Goingorganic.nl

GAT, Nitraflex+C, Cotton Candy, 14.8 oz (420 g)

Nitraflex+C, Cotton Candy, 14.8 oz (420 g) by GAT Sporten, Trainen

€ 27,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: GAT, Nitraflex+C, Cotton Candy, 14.8 oz (420 g)
Prijs: € 27,00
Inhoud: 0.5 kg, 14.7 x 9.1 x 9.1 cm
Productcategorie: Sporten, Trainen, Sports, Workout

Gat, nitraflex + c, katoen snoep, 14. 8 oz (420 g) – klinisch getest. Nitraflex formule met toegevoegde creatine. Met creapure creatine. Hyperemie en testosteronversterkend poeder. Zeer geconcentreerde 3x sterkte. Klinisch gestudeerde cfb + vasoactieve verbindingen. Gat tevredenheid gegarandeerd.

Voedingssupplement. Natuurlijk en kunstmatig gearomatiseerd. Vasodilatatie. Testosteron. Reactieve hyperemie (spierpompen). Kracht. Energie. Hardheid. Carnosyn – carnosine synthesizer. Creapure.

Voel je kracht binnen enkele minuten. #Competeharder. Nutraceutische feiten: fysiologische basis: reactieve hyperemie beschrijft de toename van de spierbloedstroom die optreedt tijdens de intensieve weerstandsbeweging en produceert de pomp in verband met toename van de spiergrootte. Nitraflex + creatine pre-training formule bevat ingrediënten die in vitro, dierlijke en klinische studies suggereren eigenschappen bezitten die geavanceerde atleten kunnen helpen om energie, intensiteit, vasculariteit en reactieve hyperemie (pompen) tijdens hun trainingen te maximaliseren en langdurige ondersteuning van testosteron en stikstofoxide niveaus in het gezonde bereik bij gebruik zoals aangegeven. Unieke eigenschappen van de sleutelverbindingen in nitraflex + creëren: 1-scoop servering: nitraflex + c is zo krachtig, alleen 1 scoop (1 portie) is nodig. Doe niet meer dan 1 scoop in een enkele 24-uursperiode. Neem geen nitraflex + c binnen 5 uur na slaaptijd. Hoge citrulline: arginine verhouding: arginine is een bewezen voorloper voor stikstofoxide (nee), een vasodilator. Wat de meeste mensen niet weten is dat arginine supplementatie stimuleert de activiteit van arginase, een enzym dat arginine breekt.

GAT, Nitraflex+C, Cotton Candy, 14.8 oz (420 g): Sporten, Trainen

 Na verloop van tijd kan dit daadwerkelijk resulteren in verminderde arginine en geen niveaus, waardoor uw pre-workout-formule niet meer kan werken. Onderzoek suggereert dat aanvulling met een hoge rantsoen citrulline op arginine dit risico kan verminderen door overstroming van arginase te vermijden. Cfb helpt testosteron te ondersteunen: in een klinische studie bleek dat calcium fructopyranose boraat (cfb) totaal en vrij testosteron binnen 3 uur van een enkele dosis equivalent net meer dan 2 scoops nitraflex verhoogde. Een langetermijnstudie meldde een stijging van het vrije testosteron met maximaal 29%. Effectieve dosis bèta-alanine: de klinisch bewezen prestatieversterker beta-alanine werd toegevoegd met een krachtige dosis die u na uw eerste gangbediening zal werken. (Mag kleine, tijdelijke sensatie bevorderen). Creatine: creapure creatine biedt een superieure prestatie voor atleten. Creatine drijft een verhoogde vermogen, spieruitoefening en spiervolumisatie. Het consumeren van 2 g creatine gedurende 6 weken verhoogde de concentratie van plasma creatine significant. Cognitieve versterkers: nitraflex + c bevat unieke verhoudingen van wetenschappelijk gevalideerde verbindingen die u helpen om alert te blijven, intens en gefocust terwijl u van set naar set zit met volledige ademhaling en spierpompen tot het uiterste. (DMAE). Wetenschappelijke referenties 1. Romero et al. (2006). Cardiovasc drug rev 24 (3-4): 275. 2. Sureda et al. (2009). Free rad res 43 (9): 828. 3. Dr.

GAT, Nitraflex+C, Cotton Candy, 14.8 oz (420 g): Sporten, Trainen

Natasha miljkovic (md) (2002). Studie uitgevoerd bij de afdeling orthopedische geneeskunde, universiteit van novi verdrietig, novi verdrietig, Joegoslavië. 4. Klinische studie uitgevoerd door vdf futureceuticals. 5. Studie uitgevoerd door dr. Patrick Jacobs (2012) superieure prestatie onderzoek. 6. Rawson ph. d. Et al. Voeding april 2011, uitgave 4 pagina's 451-455. Geen ergogenic voordeel voor atletische prestaties. In feite hebben studies aangetoond dat zelfs kleine tekorten aan zink kunnen leiden tot een vermindering van testosteron.

