Goingorganic.nl

Giovanni, Direct Leave-In Weightless Moisture Conditioner, 8.5 fl oz (250 ml)

Direct Leave-In Weightless Moisture Conditioner, 8.5 fl oz (250 ml) by Giovanni Bad, Schoonheid, Conditioners, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner

€ 6,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Giovanni, Direct Leave-In Weightless Moisture Conditioner, 8.5 fl oz (250 ml)
Prijs: € 6,00
Inhoud: 0.32 kg, 19.8 x 6.9 x 4.1 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Conditioners, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner, Bath, Beauty, Conditioners, Hair, Scalp, Shampoo, Conditioner

Giovanni, directe inlaatgewichtvochtige conditioner, 8,5 fl oz (250 ml) – eco-chique technologie. Voor alle haarsoorten. Natuurlijk plantaardig vocht en ontwart haar terwijl het gewichtloze lichaam infuusert voor makkelijke stilering. Eco chique haarverzorging. Directe inlaatgewicht vochtige conditioner met eco-chic technologie +. Herstelt kracht, glans en voeding aan het misbruikte haar. Moisturizes en bouwt lichaam. Ontwrichtingen voor makkelijke comb-out, makkelijke stilering. Om conditie en stijl te creëren, moet u direct naar de bron gaan. Directe inlaatgewicht vochtige conditioner penetreert in elk individueel haar om precies te voorzien wat nodig is, elke keer. Deze inlaatbehandeling maakt gebruik van verrijkte eiwitten om haar te repareren zoals u de dag doorloopt. Het plakt ook haar, zodat het dikder, gevoeliger voelt. Styled. Gewichtloos. Door elke streng met eiwitten te infuus gaat het haar direct naar stijl. + De elementen van aarde, wind, vuur en water vormen een unieke combinatie van gecertificeerde organische botanische stoffen en ongelooflijke stijl. goingorganic.nl Deze conditioner is echt licht en laat mijn lange fijne haren meer sprankel, met mooi volume – het herstelde de golvende kwaliteit van mijn haar dat andere producten platten.

Het bouwt opvallend lichaam. Laat het haar zacht en haalbaar. De formule lijkt vochtinbrengende eigenschappen te hebben, hoewel niet erg voedend. Gezonde formule, behalve dat ik het gebruik van zoveel conserveermiddel (het zesde ingrediënt in de fles) niet ziet dat we het product 24 maanden na opening kunnen houden – 6 maanden met minder conserveermiddel, net als bij het alba botanica product genoeg zijn. De geur is licht en aangenaam. Ik geef het maar 4 sterren omdat je 5 sterren niet alles kan geven, en ik wens dat dit product voedender zou zijn en meer glans geeft zoals beloofd op de fles. Ik gebruik nog steeds een conditioner voor deze om voldoende te zorgen voor mijn lange haar. Toen kocht ik deze conditioner. Ik vind Giovanni de superieure conditioner om twee redenen: 1) Het laat mijn frisse, golvende haar zachter en haalbaarder, en 2) het ontwricht! Dit is ideaal voor golvend, hardkam haar. Ik gebruik ook deze conditioner voor mijn twee jonge dochters die ook golvend haar hebben met veel tangels. Dit is wat ik in een conditioner heb gemist.

Giovanni, Direct Leave-In Weightless Moisture Conditioner, 8.5 fl oz (250 ml): Bad, Schoonheid, Conditioners, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner

Ik gebruikte zo veel als ik in mijn handen kon glanzen. Het liet een wit kleverig residu blijken met een schroot van de nagel. Met dit product, een erwtgrootte in de handen gladde op middelmatig baby fijn haar en het kamt door zoals boter. Een marmergrootte voegt lichaams- en lichtschijn toe, bijna als een afwerkingspray, waardoor statisch wordt verwijderd. Er is geen opbouw tussen wassen en het heeft verfijnde verpakkingen en geuren. De prijs en kwaliteit bevestigen de voordelen van het overschakelen naar alle natuurlijke producten! Dit product is natuurlijk en goed voor mijn haar en is goedkoop. Deze fles zal me het grootste deel van het jaar houden, want ik gebruik alleen een dab op mijn haar. Ik ben erg kieskeurig over de kwaliteit van mijn haarverzorgingsproducten en ik zou dit kopen, zelfs als het meer kost. Blij dat het niet lukt. Geweldige waarde en product. Ideaal voor winterdroog haar. Ik beveel het vooral aan voor gekleurd haar. Voor een goede prijs. Ik heb fijn hooglicht haar.

Giovanni, Direct Leave-In Weightless Moisture Conditioner, 8.5 fl oz (250 ml): Bad, Schoonheid, Conditioners, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner

