Goingorganic.nl

Giovanni, D:tox System, Purifying Facial Mask, 4 oz (113 g)

D:tox System, Purifying Facial Mask, 4 oz (113 g) by Giovanni Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huid, Gezichtsmaskers

€ 6,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Giovanni, D:tox System, Purifying Facial Mask, 4 oz (113 g)
Prijs: € 6,50
Inhoud: 0.14 kg, 4.6 x 4.6 x 11.4 cm
Productcategorie: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huid, Gezichtsmaskers, Beauty, Facial Care, Skin, Facial Masks

Giovanni, d: tox systeem, gezichtsmasker, 4 oz (113 g) – eco-chic technologie. Met geactiveerde houtskool, vulkanische as en super-antioxidanten acai en goji bessen. Dermatologisch getest. Eco chic huidverzorging. Hypoallergeen. Klinisch getest. Niet-comedogene (wont clog poriën). Om de huid op zijn meest zuivere wijze te houden, heeft u dit diep ontgiftende masker nodig. Vulkanische as werkt om verontreinigende stoffen te extraheren en op te nemen, terwijl geactiveerde houtskool de diepste onzuiverheden op het oppervlak trekt om te ontgiften. Antioxidanten van acai en goji bessen duiken diep om vrije radicalen te bestrijden. Aangezien uw maskerervaring dichtkomt, wordt uw huid aangewakkerd door een aangename koeling sensatie. Ph gebalanceerd.

Voor alle soorten huid. goingorganic.nl Ik heb vette huid met veel zwarte hoofden en grote poriën. Kleimaskers zijn een must in mijn gezichtzorg routine. Ik heb dit masker samen met de rest van Giovanni Detox producten voor gezicht (een reiniger, een moisturizer en een scrub). Ik gebruik het masker een keer in vier dagen na het douchen en het gezichtsreinigen wanneer mijn huid gestoomd wordt (ik gebruik geen scrub voorheen omdat het te veel zou zijn). De maskers leggen heel mooi met een gelijkmatige jas, het is niet te dik, zoals vaak met kleimaskers. Ik laat het voor 20 minuten zoals de routebeschrijving zegt. Het resultaat is verbazingwekkend – het verduidelijkt heel diep, het openen van comedones, panty pores, dries breakouts – mijn gezicht ziet er fris en schoon uit na gebruik. Ik doe een toner na de maskertoepassing, hoewel Giovanni het niet aanbiedt (ik gebruik het van l'Uvalla), dan de moisturizer. Ik ben erg blij met dit product, dit is het beste dat ik van giovanni heb geprobeerd.

Giovanni, D:tox System, Purifying Facial Mask, 4 oz (113 g): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huid, Gezichtsmaskers

 Zet enkel een product zoals het staat in de richtingen op je pols of een arm van je arm en wacht zoals het is voorgesteld. Hoewel mijn huid gevoelig is, heb ik geen soort slechte reactie op dit product. Om opnieuw te kopen. Aanbevolen voor iedereen met vettige huid en blackheads. Helaas, ik kreeg een allergische reactie op dit masker, mijn huid was erg geïrriteerd en het duurde me ongeveer een week om het te kalmeren. Het masker – het meest mislukte mijn aankoop. Na de toepassing is mijn huid sterk rood, en de volgende dag kwam de pijn van een brandwond. Enkele dagen later werd de huid slecht geschild. Ik gooide het. Ik raad het niet aan om het te kopen. Wees voorzichtig, consistentie is veel runnier dan elk ander masker en gaat veel dunner dan elk ander masker dat ik heb gebruikt, waardoor het nogal rommelig was om toe te passen. Op de huid doet het wat er staat, afkoelen en tintelen en het wordt strak strak. Eindresultaat laat de huid zacht en glad, maar ik heb hiervoor een gezichtsschrobben gebruikt. Voor de prijs is het een uitstekend product.

Het lijkt me alsof ik er maar één die niet met dit product voldoet, maar het feit is dat ik een sterke allergische reactie heb na het gebruik van dit masker. Ik heb het 's avonds tweemaal geprobeerd en de volgende ochtend kreeg ik pijnlijke rode ogen. Het was een paar dagen nodig om mijn huid te herstellen. Gewoon vreselijke reactie. Dit masker is fantastisch! Droog puistjes uit en verwijder zwarte koppen. Huid voelt zacht en schoon na gebruik van dit. Erg tevreden! Zeer goed masker. Het heeft houtskool, klei en vulkanische as. Al deze ingrediënten trekken vuil en gifstoffen uit de poriën van het gezicht. Het kan de huid een beetje droog laten, dus ik gebruik gewoonlijk een vochtmasker direct daarna. Daarnaast werkt het vochtmasker zeer goed na dit detoxmasker dat de huid schoon maakt. Reinigt de huid vrij goed, vermindert ook de ontsteking van de huid enigszins.

