Goingorganic.nl

Giovanni, Mixed Sanitizing Towelettes, Peppermint Surge, Grapefruit Splash, Lavender Calm, 20 Towelettes

Mixed Sanitizing Towelettes, Peppermint Surge, Grapefruit Splash, Lavender Calm, 20 Towelettes by Giovanni Bad, Schoonheid, Handverzorgingsmiddel

€ 8,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Giovanni, Mixed Sanitizing Towelettes, Peppermint Surge, Grapefruit Splash, Lavender Calm, 20 Towelettes
Prijs: € 8,00
Inhoud: 0.16 kg, 5.6 x 11.4 x 17 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Handverzorgingsmiddel, Bath, Beauty, Hand Sanitizer

Giovanni, gemengde sanitiserende handdoeken, Peppermint, Pompoenplons, Lavendel kalm, 20 handdoeken – Met natuurlijke etherische oliën gemaakt. Ontsmetten. Hydrateren. Benutten. Eco chic lichaamsverzorging. 20 individueel verpakt handdoeken. 8 In. X 6 in. (20 cm x 15 cm). Sanitaire antibacteriële dodenkiemen. Heb je ooit een van die dagen? Je bent er over of je bent in de sportschool, of waar dan ook.

Giovanni handdoeken opladen, ontspannen, vernieuwen. wat dan ook! Maak je schoon, doe het op, geef je geest op met handdoekjes, gekleed in natuurlijke etherische oliën. Ze zijn lichtgewicht, zacht als een wolk en antibacterieel. Perfect voor het saniteren van je handen, deze kiemmoordmachines ook: reis goed. Gebruik in treinen, vliegtuigen en auto's. Zet in de koelkast en plaats op de achterkant van je nek. Herlaai met een Peppermint, sla in een lavendel rustig, verfris met een grapefruitplons. Houd bepaalde levensmiddelen van u bij u lang nadat u de keuken hebt verlaten (denk knoflook en vis). Dag op het strand en je kijkt en voelt als een beetje rood corvette? Een zachte doek helpt de koele huid. Verwijder vuil en vuil uit kleine handen na een middag op de speeltuin. Verse handen na het tanken van uw voertuig. Grapefruitolie stimuleert en vernieuwt.

Lavendelolie verzacht en ontspant. Pepermuntolie ontwaakt en herlaadt. Gebruik: voor het saniteren van de hand om bacteriën op de huid te verminderen. goingorganic.nl Hoewel het zegt dat je deze handdoeken alleen voor je handen gebruikt, heb ik de grapefruitplons en lavendel kalm op mijn gezicht en nek gebruikt en heb ik me echt vernieuwd. Ik heb ook de pepermunt op mijn gezicht geprobeerd, maar het liet mijn huid te stout voelen en niet op een goede manier. Ik zeg het alleen voor de handen van de Peppermint. Elke geur is geweldig. Geweldig om in een handschoenkoffer, handtas, gymnastiekzakje, enzovoort te houden. Ik hou van dit merk, ze zijn bijna perfect! Soms bevatten fenoxyethanol (als u het vermijdt), maar anderszins behoorlijk fatsoenlijk. Wees nu niet bang, want bijna elk ander merk bevat veel meer chemicaliën dan dit. Het is bijna onmogelijk om chemische producten te vinden (zelfs bij webshop). Dit zijn mijn juwelen, ik heb ze overal. In mijn portemonnee, in de auto, bij het reizen, enz.

Giovanni, Mixed Sanitizing Towelettes, Peppermint Surge, Grapefruit Splash, Lavender Calm, 20 Towelettes: Bad, Schoonheid, Handverzorgingsmiddel

Gebruiken ze niet vaak als ik mijn handen in plaats van wassen, maar als er geen water is, gebruik ik deze. Great! Geweldig, bedankt webshop! De beste doekjes die ik ooit heb geprobeerd! Beste geur en schoon. Ik ben het soort persoon die altijd met me doekjes heeft. Deze zijn perfect omdat ze natuurlijk zijn, individueel verpakt en de verscheidenheid aan geuren houdt het interessant. Ze ruiken allemaal goed. Mijn kinderen vinden ze ook leuk. Hou van deze kleine handdoeken! De lavendel en grapefruite ruikt geweldig, niet erg onder de indruk van de pepermunt!

