Gezichtsverzorging met Natuurlijke Cosmetica

Het doel van natuurcosmetica is het evenwicht van de huid niet te verstoren maar op natuurlijke wijze te herstellen. Daarbij is het belangrijk dat de zuurgraad, de vetmantel en de natuurlijke bacteriën van de huid in balans blijven. Of U nu van verfrissende of verwarmende verzorging houdt, of U nu een gezonde huid hebt of een huid die haar gezonde evenwicht probeert te hervinden, voor iedereen hebben wij natuurlijke producten, die de eigen gezonde krachten van Uw lichaam ondersteunen en stimuleren. De huid van ons gezicht reageert bijzonder gevoelig op verschillende invloeden van binnen en buitenaf. Soms heeft ze moeite om alle indrukken en invloeden te verwerken. Wanneer ze daardoor uit balans raakt, kan ze naar de droge of juist de vette kant neigen, onzuiverheden vertonen of geprikkeld aanvoelen. Natuurlijke cosmetica stimuleert de gezonde krachten van onze huid. Ze behoudt zo haar natuurlijke schoonheid. Met onze producten kunt U een eigen verzorgingsassortiment samenstellen, dat precies bij Uw huid past. Voor de verzorging van Uw gezicht kunt U kiezen uit de volgende productseries:

– Iris Gezichtsverzorging van Weleda, natuurlijke vochtregulatie voor iedere huid;
– Amandel Gezichtsverzorging van Weleda, natuurlijke harmonisering voor de gevoelige huid;
– Rosa Mosqueta Gezichtsverzorging van Weleda, die de huid een impuls tot vernieuwing en verlevendiging geeft;
– Age Protection van Logona, de beste natuurlijke anti-aging cosmetica volgens Green Beauty Bible van Sarah Stacey.

Bij categorieën “gezichtsverzorging” kunt U informatie vinden hoe U Uw huid stap voor stap moet verzorgen. Wij adviseren U ook onze artikelen te lezen. Daar kunt U uitgebreide informatie over natuurlijke cosmetica en huidverzorging vinden. Om de schoonheid van Uw huid in ere te herstellen, dient U de volgende vier basisprincipes in acht namen:

– Reinigen;
– Versterken;
– Het vochtgehalte op peil houden;
– Juiste verzorging voor de nacht.

Stappenplan voor de verzorging van Uw huid
U kunt elke gezichtsreiniger, hydrsterend en versterkend of beschermend product, waarvan U gevoel hebt dat het voor U werkt, gewoon blijven gebruken. Wij willen aan U naturlijkehuidverzorgingsproducten bieden, die alle louter natuurlijk zijn en geen chemisch-synthetische geur-, kleur- en conserveringstoffen bevatten. De meest krachtige en werkzame geneeskrachtige zijn erin gecombineerd. Deze planten worden biologisch of biologisch-dynamisch gekweekt. Met inachtneming van deze vier basisprincipes en het gebruik van de daarin passende helende producten kunt U ervoor zorgen dat Uw schoonheid terugkeert en specifieke problemen zoals een te vette of te droge huid worden geheeld.

We geven U bij elk product praktische aanwijzingen en tips: Amandel Gezichtsverzorging: Natuurlijke harmonisering voor de gevoelige huid Luchtverontreiniging, bepaalde stoffen in cosmetica, stress, spanning of alle informatie die mensen ongevraagd overspoelt, kunnen op de huid zo belastend werken dat ze haar natuurlijke functies niet meer kan uitoefenen. Ze raakt letterlijk geïrriteerd, jeukt en trekt of vertoont rode vlekjes. Ook periode van grote veranderingen, zoals de puberteit of zwangerschap, kunnen ervoor zorgen dat de huid gevoeliger reageert. Natuurzuivere Amandel Gezichtsverzorging harmoniseert de gevoelige huid. Kenmerkend voor deze serie gezichtsverzorgingsproducten is dat alle stoffen zijn weggelaten die ook maar enigszins kunnen prikkelen, zodat de huid tot rust kan komen. Anderzijds is gezocht naar stoffen die haar leren om zelf weer de juiste balans in gevoeligheid te vinden. Ze nemen de functies van de huid niet over. Op deze manier kan ze haar normale, gezonde huidfuncties- die van begrenzer en beschermer – weer hervinden.

