Goingorganic.nl

Giovanni, L.A. Natural, Styling Gel, Strong Hold, 6.8 fl oz (200 ml)

L.A. Natural, Styling Gel, Strong Hold, 6.8 fl oz (200 ml) by Giovanni Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel

€ 6,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Giovanni, L.A. Natural, Styling Gel, Strong Hold, 6.8 fl oz (200 ml)
Prijs: € 6,00
Inhoud: 0.23 kg, 16.8 x 7.6 x 4.6 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel, Bath, Beauty, Hair Styling Gel

Giovanni, l. een. Natuurlijk, styling gel, sterke greep, 6,8 fl oz (200 ml) – eco chic technologie. Extreme vasthoudkracht geïntensiveerd met natuurlijke oppervlakverbeteraars voor briljante glans. Eco chique haarverzorging. L. a. Natuurlijke styling gel met eco chic technologie +. Beveiligt vorm met extreem vasthouden. Schijnt briljant met oppervlakverbeteraars. Beheer frizz met autoriteit. Deze regelende gel houdt vast aan het uiterste.

De natuurlijke basis bevat buitengewone ingrediënten die op stijl grijpen en vast vasthouden. Met deze sterke holdingsgel kunt u stevig in de schijnwerper staan. + De elementen van aarde, wind, vuur en water vormen een unieke combinatie van gecertificeerde organische botanische stoffen en ongelooflijke stijl. goingorganic.nl Ik heb fijn haar en dit doet wonderen. Ik heb eigenlijk gestopt met het gebruik van gels al geruime tijd, maar bij het overschakelen naar groene / biologische producten heb ik besloten om dit uit te proberen. Het voegt het lichaam toe en heeft veel ruimte voor me wanneer het droogt en / of styling met warmte gereedschap. Mijn haar houdt niet goed krul en dit helpt het om dit te doen. Zoals anderen al hebben gezegd, moet je een kleine hoeveelheid gebruiken of anders kan het te veel zijn en je haar stijf maken. Ik gebruik slechts een kleine hoeveelheid, kleiner in diameter dan een contact en leg het even door mijn haar. Hou van deze gel! Ik hou van deze gel voor mijn extreem dunne en lichte haar. Het voegt volheid en lichaam toe. Het flikkert niet of laat een wit residu zelfs wanneer ik teveel op mijn haar zet. Ik ben een kapper en gebruik uitsluitend Giovanni producten. Ze werken allemaal geweldig en hebben geen vieze toxines of schadelijke chemicaliën in hen.

Giovanni, L.A. Natural, Styling Gel, Strong Hold, 6.8 fl oz (200 ml): Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel

Ga figuur. Je hebt dat spul niet mooi aan de buitenkant nodig. Mijn klanten gebruiken ook de producten. Genieten. Je zult niet teleurgesteld zijn. Dit is een geweldige gel voor mijn dikke krullend haar! Het werkt goed om mijn krullen in te stellen wanneer het nat is en ook als een grote defrizzer / curl definer op mijn haar als het droog is. Het zorgt voor mooie houding en glans, maar is niet hard en stijf. Ik haat deze gel! het is sterk en hard!

Ik hou van Giovanni producten en heb ze al jaren gebruikt. Ik gebruik thee om mijn grijs te bedekken en hun producten laten de thee niet zoals veel andere haarproducten doen. Ik beveel alle giovanni producten aan. Voordelen: het heeft een fijne geur, een kleine hoeveelheid maakt de baan, het maakt mijn haar helemaal niet crunchy, het voegt veel volume toe en het verhoogt mijn golven. Mijn haar is erg lang, fijn en licht golvend, zo licht dat soms zelfs golven bestaan, maar deze gel laat ze opkomen! Nadelen: het helpt de glans helemaal weg en mijn haar ziet er saai en ruw uit, vooral aan de uiteinden. Conclusie: Ik vind het leuk omwille van het volume en de golven die het biedt, maar ik gebruik het niet alleen in mijn dagelijkse routine, maar nu en dan, voor een verandering. Geen parabenen, laurylsulfaat, enz.