Giovanni, Mixed Sanitizing Towelettes, Peppermint Surge, Grapefruit Splash, Lavender Calm, 20 Towelettes: Bad, Schoonheid, Handverzorgingsmiddel

Geweldig item met verschillende variëteiten in één verpakking – ideaal om in de tas te dragen om een ​​hoofdpijn te verfrissen of te verzachten. Ik heb deze in de auto en in mijn handtas. Ik gebruik ze als ik alles op de weg reizen en handdoeken. Ik hou van dit product. Deze waren een verfrissende traktatie op onze backpacking trip. Niet-irriterend en natuurlijk. Groot genoeg afvegen om schoon te maken om een ​​nek en armen te zien. Of gewoon open voor de aromatherapie-effect. Lavendel was kalmerend en de anderen energierend. Voor portemonnee, auto, reizen, enz. Enz. Hou van dit product, geniet ervan dat het in een combo pack komt voor welke stemming ik ook mag zijn. Ik heb ze zelfs op mijn gezicht in een knijp gebruikt en het werkte goed. Deze zijn erg handig om rond te dragen.

Ze zijn mooi en de geuren zijn allemaal erg aangenaam. Ik hou van deze vochtige toiletten. We gingen onlangs op een lange reis en ze waren zeer handig. Ik zal van nu af aan een aanbod bijderhand houden! Ik hou van deze juwelen. Ik gebruik ze na het uitwerken, yoga en hot flashes. Giovanni, Mixed Sanitizing Towelettes, Peppermint Surge, Grapefruit Splash, Lavender Calm, 20 Towelettes Leuk en cool.

Zacht materiaal ook! Ik heb deze toweletten al eerder gebruikt en ze zijn geweldig. Ik heb ze voor mijn gezicht maar ze branden en steken. Geweldige bedankt, heb de grapefruit zover geprobeerd, want dat is mijn minst favoriete geur van de 3. Ik vond het leuk, ik gebruikte het op de bovenste romp, het droogde niet uit. Het enige grote nadeel is dat deze in Japan, zoals alle giovanni-producten, verboden zijn. Ik moet me afvragen waarom. Ik zweer dat ik altijd teleurgesteld ben als ik een badkamer betreed en ze geen dispenser hebben. Nieuwsgierig- bekijk ze in de volgende dia's. Het aanbrengen van een dunne laag op de huid zal helpen om voorzichtig te exfoliëren, bacteriën te verminderen en uw teint glad te strijken. De auteurs ontdekten dat meer kinderen na langdurig gebruik te voorkomen ziekten kregen. Handen zijn ook betrouwbare en veelzijdige hulpmiddelen.

Review: Giovanni, Mixed Sanitizing Towelettes, Peppermint Surge, Grapefruit Splash, Lavender Calm, 20 Towelettes

 De plant is in onderzoeken aangetoond die kleine wonden acht dagen sneller kunnen genezen dan standaardverband, om nog maar te zwijgen van het feit dat het een antibacterieel middel is en vitamines en mineralen bevat die eczeem en psoriasisovervallen kunnen verlichten. Ik heb er vertrouwen in dat ik het op mijn handen kan gebruiken en het zal mijn huid of mijn vierjarige ook niet irriteren. Niara schoonheidsretinolcrème gebruikt een natuurlijke formule om tekenen van veroudering te bestrijden, zoals donkere vlekken, schade door de zon, ongelijkmatige huidtextuur en meer. Waarom dit werkt: als je uit bent en je moet opfrissen, kun je zeker een beetje handdesinfecterend middel gebruiken om bacteriën te verminderen en dan wat deodorant in het gebied aanbrengen, zegt Dr. Deze handdesinfecterende middelen uit bad- en lichaamswerk zijn superhandig en ze ruiken geweldig! Het is geweldig voor al het voor de hand liggende gebruik van handdesinfectie, maar een goede tip is om wat op een wattenschijfje te spuiten en je telefoon om de paar dagen ook af te vegen. Wat ik buiten houd is net zo belangrijk: geen irriterende alcohol of hormoonverstorende toxische chemicaliën die worden aangetroffen in veel conventionele handontsmettingsmiddelen. Bent u een germofoob zoals ik? Als u dat bent, weet ik zeker dat u al een handontsmettingsmiddel in zakformaat in uw handtas, in uw auto en op uw bureau hebt. Deze twee ontsmettingsmiddelen werden door de fda gevonden om hoge niveaus van bacteriën te bevatten die bekend staan ​​als burkholderia cepacia.

Als u een snee krijgt, zorg dan dat u geen handdesinfecterend middel gebruikt, want. Bovendien zorgen ze er nooit voor dat mijn handen droog of gebarsten worden, zelfs met meerdere keren gebruik gedurende de dag. (Bekijk het hele jaar door meer geheimen voor mooie voeten). Als u zich niet hebt aangemeld, kunt u dit doen om alle items op te halen die in uw winkelwagen zijn opgeslagen. Ik zal nooit meer een handdesinfectans gebruiken; ik struikelde hierover en kocht het meteen.