Iris Gezichtsverzorging:
Natuurlijke vochtregulatie voor iedere huid Een huid in balans heft een egale tint, is zacht en fijn, zonder zichtbare poriën en vlekjes en geen vette of droge plekken. Maar dit krijgt bijna niemand zomaar cadeau. Net zoals u zelf voortdurend in beweging bent en verandert, verandert uw huid steeds een beetje mee. Om ons tegen warmte, kou of schadelijke stoffen te beschermen scheidt een gezonde huid precies zo veel vocht en vet af als zij nodig heeft. Echter, soms kan uw huid iets droger aanvoelen, bijvoorbeeld wanneer het guurder weer is, of vertoont uw huid vlekjes als u een drukke periode heeft. Ook kan uw huid van tijd tot tijd vetter zijn, bijvoorbeeld onder invloed van hormonen. Een goede verzorging helpt dan om de huid weer terug in balans te brengen.

Helaas prikkelen ontvettende cremes en lotions echter de talgklieren, wat een verhoogde vetafscheiding stimuleert. Sterk vettende cremes brengen op de lange duur echter geen verbetering, omdat zij haar huidfunctie overnemen in plaats van de talgklieren te stimuleren. Verzorgingsproducten voor de verschillende huidtypen proberen vet toe te voegen aan een droge huid en vet te onttrekken aan een vette huid. Het gevolg hiervan is dat de natuurlijke functies van de huid afnemen. Hoe de juiste balans te vinden? Natuurzuivere Iris Gezichtsverzorging bevordert de zelfregulerende krachten van de huid, zodat haar vet- en vochthuishouding van binnenuit in evenwicht blijven of weer in balans komen:
– Geschikt voor een droge, vette of gemengde huid;
– Natuurlijke vocht- en vetregulatie;
– Brengt huid de huid in balans;
– Geeft de huid een gezonde en frisse uitstraling;
– Maakt de huid soepel en zacht.

Iris Vochtregulerende gezichtsverzorging bevat de volgende producten: – Iris Reinigingsmelk : voor reiniging en verzorging van gezicht en hals. De toegevoegde etherische olien en hamamelis werken verfrissend en versterkend. Iris Reinigingsmelk kan bij regelmatig gebruik leiden tot verbetering van de huid (bijvoorbeeld bij te grote porien); – Iris Gezichtslotion : herstelt na het reinigen de zuurgraad van de huid. De zuurmantel vormt de natuurlijke bescherming van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Iris Gezichtslotion versterkt, spant, zuivert en verfrist de gezichtshuid; – Iris Dagcreme : beschermt de huid tegen schadelijke invloeden uit het milieu, maar sluit niet af (de huid kan blijven ademen). Deze intensief verzorgende creme vormt ook een goede basis onder make up; – Iris Hydraterende Creme : deze lichte dag – en nachtcreme geeft de opperhuid het vermogen om gedurende lange tijd vocht vast te houden. Een combinatie met Calendula (rustgevend en harmoniserend) en hamamelis extract (weerstandverhogend en weerstandverzorgend) maakt deze vetarme creme geschikt voor zowel droge als de vette huid. De fijne dosering van natuurlijke etherische olien werkt vitaliserend en geeft een verfrist gevoel. Deze creme vormt een goede basis onder make up; – Iris Nachtcreme : ondersteunt de nachtelijke opbouwfase het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Heeft bij regelmatig gebruik een gunstige invloed op te sterke huidfuncties (bijvoorbeeld een vette huid).

