Goingorganic.nl

Giovanni, D:tox System, Purifying Facial Cleanser, Step 1, 7 fl oz (207 ml)

D:tox System, Purifying Facial Cleanser, Step 1, 7 fl oz (207 ml) by Giovanni Schoonheid, Gezichtsverzorging, Gezichtsreinigingsmiddelen, Huid

€ 6,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Giovanni, D:tox System, Purifying Facial Cleanser, Step 1, 7 fl oz (207 ml)
Prijs: € 6,50
Inhoud: 0.25 kg, 19.1 x 5.3 x 5.3 cm
Productcategorie: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Gezichtsreinigingsmiddelen, Huid, Beauty, Facial Care, Facial Cleansers, Skin

Giovanni, d: tox systeem, gezuiverende gezichtsreiniger, stap 1, 7 fl oz (207 ml) – milieuvriendelijke technologie. Met geactiveerde houtskool, vulkanische as en super-antioxidanten acai en goji bessen. Dermatologisch getest. Eco chic huidverzorging. Hypoallergeen. Klinisch getest. Dit is jouw gezicht. Je gezicht is je telefoonkaart. Om te helpen uw huid zuiver en ontgiftigd zijn, heeft u deze weelderige, zachte schuimende reiniger nodig. Met vulkanische as om vervuilende stoffen te verwijderen en te absorberen, geactiveerde houtskool om onzuiverheden te ontduiken en ontgiften, en acai en goji bessen met super-antioxidanten om je gezicht en oplaadcellen te verjongen.

 Bladeren huid verfrisserd en gehydrateerd. Ph gebalanceerd. Voor alle soorten huid. goingorganic.nl Ik heb vette huid met altijd geblokkeerde poriën. Ik bestelde dit product in de hoop om huidolie te verzachten en te wassen en mijn gezicht te verbeteren. Eerst kreeg ik niet de voordelen van deze reiniger en ik dacht zelfs aan terug te keren omdat ik de eerste twee dagen mijn huid schelde en ik had geen verduidelijking van mijn huid gezien. En toen is het ijs gebroken! Vanaf nu heb ik het product al twee weken gebruikt en mijn huid lijkt veranderd – poriën zijn schoner, de gezichtskleur is verbeterd. Met zo'n tempo krijg ik snel een bloesem. De gel ruikt mooi, niet normaal en fris, het kleine gaat een lange weg, de kleur is interessant – donkergrijs. Ik had het niet verwacht en had zo'n prioriteit, maar het verwijdert professionele resistente make-up zeer goed (behalve ogen – ik gebruik een specifiek product voor hen). ik gebruik de gel samen met andere producten uit de serie – vochtinbrengende stof, schrobben (niet dagelijks!

Giovanni, D:tox System, Purifying Facial Cleanser, Step 1, 7 fl oz (207 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Gezichtsreinigingsmiddelen, Huid

En gezichtsmasker, ik gebruik ook een toner van l'uvalla. Ik hou van het resultaat en blijven gebruik maken van producten aangezien de flessen vrij groot zijn. Ah, en de prijzen zijn heerlijk! Aanbevolen voor mensen met vette huid en comedones.,. -). + L'uvalla. Ja. Dit product bevat fenoxyethanol. Ik had hier niet veel hoge verwachtingen aan, en dacht dat ik gewoon een gezichtswas zou krijgen met een paar spikkels houtskool die erin drijft, maar ik was blij (en onder de indruk) dat de romige gel zuiver zwart is, wat betekent dat er een goede hoeveelheid houtskool aanwezig is. Uit de foto dacht ik dat de fles zwart was gekleurd, maar het is eigenlijk duidelijk en de gel is zwart: p). Deze gezichtswas reinigt mijn gezicht heel goed zonder dat mijn huid droog en strak voelt.

 Ik denk dat het ook helpt mijn blackheads te beheersen, dus ik ben er erg blij mee. Ik zal zeker weer kopen. Dank u, webshop, kocht dit gezicht ongeveer een jaar geleden en hield ervan! Het maakte mijn vlekken en blackheads op en maakte zelfs een beetje van de textuur die ik in de loop der jaren van acne littekens kreeg. Helaas, toen het tijd was om een ​​nieuwe fles te krijgen, vond ik dat mijn gezondheidswinkelopslag het had gestaakt. Ik heb me ervan overtuigd dat mijn huid opgeruimd was omdat ik ouder werd, dus ik schakelde over naar een andere gezichtswas die geformuleerd werd voor gevoelige huid en mijn gezicht brak vreselijk uit. Ik besloot om mijn oude gezicht af te vullen van webshop, en binnen enkele dagen na het terugkeren begon mijn huid weer op te ruimen. Daarnaast is het geformuleerd zonder parabenen of synthetische geur en testt het niet op dieren. Ik zal geen ander gezichtswas gebruiken zolang deze voor mij beschikbaar blijft! Aanvankelijk was ik sceptisch over de effectiviteit van dit product, maar ik heb zelfs niet eens twee weken sinds ik het begonnen heb, complimenten ontvangen over hoe veel beter mijn huid ziet. Vanmorgen zei mijn moeder dat je gezicht er zoveel anders uitziet, het is als een Hollywood-ster. Je hebt geen vlekken of iets. Ik ben blij dat ik het dtox systeem kies en niet snel mijn routine zal veranderen. Ik gebruik al drie de stappen twee keer per dag: een keer in de ochtend en een keer 's nachts. Ik hou van liefde, hou van dit!

