kohl’s om verder in te vullen is het eigentijdse kleding aanbod in het fiscale jaar 2007 met de geplande voorjaar introducties van stempel 10 (van Liz Claiborne) bij mannen en vrouwen en tony hawk (Quiksilver) bij jongens en jonge mannen Garnier Nutrisse 43 Goud Middenbruin – Permanente haarkleuring, Haarkleuring, Haarverzorging, Verzorgingsproducten. Het bedrijf zal naar verwachting ook uit te breiden is het meest populaire merken in extra productcategorieën (E. Candie’s in binnen- en chaps in en jongens vrouwen), het creëren van echte lifestyle merken. Deze rollouts moeten aanvullen Kohl’s inspanningen om nieuwe klanten aan te trekken, in onze ogen. Kohl’s belangrijkste klanten zijn getrouwde vrouwen in de leeftijd 25-54 winkelen voor zichzelf, hun gezinnen en hun huizen Haarverzorging. merken van de onderneming, de waarde propositie, en gemakkelijk op te bergen layouts winkelen tegemoet te komen aan deze groep.

Echter, met nieuwe lifestyle merken het invullen van het sales mix, Kohl’s ziet een kans om meer share of wallet bij lege nesters leeftijden 45-54 en alleenstaande vrouwen in de leeftijd van 25 tot 34 vast te leggen. Wij geloven ook Kohl’s konden klanten aan te trekken van gefedereerde in het fiscale jaar 2007 als gefedereerde sluit een verwachte 82 winkels (bijna 950) en als het bedrijfsleven in het recent verworven kan co. regionale ketens, die beroemd barr, Filene, Hecht, Kaufmann’s, meier en openhartig, Robinsons kan, en marshall omvatten veld, is waarschijnlijk verstoord tijdens de conversie naar indeling gefedereerde’s Macy’s. Verder denken we gefedereerde loopt het risico vervreemden sommige shoppers die een emotionele band met hun regionale kunnen samen hebben gehad. 5 miljard in het fiscale jaar 2006, we kijken naar de netto-omzet Kohl’s om ten minste 13% in het fiscale jaar 2007 te verhogen tot EUR 15. 2 miljard, de leiding van de nieuwe winkel groei Verzorgingsproducten. Het bedrijf is gericht op de opening van ongeveer 200 winkels in de loop van het boekjaar 2007 en het boekjaar 2008. Van dit totaal slechts 70 tot 80 nieuwe winkel bouwt zijn gepland voor het fiscale jaar 2007. ThatBelow de recente historische run rate, als het management van mening consolidatie van de sector kan een kans voor vastgoed aankopen. presenteren Retail omgeving promotionele en concurrerend op de korte termijn te blijven. Echter, we zien Kohl’s improvments in het sales mix en het is gericht op lifestyle merchandising rijden 4% tot 6% per kwartaal dezelfde omzetgroei door middel van het fiscale jaar 2007.

Garnier Nutrisse 43 Goud Middenbruin – Permanente haarkleuring, Haarkleuring, Haarverzorging, Verzorgingsproducten Beoordeling

Wij denken ook initiatieven van het bedrijf om assortimenten vaker vernieuwen elk seizoen en te inventariseren toewijzing met een grootte profielen te verbeteren per winkel en per afdeling een positieve impact op de omzet moeten hebben nutrisse. We zien de bruto marges te verbeteren in het fiscale jaar 2006 en het boekjaar 2007 als gevolg van de inventaris controles en een gunstige verschuiving in de verkoopmix naar hogere prijs, betere kwaliteit merchandise. In combinatie met een verwachte 10 tot 20 basispunten van de kosten van leverage op 4% tot 6% omzet dezelfde winkel groei (Gebaseerd op bedrijf begeleiding), verwachten we dat de operationele marges te verruimen naar 11. Zonder ongebruikelijke elementen, we projecteren winst per aandeel van bijna 21% groeien van een gerapporteerde EUR 2. 46 In het fiscale jaar 2006, gevolgd door een stijging van 18% in het fiscale jaar 2007, naar EUR 2. Kohl’s ervoor gekozen om lasten aandelenopties aan het begin van het boekjaar 2006, met een voorsprong van de opgelegde termijn door de Securities and Exchange Commission. Dienovereenkomstig onze boekjaar 2006 en boekjaar 2007 Standard and Poor’s de kern eps schattingen zijn EUR 2. 90 respectievelijk hetzelfde als onze operationele eps schattingen nutrisse. Year to date, aandelen Kohl’s zijn gedaald met ongeveer 7%, als gevolg van, in onze ogen, investorsConcerns over toenemende belangstelling en hogere energiekosten (I. Benzine prijzen en winter stookkosten) en hoe dat zou kunnen discretionaire uitgaven van de gezinnen met een gemiddeld inkomen van invloed zijn Garnier Nutrisse 43 Goud Middenbruin – Permanente haarkleuring, Haarkleuring, Haarverzorging, Verzorgingsproducten.