Elk verzorgingsproduct bevat extracten uit de iriswortel, die de eigenschap heeft om vocht te reguleren. Deze extracten geven uw huid impulsen, die ze nodig heeft om haar vet- en vochtgehalte in een natuurlijk evenwicht te houden, of dit weer te bereiken. Pure plantenolien in natuurlijke cosmetica verzorgen de huid, natuurlijke wassen maken haar zacht en soepel en etherische olien werken verlevendigend en zorgen voor een aangename guur. Iris kan harmoniserend reageren op een te vochtig of juist te droog milieu. In de huid komt dit onder andere tot uitdrukking in een te lage of te hoge activiteit van de talgklieren. Iris preparaten activeren het eigen vermogen van de huid om goed met vocht te gaan. Ze herstellen het natuurlijke evenwicht, vitaliseren de huid en geven haar spankracht.

Rosa Mosqueta Gezichtsverzorging
Voor een vitale gezichtshuid. Onze huid vernieuwt zich voortdurend. De levende cyclus van een gezonde huid bestaat uit een evenwicht tussen dynamische vernieuwingsprocessen in de onderste huidlagen en de afscheidingsprocessen in de bovenste huidlaag, die dode cellen afstoot. Rosa Mosqueta geeft de huid vitaliserende impulsen, zodat de opbouwende en afbouwende processen in een uitgebalanceerd evenwicht blijven. Hoofdingredient in deze serie is de rozenbottelolie van de in het wild groeiende Rosa Mosqueta, die rijk is aan essentiele vetzuren. Samen met een uitgekiende combinatie van plantenextracten, zoals sedum en akkerpaardenstaart, stimuleert Rosa Mosqueta olie de vitaliteit van de huid en bevordert haar natuurlijke regeneratie. Daarnaast ondersteunt Rosa Mosqueta Gezichtsverzorging de opbouw van een fijne lipidemantel en harmoniseert zij de vochtbalans. De zacht omhullende en aangenaam geurende producten voor de intensieve verzorging gaan voortijdige huidveroudering tegen. De huid behoud haar levendige uitstraling en voelt glad en soepel aan.

Logona Age Protection Gezichtsverzorging
Logona Age Protection Serie is een luxe lijn verzorgingsproducten die speciaal is ontwikkeld om de ouder wordende huid te beschermen. Natuurlijke vochtinbrengende ingredienten en voedende plantenolien vullen tekorten in de huid aan. Daarnaast stimuleren de producten uit de Logona Age serie het zelfherstellende vermogen van de huid. De verzorgingsproducten geven de huid een frisse en vitale uitstraling. Elk product heeft zijn eigen specifieke toepassing met speciaal geselecteerde werkzame stoffen. De werking van de producten is door wetenschappelijke tests onderbouwt. Het vochtgehalte van de huid nam gemiddeld met 30% toe en de huid werd gemiddeld 40% gladder. Alle producten uit de Logona Age Protection serie zijn BDIH gecertificeerd. Dit betekent dat alle producten vrij zijn van kleur-, geur- en conserveringsmiddelen en dat er geen gebruik is gemaakt van paraffine. De producten zijn dermatologisch getest en de producten zijn niet op dieren getest. Sterk aanbevolen voor de droge en rijpere huid. Logona Age Protection werd verkozen tot de beste natuurlijke Anti-aging cosmetica door de Green Beauty Bible. Logona Age Protection Gezichtsverzorging Reiniging is de eerste stap in Uw dagelijkse gezichtsverzorging met het doel om Uw huid te reinigen en te verfrissen. Wij raden U aan om de producten uit een serie te gebruiken. Door synergie- werking van ingredienten wordt het beste resultaat bereikt. Wij willen aan U de volgende Logona Age Protection producten aanbieden: Dagelijks: – Age Protection Cleansing Foam ( Reinigungsschaum), een zachreinigingsschuim, dat Uw huid tot diep in de porien bevrijdt van stof, make-up en overtollig huidvet en bereidt haar optimaal voor de verzorging erna; – Age protection Clarifying Toner (Gezichtswasser), een stimulerende gezichtslotion met extracten van aloe vera, hamamelis, rozemarijn arnica en natuurlijke coffeine,die Uw huid zuivert en verfrist na de reiniging Wekelijks: – Age Protection Facial Steam Bath (Gezichts-Dampfbad) met de waardevolle extracten uit geselecteerde planten stimuleert het eigen uitscheidingsproces van de huid en opent verstopte porien weer. Een heldere roze teint wordt weer zichtbaar.