Chronische orale inname van l-carnitine en koolhydraten verhoogt het carnitinegehalte van de spieren en verandert het spierstofmetabolisme tijdens lichaamsbeweging bij de mens: de dubbele rol van spiercarnitine in het bewegingsmetabolisme. Omcirkel die kegel en ren dan terug naar de eerste. Elke vermelding in deze publicatie van een specifiek product of een specifieke service of aanbeveling van een organisatie of professionele maatschappij, betekent niet dat Ods van dat product, deze service of deskundig advies wordt onderschreven. GAT, Nitraflex+C, Cotton Candy, 14.8 oz (420 g) Hoewel het misschien storend is voor anderen, is het nuttig om je middenrif te openen en een beetje grom te geven tijdens je volgende training. 6 Mg vitamine B6, 450 mg magnesium en 30 mg zink. Goed opgeleide elite- en recreatieve atleten kunnen producten gebruiken die een of meer van deze ingrediënten bevatten om harder te trainen, de prestaties te verbeteren en een concurrentievoordeel te behalen. In het beste geval kopen superhoge doses voedingsstoffen je dure urine aan, en in het slechtste geval kunnen ze bijdragen aan de ontwikkeling van chronische ziekten, zegt ze.

Review: GAT, Nitraflex+C, Cotton Candy, 14.8 oz (420 g)

Richt u in plaats daarvan liever op voedingsmiddelen zoals mager vlees, volle granen, groenten, fruit en magere zuivelproducten. Hoewel studies niet aantonen dat deze ingrediënten de spiermassa per se verhogen, kan de verhoogde bloedtoevoer naar de spieren ervoor zorgen dat je spieren gepompt raken en je ziet er groter uit als je aan het trainen bent, zei de maan. Het gecombineerde aantal compleet of opgeleverd eiwit is de eiwitwaarde die we op ons etiket vermelden. Dus pak wat speldag en neem jezelf mee naar je volgende nieuwe extreme. Iso-amino, goed tot de laatste druppel – heerlijk smakende bcaas! Mensen zijn voortdurend op zoek naar supplementen om hen te helpen spieren op te bouwen, energie te geven en gewicht te verliezen. Na deze oplaadperiode wordt 3-5 g per dag aanbevolen voor een onderhoudsdosis. De bfe van dit jaar is klaar om de grootste en actievolle expo tot nu toe te zijn, en sportsport is enthousiast om er deel van uit te maken. Creatine wordt vaak in supplementvorm als creatine monohydraat aangetroffen. Ook gevonden in sommige eiwitpoeders, bcaas helpen die sterke signalering in het lichaam bestendigen om een ​​beschadigde spier te herstellen, zegt ellis.

Koolhydraten tanken je spieren op en worden opgeslagen als glycogeen. Verbeter de prestaties, word sneller sterker en verminder spierafbraak. De vele voordelen voor de gezondheid van het eten van vette, koudwatervissen zoals zalm en makreel zijn goed gedocumenteerd. Een natuurlijke vasodilatator, stikstofmonoxide breidt de bloedvaten van het lichaam uit, verhoogt de bloedstroom en vermindert hoe hard je hart moet werken tijdens een bepaalde training. Mijn laboratorium toonde aan dat suppletie met l-carnitine (L-tartraatvorm) de hoeveelheid androgeenreceptoren in de skeletspier verhoogde. Aakg (Arginine alpha-ketoglutarate): Stikstofoxide-booster die tijdens uw training pompen bevordert. Creatine, l-glutamine en wei-eiwit – als de grote drie bodybuilding supplementen – kunnen alleen in voldoende hoeveelheden in aanvullende vorm worden verkregen. Er is weinig bevestiging om die bewering te ondersteunen, maar er zijn aanwijzingen dat taurine de insulinegevoeligheid kan verhogen en oxidatieve stress kan verminderen. Een paar voorbeelden zijn, kettlebell windmolen, turks opstaan, kettlebell grissen, pistolen om longe / laterale lunges te verdubbelen, of bijna elke oefening met een zandzak of alternatieve oefeningshulpmiddelen. Spier, maar die hogere innames zouden niet verder bijdragen. Opduikend bewijs suggereert dat oefeningsefficiëntie en prestaties ook kunnen profiteren.

Samenvatting koolhydraten helpen glycogeenvoorraden te maximaliseren voor hoge intensiteitsoefeningen, terwijl vet je lichaam helpt voor langere, minder intensieve trainingen. Bijna alle bewegingen die deel uitmaken van deze routine maken gebruik van de principes van plyometrische training, die kunnen helpen de reactietijd van de spieren in het lichaam te versnellen / verkorten. En tenzij je een door een arts gediagnosticeerde tekortkoming hebt in een van deze voedingsstoffen die je niet alleen met voedsel kunt vullen, hoef je helemaal niet aan te vullen. Een product met 25 gram wei-eiwitconcentraat (proteïnebron) zou slechts 80% van dat eiwit moeten bevatten dat op het etiket staat vermeld, want dat is wat die bron oplevert (ruwweg 20 g compleet eiwit).