Goingorganic.nl

GAT, Nitraflex, Pina Colada, 11 oz (312 g)

Nitraflex, Pina Colada, 11 oz (312 g) by GAT Sporten, Trainingen, Mannen, Testosteron

€ 27,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: GAT, Nitraflex, Pina Colada, 11 oz (312 g)
Prijs: € 27,00
Inhoud: 0.39 kg, 9.4 x 9.4 x 10.9 cm
Productcategorie: Sporten, Trainingen, Mannen, Testosteron, Sports, Workout, Men, Testosterone

Gat, nitraflex, pina colada, 11 oz (312 g) – klinisch getest in dubbelblinde studie. Boost bench press kracht – tot 10 pond in slechts 2 weken. Creatine vrij. Hyperemie en testosteronversterkend poeder. Zeer geconcentreerde 3x sterkte. Klinisch gestudeerde cfb + vasoactieve verbindingen. Gat authentiek. 30 porties. Voedingssupplement.

Natuurlijk en kunstmatig gearomatiseerd. Vasodilatie – testosteron – reactieve hyperemie (spierpompen). Sterkte – energie – hardheid. Verhoog gratis testosteron met maximaal 29%. Voel je kracht binnen enkele minuten van 1 scoop. Nutraceutische feiten: fysiologische basis: reactieve hyperemie beschrijft de toename van de spierbloedstroom die optreedt tijdens de intensieve weerstandsbeweging en produceert de pomp in verband met toename van de spiergrootte. De nitraflex pre-training formule bevat ingrediënten die in vitro, dier- en klinische studies suggereren eigenschappen bezitten die geavanceerde atleten kunnen helpen om energie, intensiteit, vasculariteit en reactieve hyperemie (pompen) tijdens hun trainingen te maximaliseren en langdurige ondersteuning van testosteron en salpeter oxide niveaus in het gezonde bereik bij gebruik zoals aangegeven. Unieke eigenschappen van enkele van de belangrijkste verbindingen in nitraflex: 1-scoop servering: nitraflex is zo krachtig, alleen 1 scoop (1 portie) is nodig. Doe niet meer dan 1 scoop in een enkele 24-uursperiode. Neem geen nitraflex binnen 5 uur na slaaptijd. Hoge citrulline: arginine verhouding: arginine is een bewezen voorloper voor stikstofoxide (nee), een vasodilator.

GAT, Nitraflex, Pina Colada, 11 oz (312 g): Sporten, Trainingen, Mannen, Testosteron

Wat de meeste mensen niet weten is dat arginine supplementatie stimuleert de activiteit van arginase, een enzym dat arginine breekt. Na verloop van tijd kan dit daadwerkelijk resulteren in verminderde arginine en geen niveaus, waardoor uw pre-workout-formule niet meer kan werken. Onderzoek suggereert dat aanvulling met een hoge verhouding citrulline tot arginine dit risico kan verminderen door overstroming van arginase te vermijden. Cfb helpt testosteron te ondersteunen: in een klinische studie bleek dat calcium fructopyranose boraat (cfb) totaal en vrij testosteron binnen 3 uur van een enkele dosis zou verhogen die overeenkomt met iets meer dan 2 scoops nitraflex. Een langetermijnstudie meldde een stijging van het vrije testosteron met maximaal 29%. Effectieve dosis bèta-alanine: de klinisch bewezen prestatieversterker beta-alanine was niet in deze formule gevierd. Integendeel, we hebben een krachtige dosis toegevoegd die u na uw eerste dienst zal werken. (Kan een lichte, tingly-cerebrale sensatie bevorderen). Creatine-vrij: creatine zorgt voor waterretentie, waardoor het moeilijker kan worden om een ​​droge, harde spierkwaliteit te behalen. Soms wordt creatine zo nauwkeurig aan producten toegevoegd. We hebben deze reden precies uit nitraflex gelaten. Zo maakt nitraflex ideaal voor pre-contest prep en lean spier lichaamsbouw. Cognitieve versterkers: nitraflex bevat unieke verhoudingen van wetenschappelijk gevalideerde verbindingen die u helpen om alert te blijven, intens en gefocust terwijl u van set naar set zit met volledige ademhaling en spieren tot het uiterste gepompt. (DMAE). Wetenschappelijke referenties 1. Romero et al. (2006).