Logona Age Protection Hydraterende Gezichtsverzorging
Logona Age Protection Hydraterende Gezichtsverzorging is de tweede stap in Uw dagelijkse gezichtsverzorging met het doel om de zichtbare tekenen van stress te verhelpen en de beschermende zuurmantel van Uw huid in balans te brengen. Door het vochtgehalte in de huid op pijl te brengen voelt ze weer fris en stevig. De huid is nu klaar om nieuwe energie op te doen. Wij raden U aan om de producten uit een serie te gebruiken. Door synergie- werking van ingredienten wordt het beste resultaat bereikt. Wij willen aan U de volgende Logona Age Protection producten aanbieden: Dagelijks: – Age Protection Hydro Lipid Balance ondersteunt de natuurlijke barriere-functie van de huid tegen vochtverlies en schenkt haar nieuwe elasticiteit. De bijzondere 2-fasen-textuur van hoogwaardige ingredienten brengt de hydrolipide laag van Uw huid in balans. Wekelijks: – Age Protection Moisture Treatment (Age Protection Feuchtigkeitspackung), een hydraterende gezichtsverzorging, die een rijke combinatie van werkstoffen bevat om Uw huid intensief en langdurig met waardevol vocht te verzorgen. Als een kuur: – Age Protection Hydro Active Ampule Therapy (Age Protection Hydro Aktief Ampullenkur) bevat een combinatie van natuurlijke, celactiverende werkstoffen, die de regeneratieprocessen van Uw huid op milde wijze stimuleert en haar royaal vitaliseert met vocht. De huid krijgt een fijner, gladder en steviger aanzien. Logona Age Protection Gezichtsverzorging Dag en Nachtverzorging is de derde stap in Uw dagelijkse Gezichtsverzorging met het doel om Uw huid nieuwe energie geven en haar te herstellen tijdens de nacht. Wij raden U aan om de producten uit een serie te gebruiken. Door synergie- werking van ingredienten wordt het beste resultaat bereikt. Voor deze stap willen wij aan U de volgende producten aanbieden: – Age Protection Day Cream (Age Protection Tagescreme), die een complex van werkzame stoffen uit witte thee, isoflavonen en vitamine E bevat, dat Uw huid tegen stressfactoren van buitenaf beschermt. Rimpeltjes en vermoeidheidsverschijnselen worden zichtbaar vermindert. Door de Green Beauty Bible verkozen tot beste natuurlijke anti-age product! – Age Protection Night Cream (Age Protection Nachtcreme), een effectief werkstofcomplex van hoogwaardige ingredienten die bevat, dat de natuurlijke herstellende functies van Uw huid stimuleert, de celstofwisseling activeert, rimpelvorming en verlies van elasticiteit helpt voorkomen; – Age Protection Wrinkle Therapy Fluid (Age Protection Antifalten Fluid) , een volledige verzorging tegen de vroegtijdige verschijnselen van de huidveroudering, was gekozen door Green Beauty Bible uit een lijn van exclusieve merken tot ‘Wonder Creme van 2008’. Tip: Om het effect van het gebruik van Age Protection Wrinkle Therapy Fluid te versterken raden wij U aan Age Protection Hydro Active Ampule Therapy (Age Protection Hydro Aktief Ampullenkur) als een kuur te gebruiken. – Age Protection Eye Wrinkle Cream (Age Protection Augencreme) , die specifiek is ontwikkeld voor de verzorging van de tere huid rond de ogen. Deze bijzonder rijke, romige formule zorgt ervoor, dat uiterst kleine, droge huidrimpels gladder worden gemaakt. Uw huid wordt verkwikt, verstevigd en verfrist; – Age Protection Eye Gel (Age Protection Augengel) , een lichte, verfrissende oogverzorging, bevat een effectief complex van werkzame stoffen uit ogentroost, kweepeer en coffeine, die de huid verzorgt en verwikt. Bovendien bestrijdt het zwellingen en donkere oogschaduwen.