Op basis van onze gunstige lange termijn omzet en winst vooruitzichten voor Kohl’s, geloven wij de aandelen zijn aantrekkelijk op de huidige niveaus. De aandelen worden verhandeld op ongeveer 16 keer onze fiscale jaar 2007 eps schatting van EUR 2. We willen projecteren ongeveer 16% groei van de winst in de komende vijf jaar (dat is conservatiever dan Kohl’s geprojecteerd 18%), het geven van de aandelen van een huidige pe aan de groei (Peg) verhouding van 1, een bescheiden korting op een peer mediaan koppeling van 1. Onze verwachting van een superieure winstgroei voor Kohl’s ten opzichte van het peers en de s en p 500 biedt een dwingende reden voor de aankoop van de aandelen, in onze ogen Verzorgingsproducten. discounted cash flow-analyse, impliceert potentiële meerwaarde van ongeveer 27%. Over het algemeen beschouwen we corporate governance praktijken Kohl’s geluid te zijn, maar we denken dat verbeteringen mogelijk zijn. We bekijken wat ongunstig de combinatie van de voorzitter en ceo rollen, en de aanwezigheid van een voormalig bedrijf voorzitter en ceo van de raad van bestuur. Aandeelhouders ook niet cumulatief stemrecht in directeur verkiezingen hebben. Aan de positieve kant, is de raad bestuurd door een meerderheid van onafhankelijke buitenstaanders, en geen transacties met verbonden partijen werden gevonden met betrekking tot de huidige ceo. hebben Kohl’s ook kosten aandelenopties, en aandeelhouders alle aandelen gebaseerde incentive plannen.

Potentiële risico’s voor onze investering advies en koersdoel goedgekeurd, in onze ogen, zijn: wijzigingen in het consumentenvertrouwen, dat resulteren in verminderde uitgaven aan meer discretionaire aankoop artikelen; veranderingen in consumentenvoorkeuren en modetrends die resulteert in de inventaris overstocks en verhoogde afwaarderingen; veranderingen in de relatie van het bedrijf met het belangrijke klanten en leveranciers; vertragingen bij de ontvangst van de bestelde goederen; en korte of lange termijn storingen in het bedrijfsleven als gevolg van de politieke, sociale, economische of andere evenementen. Testen voor alfa 1 kan zo simpel zijn als een vingerprik worden. De alpha 1 stichting stimuleert het testen voor alfa 1 onder degenen met een hoog risico voor Deze genetische aandoening. Vroege diagnose kan een alpha helpen overwegen verschillende levensstijlen, beroepen of andere persoonlijke beslissingen die zouden kunnen handhaven of verbeteren van hun gezondheid. Het is cruciaal om dat alfa 1 niet kan worden gediagnosticeerd door symptomen of door een medisch onderzoek alleen herinneren; alleen een bloedonderzoek zal alpha 1 bevestigen. Testen kan worden uitgevoerd op een bloedmonster (Blood draw of vingerprik test). U kunt een bloedtest te bestellen om uit te sluiten alfa-1 bij het doen van routine bloedonderzoek op uw patiënten. De juiste diagnose code voor alfa 1 is 273.

Testen voor alfa 1 is eenvoudig, snel en zeer nauwkeurige.