Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Biologische Gezondheidsproducten, Akg (Alfa Ketoglutaarzuur)

Alpha Ketoglutaric Acid, 300 mg, 100 Capsules by Kirkman Labs

Alpha Ketoglutaric Acid Kirkman Labs

€ 0

Ga naar webwinkel >>

Product: Kirkman Labs, Alpha Ketoglutaric Acid, 300 mg, 100 Capsules
Inhoud: 0.07 kg, 9.4 x 4.3 x 4.3 cm
Categorieën: Supplementen, Akg (Alfa Ketoglutaarzuur), Gezondheid

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Optimum Nutrition, HMB 1000 Caps, 90 Capsules

Kirkman labs, alfa ketoglutaarzuur, 300 mg, 100 capsules – ultra-getest. Getest voor meer dan 950 verontreinigende stoffen. Zware metalen- bacteriën- gist-schimmel- pesticiden en meer. Caseïne & glutenvrij. Hypoallergeen. Voedingssupplement. Kirkmans alfa-ketoglutaarzuur is speciaal ontwikkeld voor personen met speciale eisen en gevoeligheden. Dit product wordt vaak aanbevolen door artsen omdat het een gebufferd product is dat geen overmaat zuur geeft. Alfa-ketoglutaraat is de zoutvorm van alfa-ketoglutaarzuur dat aan andere stoffen bindt. Bijvoorbeeld, calcium-alfa-ketoglutaraat is alfa-ketoglutaarzuur gebonden aan calcium.

Alfa-ketoglutaarzuur is op zichzelf een sterk organisch zuur, en door het mond te nemen, kan de maag ontstoken of de slokdarm irriteren. Kirkman heeft dit probleem opgelost door alfa-ketoglutaarzuur met zijn calcium- en magnesiumzouten te mengen om een ​​bi-element gebufferd alfa-ketoglutaarzuur te produceren dat geen overmaatzuur zal produceren. Dit voedingsmiddel kan met maaltijden of weg van maaltijden worden ingenomen. De hypoallergeen capsule kan worden ingeslikt of geopend en het poeder gemengd met vruchtensappen of voedsel. Het heeft een aangename, citrusachtige smaak. mironon Ik kocht het voor mijn moeder, ze had problemen met parathyreoïde klieren, na 3-4 maanden behandeling met nog een aanvulling, heeft zij de bloedbeheersing in het normale bereik. Ik heb dit product gekocht om te kijken of het werk is voor mijn meisjesvrouw, die als ziekte heeft en we kunnen dit niet vinden in Frankrijk en ze voelt zich beter, dat is genoeg voor mij. Maar ik zou het graag willen krijgen in poederbeacuase in capsules. Het is niet makkelijk om het te doseren. Ik ben blij, goed, vermindert spierkrampen, heb het niet ontvangen. Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van medicijnen die ook de bloedsuikerspiegel kunnen verlagen. Beide bestanddelen van Aakg hebben verschillende rollen en kunnen voordelen bieden, maar er is meer onderzoek nodig om zeker te weten. Er zijn geen interacties bekend tussen alfa-ketoglutaraat en medicijnen.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Classic Series, Zinc-Copper Balance, 100 Veggie Caps by Advanced Orthomolecular Research AOR

Kirkman Labs, Alpha Ketoglutaric Acid, 300 mg, 100 Capsules: Supplementen, Akg (Alfa Ketoglutaarzuur), Gezondheid

1 Essentials van sportvoeding en -supplementen, jose antonio, phd, douglas kalman, phd, rd, jeffrey r. De technische naam is atopische dermatitis of atopisch eczeem. Informatie is gebaseerd op beoordeling van wetenschappelijke onderzoeksgegevens, historische praktijkpatronen en klinische ervaring. Resultaten suggereren een verband tussen enterale akg en een toename in oestrogeenniveaus. vijf sterren Ik lijd aan een ureumcyclusstoornis en zie duidelijk het verschil dat dit maakt. Akg is nuttig voor sporters en patiënten na de operatie, omdat het een anti-katabool is (voorkomt uitputting van spiereiwit) na intensieve inspanning of een operatie. L-glutamine ondersteunt ook hepatische en renale systemen, evenals spieren, omdat het een onderdeel is van de eiwitsynthese. De oorspronkelijke aanvraag van Pangborns voor alfa-ketoglutaarzuur was voor overmatige stikstof of ammoniak die bij sommige autistische kinderen kan voorkomen. Als je dit genetische conversieprobleem niet hebt, zal de akg ofwel geen symptomen veroorzaken of misschien een beetje extra energie van de verhoogde glutamaatproductie, maar niet van angst.

Kirkman Labs, Alpha Ketoglutaric Acid, 300 mg, 100 Capsules: Supplementen, Akg (Alfa Ketoglutaarzuur), Gezondheid