Logona Age Protection Intensieve Gezichtsverzorging
Logona Age Protection Intensieve Gezichtsverzorging. Wij raden U aan om de producten uit een serie te gebruiken. Door synergie- werking van ingredienten wordt het beste resultaat bereikt. Uw dagelijkse gezichtsverzorgingsplan met het gebruik van Logona Age Protection producten bestaat uit de volgende stappen: 1. Reinigen en Verfrissen; 2. Hydraterende gezichtsverzorging; 3. Dag-en nachtverzorging. Om de textuur van uw huid zichtbaar te verbeteren kunt U de volgende producten gebruiken (Gebruik Age Protection Lifting Serum of Age Protection Skin Firming Gel (vetvrije verzorging). U krijgt direct voelbaar verstevigende effect! – Age Protection Lifting Serum, een luxe hoog geconcentreerde intensieve verzorging met een direct voelbaar verstevigend effect. Het kostbare zacht geurende serum bevat een hoge concentratie van puur plantaardige stoffen uit bamboe, tijgergras, hamamelis en Indiase mirre die Uw rimpels zichtbaar reduceren; – Age Protection Skin Firming Gel (Age Protection Straffungsgel), een milde combinatie van puur plantaardige werkzame stoffen, die celstimulerend werkt, de porien fijner maakt en zorgt al onmiddellijk na het aanbrengen voor een frisser uitziende huid. Wordt geadviseerd als vetvrije anti aging verzorging voor de rijpere huid.

Living Nature Gezichtsverzorging: Voeden en Beschermen
Living Nature was een van de eerste bedrijven ter wereld die cosmetica produceerde zonder daarbij gebruik te maken van synthetische ingredienten. Alle Living Nature producten worden vervaardigd zonder synthetische conserveer-, kleur- en geurstoffen, minerale olie (aardolie) of andere bekende allergene stoffen. Living Nature producten werken samen met de natuurlijke processen in het beschermen, verzorgen en verbeteren van Uw huid. Meerdere wetenschappelijke resultaten bewijzen de effectiviteit van de werkzaamheid van de Nieuw-Zeelandse planten en de geneeskrachtige Manuka honing. Terwijl de wereld steeds kunstmatiger is geworden, zijn mensen steeds verder van de natuur komen te staan. Ons lichaam en de omgeving zijn in toenemende mate uit balans geraakt. Living Nature streeft ernaar U een natuurlijk mooie huid te geven en gelijktijdig bij te dragen aan de bescherming van de natuur, nu en in de toekomst. Voeden en Beschermen is de derde stap in Uw dagelijkse Gezichtsverzorging met het doel om Uw huid nieuwe energie geven. Voedende ingredienten, verkregen van planten, laten Uw huid weer stralen van gezondheid en vitaliteit. Voor deze stap van Uw dagelijkse gezichtsverzorging willen wij aan U de volgende producten aanbieden:

Voor vette huid: Zelfs de vette huid heeft bescherming nodig tegen vochtverlies en vervuiling van buitenaf. Planten lipiden herstellen de effecten van uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. Plantaardige olien lijken op huidvetten en worden onmiddellijk door de huid opgenomen om te helpen verzachten en hydrateren. Het resultaat – een gezonde, vitale huid! Dagelijks: De Manuka honing en Harakeke in Balancing Day Lotion (Herstellende Daglotion) verzekeren dat het product doet wat de naam zegt – het helpt de zuurmantel van de huid in balans te brengen en voedt en beschermt Uw huid overdag. Verstevig de kwetsbare huid rond ogen en lippen met Firming Eye Gel (Verstevigende Ooggel). Het kalmerende en verzachtende effect van Harakeke gel geeft tevens verlichting bij vermoeide en opgezwollen oogleden.