Giovanni, D:tox System, Purifying Facial Mask, 4 oz (113 g): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huid, Gezichtsmaskers

Het droogt, maar dat is hetzelfde met alle klei-gebaseerde maskers. Zal opnieuw kopen. Dit is een geweldig masker. Zeer glad, en op mijn gevoelige huid zijn er geen flare-up reacties geweest. Ik heb het twee keer gebruikt. Voelt geweldig, ruikt goed en doet een geweldige job die onderliggende rommel op het oppervlak uitsteekt. Giovanni, D:tox System, Purifying Facial Mask, 4 oz (113 g) De ingredient lijst is uitstekend. Ik hou absoluut van dit masker. Mijn huid voelt zacht en schoon na het gebruik van dit en als ik een pauze heb, is het wonderen! Het enige probleem is dat het pakket vrij klein is, zodat het gebruik van dit product twee of drie keer per week duur is. Goed. Het product is niet slecht. Het heeft veel goede ingrediënten, het is makkelijk te gebruiken, makkelijk af te spoelen, de geur is echt leuk. Het lijkt me echter niets aan mijn huid te doen.

Review: Giovanni, D:tox System, Purifying Facial Mask, 4 oz (113 g)

Nou, dat doet het er niet tegen, dus ik gebruik het nog steeds, maar ik zou het niet opnieuw bestellen. Ik heb absoluut allergie tegen dit product. Ik kon het niet meer dan een paar keer gebruiken. Het maakte mijn huid extreem droog en maakte het niet echt schoon. Daarnaast vond ik de geur heel onaangenaam en controleerde ik bij de ewg skin deep database dat het werd beoordeeld op een gevaarniveau van 7, wat echt hoog is. Dus ik eindigde met dit product te gooien en terug te gaan naar de natuurlijke basis die ik ken werk. Dit past niet bij mijn skintype. Het maakte mijn huid uit elke keer dat ik het gebruikte. Dit masker maakt de poriën perfect schoon. Het is een zeer goed masker, maakt de huid zacht en mooi! Erg goed.

Dus we speurden pinterest af naar de beste gezichtsmaskerrecepten om je huid te herstellen. Stress kan puistjes veroorzaken, zout vliegtuigvoedsel kan je gezicht doen opzwellen, en doorsnee vuil en vuil kunnen de poriën verstoppen. Breng de natuurlijke blos van je lippen naar voren. Omdat kaneel zo krachtig is, raad ik aan om dit honingmasker maximaal één keer per week te gebruiken. Helaas was het erg ongemakkelijk om te dragen en gevaarlijk om te gaan slapen vanwege de hoge kans op verstikking tijdens de slaap. Deze maskers worden meestal aangebracht als een reinigingsmiddel en bevatten vaak microkralen. Onze beproefde formulering van natuurlijke kleisoorten reinigt de huid door vuil, olie en brokstukken te absorberen die poriën kunnen verstoppen. Maskers die hyaluronzuur bevatten, hebben als bijkomend voordeel dat ze vocht aantrekken en binden om platte huidcellen te vullen, terwijl algenextracten helpen om strakker en steviger te worden. Een lokale rauwe honing van hoge kwaliteit deed mijn huid gloeien zoals de anderen dat niet deden! Als u vragen over maskers heeft, kunt u altijd even langsgaan of de winkel bellen (1-) voor specifieke vragen. (U kunt zelfs de jam verspreiden rond de buitenkant van de ogen en omhoog rond wenkbrauwbot voor een volledige oogbehandeling). Ik vind het nog leuker omdat het volledig eetbaar is en mijn huid niet blootstelt aan de chemicaliën die in de meeste schoonheidsproducten te vinden zijn. Terwijl dit proces aan de gang is, is de gelatine ook licht gebonden aan het vuil, olie, dode cellen en toxines die zich op het oppervlak van uw huid bevinden.

In bepaalde opzichten zijn we ver verwijderd van de gezichtsmaskers van onze voorouders, maar de einddoelen zijn onveranderd gebleven. Klei absorbeert poriënverstoppende onzuiverheden en reguleert olie, appelzuur (van appels) biedt bescherming tegen oxidatie, organisch aloë-bladsap kalmeert en ruwe rietsuiker en wilgenschors exfoliëren. Spreid het mengsel over je gezicht en laat het 20-30 minuten rusten voordat je het afwast. En laat geen klei of exfoliërende maskers te lang aan. Bekijk onze bewerking van de beste gezichtsmaskers en zorg ervoor dat je huid praktisch perfect is in alle opzichten. Wanneer u een op thee gebaseerd gezichtsmasker aanbrengt, wordt uw huid getrakteerd op een rijke dosis vitamines, waardoor uw huid wordt gevoed en alle vrije radicalen uit uw dagelijkse leven worden ontdaan.