Afzonderlijk, alpha ketoglutarate (Akg) combineert met ammoniak gegenereerd door intense spieractiviteit om glutamine te creëren, een aminozuur dat belangrijk is voor energie-brandstof en spierherstel. Daarom wordt l-glutamine vaak gebruikt in work-out supplementenprogramma's. Een weinig bekende oorzaak is een genetische variatie die voorkomt dat je hersenen genoeg gaba maken, een kalmerende chemische stof die angst voorkomt. De aanwezigheid van het akg-molecuul verbetert niet alleen de functie van aminozuur en overwint zijn inherente beperkingen, maar verhoogt ook de absorptiesnelheid, waardoor de behoefte aan grote doses wordt verminderd, waardoor het lichaam minder kan worden belast. Gebruik het voorzichtig bij zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of bij kinderen, vanwege een gebrek aan voldoende veiligheidsgegevens. Kirkman Labs, Alpha Ketoglutaric Acid, 300 mg, 100 Capsules Caprylzuur, de middellange keten triglyceriden (Mct) uit kokosolie, is ook opgenomen voor extra ondersteuning van gezond gewichtsbeheer en cognitieve functie. Onwettig om inhoud van natuurlijke medicijnen of deze site te downloaden, op te slaan of te verspreiden. Dit purebulk-product wordt vervaardigd in een cgmp-geregistreerde faciliteit. Productspecificaties worden verkregen van verkopers of derden. Glutamine wordt aangetroffen in vlees, eieren en wei-eiwit. Een dosis van 20 gram okg werd gedurende één maand dagelijks via de maagbuis toegediend. Ik weet niets over jou, maar deze zika-virusschrik heeft me een beetje ongemakkelijk gemaakt! Akg wordt door cellen gebruikt tijdens de groei en bij genezing door verwondingen en andere wonden, 1 en is vooral belangrijk bij de genezing van spierweefsel.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Zinc, 50 mg, 90 Tablets by Natures Plus

Review: Kirkman Labs, Alpha Ketoglutaric Acid, 300 mg, 100 Capsules

 Ik had een Giardia-infectie en ik las dat er zelfs na de behandeling langer langdurige slaapstoornissen kunnen zijn, mogelijk door de slechte bacteriën die te veel ammoniak produceren. Natural Standard ontwikkelde de bovenstaande evidence-based informatie op basis van een grondige systematische review van de beschikbare wetenschappelijke artikelen. Het speelt een rol bij de ontgifting van ammoniak in de hersenen. De deelnemers aan de studie waren gezonde mannen in de leeftijd tussen 30 en 50 jaar. Okg kan een opgeblazen gevoel, krampen, diarree, misselijkheid, maagpijn en braken veroorzaken. Onderzoeksresultaten suggereren dat alfa-ketoglutaraat de bloedstroom in de nieren kan verbeteren. (Alfaketlutaarzuur is nuttig gebleken bij het verminderen van vermoeidheid en het verhogen van het uithoudingsvermogen). Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, een medische aandoening heeft of medicijnen gebruikt, moet u uw arts of verpleegkundige raadplegen voordat u dit product gebruikt.

Ikzelf en anderen die l-carnitine proberen, voelen zich rotzooi omdat het je hypothyreoïden maakt. Alfa-ketoglutaraat (Akg, ook wel oxoglutaraat genoemd) speelt een belangrijke rol in verschillende biologische functies. Ik kan niet genoeg zeggen over zijn onderzoek, bedrijf en integriteit aanvullen bij het produceren van enkele van de beste producten voor uw gezondheid. Abonneer u op onze e-mails voor gezonde levende artikelen, productnieuws, verrassingspromoties en periodieke voorbeeldaanbiedingen! Volwassenen: neem als voedingssupplement 1 capsule om de 4 uur of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. William shaw van het laboratorium van great plains heeft gesuggereerd dat sommige autisten citroenzuurcyclus-nabootsers in hun darm hebben, geproduceerd door dysbiotische flora, zoals blijkt uit laboratoriumevaluatie. Sommige supplementen zoals phenibut werken als benzodiazepenes en kunnen ook tolerantie veroorzaken als ze regelmatig worden ingenomen, dus houd hier rekening mee. Er is gerapporteerd dat hoge ammoniak- en / of hoge stikstofgehaltes kunnen voorkomen bij hoge eiwitinname, overmatige blootstelling aan aluminium, het syndroom van reye, cirrose en ureumcyclusstoornis.

Alfa-ketoglutaraat door gezondheid te zoeken is een organisch zuur dat belangrijk is voor het juiste metabolisme van alle essentiële aminozuren en de overdracht van cellulaire energie in de citroenzuurcyclus. F: Sterk wetenschappelijk bewijs tegen dit gebruik (waarschijnlijk werkt het niet). Vertragingen als gevolg van douane, weersomstandigheden of problemen met koeriers. Idealiter werken ze in overleg met elkaar, waardoor de hersenen zowel voldoende gestimuleerd als gekalmeerd worden als dat nodig is. 1 capsule dagelijks of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Bij 76 menopauze vrouwen (Db-rct) met botzwakte, inname van alfa-ketoglutaraat gedurende 24 weken voorkwam botverlies en verminderde de symptomen van de menopauze. Het lichaam maakt van akg glutamaat, waarvan er een deel wordt omgezet in Gaba, tenzij je dit genetische probleem hebt.

 Enkele decennia geleden werd de lijst met belangrijke voedingsstoffen die van invloed kunnen zijn op metabole processen, beperkt bestudeerd. Daarom willen we in het algemeen het mechanisme beschrijven hoe akg atp-synthase remt en de levensduur in de organismen verlengt. Het is mogelijk dat er onbekende interacties bestaan. Medicatie-aanpassingen kunnen noodzakelijk zijn. Calcium-alfa-ketoglutaraat is bijvoorbeeld alfa-ketoglutaarzuur gebonden aan calcium. Daarom is onze site geoptimaliseerd om u te helpen bij het kiezen van de ideale stapel voor uw behoeften. Alfa-ketoglutaraat is het koolstofskelet van glutamaat en glutamine, een tussenproduct in de krebs-cyclus.