Voor normale en gecombineerde huid: Voedende ingredienten, verkregen van planten, laten de huid weer stralen van gezondheid en vitaliteit. Uw huid heeft vocht en vet nodig om zacht en soepel te blijven en zich te beschermen tegen de elementen. Planten lipiden herstellen de effecten van uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. Plantaardige olien lijken op huidvetten en worden onmiddellijk door de huid opgenomen om te helpen verzachten en hydrateren. Het resultaat – een gezonde, vitale huid! Dagelijks: Manuka Honing en planten olien in Nourishing Day Cream (Voedende Dagcreme) hydrateren en beschermen de normale huid. Balancing day Lotion ( Herstellende Daglotion) helpt de zuurmantel van de gecombineerde huid in balans brengen en voedt en beschermt de huid overdag. Verstevig de kwetsbare huid rond ogen en lippen met Firming Eye Gel (Verstevigende Ooggel). Het kalmerende en verzachtende effect van Harakeke gel geeft tevens verlichting bij vermoeide en opgezwollen oogleden. Voor de droge en rijpe huid: De droge huid heeft vocht en vet nodig om zacht en soepel te blijven en zich te beschermen tegen de elementen. Planten lipiden herstellen de effecten van uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. Plantaardige olien lijken op huidvetten en worden onmiddellijk door de huid opgenomen om te helpen verzachten en hydrateren. Het resultaat – een gezonde, vitale huid! Dagelijks: Manuka Honing en planten olien in Nourishing Day Cream (Voedende Dagcreme) hydrateren en verrijken de droge huid. De Rijke Dagcreme beschermt een zeer droge en rijpe huid tegen vochtverlies en de vorming van rimpels. Deze rijke melange is samengesteld uit voedingsstoffen die worden gevonden in Manuka Honing en Rozen olie. Verstevig en bescherm de kwetsbare huid rond Uw ogen, in de hals en boven Uw lippen met Firming Flax Cream (Verstevigende Oogcreme). Het kalmerende en verzachtende effect van Harakeke gel maakt de huid gladder en vervaagt lijntjes rond de ogen.

Living Nature Gezichtsverzorging: Herstellen tijdens nacht
Living Nature was een van de eerste bedrijven ter wereld die cosmetica produceerde zonder daarbij gebruik te maken van synthetische ingredienten. Alle Living Nature producten worden vervaardigd zonder synthetische conserveer-, kleur- en geurstoffen, minerale olie (aardolie) of andere bekende allergene stoffen. Living Nature producten werken samen met de natuurlijke processen in het beschermen, verzorgen en verbeteren van Uw huid. Meerdere wetenschappelijke resultaten bewijzen de effectiviteit van de werkzaamheid van de Nieuw-Zeelandse planten en de geneeskrachtige Manuka honing. Terwijl de wereld steeds kunstmatiger is geworden, zijn mensen steeds verder van de natuur komen te staan. Ons lichaam en de omgeving zijn in toenemende mate uit balans geraakt. Living Nature streeft ernaar U een natuurlijk mooie huid te geven en gelijktijdig bij te dragen aan de bescherming van de natuur, nu en in de toekomst. Hestellen tijdens de nacht is de vierde stap in Uw dagelijkse gezichtsverzorging met het doel om Uw huid te herstellen tijdens de nacht.

Voor deze stap willen wij aan U de volgende Living nature producten aanbieden: Voor de vette huid: Dagelijks: Herstel Uw huid tijdens de nacht met Balancing Night Gel (Herstellende Nachtgel ) die Manuka honing en Teunisbloem olie bevat. Uw huid wordt weer opgeladen voor een nieuwe dag. Om de huid van Uw lippen zacht en soepel te houden en te beschermen tegen de elementen bevat Lip Balm (Lippenbalsem) verzorgende ingredienten zoals Shea Butter, Manuka Honing en plantaardige olien. Voor de normale, gecombineerde, droge en rijpe huid: Dagelijks: Herstel Uw huid tijdens de nacht met Nourishing Night Cream (Voedende Nachtcreme) die essentiele vitaminen en mineralen bevat. De huid krijgt nieuwe energie en wordt weer opgeladen voor een nieuwe dag. Om de huid van Uw lippen zacht en soepel te houden en te beschermen tegen de elementen bevat Lip Balm (Lippenbalsem) verzorgende ingredienten zoals Shea Butter, Manuka Honing en plantaardige olien. Wekelijks: De verfijnde Radiance Night Oil (Nachtolie voor een Stralende Huid) bevat de beste essentiele rozen olie om cel vernieuwing te stimuleren en de elasticiteit van de huid te verbeteren.