GAT, Nitraflex, Pina Colada, 11 oz (312 g): Sporten, Trainingen, Mannen, Testosteron

Cardiovasc drug rev 24 (3-4): 275. 2. Sureda et al. (2009). Free rad res 43 (9): 828. 3. Dr. Natasha miljkovic (md) (2002). Studie uitgevoerd bij de afdeling orthopedische geneeskunde. Universiteit van Novi verdrietig, novi verdrietig, Joegoslavië. 4. Klinische studie uitgevoerd door vdf futureceuticals. 5. Studie uitgevoerd door dr. Patrick Jacobs (2012) superieure prestatie onderzoek. goingorganic.nl Met een verward gezicht bestelde ik nitraflex door webshop. Ontvang het product op tijd. Maar na het beginnen met het gebruik van dit, kon ik het resultaat in 3 dagen zien. Verhoogde uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen. Nu heb ik binnen ongeveer 4 weken gebruik gemaakt van ongeveer 3 kg spier.

Voor degenen die zich inzetten voor dieet en training, zal nitraflex een veel beter resultaat geven. Het enige is dat de smaakpina colada niet op de verwachting staat. GAT, Nitraflex, Pina Colada, 11 oz (312 g) Beste smaak ooit! Zeker, ik zal opnieuw kopen. Het is een van de beste voorbereidingen die u kunt krijgen. De fabrikanten raden u aan om dit met agmatine of pmp stim te gebruiken om extra pomp te krijgen voor uw training. Het is absoluut een prachtig product! Je zou moeten proberen en de smaak is geweldig, 10/10, ik neem dit met andere sups, geweldig werk. Eén groep werd gedurende drie weken op een dieet gezet met extra vierge olijfolie. Veiligheid: De belangrijkste bijwerking van natriumbicarbonaat suppletie bij gramhoeveelheden is gastro-intestinale klachten, waaronder misselijkheid, buikpijn, diarree en braken. Eén reden is dat de geteste dieren ofwel geen dhea produceren of slechts kleine hoeveelheden produceren.

Review: GAT, Nitraflex, Pina Colada, 11 oz (312 g)

Diëten met veel vetten (40% calorieën) versus vetarme (25% van de calorieën) vertoonden bij proefpersonen 30% hogere testosteronniveaus. Probeer ook elke avond op hetzelfde tijdstip naar bed te gaan om te voorkomen dat je je circadiaanse ritme verstoort. Je bent waarschijnlijk niet verrast om te horen dat het hebben van meer spiermassa helpt de testosteronniveaus hoog te houden. Neem even de tijd om de artikelen op sociale media te delen, neem de auteurs in contact met vragen en opmerkingen hieronder en link waar mogelijk naar artikelen als u een blog heeft of deelneemt aan forums van gerelateerde onderwerpen. De sterke motivatie die je raakt op het perfecte moment – net voordat je op het punt staat je training te verpletteren. Jonge vrouwelijke atleten, bijvoorbeeld, zijn meer geneigd om bij multivitaminen te blijven, energiedranken en bars, zeggen artsen en trainers. Testosteron beïnvloedt iemands gemoedstoestand en cognitieve functie.

In normale situaties kan de duurtraining een lichte daling van de testosteronniveaus veroorzaken, maar meestal niet genoeg om problemen te veroorzaken, zegt Morley. Vind alles wat u nodig heeft om af te vallen, van vetverbranders tot hoogwaardige eiwitpoeders, en tips voor het klaarmaken van maaltijden, voedingsgids, oefeningenhandleidingen en trainingsvideo's. De combinatie van intermitterend vasten en korte intense inspanning kan testosteron stimuleren, in tegenstelling tot aerobics of matige lichaamsbeweging. In maart 2004 waarschuwde fda bedrijven voor het stopzetten van de distributie van androstenedione-bevattende voedingssupplementen. Je lichaam is op z'n 20e op zijn hoogtepunt, en dan neemt het langzaam af, elk jaar met een vermindering van 1% beginnend op ongeveer 40-jarige leeftijd. Je niveaus schommelen zelfs de hele dag door. De functies van de circadiane klok omvatten de organisatie van slaap / waakpatronen, controle van uw hormonen en metabolisme, en zelfs atletische prestaties.

Volume is de totale hoeveelheid gewicht opgeheven tijdens een trainingssessie.