Giovanni, D:tox System, Purifying Facial Cleanser, Step 1, 7 fl oz (207 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Gezichtsreinigingsmiddelen, Huid

Giovanni, D:tox System, Purifying Facial Cleanser, Step 1, 7 fl oz (207 ml)

Perfect voor mijn combinatie / acne huid. Gebruikte het voor slechts 1 week en deze samen met de scrub en moisturizer heeft mijn huid gewist! Ik ben zo onder de indruk en heel blij met dit product! Ik ben ook zo blij met webshop. Geweldige verpakking, en deliviry! En goede prijzen gelukkige klant, een van de beste zeepjes die ik heb gebruikt Ik heb grote hoeveelheden dollars doorgebracht op allerlei verschillende fabrikanten. Sommige van de reinigers die ik heb gebruikt zijn over de 100,00 Mark en ze vergelijken niet met dit product Dit product aanraden aan alle huidtypen, ik ben onlangs net begonnen met het gebruik van dit, en ik zie al goede resultaten. Mijn huid voelt geweldig en ziet er ook goed uit! Super blij met het en zal geen andere reiniger overwegen. Ik denk echter niet dat dit voor mij is, ik denk niet echt dat het veel bijdraagt ​​aan mijn huidverzorgingsregeling, ik vond het een beetje droog. Misschien zou iemand met olierige of gecombineerde huid dit graag vinden.

Review: Giovanni, D:tox System, Purifying Facial Cleanser, Step 1, 7 fl oz (207 ml)

Ook van nota, het heeft een lichte kruidengeur, dus als u geen kruidengeur geniet, is dit ook niet voor u, nu is het mijn favoriete gelreiniger. Goed voor combinatie huid. Gel zwarte fles ziet er stijlvol uit. Deze gezichtswas is geweldig. Ik heb echt slechte huid en ik heb alles geprobeerd om mijn breakouts te kalmeren en niets heeft zo goed gewerkt. Ik vind het ook leuk dat het je gezicht zacht en schoon maakt, niet stijf en glanzend. Een beetje gaat ook een lange weg.

Ik zal nooit meer iets anders gebruiken. Ik hou van liefde dit gezicht wassen. Reinigt zonder drogen en ruikt lekker. Wees voorbereid op break outs. Het zuivert! Het heeft geholpen om mijn glutenuitslag op mijn gezicht en borst te verwijderen, 1St product dat ooit mijn uitslag heeft verbeterd! Ik gebruik dit product vanaf nu, evenals het volledige gezichtsreinigingssysteem! het is een beetje te hard voor mijn smaak, maar wast mijn gezicht zo grondig, laat het perfect schoon, niet te droog / ik heb een combinatie huid, ik hou er gewoon van!

Het reinigt zo goed! je kan het zeker voelen na de 1e was! Het maakt wel schoon mijn gezicht schoon en mijn gezicht glanst eigenlijk na het wassen! En het belangrijkste is dat het de huid niet droogt! Ik wist het! Sindsdien heb ik 3 keer per dag gewassen en het geeft me geen droge huid! Het helpt om overmatige talg te beheersen zonder zijn huid te drogen. Deze reiniger laat mijn huid super schoon maar zonder dat droge strakke gevoel. Mijn blackheads zijn duidelijker en mijn huid voelt gladder, ruikt geweldig en mijn huid is zo schoon. Het ontgift en reinigt de huid, helpt en helpt bij uitbraak, niet steken of branden, niet schurende, ik heb Giovannis-koolskoolsoep gekocht en ik vond het geweldig, dus ik heb ook de gezichtreiniger gekocht. Het is een geweldig product! Deceptief licht en fris, ondanks de kleur van het product en het doet een goed werk van reiniging zonder striping, zelfs mijn delicate, kieskeurige huid! Tot nu toe is het een grote overwinning !. Mooie reiniger, droogt de huid niet, veroorzaakt geen allergieën! Voor mij is dit belangrijk!

 Poriën in een paar toepassingen zijn schoner en merkbaar smaller.