Goingorganic.nl

Genceutic Naturals, Plant Head, Real Meal, Chocolate, 2.3 lb (1050 g)

Plant Head, Real Meal, Chocolate, 2.3 lb (1050 g) by Genceutic Naturals Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

€ 24,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Genceutic Naturals, Plant Head, Real Meal, Chocolate, 2.3 lb (1050 g)
Prijs: € 24,50
Inhoud: 1.25 kg, 14 x 14 x 24.4 cm
Productcategorie: Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden, Supplements, Meal Replacement Shakes

Genezotische natuurlijken, plantaardige kop, echte maaltijd, chocolade, 2. 3 lb (1050 g) – niet gmo-project geverifieerd. Glutenvrij. Soja vrij. Vegan. Zuivel vrij. Volgende generatie nutraceuticals. Rauwe veganist. Alles natuurlijk. Natures hoogste kwaliteit plantaardige maaltijd. Groener en schonere. 30 G eiwit. 15 G vezel.

15 porties. Beste proeverij vegetarisch eiwit, zaden, spruitjes en greens. Voedingssupplement. Natuurlijk gearomatiseerd. Natures antwoord – sinds 1972 familie van merken. Wat een plantenhoofd wil. Het milieu voordeel. Meer duurzame en lagere impact op het milieu dan op dieren gebaseerde eiwitten niet-GMO (niet genetisch gemodificeerd) levert alle 3 fasen van het plantenleven: zaden, spruiten en volwassen planten dierenwelzijnsvriendelijk.

Het voedingsvoordeel. Uitstekende bron van eiwit-30 g / servering (60% dv) uitstekende bron van vezels-15 g / servering (60% dv) levert natuurlijk essentiële vetzuren gecertificeerde organische mix van groenten, fruit, zaden, spruiten en groenten. Het levensstijl voordeel. Vegetarisch / Veganistisch / Soja Vrij / Zuivelvrij Niet-Gmo / Lactosevrij Vrij Van Gewone Allergens Geen Kunstmatige En Nul Conserveermiddelen Beste Proeverij Plantaardige eiwit. goingorganic.nl Ik heb een medische wetenschappelijke achtergrond inclusief voeding. Ik onderzoek (en ik bedoel goed onderzoek, niet alleen surfen) en van studies tot nu toe die meer dan minimale bewijzen tonen, zijn de inhoud van dit product uitstekend. Ik denk ook dat de prijs veruit de beste waar voor je geld is. Ik gebruik alleen 1/2 dosis, aangezien ik al een eiwitrijk dieet heb en voor mijn eigen medische behoeften, een goede inname van eieren en andere bronnen van vet en eiwit moeten verzekeren. De smaak is niet echt aan mijn smaak zoals het was maar ik leef het met een handvol bevroren bosbessen, dit is een proteïne dat een zachte proeverij is die me vol houdt. Ik heb elke dag een schok gemaakt met dit eiwitpoeder voor de lunch en ik word nooit hongerig! Ik heb bijna een jaar gebruik gemaakt van isagenix-schudden, want ik heb ergens gezocht en dat waren de enigen die me vol hadden. Ik heb onlangs de plantenschudden geprobeerd en ze houden me echt vol zoals de isagenix shakes, maar op ongeveer de helft van de prijs. Heb al meer besteld! Ik moet zeggen dat ik de isagenix smaak een beetje beter, maar ze zijn niet zo slecht en je kunt ze een beetje beter proeven met bananen enz. Geweldig product en zeer redelijke prijs.

Genceutic Naturals, Plant Head, Real Meal, Chocolate, 2.3 lb (1050 g): Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

Ik heb een maaltijdvervanging nodig voor werk sinds mijn werkuren (overnachting) het ongemakkelijk maken voor me om werkelijk eten te kopen. Ik vond dat dit werkte goed, ondanks de eerste indrukken (de geur en de ingrediënten, de laatste omdat ik een of andere vorm van ibd heb). Mijn maag verdraagt ​​het, de smaak is geweldig en ik laat me 5 uur na het drinken vol voelen. Als ik dit drink, is het alsof ik iets eet in plaats van een poedervormige drank te drinken. Het is waarschijnlijk omdat voedingsstoffen, 23g koolhydraten, 30g eiwit en 15g vezel al lijken op de voedingswaarde van een werkelijke schotel. Geweldig product in het algemeen. Een eerlijke waarschuwing – het eiwitpoeder heeft een aardige geur erin. Soort aardig, chocoladesmaak ook. Maar dat heeft geen diepe, rancide geur of smaak die sommige eiwitpoeders hebben. Ik vind het leuk dat het eiwitniveau zo hoog is. Ik verdeel de scoops om het te laten. Over het geheel genomen niet slecht. Beste ik heb tot nu toe gehad. Goede voedingswaarde-ik vind het leuk om zo veel andere voedingsstoffen te krijgen. Ik hou van dit product en ik heb veel van de veganistische / voedselgebaseerde maaltijdvervangingsschudden geprobeerd.