Living Nature Gezichtsverzorging: Reinigen en Zuiveren
Living Nature was een van de eerste bedrijven ter wereld die cosmetica produceerde zonder daarbij gebruik te maken van synthetische ingredienten. Alle Living Nature producten worden vervaardigd zonder synthetische conserveer-, kleur- en geurstoffen, minerale olie (aardolie) of andere bekende allergene stoffen. Living Nature producten werken samen met de natuurlijke processen in het beschermen, verzorgen en verbeteren van Uw huid. Meerdere wetenschappelijke resultaten bewijzen de effectiviteit van de werkzaamheid van de Nieuw-Zeelandse planten en de geneeskrachtige Manuka honing. Terwijl de wereld steeds kunstmatiger is geworden, zijn mensen steeds verder van de natuur komen te staan. Ons lichaam en de omgeving zijn in toenemende mate uit balans geraakt. Living Nature streeft ernaar U een natuurlijk mooie huid te geven en gelijktijdig bij te dragen aan de bescherming van de natuur, nu en in de toekomst. Reinigen en Zuiveren is de eerste stap in Uw dagelijkse gezichtsverzorging met het doel om Uw huid te ontgiften. Living Nature ontgiftende producten bestaan uit zachte reinigers uit de natuur voor de dagelijkse verzorging van Uw huid. Door de huid zacht te behandelen worden de natuurlijke huidfuncties niet aangetast.

Wij willen aan U de volgende Living Nature ontgiftende producten aanbieden: Voor de vette huid: Dagelijks: – Purifying Cleanser (Zuiverende Reinigingsgel), met de milde reinigende eigenschappen van Kumerahou, wordt 2 maal daags gebruikt om de vette huid te ontgiften – ‘s morgens en vooral ‘s avonds om overtollig talg en make-up te verwijderen; – Eye Makeup Remover (Oog Make-up Remover), met de kalmerende eigenschappen van Calendula, Kamille en Kumerahou, is zelfs voor gevoelige ogen ideaal. Verwijdert zacht de oog make-up zonderirritatie en uitdroging te veroorzaken. Wekelijks: – Cleansing Clay Peeling (Reinigende Klei Peeling) bevat de unieke kwaliteiten van Halloysite Klei. Halloysite Klei bekend staat om zijn fijne structuur en zuiverheid. Deze zachte peeling stimuleert de doorbloeding en verwijdert dode huidcellen waardoor de huid weer schoon, glad en stralend wordt; – Deep Cleansing Mask (Diep Reinigend Masker) reinigt de huid intens en verfijnt de structuur van de porien met behulp van Halloysite klei, essentiele Manuka olie en Totara extract. Dit masker is uiterst geschikt voor de acne gevoelige huid. Voor de normale, gecombineerde, droge en rijpe huid: Dagelijks: – Vitalising Cleanser (Zachte Reinigingsmelk), met de milde reinigende eigenschappen van Kumerahou en Manuka Honing, wordt 2 maal daags gebruikt om de huid te ontgiften – ‘s morgens en vooral ‘s avonds. De romige formule neemt afvalstoffen op en laat de natuurlijke beschermingslaag van de huid onaangetast; – Eye Makeup Remover (Oog Make-up Remover), met de kalmerende eigenschappen van Calendula, Kamille en Kumerahou, is zelfs voor gevoelige ogen ideaal. Verwijdert zacht de oog make-up zonder irritatie en uitdroging te veroorzaken. Wekelijks: -Cleansing Clay Peeling (Reinigende Klei Peeling) bevat de unieke kwaliteiten van Halloysite Klei die bekend staat om zijn fijne structuur en zuiverheid. Deze zachte peeling stimuleert de doorbloeding en verwijdert dode huidcellen waardoor de huid weer schoon, glad en stralend wordt; – Vitalising Exfoliant (Milde Vitaliserende Peeling), die rijk is aan Manuka honing die de celvernieuwing stimuleert en de huid diep voedt. Uw huid wordt glad en krijgt een gezonde tint.