Deze verlof werkt helemaal niet met mijn hairtype. Dit was niet hydraterend of beschadigend genoeg voor mijn haar. Haar gevoel kleverig en droog. Liet mijn haar hard om te kammen en matte. De gebruiksaanwijzingen om te zeggen dat ze op nat haar moeten worden gebruikt (en dat kan je zeker niet op droog haar gebruiken! Zelfs bij nat haar moet je voorzichtig zijn met hoeveel je gebruikt. Ik zet dit in mijn uiteinden en laat mijn haar natuurlijk droog , ik stel het hard aan als gel, ik kan het merendeel van dat uitborstelen, maar het is nauwelijks gewichtloos. Giovanni, Direct Leave-In Weightless Moisture Conditioner, 8.5 fl oz (250 ml) Ik gebruik dit nog maar gewoon voorzichtig om slechts een beetje bij de uiteinden te gebruiken. Eerste indruk Ik hield van de geur en vond het voor altijd maar te kopen nu zal ik waarschijnlijk niet. 4 juni 2014 Ik heb de fles weggegooid onlangs 80% vol. Conditioner verliet mijn haar vettig en zwaar, hoewel ik een kleine hoeveelheid van het product gebruikte. Soms na het shamponeren van je haar, zal een beetje verlof je haar met een minuut africhten, maar als je helemaal droog bent, eindigt je met een grote onrustige puff om je gezicht. Dit inleveren is mijn oplossing als ik geen tijd heb om mijn 3b haar na mijn shampoo diep in te stellen, ik geef het aan, omdat het me helpt om het haar snel te hakken en wanneer het droogt, mijn haar haalt. Ik heb er geen frits of statische strengen mee. Ik merk op dat ik een betere kruldefinitie krijgt wanneer ik het gebruik in combinatie met krul definieert crèmes dan de crèmes alleen gebruikt.

Review: Giovanni, Direct Leave-In Weightless Moisture Conditioner, 8.5 fl oz (250 ml)

Hoewel ik veel van hun producten houdt, is dit te zwaar. Komt romig en kleverig uit en maakt haar hetzelfde. Niet ook een goede conditioner, haar voelde nog steeds droog. Na het drogen droogde mijn haar verward en gecoat, niet licht en zacht. Het inlaatgewicht vocht is ideaal voor gekleurd haar. Ik probeer mijn haar terug te krijgen naar een gezonde staat. Dit product maakt het zacht. Rebecca South Carolina, ik gebruik hydraterende shampoo en conditioner vanwege de grays en was elke dag. Probeer dit zonder de andere conditioner en was niet genoeg voor mij. Ik heb beide nodig. Dit is nog steeds erg goed voor het stylen, lijkt te helpen met vochtigheidsruis. Nogmaals, hoewel ik extra conditioner gebruik. Deze conditioner hydratert de haaruitgangen goed.

Maak het haar niet vettig. Mijn afro haar houdt van deze dingen! Levert je haar zacht met veel definitie (krullen). Geen speciale geur die ik leuk vind, romige textuur, maar licht. Ik werd verliefd op het en ik koop al een nieuwe. Ik gebruik het om mijn haar een beetje textuur te geven na een was zonder het uit te drogen. Krijgt het werk gedaan, ik kan me niet voorstellen dat ik natuurlijk, zonder dit product.

Ik heb dit product voor het eerst gekocht in een salon, maar webshops prijs is veel beter! Ik heb heel dun, natuurlijk krullend haar, nu gemengd met grijs, en dit product is het beste dat ik heb geprobeerd voor het beheer van de frisse of vlakke waarnaar mijn haar geneigd is, afhankelijk van de vochtigheid in de lucht. Alles wat ik doe, werk met mijn vingers door, terwijl mijn haar nog nat is en het perfect droogt. Ook heeft geen sterke geur. Ik heb 4c haar en ik moet zeggen dat deze verlof in is geweldig, het doet het werk, geldt op droog haar voor betere resultaten. We hebben het over de klassieke shampoos en conditioners die sommige van onze beste manen op het personeel gebruiken. Wat Raw Hair Organics echt onderscheidt van andere producten, is dat ze echt werken zoals ze moeten. Een plant die rijk is aan mineralen zoals selenium en silica / silicium, die de haarzakjes versterkt, de structurele integriteit van de follikel bevordert en uw haar in de loop van de tijd kan helpen groeien. Houd een klem onder de douche voor herhaald gebruik. Ik heb erg vettig haar en dit is de enige shampoo die er echt doorheen snijdt en me een gladde glans geeft.

 Bij gebruik als een systeem van extra volume shampoo en conditioner. Maar het is niet alleen wat u op uw haar aanbrengt, het kan ook irritatie veroorzaken, omdat uitdroging en jeuk ook tekenen kunnen zijn van andere huidaandoeningen. De ultieme conditioner voor gezond mooi haar. Normale haarshampoos gebruiken laurylsulfaat als het primaire reinigingsmiddel dat zorgt voor een goede reiniging en minimale conditionering. Als je hoofdhuid bijzonder droog is, masseer dan olijfolie in je hoofd voordat je gaat douchen. Mijn hoofdhuid voelde erg gevoelig en droog aan. Tenzij het haar extreem vuil is en de eerste shampoo geen schuim veroorzaakt. Onlangs hebben op botanische basis haarverzorgingsproducten heropleving gemaakt. Een echte anti-aging doorbraak in het bevorderen van elasticiteit en tonus, deze lotion, met glycolzuur, bijenpropolis en koninklijke jelly behouden, biedt de bouwstenen voor een jonger uitziende huid. Als er nog iets anders is om toe te voegen aan de prachtige lijst met veranderingen die door uw maandelijkse evenement wordt veroorzaakt, is het dat uw haar tijdens uw menstruatie vetter wordt.

Ik was verbaasd en heel blij dat mijn haar werd gereinigd zonder het te verwijderen. Ben je dol op je haar stylen en nieuwe looks proberen? Onze intensieve repair shampoo helpt je haar te versterken tegen de dagelijkse schade die ontstaat door het creëren van de look waar je van houdt, van kammen tot hittestyling, maar ook om het super soepel te maken. Frequent of zwaar gebruik van het product kan betekenen dat u uw haar vaker moet wassen dan wanneer u de crèmes en sprays overslaat. Een goede haardag is een zegen, maar een mooie haardag kan een complete game-wisselaar zijn.