Genceutic Naturals, Plant Head, Real Meal, Chocolate, 2.3 lb (1050 g): Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

Kijk maar eens naar alle geweldige ingrediënten die ze hier hebben ingepakt. Het smaakt goed, mengt heel goed zonder schuimend te worden en vertert ook goed. De prijs is juist, vooral gezien de verscheidenheid van organische ingrediënten. Ik heb deze elke dag gedronken en ik ben enkele uren tevreden. Goede baan op dit product, plantenhoofd, je slaat een thuisloop. Genceutic Naturals, Plant Head, Real Meal, Chocolate, 2.3 lb (1050 g) Klaar om je zoete succesverhaal te starten – kies nu je smaak! Voeg ongeveer 20-30 gram eiwit per shake toe – hoe ouder je bent, hoe meer je nodig hebt om spieren te behouden. Al onze faciliteiten volgen een streng allergeenbestrijdingsplan en observeren goede productiepraktijken (Gmp) om het risico op kruisbesmetting te minimaliseren. Wat ik leuk vind aan dit en andere hoogwaardige maaltijdvervangende poeders is dat de portiegrootte onder jouw controle valt. Suiker kan de honger juist verhogen en het kan het voor jou moeilijker maken om af te vallen. Dat komt omdat soja een compleet eiwit is dat ook extreem gezond, vetarm en opmerkelijk goedkoop is om te kopen. Je krijgt dan misschien meer calorieën dan je zou hebben gegeten in een voedzame salade met kipfilet, rauwe groenten, een scheutje zonnebloempitten en olijfolie dressing.

Review: Genceutic Naturals, Plant Head, Real Meal, Chocolate, 2.3 lb (1050 g)

Organisch lijnzaad – dat is super goed voor je. Met een mix van goede koolhydraten, calorieën, eiwitten en vele andere belangrijke voedingsstoffen, zijn maaltijdvervangende shake-producten een gezonde en handige optie voor diegenen die hun conditie op één lijn willen houden en een actieve levensstijl willen behouden. Sommige zijn geweldig, gezond en goedkoop, andere zijn duur, walgelijk en stoppen je als een kurk! 8-1 gram eiwit per pond lichaamsgewicht voor de gemiddelde actieve volwassene. U kent die mensen die dun zijn, maar er nog steeds donzig uitzien – dat is omdat zij spiermassa verloren in plaats van vet. Afvallen kan een behoorlijke uitdaging zijn en iets dat veel toewijding, toewijding en geduld vergt. Bovendien bevat de drank melkproteïneconcentraat van conventionele koeien, die evenveel risico's bevat als voordelen, kunstmatige smaakstoffen, carrageen en kunstmatige zoetstoffen sucralose en acesulfaam-kalium. Dit betekent dat opties voor vloeibare voedselvervanging de glucosewaarden niet verhogen, ondanks dat het gewicht niet zo veel wordt verlaagd. Maaltijdvervangers kunnen handig worden gepartitioneerd om te passen bij een groot of klein maaltijddieet, waardoor je de juiste maaltijdgrootte voor het doel kunt vinden. Eiwitshakes zijn aanvullend en zijn niet bedoeld als vervanging van een maaltijd. Hoewel deze formule misschien niet zo gevarieerd is, zou dit een prima optie kunnen zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een eenvoudige, rechttoe rechtaan schudden die boordevol voedingsstoffen zit. Je zult nog steeds regelmatig gezonde maaltijden moeten eten.

Mede dankzij de vruchten en natuurlijke zoetstoffen, smaken deze repen goed. Hoewel niet het goedkoopste item op de lijst, kunnen alle voordelen van deze maaltijdvervanger de steile prijs goedmaken. Ondergewicht en ondervoeding kunnen leiden tot hogere sterftecijfers, volgens een studie gepubliceerd in het Amerikaanse tijdschrift voor klinische voeding. Grijp deze shake of kijk wat 20 trainers na een training eten om te zien hoe ze na een zweetseintje kunnen tanken. Het is dus aan te raden om je aan te passen en mee te nemen of meer toe te voegen van wat je leuk vindt. Daarom gebruiken we minder suiker dan conventionele merken. Als voedsel in vloeibare vorm gemakkelijker is om te consumeren, probeer dan zelf gezonde smoothies of shakes te maken met gezonde, verse ingrediënten. Eiwitshakes en maaltijdvervangende shakes zijn niet hetzelfde. Het heeft een milde smaak die de smaak niet verpest.

 Dit maakt maaltijdvervanging een geweldig alternatief omdat het alle gezondheidsvoordelen biedt die je zou kunnen wensen van een dieetplan terwijl onnodige kosten worden weggenomen die samenhangen met gezond eten. Na verloop van tijd kunnen vaste stoffen in shakes zoals cacaopoeder zich op de bodem nestelen. Dit kan echter best worden vermeden, omdat wanneer u begint met het manipuleren van hormonen, er potentieel is voor bijwerkingen. Er is niets magisch aan het vervangen van maaltijden door shakes zelf om af te vallen, behalve dan dat ze de neiging hebben een dikkere consistentie te hebben, wat de honger helpt onderdrukken. Als u kiest voor volle melk, verhoogt dit de calorieën per portie tot meer dan 800. Ik weet niet wat uw gewicht is of uw doelen om spieren op te bouwen, maar zonder al die gegevens te kennen, zou ik zeggen dat 60 gram per dag voldoende is. Door één maaltijd per dag te vervangen door een shake van 310 gewichtsverlies, kunt u: Afvallen, uw gezondheid verbeteren en uw energie verhogen.

Het kan een mango-eiwitshake zijn, maar mangopuree is niet eens het eerste ingrediënt.