Giovanni, L.A. Natural, Styling Gel, Strong Hold, 6.8 fl oz (200 ml): Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel

 De gel flikkert niet op me zoals sommige mensen zeggen. Ook, snelle verzending! Ik heb een sterke houding die net past bij mijn behoefte, in vergelijking met de prijs voor het vergelijken van product in Noorwegen, dit is een moordenaar, vond uiteindelijk een geweldige gel. Ik gebruikte andere natuurlijke gel, maar ze waren nog steeds afvlokken. Deze gel is het beste dat ik ooit heb gebruikt. Je hebt niet veel nodig. Maar het geeft je nog een hele dag vast. Als u veel gebruikt, maakt u uw haar stijf, maar zodra u er gebruik van maakt, kunt u het bedrag aanpassen dat u gebruikt. Beste eigenschap is niet meer wankel. Goede prijs. Prachtige houding en heerlijke geur. Dit is een must voor kort fijn haar. Deze gel verdrijft het uiterlijk van het haar, de hele dag lang. Een ijdelheidsmatige noodzaak voor dit 61 jarige hoofd van dunner haar.

Het is niet te olierig en houdt zijn haar goed. We hielden van de natuurlijke ingrediënten van dit product, zullen opnieuw kopen. Liefde dat ik giovanni-producten tegen zo'n redelijke prijs kan kopen, is geweldig voor mijn man kort haar en mijn lang haar, goed en heel goed, na het gebruik van dit product voelde mijn haar strak en kleverig. Giovanni, L.A. Natural, Styling Gel, Strong Hold, 6.8 fl oz (200 ml) Alhoewel het een consistente gel is, gaf het me geen definitie of zachtheid. Gebruik slechts een klein deel van dit product of het wordt te zwaar. Te sterk in een greep, gaf een soort droog kleverig gevoel en liet witte vlokken in mijn haar achter. Ondanks de producten voelt het dikke gevoel als het uit de fles komt, het heeft geen greep wanneer het droogt. Ik laat mijn dikke, krullende haren droog met dit product, en ik ben met een heleboel vliegende losse gekke haren achtergelaten, alsof ik er zelfs geen product op had geplaatst. Ook, mijn haar voelde me erg droog na het gebruik ervan. . Het is ideaal voor normaal tot fijn of dun haar dat recht, gekruld of gegolfd is. Vraag een expert: Clueless – gesjoemeld door je dwalende oog in het schoonheidspad – als al het andere faalt, pak je een glossy magazine en sluit je het naar de salon. Welke haarstylingproducten u ook prefereert, de kans is groot dat u ze hier zult vinden.

Review: Giovanni, L.A. Natural, Styling Gel, Strong Hold, 6.8 fl oz (200 ml)

Ag zet het steil haar lotion en thermale haarlotion anti kroeshaar producten, ag haarlotion, anti-vochtigheid haarlotion en ag haarproducten ag zet het recht werkt hard om te straightenen en glad haar. Vrouwen met langer haar hebben daarentegen de neiging om lichtere gels te gebruiken om het haar onder controle te houden (vaak levert dit betere resultaten op dan haarspray) terwijl ze de stijve look vermijden. Om een ​​gezonde haardos te hebben en te behouden, zijn er veel producten beschikbaar om u te helpen precies dat te bereiken. Alles wat we hebben geleerd door jarenlange aanbevelingen van de coolste meisjes op aarde, wordt gedestilleerd tot glanzender producten: de nieuwe schoonheidsbenodigdheden. Haarproducten voor fijn haar, fijne haarstylingproducten, shampoo en haarconditioner voor fijn haar Gebruik shampoo voor fijn haar om die delicate lokken en dikker haar te beschermen voor prachtige looks. Ag-haarstylingproducten zijn gemaakt om u gezond, glanzend haar te geven terwijl u styliseert. Al onze producten zijn veganistisch, behalve onze magnetische shampoo, conditioner, krachtbehandeling, stylinggel en stylingwas, die lactoferrine bevat, en onze warme chocoladesuiker scrub, die honing bevat. Ag afbuig haarcrèmes en ag haarstylingproducten ag haarspray voor beschadigd haar, haarglansspray en professionele ag haarproducten, deze ag haarspray, ag deflect, voor de zachtheid, glans en langdurige levendigheid van de haarspray voor gekleurd haar.

Of u nu haarlak gebruikt om uw stijl in te stellen, straightening crème of lotion voor het strijken, of mousse om volume toe te voegen of krullen vast te houden, stylingproducten zijn essentieel voor het creëren van het kapsel dat u wenst. Geeft geen houvast, maar voegt glans toe en voorkomt dat het haar er gefrituurd uitziet. Deze no flake salon haarspray is de perfecte droge shampoo spray voor drukke vrouwen. Kies je favoriete ag haarstylingproducten die alles doen, van rechttrekken en gladmaken tot krullen en beheren.