Living Nature Gezichtsverzorging: Hydrateren & In balans brengen
Living Nature was een van de eerste bedrijven ter wereld die cosmetica produceerde zonder daarbij gebruik te maken van synthetische ingredienten. Alle Living Nature producten worden vervaardigd zonder synthetische conserveer-, kleur- en geurstoffen, minerale olie (aardolie) of andere bekende allergene stoffen. Living Nature producten werken samen met de natuurlijke processen in het beschermen, verzorgen en verbeteren van Uw huid. Meerdere wetenschappelijke resultaten bewijzen de effectiviteit van de werkzaamheid van de Nieuw-Zeelandse planten en de geneeskrachtige Manuka honing. Terwijl de wereld steeds kunstmatiger is geworden, zijn mensen steeds verder van de natuur komen te staan. Ons lichaam en de omgeving zijn in toenemende mate uit balans geraakt. Living Nature streeft ernaar U een natuurlijk mooie huid te geven en gelijktijdig bij te dragen aan de bescherming van de natuur, nu en in de toekomst. Hydrateren & In balans brengen is de tweede stap in Uw dagelijkse gezichtsverzorging met het doel om de zichtbare tekenen van stress te verhelpen en de beschermende zuurmantel van Uw huid in balans te brengen. Door het vochtgehalte in de huid op pijl te brengen voelt ze weer fris en stevig. De huid is nu klaar om nieuwe energie op te doen.

Voor deze stap willen wij aan U de volgende producten aanbieden: Voor de vette huid: Dagelijks: Hydrating Gel (Verzorgende Hydraterende Gel) die porien helpt verfijnen en de zuurmantel van Uw huid in balans brengt. De uitzonderlijke eigenschappen van Harakeke gel beschermen de huid tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. Een lichte spray van Nature’s Hydrating Mist (Hydraterende Mist uit de Natuur) zal direct Uw zintuigen opfrissen en Uw geest opwekken terwijl de huid direct wordt gehydrateerd. Heerlijk om mee te nemen naar het werk of op een lange reis. Wekelijks: Ontstress uw huid wekelijks met milde Vitalising Exfoliant (Vitaliserende Peeling). Deze peeling is rijk aan Manuka honing die de celvernieuwing stimuleert en de huid diep voedt. Uw huid krijgt weer een gezonde tint. Voor de normale en gecombineerde huid: Dagelijks: Hydrating Gel (Verzorgende Hydraterende Gel) die porien helpt verfijnen en de zuurmantel van Uw huid in balans brengt. De uitzonderlijke eigenschappen van Harakeke gel beschermen de huid tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. Een lichte spray van Nature’s Hydrating Mist ( Hydraterende Mist uit de Natuur) zal direct Uw zintuigen opfrissen en Uw geest opwekken terwijl de huid direct wordt gehydrateerd. Heerlijk om mee te nemen naar het werk of op een lange reis. Wekelijks: Ontstress Uw huid wekelijks met Hydrating Gel Mask (Hydraterend Gel Masker). Grote hoeveelheden plantaardige voedingsstoffen in dit masker herstellen het vochtgehalte en de glans van Uw huid. Voor de droge en rijpe huid: Dagelijks: Uw droge huid zal veel baat hebben bij de diep doordringende voedingsstoffen van Extra Hydrating Gel (Extra Hydraterende Gel). De unieke kwaliteiten van Manuka Honing en Teunisbloem olie helpen beschermen tegen uitdroging en rimpels. De exceptionele eigenschappen van Harakeke gel beschermen de huid tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. Een lichte spray van Living Nature Hydrating Mist (Hydraterende Mist uit de Natuur) zal direct Uw zintuigen opfrissen en uw geest opwekken terwijl de huid direct wordt gehydrateerd. Heerlijk om mee te nemen naar het werk of op een lange reis. Wekelijks: Ontstress Uw huid wekelijks met Hydrating Gel Mask (Hydraterend Gel Masker). Grote hoeveelheden plantaardige voedingsstoffen in dit masker herstellen het vochtgehalte en de glans van Uw huid.